Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!

Több
13 éve 3 hónapja #403106 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!

Gumipók írta: Csinálunk valamit tábori talira? :)

Mindenképpen.

Lacho Calad

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #403101 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!
én benne vagyok, de úgy számoljatok, hogy ha a táboros tali aug 25 és szeptember 7 között van, akkor nagy valószínűséggel nem tudok ott lenni :( ((

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #403097 Írta: Elbereth
Elbereth válaszolt a következő témában: Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!
Én nagyon szívesen benne lennék...vannak is ötleteim... ;) :)

Több
13 éve 3 hónapja #403012 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!
Köszönöm mindenkinek, hogy nekem volt a legszupibb rendem a táborban :D

Csinálunk valamit tábori talira? :)

Több
13 éve 4 hónapja #401585 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!
Könyörgöm, ezt csináljuk meg, mint egy kvázi rövid szkeccset, este 10 óra után.. :D

:arrow: ha kell, akkor én végigülöm fapofával!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 4 hónapja #401016 Írta: Fio

Erre emlékeztek még? ezt is elő lehet adni vmikor :)

... re=related

Huh, erre mekkora ötletem lett.... :D :D

Ezenkívűl még egy ötlet: Pók, neked kéne néha olyat csinálnod, hogy odamész valakihez, megbököd, és azt mondod, hogy "I PÓK you"...... tudom, pihent vagyok:)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 4 hónapja #401007 Írta: Gumipók

Fio írta: Én gondolkodtam olyanon, hogy esetleg ezt előadhatnánk:

:arrow: a Mackótestvér című mesének a zenéje, az előadók a Blind Boys of Alabama és szerintem ennek olyan jó kis hangulata van.. :) Meg egy vándorkomédiás énekelni is tud, nem? :D

Ha beleegyeztek és van négy szólista, akkor a lekottázást vállalom. :) Csak az a gond, hogy vagy gitárkíséret kell hozzá, vagy valahogy meg kell oldani a karaoke alapot.

Jó ötlet :)
Minden ilyen kezdeményezést szívesen fogadok :) Szerintem mindenképp készülj vele :) biztos találunk pár vállalkozó szellemű énekhangot, ha pedig létezik karaoke alap akkor azt meg is lehet találni. :)

Erre emlékeztek még? ezt is elő lehet adni vmikor :)
... re=related

Több
13 éve 4 hónapja #400996 Írta: Fio
Én gondolkodtam olyanon, hogy esetleg ezt előadhatnánk:

:arrow: a Mackótestvér című mesének a zenéje, az előadók a Blind Boys of Alabama és szerintem ennek olyan jó kis hangulata van.. :) Meg egy vándorkomédiás énekelni is tud, nem? :D

Ha beleegyeztek és van négy szólista, akkor a lekottázást vállalom. :) Csak az a gond, hogy vagy gitárkíséret kell hozzá, vagy valahogy meg kell oldani a karaoke alapot.

Több
13 éve 4 hónapja #400663 Írta: Cellofán
Cellofán válaszolt a következő témában: Ezt itt cseteljük össze, mint áááállat!
hm, ezt leírtam a másik topikban. De, hogy mivel fogunk találkozni? az biztos, hogy egymással mindenképpen. :D ?

Lacho Calad

Több
13 éve 4 hónapja #399820 Írta: Gumipók
No csakhogy legyen itt valami téma amiről lehet beszélgetni...
Mit gondoltok mivel fogunk foglalkozni a vándor komédiás renden belül? Mi az bennetek ami arra késztetett, hogy ide jelentkezzetek? :)
Kíváncsi vagyok :)

Több
13 éve 5 hónapja #399173 Írta: Gumipók
Helló,

Nem is fűznék nagyobb kommentárt a topichoz.

Tudjátok miért jó a kerekeskút?
Hát oda lehet tolni ahol víz van :D :P

Moderátorok: GandalfGumipókAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.773 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére