Lovagterem

Több
13 éve 6 hónapja #399716 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Lovagterem
Na ezért fogjuk gyakorolni. Egyébként sokkal könnyebb ezt összehangolni, mint a zongoránál a kezeket. Tapasztalatból mondom. :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #399712 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Lovagterem
Arra gondoltam csak, hogy míg egyik kezemben a kard, másikban a pajzs van, nem tudom összekoordinálni a mozdulataimat, mert nem egyforma mozdulatok kellenek a két eszköz használatához és ezt az agyam elég nehezen tolerálja. :) (Próbáltam zongorázni tanulni ennek kiküszöbölésére, és jót is tett, csak aztán abbahagytam :P )

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #399706 Írta: Tirion Equniel
Tirion Equniel válaszolt a következő témában: Lovagterem
Hát azért láttam már ellenpéldákat is Alyr:)=
Még ha jól emlékszem a Trónok Harcába is beraktak egy ilyen jelenet.

"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"

Több
13 éve 6 hónapja #399678 Írta: Alyr Arkhon

Snuffles írta: Engem személy szerint csak hátráltat a pajzs, úgyhogy szívesen megosztom valakivel ( különben is plusz levonásokkal jár és csak alig csökken a védelmi kódom ;P )

Amit tanulni fogunk az elsősorban a kard és pajzs együttes használatán alapul (értelemszerűen egy kézzel forgatjuk a kardot), egy ilyennel szemben a "pajzs csak hátráltat" tipikus utolsó mondat. :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399644 Írta: Snufi
Engem személy szerint csak hátráltat a pajzs, úgyhogy szívesen megosztom valakivel ( különben is plusz levonásokkal jár és csak alig csökken a védelmi kódom ;P )

"Well, I'm back."

Több
13 éve 6 hónapja #399636 Írta: Alyr Arkhon
Most pótoljuk a harcolást mindenkinél. :)

Amúgy legrosszabb esetben ketten kaptok egy pajzsot és felváltva gyakoroltok. (sajnos újakat csinálni most nem tudunk)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399628 Írta: Tirion Equniel
Úgy hogy, amikor voltam táborba, nem a harcos rendbe kerültem sajna, hanem az írnokokhoz, mert valószínű mire leadtam a jelentkezést vagy betelt a lista vagy nem tudom, de kétszer is így jártam:)=

Több
13 éve 6 hónapja #399621 Írta: Snufi
Nekem még mindig problémáim vannak a mások előtt szerepléssel, úgyhogy a mestervizsgát meghagyom másnak :) Amúgyis a rossz mozdulatok rögzülnek és jönnek elő nálam megmérettetéskor, szóval reménytelen.

Tirion, neked hogyhogy nem volt korábban pajzsod?

"Well, I'm back."

Több
13 éve 6 hónapja #399596 Írta: Alyr Arkhon
Pajzs: akinek megvan a 2007-es, az hozza, akinek nincs az a raktári 2007es pajzsok közül kap egyet. (kis szerencsével teszünk a szélére szivacsréteget hogy ne vagdossa szét a szivacskardokat)
Bármilyen fegyvert lehet hozni, amiről úgy gondolod, hogy hasznát vehetjük. Én is viszek itthonról.

(viszont olyat ami illegális inkább ne, bárkinek elhiszem hogy van gépkarabélya, de hagyja otthon)

Mestervizsga: Naná, hogy lesz, gondolkodni már most lehet rajta, de előre begyakorolni nem.

(Mestervizsga: Aki nagyon ügyesnek érzi magát a rendben tanultakból, az tehet mestervizsgát ahol megmutathatja a tudományát (általában valamilyen műsort/jelenetet szoktak ez alatt érteni) és ezáltal mesteri rangot kaphat, ami ki lesz hiordetve a teljes tábor előtt. Nem szokott túl sok mester lenni, főleg harcos nem, úgyhogy hajrá! Én mindenben segítek, de a produktumot majd nektek kell létrehozni.
Majd írok nemsokára bővebben a mestervizsgáról és a kritériumokról)

Rendi bemutató: Tudtommal vannak a táncosok között is elég bátrak, úgyhogy össze lehet hozni egy harcos-táncos zenés koreografált performanszt, ha van elég jelentkező. De persze cisnálhatjuk a táncosok nélkül is.)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399570 Írta: Tirion Equniel
Sajna se pajzsom, se íjam, max a gyakorló fakardom és botom tudom hozni.

Több
13 éve 6 hónapja #399556 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Lovagterem
2007-es pajzsot hozzam, ha bírom? (van rajta fehér fa is : )))=) (az íjamon még gondolkodom, mert nem tetszik a raktárban leadós rendszer, uh azt még meglátom.)
A zenés izének én nagyon örülök, mert pl. a KÖMT-ös nagyon kúl volt, és sajnáltam, hgoy kimaradtam belőle. Úgy CSINÁLJUNK!
Mestervizsga lesz?

Több
13 éve 6 hónapja #399524 Írta: Alyr Arkhon
No mi történt, kihaltunk?

Senkinek semmi kérdése, óhaja, sóhaja, mondanivalója?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399449 Írta: Alyr Arkhon
Még mindenképpen megyek egy kört a raktárban és megszámolom újra a pajzsokat amik használhatóak is. Azt tudom, hogy kard éppencsak lesz elég (abból viszont könnyebb pótolni).

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399445 Írta: Snufi
Oké, ha tényleg nem jut mindenkinek, akkor hozom.

"Well, I'm back."

Több
13 éve 6 hónapja #399435 Írta: Alyr Arkhon
Pedig jó volna ha hoznád a pajzsodat, mert így sem fog jutni mindenkinek. Persze ha nagyon nem megy, akkor nem muszáj.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399431 Írta: Snufi
A raktárpakolásnál említettem a pajzsomat, hogy vinném, de nagyon valószínű, hogy nem igazán lesz erőm/kedvem vinni, mert felrögzíteni nem tudnám sehova, és a pályaudvarig is el kellene cipelnem valahogy, nemcsak utána, esetlegesen mások segítségével.

Az íjamhoz viszont van három vesszőm (a táborban ismeretlen arcok tördelték a többit), azt fogom használni, bőven elég lesz saját célra.

Egyébként a kardvívás érdekel nagyon, úgyhogy nem ragadnék le nagyon az íjászatnál :)

"Well, I'm back."

Több
13 éve 6 hónapja #399424 Írta: Alyr Arkhon
Én kifejezetten a program részének szánom, ha tudod hozni az íjad az nagyon jó, főleg, ha nyilad is van hozzá. Én is hozom az enyémet. (meg a nyilaimat is. Tekintve hogy az MTTs vesszők egy jó részét régen én törtem el, az utóbbi években inkább a saját fém nyilaimat használom)

Mivel az íjászat extra eszközigényes (íj-nyíl-céltábla és olyan terep ahol senkibe nem áll bele ha lövünk) még kell némi egyeztetés a táborszervezőkkel, de eddig jók a kilátások.

A végcélom egyébként egy egységként bevethető csapat létrehozása - lándzsások-kardosok-íjászok összetétellel - ami pajzsfalat is tud alkotni, illetve annak megbontása nélkül kilőni az ellenségre.

(És ennek roppant nagy hasznát vehetjük ha egy sereg ork támad a táborra egy sárkány vezetésével, amint azt már megírtam egy novellában nem olyan régen... :D )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399419 Írta: Snufi
Ha az íjászkodás többé-kevésbé szerves része lesz a programnak, akkor elhozom az íjamat. :) 2007-ben azt hiszem, nem fektettünk rá valami nagy hangsúlyt, vagy talán erősen fakultatív dolog volt, nem emlékszem pontosan.

"Well, I'm back."

Több
13 éve 6 hónapja #399406 Írta: Alyr Arkhon

Lamy írta: Miket fogunk csinálni?

Elsősorban vívni tanulunk, karddal és pajzzsal, másodsorban lándzsával (feltéve ha lesz elég lándzsa), és íjászkodunk is egy kicsit.

És ha nem vagytok ellene akkor a tábor végére összehozunk egy kis zenés előadást is (még előttem sem tiszta, pontosan mit és hogyan, és az sem, hogy akarjátok-e annyian, hogy egyáltalán belevágjunk).

Ha igény és idő van rá, akkor hozzávehetünk még botot vagy pusztakezes harcot (ez utóbbiból valamennyi mindenképpen lesz, de nem sok), ha ezen kívül bármi ötletetek-kívánságotok van, akkor szóljatok most, mert elég sokmindent meg tudunk oldani.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399245 Írta: Alyr Arkhon
A rend tagjai:

Bárány Ágnes Ági Ithilien lovagja
Bárány Ildikó Lamy Ithilien lovagja
Duró Péter PredyFTW Ithilien lovagja
Endresz Mátyás - Ithilien lovagja
Furtenbacher Antal Antathor Ithilien lovagja
Juhász Réka Elora Ithilien lovagja
Király Dorottya Tintin Ithilien lovagja
Kovács Erik xiog00 Ithilien lovagja
Kőrösi Gergő Tirion Equniel Ithilien lovagja
Krizsán Anna Regina Snuffles Ithilien lovagja
Nagy Gábor Logan Ithilien lovagja
Szalóki László Troy Ithilien lovagja
Török Roland walle1990 Ithilien lovagja
Vásárhelyi-Tóth Attila Azgalol Ithilien lovagja

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399216 Írta: Alyr Arkhon
Most épp igen intenzíven kardozni tanulok, úgyhogy majd jövő kedd után (akkor megy haza a mester Hongkongba) írok, addig írjatok ti. :)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #399213 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Lovagterem
Miket fogunk csinálni?

Több
13 éve 6 hónapja #399116 Írta: Alyr Arkhon
Lovagterem téma létrehozva Alyr Arkhon által
Itt lehet beszélgetni mindenről

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.199 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére