- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- Setétvölgy Nagy Napjai - MTT Tábor 2012
- Táncosok
- Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
- Narbeleth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kevesebb
Több
12 éve 3 hónapja #406624
Írta: Narbeleth
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
Narbeleth válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
Dropbox projekt ügyben pedig hamarosan intézkedünk, így aztán mindenki felpakolhatja a saját szólójának zenéjét, mi pedig a koreo és bemelegítő zenéket.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Narbeleth
- Nem elérhető
12 éve 3 hónapja #406623
Narbeleth válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
Éééés sikerült elkövetnem azt a hibát, amire mindenkit figyelmeztettem, hogy ne tegye . Kimostam a pólómat levasalás előtt. Viszont annyira pengén megfestettem, hogy a fekete kontúr megmaradt, csak az ezüst festék jött le. Jövő héten sztem beszerzek két textilfilcet és restaurálom. Szóval srácok: vasaló, ha még nem késő!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
12 éve 3 hónapja #406579
Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
Na hat akkor en is szeretnek koszonetet nyilvanitani:
- elsosorban fopapnoinknek, amiert osszefogtak es tanitottak bennunket, melyseges riszpekt azert, hogy az alienek egyaltalan nem okoztak komolyabban erezheto torest a csapat dinamikajaban. Neha volt pici uresjarat, pl amikor a koreot probaltatok kitalalni, de szerintem ez egyaltalan nem okozott problemat.
- masodsorban is a fopapnoinknek, hogy elviseltek, es jol kezeltek minket Orsieval, nem vagyunk am a csapatvezetok alma. Ezuton is elnezest kerek mindenkitol, h nem olyan intenzitassal vettunk reszt a kozos munkaban, mint amennyire az talan elvarhato lenne.
- harmadsorban az egesz csapatnak, nagyon jo volt, h mindenki hozott valamit, es beletette azt a kozos produkciokba. Kulon kiemelnem Csincit, a gyasztancba kitalalt mozdulatokert, es Xeot, amiert segitett nekem nyujtani, meg megtanitani mozdulatokat.
- vegul, de nem utolsosorban pliem rolovejenek, es rolovem pliejenek, Orsienak amiert mellettem volt vegig, es batoritott, vagy epp lecsititott, mikor epp mire volt szukseg.
Millio puszi es oleles mindenkinek!
UI:
- semmi nem mondja el jobban azt, h mennyire jo csapat is volt ez, es mennyire jol ereztem magam veletek, mint az, h en meg sose vagytam ennyire arra, hogy mihamarabb legyen csapattali.
- semmi nem mondja el jobban, h szakmailag mennyire jo is volt ez a rend, mint az, h matol mindennap akarom kicsit tancolni a kis koreo-formagyakorlatot.
- elsosorban fopapnoinknek, amiert osszefogtak es tanitottak bennunket, melyseges riszpekt azert, hogy az alienek egyaltalan nem okoztak komolyabban erezheto torest a csapat dinamikajaban. Neha volt pici uresjarat, pl amikor a koreot probaltatok kitalalni, de szerintem ez egyaltalan nem okozott problemat.
- masodsorban is a fopapnoinknek, hogy elviseltek, es jol kezeltek minket Orsieval, nem vagyunk am a csapatvezetok alma. Ezuton is elnezest kerek mindenkitol, h nem olyan intenzitassal vettunk reszt a kozos munkaban, mint amennyire az talan elvarhato lenne.
- harmadsorban az egesz csapatnak, nagyon jo volt, h mindenki hozott valamit, es beletette azt a kozos produkciokba. Kulon kiemelnem Csincit, a gyasztancba kitalalt mozdulatokert, es Xeot, amiert segitett nekem nyujtani, meg megtanitani mozdulatokat.
- vegul, de nem utolsosorban pliem rolovejenek, es rolovem pliejenek, Orsienak amiert mellettem volt vegig, es batoritott, vagy epp lecsititott, mikor epp mire volt szukseg.
Millio puszi es oleles mindenkinek!
UI:
- semmi nem mondja el jobban azt, h mennyire jo csapat is volt ez, es mennyire jol ereztem magam veletek, mint az, h en meg sose vagytam ennyire arra, hogy mihamarabb legyen csapattali.
- semmi nem mondja el jobban, h szakmailag mennyire jo is volt ez a rend, mint az, h matol mindennap akarom kicsit tancolni a kis koreo-formagyakorlatot.
code a rat the monster on doom in it
- Milendoria
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
12 éve 3 hónapja #406577
Írta: Milendoria
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Milendoria válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
örülök hogy veletek tölthettem ezt a bő hetet, azt hiszem mindannyian tanultunk magunkról sok újat:) örülök hogy a végét ilyen jól sikerült lezárni, kellemes búcsú-emlékem maradt az utolsó napról:)
sajnos annyi-annyi mindent terveztünk be, és még így sem fért bele a fele sem az előre kitervelteknek, de legalább marad tartalék legközelebbre. olyan jó volt veletek táncikálni, hogy mire észbe kaptunk, már le is telt az a 2,5 óra... durva, nem? ha mind a hárman 100%-osan ott tudtunk volna lenni, összeszedettebbek lettek volna az alkalmak, én is hiányoltam a levezetést, de azthiszem most ennyire tellett a kis alienek miatt. Azért úgy láttam, ez is bőven sok volt
remélem jó volt nektek, nekem nagyon!
sajnos annyi-annyi mindent terveztünk be, és még így sem fért bele a fele sem az előre kitervelteknek, de legalább marad tartalék legközelebbre. olyan jó volt veletek táncikálni, hogy mire észbe kaptunk, már le is telt az a 2,5 óra... durva, nem? ha mind a hárman 100%-osan ott tudtunk volna lenni, összeszedettebbek lettek volna az alkalmak, én is hiányoltam a levezetést, de azthiszem most ennyire tellett a kis alienek miatt. Azért úgy láttam, ez is bőven sok volt
remélem jó volt nektek, nekem nagyon!
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Narbeleth
- Nem elérhető
12 éve 3 hónapja #406563
- Minerva
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
12 éve 3 hónapja #406549
Írta: Minerva
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Minerva válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
Nagyon, nagyon jól éreztem magam. Köszönöm nektek az egész hetet. Még mindig fáj a nyakam (nem igazán nyújtottunk és vezettünk le, ezt kicsit hiányoltam a foglalkozások végéről, de végül is lehet önállóan is ), de igazából nem bánom Minc most boldog pirítós.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Orsie
- Nem elérhető
12 éve 3 hónapja #406523
Írta: Orsie
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Orsie válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
hihetetlenül nagyon jó volt, táncolni, bemelegíteni és nyújtani, magamról tanulni, Benneteket kicsit jobban megismerni, izomláztól szenvedni, nevetni, játszani, boldog pirítósnak lenni, fellépés előtt izgulni, mindent beleadni, lelket megnyitni, ölelkezni, szeretni. köszönöm Nektek!!!
és "óóó James"
és "óóó James"
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- fqqdk
- Témaindító
- Nem elérhető
12 éve 3 hónapja #406522
Írta: fqqdk
Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások téma létrehozva fqqdk által
Csak h attekinthetobb legyen.
code a rat the monster on doom in it
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- Setétvölgy Nagy Napjai - MTT Tábor 2012
- Táncosok
- Élménybeszámolók és köszönetnyilvánítások
Oldalmegjelenítési idő: 0.142 másodperc