- Köszönetek: 0
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Maszkmester rend
- Kedvcsinálók, érdekességek, ötletek
Kedvcsinálók, érdekességek, ötletek
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
A végén annyi megkülönböztető jelzésünk lesz, hogy nem tudjuk majd hová tenni (értve ezalatt a rendi, népi, családi dolgokat. azt hiszem álmosan nem tudok fogalmazni )[/quote]
Bizony, mindenki autentikus tolkieni karácsonyfa lesz!
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cirmoskoktél
- Látogató
A végén annyi megkülönböztető jelzésünk lesz, hogy nem tudjuk majd hová tenni (értve ezalatt a rendi, népi, családi dolgokat. azt hiszem álmosan nem tudok fogalmazni )Lyona írta:
Lesz biza! Sőt, mivel nem írtatok javaslatokat, meglepi, hogy mi lesz az!Stara írta: Lesz valami rendi egyendolgunk, vagy úgyis elég feltűnőek leszünk?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Lesz biza! Sőt, mivel nem írtatok javaslatokat, meglepi, hogy mi lesz az!Stara írta: Lesz valami rendi egyendolgunk, vagy úgyis elég feltűnőek leszünk?
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Igen, összesen 5, egyenként 3 órás rendi foglalkozás lesz. (Plusz 1-1 előkészítő-levezető alaklom, ami nem 3 órás, ellenben nem tudom, mennyire hosszú. )Thargatrah írta: Nekem igazából annyi kérdésem van, hogy rendi foglalkozásokra akkor összesen az egész tábor ideje alatt 5 alkalom lesz? Egy egy alkalom mennyi idő lesz?
Éééééééés... Dobpergés, harsona: A kedves postásbácsi ma reggel fél9kor kiugrasztván szegény magáról alig valamit tudó, összetapadt szemű hajnalig olvasó rendvezetőt, (ne próbáljátok ki otthon:D) meghozta a hong kongi küldemény nagyobbik részét: a 180 színes palettát, és 24 ecsetet! Juhúúú! (Mármint nem 180 darab palettánk van, hanem 180 szín benne... )
A paletta nagyon kis kompakt, rendelkezik tükörrel a fedelében, és csak egy szín tört benne nagyon össze, amit már megszereltem. További három enyhébb sérülést és szóródást szenvedett, de semmi komoly.
Szóval éljen-éjen, valamint hurrá-hurrá, gyűlik a felszerelés a rendi alkotómunkához!
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
yejjj:)Lyona írta: Ér hozzászólni a rendi programhoz! Akár itt, akár másik topicban.
Nem harapok...
vonhorror.deviantart.com/art/Dow ... keup&qo=26
Valamint: Ma megérkezett egy értesítés, hogy egy nagyalakú csomag vár a postán Hong Kongból! Na, mi lehet benne...?
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Nem harapok...
vonhorror.deviantart.com/art/Dow ... keup&qo=26
Valamint: Ma megérkezett egy értesítés, hogy egy nagyalakú csomag vár a postán Hong Kongból! Na, mi lehet benne...?
- Laurelen
- Nem elérhető
Lyona írta: Minimalista megoldás, nem is tudom, mire, de valahogy annyira egyben van, hogy a hangulat szinte lelép a képről... bodyartist.deviantart.com/art/Me ... arth&qo=17
Nekem is tetszik ez, "letisztult:) " persze, kell hozzá a piercing és a rózsaszín haj...
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Nu, pont ezt akartam megkérdezni, szeretnétek-e, legyen-e.Stara írta: Lesz valami rendi egyendolgunk, vagy úgyis elég feltűnőek leszünk?
Én arra gondoltam, lehetne kitűző alapon zsugorka (az most amúgy is népszerű ) vagy üvegkavics - azt lehet köpenycsatnak, kitűzőnek, akárminek használni - de várom az ötleteket, ha vannak! Lehet persze medál vagy hajcsat is, esetleg közös rendi cipőfűző...
Rendi program a 'Kincsesládika' topicban.
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Engem speciel érdekelne a rendi program. Már csak azért is, hogy mi az, amit még vinni tudnánk,pl. ruhadarab, amivel aztán lehet kezdeni valamit. Meg most még van idő akár beszerezni is valamit.
Lesz valami rendi egyendolgunk, vagy úgyis elég feltűnőek leszünk?
- Thargatrah
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Lyona írta: Egy kis kedvcsináló így a hétvégére:
hedwyg23.deviantart.com/art/Coll ... -215729467
hedwyg23.deviantart.com/art/Coll ... wyg23&qo=5
Nektek melyik tetszik a legjobban?
Nekem azt hiszem a föld és a levegő...
A föld tényleg szép, a zöld szín passzol a szeméhez. A lila szint imádom szóval az alapból tetszik, de arról nem a levegő jut eszembe, sokkal inkább el tudnék képzelni, valami világosabb kékes árnyalatot, kicsit még világosabban mint a víznél.
