- Köszönetek: 0
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- Setétvölgy Nagy Napjai - MTT Tábor 2012
- Színjátszók
- Sziasztok Színjátszók!
Sziasztok Színjátszók!
- Gumipók
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
DEREKASAN helytálltam, hiszen én vezettem egészen hazáig, amíg a többiek HÁTravetett fejjel horkoltak mellettem, de ez nem törte DERÉKba hazaérési elHÁTározásomat, sőt HÁTározottan nyomtam neki, annyira, hogy a kanyarokat is DERÉKszögben vettem be!!
Nagyon köszönöm az élményt és hogy köztetek tölthettem ezt a hetet. Az utolsó pár nap sajnos elrontotta a végét, de úgysem arra fogok emlékezni pár nap múlva
Vigyázzatok magatokra és amúgymeg KAJAK!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Akik még nem ismernek, azok pihenjék ki magukat és készüljenek fel a... Valamire készüljenek fel. Mivel ha írni kezdek, akkor elég hosszan szoktam, most viszont este van, bemutatkozás helyett olvassátok el az interjút , ami Brisa készített velem vagy ... UramEru, hat éve. Azért van még benne olyasmi, ami helytálló. Akkoriban épp visszatértem egy másfél éves szünet után, de azóta folyamatosan rontom az MTT statisztikáit, és jelenleg ráadásul még vezetőségi tag is vagyok... De ennek a táborhoz semmi köze. Annak talán igen, hogy amióta rájöttem a módjára, írok mindenféléket, időnként elő is adom, és valami humorérzék is szorult belém, bár nem egyszerű az esetem. Ez a paródia annak idején elég nagy tetszést aratott legalább három ember körében, ha mindenáron kíváncsi vagy rá. Ha az MTT-s hitvallásomra, vagy éppen verselési képességemre vagy kíváncsi, akkor meg ez az Eszmélet-koszorú mutathat be legjobban. Nagyjából öt középföldi évvel, és jó pár mérfölddel ezelőtt, Vásárfalván sztúr meséket is írtam, de ezeket nem linkelem be, a Google a (kutya és szemetesvödör utáni harmadik legjobb) barátod. Ami a színpadi szereplést, előadói képességeimet illeti, valami éppen lehet, de szöveget azért inkább ne bízz rám, úgyse jegyzem meg. Mindenesetre voltam már MTT-s performance-okban nyári Mikulás és vogotroll bürokrata is, ezeket valószínűleg azért kedveltem nagyon, mert nem jártak túl sok szöveggel. Meg sztúr nagyapó is voltam, de ott sok szövegem volt, úgyhogy nekem kevésbé tetszett, mint másoknak
Idegesítő szokásom, hogy fotózom, és ráadásul az a téveszmém, hogy jól is csinálom. Csomagolni pedig (csütörtökön és) péntökön fogok.
- Yzak
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Így most holnap, az utolsó szabadnapomon, kel elintéznem az egészet. Pedig aznap már 4 eventem is van. @,@
Viszont a tábort már nagyon várom. 8 nap totál relax és kikapcsolódás. Semmi munka. Tökéletes
U.I. Megnéztem egy természetfilmet az állatomról most aztán már senki nem mondhatja, hogy nem ismerem
- Athramien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Sane is boring"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Még ötöt kell aludni, és itt a TÁBOR! Készültök már, pakoltok? Ne felejtsétek el a réteges öltözködést! Hosszú nadrág, zárt cipő, esőkabát mindenképpen legyen a csomagban, mert sajnos jelen állás szerint esni is fog a táborban (de reméljük mégse).
Aki táboros pólót akart rendelni, mindenki megtette? Jóféle kis póló lesz, a nagytáboros topicban van róla kép meg mérettáblázat meg doodle doksi ahova bevéshetitek mekkorát kértek. Nagyon jópofa, és egy örök emlék
Aki még nem írt nekünk hogy milyen állatot választott magának beszélgetőtársul, az ugye azért gondolkodik rajta? Nem baj ha csak a táborban mondod meg, csak jó ha már előre gondolkodsz rajta, szokod a szagát, fészkelési szokásait bemagolod, madárvonulási térképeket nézegetsz, és természetesen elvárjuk hogy lábnyomáról felismerd az állatot és megmond mikor járt arra, mit evett és ízlett-e neki!
Jah bocsi ez nem az Erdőjárós topic!
Jajj nagyon jó lesz ugye tudjátok? Én már nagyon lelkes vagyok (bár eddig sem voltam lelketlen!), egész nap azon agyalok mit lehetne még itthonról vinni és ott hasznosítani!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Yzak
- Nem elérhető
Dodie írta: Persze a táborban csak szigorúan alkoholmentesen !
Természetesen. Tanultam a tavalyi, mosoly utca utáni, nyuszifüles-pulcsis éjszakai túrámból. XD
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Finc/Gabi vagyok. 32 éves pszichológus. Jelenleg otthon, úgyhogy a két kislánykám bemutatása jellemez mostanában a legjobban. Ők is jönnek velem (sőt az apjuk is ) Emi két és fél éves. Ez a második tábora, ha a azt nem vesszük, amikor pocaklakóként jött velünk. Született színésznő, és nagy mesélő. De tényleg. Most is hallom, hogy az állatokkal különböző sztorikat ad elő, gondosan változtatva a hangszínt, hangsúlyt, hangerőt (főleg), ha egy másik állat szólal meg. A kisebbik lány, Tamara még csak három hónapos lesz a táborban, így ő legfeljebb sírással fokozza majd a hangulatot, no meg reméljük azért nevetéssel is
Részemről új kaland ez a színjátszósdi. Nem is tudom, mennyire fogok tudni részt venni benne, de igyekszem. Remélem, hogy sikerül az eddigi táboros repertoáromat (fák) bővíteni azért Legkomolyabb szerepem eddig egy uruk hai volt
Ja, és kedden érkezünk csak. Az talán a 4. nap.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Dodiee
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Yzak írta: Ja és mellesleg önképzéssel eljutottam a koktél keverés magas fokára úgyhogy bulikban és majd a táborban is fogok kevergetni az arra érdemes embereknek
Persze a táborban csak szigorúan alkoholmentesen !
- Fio
- Nem elérhető
Civil nevem Szarvas Tünde, de ezekben a körökben a Fio nevet használják rám, és én is magamra. 24 éves vagyok, és mostmár elmondhatom, hogy az ének-zene mellett a Filmismeret-filmtörténet lett a második szakom, ergó a két hobbim tölti ki az életemet. Emellett az "Újpesti Operastúdiónak" is a tagja vagyok, ahol már egy-két operaszerepet elénekelhettem. És még nincs vége...
Jelenleg egyébként a nyarat élvezem, járok mindenféle partiba, buliba, esetleg munkába(például Bryan Adams koncertre:) , egyszóval kihasználom, hogy van időm.
Rossz szokásom, hogy 2-3 évente változik az érdeklődési köröm. 2-3 évig rettenetesen érdekelt a középkori harcművészet, de jelenleg Korea iránt kezdtem el érdeklődni, azon belül is a történelmi filmjeikre vagyok rákattanva. Igényes, zseniális alkotások, jól kidolgozott karakterekkel, akit érdekel, annak szívesen tartok előadást.
Az MTT körül már elég régóta jelen vagyok (2002), de a 2010es tábor óta vagyok aktív résztvevő..... és kicsit félek ettől a színes dologtól.... aki ismer, az tudja, hogy épp csak elkezdtem mostanában színeseket hordani, ÉPPHOGY!!! XDDD
Yzak írta: Viszont amiről mostanában híres vagyok az a nagy sikerű party sorozat, ami már 7 alkalom óta töretlenül halad. Ezek során kicsalom az embereket a Gödi villá<a class="inlineAdmedialink" href="#"><a class="inlineAdmedialink" href="#">mba és addig kényeztetem őket strandolással, pipával, sütögetéssel, fullHD mozizással és töménytelen mennyiségű piával amíg mindenféle elvetemült, parázna és bolond dolgot nem csinálnak akaratom szerint
Yzak drága, te miről beszélsz?? nem kell ahhoz a te akaratod...>XDDDD
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- tramit
- Látogató
Még nem sikerült eldöntenem, hogy az internetes (tramit) vagy a polgári (Bogáta) nevemre néznek-e többen furán, mindenesetre az MTT-ben abban az előnyben vagyok, hogy egy Boglárka sem előzött be engem, így mindenki kavarodás nélkül hívhat Boginak. 22 éves vagyok és ez lesz a harmadik táborom. Az előadóművészet iránti erőteljes vonzódásom eredménye, hogy harmadjára is egy ilyen, szórakoztatásra szakosodott társasághoz csatlakoztam. Araponával együtt abban az előnyben vagyok, hogy a tavalyi vándor komédiás rend alatt sikerült akklimatizálódnunk Pók sajátos személyiségéhez, "újaknak" megnyugtató lehet, hogy ennek ellenére is szívesen választjuk újra, a többi táborvezetővel együtt.
Ami engem illet, már ötödik napja a diplomás munkanélküliek táborát erősítem, mely állapot remélhetőleg holnap este megszűnik azzal a hírrel, hogy felvettek alkalmazott nyelvészet mesterszakra az ELTE-re. Eddigi életem során aránylag sok nyelvvel volt interakcióm (köztük persze a quenyával és a sindarinnal is ), tanulmányaim során elmondhatom, hogy kb. konyítok a nyelvészethez (és utálom, ha emberek kijavítgatják mások nyelvtani/helyesírási hibáit), emellett jó bölcsészhez hűen szeretek olvasni, érdeklődni, tájékozódni, annyit hegedültetett anyám, hogy a végén megszerettem, sajátságos hobbim a kangoo. Két éve vagyok Metával együtt rettegett kategóriafelelős a Tolkien Levelező Verseny nolda kategóriájában, mellyel remélhetőleg sikerült egy-két lelkes újoncot toboroznunk az MTT-be.
Ami a csapatbeli részvételemet illeti, biztosan számíthattok rá, hogy nagyon konstruktív leszek - emellett perfekcionista is, de eddig ebből nem sok gond volt, mert az eddigi MTT-s kreálmányaink mind megütötték az én tökéletesség-igényemet. Viszont aránylag magas a magányigényem, ha elszaladok, nem ajánlott utánam szaladni, pláne nem érdemes megkérdezni, hogy "mi a baj". Magamtól vissza fogok jönni. Kellően adagolva szórakoztató vagyok és lelkes, és mindent meg fogok tenni, hogy méltó udvari bolond legyek a társasághoz.
- Trithyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A nicknevem Trithyn, de MTT-s körökben mindenki csak Koppánynak hív... Akárcsak a kollégáim, anyukám nővérem, macs...
24. életévemet taposom és ez a sokadik táborom... De újra eljött az idő, hogy sima mezei táborozóként(SMT) veszek részt ezen a neves eseményen... ugyanis az utőbbi években (szakács)rendvezető voltam(voltunk) Ebből nem nehéz kitalálni, hogy szakács a szakmám, de ez egyben a hobbim is... Nem tudom megunni, egyszerűen nem lehet kirobbantani a konyhából...
Ezenfelül szeretek olvasni, túrázni, biciklizni, szerepjátszani, társasjátékozni stb...
Bolondkodni tudok, de alapvetően nem vagyok egy dumagép... szóval kíváncsian várom mi fog kisülni abból, ha színjátszásra adom a fejem... A csapatot elnézve jól fogunk szórakozni és nem utolsó sorban, szórakoztatni...
Most hirtelen ennyi...
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Dreena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Yzak
- Nem elérhető
Hát egy kisebb csoda, hogy most ide írhatok, sokáig úgy tűnt, hogy nem tudok eljönni a munkám miatt, de végül is a váltótársam átvállalta a napjaimat. Szegény valószínűleg szellemnek fog kinézni a 8x15óra után. =/
Szóval azoknak akik esetleg nem ismernek: Mihály Zsigmond néven lehet megtalálni engem a Facebookon, de ezekben a körökben mindenki csak a rám ragadt fórumos nevemen, Yzak (Ízák)-nak szólít.
Foglalkozásom a professzionális életművészet, ami jelenleg a Dunacorso nevű felső kategóriás étterem pultjának támasztásában teljesedik ki. Amit imádok csinálni.
Lássuk mit érdemes rólam még tudni:
Nagyon szeretem a játékokat. Legyen az gépen, táblán vagy sportpályán... mondjuk ezekre mostanában kevés időm van. =S
Viszont amiről mostanában híres vagyok az a nagy sikerű party sorozat, ami már 7 alkalom óta töretlenül halad. Ezek során kicsalom az embereket a Gödi villámba és addig kényeztetem őket strandolással, pipával, sütögetéssel, fullHD mozizással és töménytelen mennyiségű piával amíg mindenféle elvetemült, parázna és bolond dolgot nem csinálnak akaratom szerint
A csapatból már 6 embert meg korruptáltam, de a tábor végére remélhetőleg még több lelket fogok birtokolni.
Ha valaki önként akar még az ördög kastélyába besétálni akkor csatlakozzon a július 28.ai utolsó tábor előtti Yzak nyaralásához a Facebookon
Ja és mellesleg önképzéssel eljutottam a koktél keverés magas fokára úgyhogy bulikban és majd a táborban is fogok kevergetni az arra érdemes embereknek
- Dorottya
- Nem elérhető
- Köszönetek: 3
Rendkívül fantáziadús nickem helyett baráti körökban Rozi névre hallgatok. Ez lesz a harmadik táborom, egyben az első merész próbálkozásom a színjátszással.
Még nem tudom hol fogok szeptembertől tanulni, leginkább ott, ahova felvettek.
Rengeteg szabadidőmben szívesen zajongok mindenféle hangszeren, vagy garázdálkodok a konyhában; előbbivel a szomszédok, utóbbival kedves családom türelmét teszem próbára.
(Földváron is van mozart fagyi, de neonzöld és szerintem még a sötétben is világít, így nem mertem bevállalni )
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
a nevem ott van a kis képecske fölött (nem az online/offline, még egy kicsit följebb), ebből élőszóban általában lehagyják a mugli nevemet, és maradok Meta;
a színes ruhák hordása aligha okoz majd problémát, ismerőseim többsége akkor szokott aggódni, ha NINCS rajtam semmi tarka;
egyébként tavaly befejeztem a könyvtárszakot, ideális esetben a következő év során hasonlót teszek a matematikával is, utána valami;
szabadidőmben főleg nem csinálok semmit, egyébként meg emtétés (és külföldi tolkienita) rendezvényekre járok (2008-as tábor óta lerázhatatlan vagyok, bár már korábban is kerülgettem a társaságot), olvasok, barátokkal sétálgatok, utazom, fényképezek;
rengeteget beszélek, és több külső szemlélő szerint is többnyire vidámnak és lelkesnek tűnök (én ezen meglepődtem, mert belülről inkább mogorvának), viszont néha minimális és szándékolatlan provokációtól is borzasztóan ideges leszek, főleg fáradtan (de szívesen adok használati utasítást, hogy lehet jó eséllyel elkerülni, hogy kiabáljak);
már első táboromban is színjátszónak jelentkeztem, de még sose sikerült tényleg ilyen csoportba jutnom (egy őszi talin nagyjából, de ott meg nem volt nagy jelentősége végül), az iskolai színjátszókörben pedig csak a bevezető játékokig jutottunk, de azért az elmúlt évek csapatelőadásaiban igyekeztem pattogni
Mondjuk ennyi...
Esetleg egy, a levélben kiküldöttnél aktuálisabb csapatnévsort kaphatnánk valamikor? :cuki kérlelős nagy szemeket meresztő szmájli, amit nem látok itt a készletben sehol:
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Ille / Lórien vagyok, ebből az Illét használom, egyébként meg Anita. Ez lesz a sokadik táborom.
Angol szakon végeztem, most pedig erre próbálok másokat is megtanítani. Jelenleg viszont nyári szünet van, és ennek rendkívüli módon örülök!
Szabadidőmben olvasok, filmeket nézek, kirándulni megyek, biciklizek. Érdekel a színjátszás, ezért jelentkeztem az idén ebbe a csapatba.
Szeretek mindenféle gyümölcsöt és a legtöbb zöldséget.
Most viszont megyek, mert nagyon késő (vagy korán?) van.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Athramien
- Nem elérhető
A nick ne tévesszen meg senkit, Sziszi vagyok, és amikor ide kerültem, akkor az ultraszupermenő wow-os nevemet [aka Athramien] nem sikerült beépíteni az emtété köztudatba, úgyhogy egyszerűsítettünk:P
22 éves vagyok [és ez a tábor utolsó napjáig még pont így is marad:P], tájépítészetet tanulok a fővárosi szabadidőközpont budai campusán és ha végeztem diplomás munkanélküli leszek:P
Egyébiránt szeretem a művészi, ritka és extrém sportokat, olvasni, szerepjátszani, naplót írni, lovagolni, kornyikálni [a velem egy fedél alatt élők legnagyobb bánatára] és megszállott nyálas, csöpögős musical fanatikus vagyok, úgyhogy távoli vágyaim közé tartozik, hogy egyszer majd nem a nézők között leszek jelen egy előadáson; némileg közrejátszik ez is, hogy miért jelentkeztem ide.. Ja és elkezdtem kétkezes karddal vívni, és tök menő és nagyon örülök magamnak, szóval gondoltam, hogy ezt megosztom Veletek drágáim x)
A kedvenc fagyim nekem is a mozart, és Balatonmáriafürdőn a csatorna melletti fagyizóban adják a legistenibb verzióját, amit valaha ettem!!
Csókszi
"Sane is boring"
- norbi88
- Nem elérhető
Én Norbi vagyok, és remélem, hogy a csoportba való felvételhez nem volt előfeltétel a fantáziadús nicknév kitalálása, mert akkor rosszabbul állnék, mint Barcelonában egy Real Madrid ajándékbolt Egyébként ez lesz az első MTT táborom, és abszolút újoncnak számítok, mert a fórumra is csak mostanában regisztráltam, egy barátom ajánlására, aki nemrég került be a társaságba, és rengeteg jót mesélt róla.
Magamról röviden annyit, hogy 23 éves vagyok, Érden lakom, és logisztikát tanulok a Fővám téri szabadidő központban (Közgáz), ahol fél év múlva végzek és elkezdek dolgozni, úgyhogy ez az utolsó többé-kevésbé szabad nyaram, amit igyekszem minél jobban kihasználni. További fontos infok rólam, hogy szeretem a rántott húst és a forma-1-et, valamint, hogy egyik ismerősöm szerint olyan vagyok, mint a bernáthegyi (nem azért, mert rumoshordó van a nyakamban, hanem mert nehezen lehet felbosszantani). Még anno az általános iskolában tagja voltam a színjátszó körnek, azóta viszont nem szerepeltem, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok rá.
- Enoloyin
- Látogató
A nevem Enoloyin (Éno), de mikor a gyönyörű párom (Dodie) elhozott a társaságba, akkor tomiként (szigorúan kis t-vel) lettem bemutatva, aztán megmaradtam annak, így nem is várom el senkitől hogy máshogy szólítson. Csak gondoltam megjegyzem: nekem is van "művésznevem".
22 éves vagyok (igazából 21, de azért remélem ez alatt a pár nap alatt nem visz el a rézf[beep] bagoly), a sors pedig úgy hozta hogy még csak idén érettségiztem, így jelenleg még nincs állásom, de remélhetőleg szeptembertől találok magamnak valamit.
Kicsit elvont személyiségnek tartom magam. A mozgatórugót a tavalyi látogatói nap indította be, mikor az esti hepöningből kivettem részemet; akkor döntöttem úgy, hogy meg kéne próbálni ezt a tábort jövőre. Makacs vagyok, de kitartó. Ha nem tudok megcsinálni valamit elsőre / hamar, már csak azért is folytatom órákon át míg nem sikerül; mindig a tökéletességre törekszem, de ez sokszor időt vesz igénybe. Humorom egyedi, sokszor nehezen dönthető el mi az amit viccnek szántam és mi az amit komolyan gondolok.
Nem titkolom, részben azért jelentkeztem a táborba hogy fejlődjek. Meglehetősen félénk vagyok, nem szoktam produkálni magam, nehezen ismerkedem, szeretnék többek között ezeken is változtatni.
Kedvenc ételem a bármi ami csípős, szeretek focizni csak nem tudok, valamint a metrón végig tudok ülni 5 megállót nyitott szemmel aludva. Öltözködésem nagyon változatos és kreatív, olyan színpaletta és kavalkád tárul elém mikor kinyitom a szekrényemet, mint például a fekete. Ilyen szempontból érdekes lesz a tábor, furcsa lesz színesen öltözködni, de biztos élvezni fogom.
- Dreena
- Nem elérhető
Dreena vagyok (í-vel ejtve), egyébként meg Dóri. Épp most töltöttem be a 19-et és tettem bizonyosságot arról hogy kellőképp érett vagyok, vagy legalábbis a papírom megvan róla. Ennek okán jelenleg nem vagyok tagja semminemű oktatási intézménynek, de reméljük ez júli. 24-e után változni fog. Érden lakom, van két 20 éves bátyám, meg egy csúnyácska, ám annál aranyosabb macskám. Kutyám sajnos nincs, de eme hiány pótlása folyamatosan napirenden van.
