Beszélgetések

Több
12 éve 3 hónapja #406513 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: [...] és közben természetesen Attila és Ankalimon azon vitatkoztak volna, h. azt milyen ritmusban is kell :P . [...]

<3

Ez így elég inkorrekt válasz, mert nem áll sem Tamás - Lam-ben-gol-mor - sem az én - Lamben-gol-mor - állításom mellett. :mrgreen:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #406507 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Elsősorban azt szeretném mondani, hogy Pikárdiai Terc!!!

Nem is, az KATICA! ;) :P

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
12 éve 3 hónapja #406505 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Elsősorban azt szeretném mondani, hogy Pikárdiai Terc!!!

És fura volt, h. fél9-kor épp hazaértem, nem pedig a Hosszúház előtti réten sorakoztam a gyönyörű zászlónk mögött, miközben Zsodoo (azaz Wodoo) lengeti a csapatvésőt, Lamben Golmort üvöltözünk és közben természetesen Attila és Ankalimon azon vitatkoztak volna, h. azt milyen ritmusban is kell :P . Nade csapatpóló legalább volt rajtam.

Klassz csapat voltunk, nagyon jó volt 3 év után újra csapatban lenni köztetek (és 5 év után újra smt-ként, bár tudom, ez nehezen ment :) ).

<3

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #406471 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Kincső: :lájk:

Újabb rossz hírem van: novamov22 alias Serfőző Dániel sem tud jönni táborba. :(
Végső létszám:15 fő (ebben mi is benne vagyunk).

SZERK:
Új tagunk van, Markovics Mátyás. Nem tudom, egyáltalán fent van-e fórumon, de nálunk lesz és így már 16-an vagyunk. :)
Szerk:
+ Vonnák Réka (Sirith). egyre többen.. :D

Több
12 éve 3 hónapja #406444 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Írni szeretnék (surprise) :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
12 éve 3 hónapja #406439 Írta: Attila
Annyival egészíteném ki Zsodoot, hogy Morgana pedig átkerült logisztikai okokból a Táncosokhoz, így sajnos ő sem lesz nálunk. :?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 3 hónapja #406438 Írta: Zsodoo
Hasznos infók az elmúlt pár nap eseményeiről:
Több személyi változás is történt, Seliah/Györgyi nem tud jönni táborba; viszont van két új tagunk, Kincső (aki sajnos meghúzta a derekát és ezért kell eljönnie a táncosoktól :( ) és gamba! Welcome! :)

Továbbá a rendi bontásról szóló mailre érkezett válaszaitok alapján elkészítettem a beosztást, íme:
bölcs rend (Ankalimon vezetésével): Sil, Mau, Sári, Veszter, Gamba, Novamov22
író rend (Zsodoo vezetésével): Léli, Alustriel, Bonácz Ági, Estelwen, Nimelloss, Cueddo szerk: +Kincső

Kincső, kérlek te is írd meg, hova szeretnél kerülni, akár itt, fórumon, akár privátban a szaszzs kukac hotmail pont com címre. Remélem, most már te is látod a topicokat :)

Több
12 éve 4 hónapja #406304 Írta: Attila
Kedves Bárdok!

Nagyon remélem, hogy mindannyian megkaptátok, így ez, csak emlékeztetőként álljon itt.
Az idei évben (is) lesz arra lehetőség, hogy mindenkinek legyen, a csapatpólótól különböző táboros póló. Ha ezt előzetesen megrendelitek, akkor olcsóbban: 1.600 Ft/db áron, a helyszínen pedig 2.000 Ft/db áron tudjátok megvenni.
Rendeléseteket ezen a linken tehetitek meg:

www.doodle.com/87mah2ch3ycper56

Valamint itt láthatjátok, hogy hogyan fognak kinézni a pólok:

25.media.tumblr.com/tumblr_m7lzw ... 1_1280.jpg

Illetve a méretekről itt tájékozódhattok:
(férfi)
25.media.tumblr.com/tumblr_m7b3j ... o1_500.jpg

és
(női)
24.media.tumblr.com/tumblr_m7b3j ... o2_250.jpg

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja #406180 Írta: Zsodoo
Én holnaptól aktívan relaxálok; ha szükség van rám, igyekszem elérhető maradni, végső esetben telefonon (0620/3315430). De addig is forduljatok Attilához és Ankalimonhoz. :) Talán már holnap, de a jövő hét folyamán biztosan kapni fogtok tőlem egy e-mailt és kérek mindenkit, hogy erre válaszoljon, amint lehetséges (FONTOS!).

Több
12 éve 4 hónapja #406176 Írta: Estelwen
Estelwen válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Léli írta: Ő a figyelemelterelés, hogy mégse legyen annyira teljesen egyértelműen árulkodó a dolog.

Vagy csak ő is benne akart lenni a buliban :D

Több
12 éve 4 hónapja #406174 Írta: Attila

Léli írta: Csak nekem tűnt fel, vagy más is észre vette, hogy a 3 férfi csapvezünk komplett háremet válogatott maga köré? :D

...fogalmam sincs, hogy miről beszélsz... :lol:

Több
12 éve 4 hónapja #406135 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Beszélgetések

Sil írta:

Léli írta: Csak nekem tűnt fel, vagy más is észre vette, hogy a 3 férfi csapvezünk komplett háremet válogatott maga köré? :D

És Cueddo? ;)

Ő a figyelemelterelés, hogy mégse legyen annyira teljesen egyértelműen árulkodó a dolog.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
12 éve 4 hónapja #406134 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Beszélgetések

És Cueddo? ;)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja #406110 Írta: Zsodoo

Psszt! (Jól látod :D )

Több
12 éve 4 hónapja #406107 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Csak nekem tűnt fel, vagy más is észre vette, hogy a 3 férfi csapvezünk komplett háremet válogatott maga köré? :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
12 éve 4 hónapja #406078 Írta: Zsodoo
Sziasztok!

Én is üdvözöllek Benneteket a Magyar Tolkien Társaság idei nagy nyári táborának bárd csapatában! :)

Reméljük, a várakozásoknak megfelelően lettetek beosztva ide; ha valakinek mégis problémája, panasza lenne a csapattal kapcsolatban, az bátran jelezze valamelyik csapatvezetőnek. Mi ugyanakkor törekedni fogunk arra, hogy a tábor mindnyájatoknak felejthetetlen élményt jelentsen és feltöltődve térjetek vissza Középföldéről.

Garantáltan nem fogtok unatkozni! ;)

Zsodoo

Több
12 éve 4 hónapja #406024 Írta: Attila
Beszélgetések téma létrehozva Attila által
Kedves Bárdok!

Mindenkit nagy örömmel és szeretettel köszöntök - a többi csapatvezető nevében is - a frissen megnyílt táboros topikokban. Örülünk, hogy egy csapatban fogjuk tölteni a tábor fantasztikus 9 napját. Minden, tábort érintő és nem érintő, dologról itt fogunk és itt lehet beszélgetni. :D

Enjoy!! ;)

Ankalimon, Zsodoo és Attila

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.174 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére