- Köszönetek: 0
Hellóóóóóóóóóó :D
- Minerva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- andariel
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Why do they call it rush our when nothing moves?
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Százszorszép jóéjszakát"
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Nekem már hiányzik a nyitott ingben macsózás és a gyönyörű lányokkal való flamenco-salsa-latinvalamitánc.
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
- Orsi_
- Nem elérhető
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- fqqdk
- Nem elérhető
az írórendből kerültem át ide (magánéleti okokból, majd mesélek esetleg, de nem itt fórumon).
Fqqdk vagyok, 2008 óta akarok tábori táncosrendben részt venni, de valahogy sose jött össze: 2008ban írórendet vezettem, 2009ben és 2010ben pedig csak látogatni voltam táborban.
Amikor megtudtam, hogy Angwen vezeti az írórendet, akkor elsőre azonnal oda jelöltem magam, csak sajnos az élet közbejött, és olyan helyre kellett átkéretnem magam, ami kicsit inkább a szívemet veszi igénybe és nem pedig az agyamat. (Mint mondtam, majd mesélek talán).
Most örülök, hogy veletek leszek, annyit kérek csak, hogy legyetek velem türelmesek, amikor valami nem megy harmadikra se.
Kiskoromban jártam társastánc tanfolyamra kb egy évig és már semmire nem emlékszem a két általam ismert keringőt leszámítva (még a polka sem maradt meg, pedig emlékszem, hogy azt szerettem, a csacsacsát pedig rühelltem a csípőmozgatós szórakozás miatt)
Később rendszeresen diszkóba jártam, alkalmasint robotmozgású táncolásra képes vagyok, eléggé jó barátságban vagyok a gépekkel szoftverfejlesztőként.
EDIT:
Felagund, igen, Neked is hajlandó vagyok mesélni. Táborban. Nem fórumra való téma.
code a rat the monster on doom in it
- Athramien
- Nem elérhető
"Sane is boring"
- Minerva
- Nem elérhető
Tök jó, megint táncolunk! ^^
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Ring vagyok, és nagyon szeretnék minél több foglalkozásra eljutni, majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok! Az idei táborban Celebromnak segítek, és a rendi vezetőket koordinálom.
Egyébként sokféle mozgást kirpóbáltam már: thai chiztam két évig, jógázok, írszteppeltem, egy évig jazz balettoztam, és most zumbázom, ha időm engedi. Múlt évben is ide szerettem volna jönni, de egy sajnálatos baleset miatt nem táncolhattam. Úgyhogy nagyon várom!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Örülök, hogy újra itt lehetek. Túl nagy táncos múlttal nem dicsekedhetek, tánctudásom kimerül egy kevés társastáncban és ír szteppben, de nagyon lelkes vagyok. Remélem, az idei táncos rend is olyan élvezetes lesz, mint a tavalyi. Kíváncsian várom, milyen őrültségeket kell majd megvalósítanunk. Addig is, minden jót!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Idhren írta: Idén sajnos volt ilyen. Betelt/nem indult a rend...
Pontosan ezt értettem vis maior alatt
Our knees do not bend easily
- Idhren
- Nem elérhető
Felagund írta: Mióta kell a trollkodásnak alapjának is lennie?
Egyébként kilencéves praxisom alatt szerintem még soha nem fordult olyan elő, hogy valaki ne abba a rendbe/céhbe/jóégtudjamibe került volna, amibe első helyen jelentkezett (hacsak valami vis maior nem volt, persze)
Idén sajnos volt ilyen. Betelt/nem indult a rend...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Felagund
- Nem elérhető
Egyébként kilencéves praxisom alatt szerintem még soha nem fordult olyan elő, hogy valaki ne abba a rendbe/céhbe/jóégtudjamibe került volna, amibe első helyen jelentkezett (hacsak valami vis maior nem volt, persze)
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Felagund írta:
Viki írta: Sziasztok!
Nagyon jó újra a táncos rendbe kerülni,
Miért, nem ide jelentkeztél? :troll:
Legalább valami alapja lenne a trollkodásnak...
Attól, hogy valaki a táncos rendbe jelentkezett, nem volt biztos, hogy be is kerül (merthogy ez is telt be a leggyorsabban). Normális embernek ez egy teljesen érthető kifejezés
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Felagund
- Nem elérhető
Viki írta: Sziasztok!
Nagyon jó újra a táncos rendbe kerülni,
Miért, nem ide jelentkeztél? :troll:
- Viki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nagyon jó újra a táncos rendbe kerülni, biztos megint olyan szuper lesz mint tavaly(vagy még sokkal-sokkal jobb:)). Hát mit is írjak magamról? Annyi biztos hogy imádok táncolni, és mindenféle stílust szívesen kipróbálok és megtanulok, amikor az időm engedi. Igen, Csaszi mellett azt hiszem én leszek az egyik másik legfiatalabb a rendben a 17 évemmel:). Szóval én is gimnazista vagyok (vagyis hát egyben főiskolás is...de ez elég bonyolult), az a lényeg - ha valaki még nem tudná - hogy a Táncművészeti Főiskolára járok Julcsival (szintén a táncos rend lelkes tagja:)) egyetemben és a hétköznapjaim felét a táncolás szokta kitölteni. Én is nagyon-nagyon várom már a tábort és hogy idén milyen őrült ötletekkel fog Nóri előállni:P:P:) sok puszi mindenkinek!
"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél!"
- Orsi_
- Nem elérhető
Athramien írta: érzem, hogy jó kis csapat lesz ez az idei is:) btw Nóri tényleg milyen stílusokra készüljünk? és a tavalyi lelkesedés alapján félek, hogy neked meg úgy kell készülnöd, hogy a lelkes társaság az összes betanított táncot elő akarja majd adni megint:)
igen, az jó lenne, ha kb tudnánk miket fogunk táncolni.. pl akkor szerelést is tudnánk előre bepakolni (:
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Athramien
- Nem elérhető
"Sane is boring"
- Felagund
- Nem elérhető
Narbeleth írta: 2 év mozgáskihagyás azaz közel nulla tánc után az "áááá elérem a lábujjam elérem a lábujjam" szinten van a mozgáskultúrám.
Nem nagy cucc, le kell ülni hozzá... *trollfész*
- Narbeleth
- Nem elérhető
Rettentő megdöbbentő módon Narbeleth vagyok, 23 éves, nem kifejezetten sokat, összesen 6 évet táncoltam, először versenytánc, aztán art jazz műfajban (illetve lehelletnyit sikerült felszedni az MTTben más műfajokból), ez viszont jelenleg 2 év mozgáskihagyás azaz közel nulla tánc után az "áááá elérem a lábujjam elérem a lábujjam" szinten van a mozgáskultúrám.
Igyekszem táborra ismét humanoiddá evolválódni!
Lelkes vagyok , a táncban az önkifejezés részét (kvázi táncszínház) szeretem a legjobban és rettttentő lassan tanulok koreográfiát
Tündéknél leszek családvezető
éééés nagyon várom már a táncötleteidet Andariel!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Idhren
- Nem elérhető
Én vagyok az egyik csúnyarossz főszervezője az idei tábornak Ebből következően nem tudom, mennyire tudok majd aktívan részt venni a rendben, azért is nem írtam eddig, mert Nórival egyeztettem erről (Andariellel).
De nagyon szeretnék idén is rendben lenni, mert az aktív kikapcsolódás fontos dolog
Magamról: izé, nem tudom, majd meglátjátok, akik nem ismertek
Tánc: imádom, soha nem tanultam rendesen, de már sok koreográfiát elkövettem az MTTben ennek ellenére.
Ennyi, és legyenek szép táncok idén is
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Felagund
- Nem elérhető
- Athramien
- Nem elérhető
nagyon-nem-MTT vége:)
"Sane is boring"
- Nati
- Nem elérhető
Mivel Felagund (reszia és perszehogy emlékszem rád ) volt olyan kedves, hogy emlegetett, ezért itt az ideje a bemutatkozásnak:
mint a mellékelt ábra mutatja Natalee vagyok, rendes-becsületes nevén Sárdi Krisztina, 22 éves végzős egyetemista diáklány. Keddtől remélhetőleg diplomás munkanélküli francia szakos bölcsész, amennyiben sikerül a BA-s államvizsgám a Pázmány Bölcsészkarán (igen, az van kinn Piliscsabán-hideg, de szép ). ÉS remélhetőleg ősztől ugyanott folytatom, ahol abbahagytam, csak immár MA-s hallgatóként. Azt hiszem, ezt hívják márkahűségnek .
Egyébiránt a Heti Válasznál dolgozom külsős szerzőként, illetve fordítok az Yves Rocher Hungary (meglepő módon: francia) kozmetikai cégnek.
Ami a táncot illetti: anno hip-hopoztam, az egyetemen meg moderntánci volt. Ezen kívül én is musical-rajongó vagyok, Andariellel a 2004-es táborban jó pár dalt megismertettünk a néppel este 10 és éjfél között, kaptunk érte hideget-meleget egyaránt De szeretem a prózai színházat is, meg a mozit minden mennyiségben.
MTT nyári táborban 2003-2004-ben voltam Velemben, aztán később eltávolodtam a társaságtól (leszámítva pár embert). Ám az élet szerencsére úgy hozta, hogy idén újrakezdő emtétés vagyok.
Nem húzom tovább, zárásnak csak ennyit: HP 7 part one naggyon jó, és nem SZPSZ, hanem MÁZS (szegény fiúk, ha ebből értenétek valamit, örülnétek mi?)
"Százszorszép jóéjszakát"
- Klau
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Am a hp7 szerintem is jó, és mindjárt kijön a 2.része! Meg a catan is jó játék, úgyhogy Yzak mindenképpen hozd el! Puszi mindenkinek!
~Heaven isn't a place that you go when you die - it's that moment in life when you actually feel alive.~
*We can't call people angels without wings, so we call them friends *
°Life without danger is just a waste of oxygen°
- Felagund
- Nem elérhető
- vidu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Veszem a bátorságot, hogy én is bemutatkozzak
Biró Vivi vagyok, 19 éves leszek és imádok táncolni. 4 évet jártam a Madách Musical tánciskolába és én is belekóstoltam néhány táncba. Előtte 4 évet hipp-hoppoztam, de az annyira nem jött be.
Fél évet tai chiztam, de sokat kellett tanulnom, tehát azt is abbahagytam. Szóval alig várom, hogy újra táncoljak.
Az első táborom lesz, az Elder nevű fazon a barátom (ő kérte, hogy így írjam.)
Szeretek a pszichológiával is foglalkozni és természetesen ilyen irányba szeretnék majd tovább tanulni. A Xántus János idegenforgalmi iskolába járok, nem tudom mennyit mond ez nektek.. ne küldjétek semmilyen ismerősötöket oda! Azt hiszem, most ennyi.. majd a többit a tábor alatt! Hali!
"We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?"
- Felagund
- Nem elérhető
Illetve mondjuk hogy milyen cuccot hozzunk (lévén a tánccucc annyira nem teng túl nálam...)