Imádok színházba járni, olvasni, filmeket nézni, kirándulni és énekelni. Fantáziám csapongó, történetek és kalandok kavarognak képzeletem hullámain, de ritkán jutok el oda, hogy ezeket papírra is vessem teljes egészükben. Jó ideig néptáncoltam és a színjátszásba is belekóstoltam, ám a csoportok felbomlása véget vetett "színpadi pályafutásomnak".
Kedvenc fagyim a Mozart, de itthon még sehol sem volt hozzá szerencsém.
Ez lesz az első táborom, de bennfentesebb barátnőimtől már sok jót, szépet és kalandosat hallottam róla, úgyhogy nagyon várom.
- Arapona
- Nem elérhető
Az MTT-ben Araponának szoktak hívni, de egyébként Eszter vagyok. Nekem ez lesz a második táborom és idén is bohóckodni fogok akárcsak tavaly.Valószínűleg én leszek a csapat legfiatalabb tagja, az én 13 évemmel. Szeretek kézműveskedni, fel-alá rohangálni, ugrálni, pattogni, szóval rettentően örvendek, hogy idén nem tündék leszünk. Egyébiránt nagyon szeretek mindenkit, még akkor is ha semmi okom nincs rá. Azt pedig, hogy jó színesek leszünk egyáltalán nem bánom.
- Arwen-Adel
- Nem elérhető
Dodie írta: Az első kérdéskört, úgymint mit is fogunk csinálni a táborban egyrészt Miri részben már megválaszolta, másrészt meg hát HÁHÁ legyen meglepetés! Mert végül is ha elmondanánk, akkor elképzelnétek, és akkor minek is táborba menni, hát de nem? Na ugye hogy de, ezért nem fogjuk lelőni a poént.
Jelmezt természetesen hozz, mert ez ilyen beöltözős buli, csak 9 napig tart. Alapvetően napközben javallott az időjárásnak megfelelő öltözet (forrónadrág és trikó vagy esőkabát és gumicsizma), de az úgy nevezett *kezeit feltartja, mutató és középső ujjait billegteti* "keretjátékos eseményeken" és egyéb hangulatos hepöningeken jó ha jelmezben vagy, mert te is sokkal középföldibbnek érzed magad, meg úgy a hangulatos.
Azt hiszem hirtelen ennyi
Értve! D háát akkor most összeszedem az összes színes dolgomat! :"D meg a hosszabb szoknyákat.. ez nagyon jó igazi Setétvölgyi leszek ..
- Dodiee
- Nem elérhető
Arwen-Adel írta: Ja és lenne két kérdésem ez amúgy hogy szokott működni itt a színjátszós csoportban? majd együtt kitalálunk valamit vagy már előre kitalált dolgokat adunk elő?Improvizálunk vagy nem?! és milyen jelmezt/ruhát vigyek magammal?vagy lenne valami külön kérés hogy varrjunk valamit ?vagy ti majd hoztok többet és abból válogatunk ?vagy jelmez nem is lesz?(elnézést azt hiszem ez már nem két kérdés volt hanem hatszázkettő)
Az első kérdéskört, úgymint mit is fogunk csinálni a táborban egyrészt Miri részben már megválaszolta, másrészt meg hát HÁHÁ legyen meglepetés! Mert végül is ha elmondanánk, akkor elképzelnétek, és akkor minek is táborba menni, hát de nem? Na ugye hogy de, ezért nem fogjuk lelőni a poént.
Jelmezt természetesen hozz, mert ez ilyen beöltözős buli, csak 9 napig tart. Alapvetően napközben javallott az időjárásnak megfelelő öltözet (forrónadrág és trikó vagy esőkabát és gumicsizma), de az úgy nevezett *kezeit feltartja, mutató és középső ujjait billegteti* "keretjátékos eseményeken" és egyéb hangulatos hepöningeken jó ha jelmezben vagy, mert te is sokkal középföldibbnek érzed magad, meg úgy a hangulatos. Annyit elárulhatok szerintem hogy az idei keretjáték szerint mind emberek leszünk (legalábbis külső jegyeinkben mindenképp), és ehhez mérten kell jelmezt is választani, tehát most nem annyira célszerűek a díszes-lenge tünderuhák vagy a Minas Tirith városőr jelmez. Persze ha fér a kufferodba, mindenképp jó ha elhozod, hiszen a mi profilunk a színjátszás/mesélés ahol a határ a csillagos ég, és bármi lehetsz, a tünde hadúrtól a rakottkrumpliig.
Ami fontos velünk kapcsolatban: színesek vagyunk. Úgy értem tényleg. Nagyon! Minél több színes ruhát hozzatok ami összekombinálható! Afféle "falu ripacsoknak" képzeld el öltözékileg, ha szabad így mondanom, vidám színes társaság akik szeretnek bolondozni és szép színeket magukra ölteni. Persze jó ha ez szabásilag minél tolkienibb. Mondjuk fiúknak színes ing(de lehet akár fehér ing is, színes mellénnyel/nadrággal az is jól mutat!), színes mellény, színes rövid/hosszú/térdnadrág, övek, övkendők. Lányoknál blúzok, mellénykék, szoknyák, szandálok, kendők. Alapvetően falusi népek vagyunk, tehát az öltözködési stílus is ehhez mérten egyszerűbb, de mivel ez egy ünnepi időszak, itt előkerülhetnek a színes karkötők, fejpántok, ékszerek. Tollak, selyemdarabok, folyami gyöngyök, képzeljétek el hogy egy faluban éltek ahol alapvetően csak az van amit a föld ad, de néha jönnek vándorkereskedők és akkor lehet venni különleges csecsebecséket, ki mit engedhet meg magának! Ne nagyúri ékszerekben gondolkozzatok, hanem apró de a szívnek kedves tárgyakban!
Azt hiszem hirtelen ennyi
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
Íme csak most, csak nektek egy amolyan hamisítatlan köszöntő-bemutatkozó hozzászólás, némi kezdődő álmossággal fűszerezve (helyesbítek: inkább az álmosság hamisítatlan). Legelőször is örül a szívem, hogy így a topicon át látlak-hallak titeket (már annak is, akit majd csak fogok), mire eljő a tábor, biztosan kiugrik majd a helyéről (mármint a szívem).
Aki még nem tudja, annak most elárulom, hogy én bizony Miri vagyok (a hosszú nicknevet nyugodtan lehet ignorálni, mégsem való, hogy a táborban valakinek azt kelljen kiabálni, hogy e-lem-míííí-riiii-eeeeeel, kifogyna a szuszból, mire a végére ér), és Dodieval meg Pókkal együttműködve mi fogunk titeket rábírni arra válogatott és várhatóan kegyetlen eszközökkel (nem is), hogy a tábor ideje alatt nagyon sokat nevessetek, hahotázzatok, játsszatok, jól érezzétek magatokat, ó, és nevetni is fogunk, ha nem mondtam volna még. Meg játszani, improvizálni, darabot és performanszot kitalálni (azt ti fogjátok, mi majd asszisztálunk), mesét mondani - ez utóbbit magam is nagyon szeretek, meg olvasni, nem csak meséket, hanem mindenféle földi jót. Egykorvolt boldogult ifjúkoromban írtam volt verset, novellát, mesét, és manapság is megfordul néha a kezemben a toll meg a klaviatúra.
Rettegek a pókoktól (Póknak túl kevés lába van ahhoz, hogy ijesztő legyen, de a túl sok humora ezt kiegyensúlyozza), imádom a kakaót, a forró meg a szilárd állagú (tudjátok: édes, keserű, fekete, fehér, gömbölyű, szögletes, gombóc artúr...) csokit, nyáron fagyin és görögdinnyén élek és vicces vagyok álmosan (állítólag). Sajnos ezen kívül csak olyan unalmas részletek jutnak eszembe, mint hogy 20 éves vagyok és hallgatok az ELTÉn, és ha nagy leszek, mese- és művészetterapiával, meg drámapedagógiával fogok foglalkozni. Meg gyerekekkel és felnőttekkel és emberekkel. De a táborban csak veletek
Tsók:
Miri
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Geri vagyok, csak i-vel írni túl mainstream, úgyhogy máris rosszul érzem magam, hogy mégis így írtam le - én megpróbáltam valami hangzatosabbat kitalálni, de valahogy nem kapott szárnyra a "Crxzunmtrmnentuhthkh", és én már beletörődtem az elkerülhetetlenbe.