A víznél meglehetősen kontrasztos a festés színe és a szem színe, engem zavar, a tűznél, meg a szemöldök formája. Valahogy a tűz szín kombinációja nem az igazi, oda jobban el tudnék képzelni, valami kicsivel élénkebbet, kicsivel rikítóbbat.
- Gilith
- Látogató
Lyona írta: Hókirálynő - egyszerű, de összeszedett. Ha megnézitek, nem dolgozik túlságosan extra kiegészítőkkel, mégis, nagyon, nagyon egyben van. eman333.deviantart.com/art/Queen ... ueen&qo=27
Ez a legjobb szvsz. A másik hókirálynő szerintem kicsit... túl van sminkelve
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Kifejezetten sok klasszikus 'maszkolás' nem lesz, mert az elég anyagigényes (=drága), viszont továbblépünk az 'egyszerű' sminkeknél.
Arcfestéket és különféle applikálható dolgokat sokat fogunk használni, és igazándiból az lenne egy-egy rendi óra célja, hogy létrehozzunk valamit, ami túllép egy kifestett arcon. (szerintem ez már egyébként súrolja a maszkok határát... ) Egy olyan díszítést vagy 'átalakítást', aminek része a ruha, a haj, a kiegészítők, valamit, amire ha ránézel, kerek egészet alkot, van egy hangulata, átad egy érzést, legyen az egy kiszaladó 'Wow, csodaszép!' vagy egy 'uh, fúj, menj innen!'.
Egy fonott tincs, egy virág a hajba, vagy éppen egy adag belekent festék, egy kendő, egy jól elhelyezett csillámló kő... Rengeteget adhat a dologhoz.
(nem) minden beképzeltség nélkül... A farsangi cipzáros sminkemre referálnék... Haj, műszempilla, brr.
De azért legyen pár példa is:
Tündér, minimálból. Ennél azért összetettebbeket fogunk alkotni, de látható, hogy 'egyben van'. miayahmilles.deviantart.com/art/ ... -213935605
Hókirálynő - egyszerű, de összeszedett. Ha megnézitek, nem dolgozik túlságosan extra kiegészítőkkel, mégis, nagyon, nagyon egyben van. eman333.deviantart.com/art/Queen ... ueen&qo=27
Hókirálynő kettő, nekem valamiért kicsit túl meleg... Talán a szeme és a szája miatt. Ezt a lányt csodaszép föld típusú sminkekben tudnám elképzelni, árad belőle valami természetes melegség. normlev.deviantart.com/art/The-I ... ueen&qo=37
Földanya, ő pedig szerintem sokkal jobb Hókirálynő lenne a halvány bőrével és fekete hajával... the-silver-doe.deviantart.com/ar ... arth&qo=19
Minimalista megoldás, nem is tudom, mire, de valahogy annyira egyben van, hogy a hangulat szinte lelép a képről... bodyartist.deviantart.com/art/Me ... arth&qo=17
- Gilith
- Látogató
Lyona írta: Egy kis kedvcsináló így a hétvégére:
Határozottan a Föld. (A Víz se rossz, az nálam a második, a Levegő és a Tűz pedig az utolsó)
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
- perhilien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
30.media.tumblr.com/tumblr_la3fgdYwBH1qddwm8o1_500.jpg
buycheapmakeupandtips.com/MAC-Makeup.jpg
www.fakingcreativity.com/wp-content/uplo...inbow-eye-makeup.jpg
www.fakingcreativity.com/wp-content/uplo...troke-eye-makeup.jpg
www.fakingcreativity.com/wp-content/uplo...y-e1303955948138.jpg
www.fakingcreativity.com/wp-content/uplo...7-rainbow-makeup.jpg
én az tőle szoktam ötleteket lopni:
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Csak mert ha izzadós meleg van, akkor nem lenne rossz, ha kicsit tartósabbak lennének a dolgok.
- cirmoskoktél
- Látogató
- Thargatrah
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Én is keresgéltem neten. Bár itt főleg gyerekekre festettek, egy két dolgot én is kipróbálnék.
Ajánlom figyelmetekbe ezt linket, már egyszer korábban is találkoztam ezzel az oldallal.
arcfestes.gportal.hu/
Ez igen tetszetős
... re=related
Ez majd nem lemaradt, ilyet szeretnék én is készíteni
... re=related
és a folytatása
... ure=fvwrel
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Van YouTube-on egy petrilude nevű felhasználó, aki volt farsangon, vagy látott rólam képeket - na az a cippzár szem tőle volt. (képek a nevem alatt FB-n )
Petrilude fantasztikus sminkeket készít, millió színnel, és nem egyszer különféle anyagok bevonásával, mégis harmonikus és lenyűgöző az eredmény. Viszonylag érthetően beszél a videói alatt, és sokszor mesél a termékekről, amit használ, miért szereti, satöbbi. Van néhány teljes sminkje, hajjal, kiegészítőkkel, és van néhány teljesen egyszerű dolga is, például hogy hogyan alapozzunk vagy hogyan csináljunk természetes szájfestést. Összességében szerintem az egyik legzseniálisabb... Srác.