20 éves fejjel tanulok kockaszakon a BME-n, és régi, nagyon rejtegetett álmom, hogy kipróbálhassam magam a színjátszásban, amiből nem tudom, mi fog kisülni, de hát ez a szépsége a dolognak
Rühellem (például) a kaktuszokat, az áramszüneteket, és a hideg, kakaóporral összekevert tejbegrízt (utóbbit annyi szinten, hogy azt visszafejteni nem lehet), de hogy valami pozitívat is írjak, az én kutyám egy idióta. (ja igen: ezért nem lehet nem szeretni)
Stáblista, köszönetnyilvánítás, zenei aláfestés szerzői és előadói, szponzorok, stb.
Gery
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- renus
- Látogató
Imádom az egzotikus gyümölcsöket, a hosszú szőrű cicákat, na és a jó könyveket.
Nagyon várom már a tábort!
- Arwen-Adel
- Nem elérhető
Vééégre megnyílt a topi..már alig vártam!
Orbán Adél vagyok 17 éves és hobbit méretű
Nyugodtan hívjatok csak Adélnak,Lédának vagy Arwennek(az utóbbin még senki nem hívott mert sajnos az ismerős körömből csak 2-3 ember van aki szereti a gyu-t de meg kell mondanom különösen élvezném ha így hívnátok! ).
Ez lesz az első táborom nálatok és már iszonyatosan várom. Nagyon szeretek színészkedni,improvizálni ,alkotni,írni,olvasni..stb!
És nekem is nagy álmom hogy egyszer kikerülhessen egy könyvem! Már nagyon sok történetet kezdtem el írni és van egy kedvencem amit már 1 éve írok olyan 400-500 oldal van eddig de valahogy mostanában nem jön az ihlet befejezni,pedig a fejemben már tudom a végét.
Na de mint látjátok ha én egyszer elkezdek írni akkor nem bírom abba hagyni!
És ahogy olvastam lesz egy pár író lélek szóval már most oda vagyok értetek!
Ööö mit is mondjak még?!Van két nővérem az egyikőjük 28 a másik 32 éves már nem élnek itthon de mind kettő gyerek lélek és szerintem sohasem fognak felnőni!
Én is szeretem az állatokat van is belőle itthon elég leginkább kutya párti vagyok de most elvileg lesz egy kis cicánk is,mert az anyukám nem bírt neki ellenállni.(na meg én sem de ezt még nem vallottam be ! )
Ja és lenne két kérdésem ez amúgy hogy szokott működni itt a színjátszós csoportban? majd együtt kitalálunk valamit vagy már előre kitalált dolgokat adunk elő?Improvizálunk vagy nem?! és milyen jelmezt/ruhát vigyek magammal?vagy lenne valami külön kérés hogy varrjunk valamit ?vagy ti majd hoztok többet és abból válogatunk ?vagy jelmez nem is lesz?(elnézést azt hiszem ez már nem két kérdés volt hanem hatszázkettő)
Na és most már befogom a szám(vagyis abba hagyom az írást) mert valahogy most nagyon bepörögtem és már kisregényt írtam!Sajnálom!
Szóval örülök nektek és már várom a találkozást!
Adél
- Gumipók
- Témaindító
- Nem elérhető
A nevem Csaba, de így csak Anyukám szólít, akit valamiért még nem sikerült rávennem, hogy Póknak hívjon. Többszöri nyaggatásomra is csak azt sikerült elérnem, hogy kompromisszumként a Fiam megszólítást rendszeresítette. Ha lehet, MTT-s körökben és a rendezvény idejére maradjak Gumipók vagy Pók és akkor annak örvendezni fogok vala.
Civilben reklámgrafikusként keresem a kenyeremet és egy jó ideje próbálgatom a szárnyamat íróként, hogy vágyálmaim szerint megtölthessem Dodie munkahelyét elborult fantáziám szüleményeivel, aminek meg Ő fog örvendezni vala....remélem.
Itt a táborban a hülyeségfaktort fogom erősíteni kis klánunkban és bízva bízom benne, hogy sokat fogunk nevetni együtt.
Sayonara
Lö Pók
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- Setétvölgy Nagy Napjai - MTT Tábor 2012
- Színjátszók
- Sziasztok Színjátszók!