Igen, ő egy draq queen, akit ezért éppen elég sokat támadnak a videói alatt - vagyis ha valakit zavar az ilyesmi, ne nézze meg a videókat.
Először tényleg picit furcsa, hogy egy fiú lányokat megszégyenítő méretű sminkkészlettel és profikat megszégyenítő tudással dolgozik, de mindenképp érdemes belenézni a munkáiba. Soha nem tanult hivatalosan sminkelni, könyvekből, magazinokból keresgélte össze a dolgokat és gyakorolt, gyakorolt, gyakorolt.
Én nagyon becsülöm a profizmusáért, és hogy fel meri vállalni, azt, amit csinál és azt aki ő - minden sallang és flanc nélkül - és mindeközben még a tudását is van ideje és energiája megosztani másokkal.
Itt az egyik kedvencem tőle, a Tavaszkirálynő (Földanya, pontos fordításban, de szerintem inkább Tavaszkirálynő ^^)
www.youtube.com/user/petrilude#p ... mHLtB69bcc
Egy kicsit ijesztőbb, a törött baba:
www.youtube.com/user/petrilude#p ... yEtlYTOUII
Jó szórakozást!
- Milendoria
- Nem elérhető
asszem holnap ki is próbálom!
misschevious videóit én is nézegettem sokat, és az egyik kedvencem a lila-türkiz variációja volt, de megpróbáltam megcsinálni magamnak egy fellépésre, és valahogy nem találtam el a megfelelő ívű/szögű elválasztóvonalat, így a lila tetejét benyelte a szemhéjam, és nem látszott az átmenet... mester-néni? szerinted ez miért van?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
De ha szeretnétek, még lehetünk zöldségeskerti arcpakolás-rend!
- Laurelen
- Nem elérhető
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
lukreciakencei.blog.hu/
Egyszerű bőrradír
Keverjünk össze 1 evőkanál durva tengeri sót és 3 evőkanál olívaolajat. Vegyünk meleg (ne forró!) fürdőt. Törölközzünk meg, de maradjunk a fürdőkádban. Dörzsöljük be testünket a só-olaj bőrradírral, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át vele minden tagunkat, különös figyelemmel a keményebb bőrfelületekre (könyök, sarok...). Öblítsük le magunkat bő, nem túl meleg vízzel!
(A szemkörnyéknél, dekoltázsnál óvatosan! A radírral soha ne dörgöljünk erősen, inkább csak masszírozzunk!)
Mélytisztító maszk minden bőrtípusra
Hozzávalók:
3 evőkanál joghurt
1 répa
1 barack
fél kigyóuborka
A zöldségeket és a barackot vágd apró darabokra, majd turmixold össze egészen krémessé. Vidd fel a megtisztított arcra, és hagyd fent 10 percig.
A répa nyugtató és gyulladásgátló hatású, a barack bársonyossá teszi a bőrt, az uborka pedig ellátja nedvességgel.
Nyugtató pakolás érzékeny bőrre
Hozzávalók:
2 evőkanál joghurt
1 evőkanál zabliszt
1 evőkanál méz
Keverd össze a hozzávalókat. A méz segít egyben tartani az elegyet, amíg a zabliszt kifejti hatását. Vidd fel a megtisztított arcra, és hagyd fent legalább 20 percig. Ha félsz, hogy lecsúszik, tegyél rá egy kis gézt.
A zabliszt nyugtató és lágyító hatású, a méz pedig táplálja a bőrt.
Tápláló maszk száraz bőrre
Hozzávalók:
2 evőkanál joghurt
1 teáskanál őrölt mandula
2 teáskanál méz
2 teáskanál búzacsíraolaj
Keverd össze alaposan a hozzávalókat. Vidd fel a megtisztított arcra, és lágyan masszírozd a bőrbe egy percig. Hagyd fent 20 percig, majd mosd le.
Az őrölt mandula kíméletesen hámlaszt, a méz táplál, a búzacsíraolaj pedig ellátja E-vitaminnal a bőrt, ami ezáltal ellenállóbb lesz a szabadgyökökkel szemben.
- Stara
- Nem elérhető
- Lyona
- Témaindító
- Nem elérhető
Ide jöhet minden, amit a témában találtok és szerintetek érdekes, érdemes megosztani. Képek, videók, bármi, ami smink vagy maszk.
A rendi program már megvan - de ha valakinek ellenálhatatlanul jó ötletet támad, ne tartsa magában - még az is lehet, hogy megvalósítjuk!
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Maszkmester rend
- Kedvcsinálók, érdekességek, ötletek