- Köszönetek: 0
Bemutatkozás
- Banshee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Banshee
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Áhá, szóval nem csak szereted a rovarokat, hanem szorosabb kapcsolatban állsz velük.Banshee írta: Abszolút könyvmoly vagyok
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- darthpit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
- Bari
- Nem elérhető
darthpit írta: Ha szabad megérdeklődnöm:
Az említett "sheet" mikorra várható?
Amint kevésbé fáj a kezem, szóval a napokban.
I've learnt to accept silence to enjoy music.
- darthpit
- Nem elérhető
Az említett "sheet" mikorra várható?
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
- Bari
- Nem elérhető
Nem sokára készül Nektek egy kisebb sheet arról, hogy milyen stílust képzeltünk el keretjátékilag meg egyéb hasznos infok.
- Banshee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Banshee vagyok, totálkáosz túlvilági boszorkányszellem , a való életben pedig végzős biológushallgató a Szegedi Tudományegyetemen. Az idei lesz a harmadik MTT táborom, uh. lassan 3 éve boldogítom a társaságot.
Mindenem a természet, és főleg az állatok; hamarabb veszek észre egy kis rovart a fán, mint azt, hogy el fog ütni az autó az utcán való olvasás közben. Abszolút könyvmoly vagyok, megszállott kreatívkodó, ha a tanulás mellett futja rá az időmből és a napsütéstől töltődöm fel boldogsághormonokkal, szóval éljen a nyár!
Banshee
- darthpit
- Nem elérhető
Darthpit vagyok, nekem is ez az ötödik táborom.
Civilben ötvösnek tanulok, errefele hírhedt vagyok a mindenféle drótalkotásaimról, a tündefültől a talpaspoháron át egészen a kalapig, és még ami eszembe mer jutni.
Igen, idén is folyamodhatnak hozzám fülhegyezésért a tisztelt elftársak.
Szeretem a szóvicceket, főleg használni, amiért a környezetem nem mindig lelkesedik.
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
Tucsi vagyok, már öt éve szorosabb kapcsolatban is a társasággal. Ez lesz az ötödik táborom, ha jól számolom és most először leszek tünde csapatban, kíváncsian várom.
A való életben ősztől másodéves építészpalánta leszek a BME-n és sok ember csodálkozása ellenére nagyon szeretem. Szeretek mindent ami kreatív, zenét, színeket, régi épületeket, meg az újakat is, a tustollamat, a növényeket és a halakat főleg, nomeg a csokit és a kávét.
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Bari
- Nem elérhető
Szia FQ! Szeretem a tumblid.
Ring <3<3
Barinak hívnak, illetve hívatom magam, huszonnagyonkevés éves. Képzőművészetet tanulok már 8 éve, és nagyon jó, mert ez lesz a második táborom!
Sajnos elveszett belőlem a kezdeti kamaszkori láz és alternatív ARTság, hogy hosszú és véget nem érő mondatokban mutatkozzak be, amiket senki sem ért, mert mind egy napfényes stégről szólnak, ahol a madarak repülnek a hideg csendben fölöttünk és karcolják szárnyaikkal a felhőket.
Na jó: enyhén félek a kutyáktól(gyógyul) meg a galamboktól(rosszabbodik). Szintén nem szeretem: tipográfiai elemek felfokozott használata nem-ironikusan hangvételben (!, ?, stb.), ha eltűnik a radírom. Amúgy toleráns vagyok és türelmes (megfelelő hangulatban).
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- fqqdk
- Nem elérhető
Egyelore ennyi, amikor taborban eloben bemutatkozunk egymasnak, az ugyis sokkal jobb
code a rat the monster on doom in it
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Simon Csaba Péter (fqqdk)
Farkas Tünde (Grt)
Kovács Zsolt (darthpit)
Markovics Mátyás (Matyi)
Szilágyi Melinda (Banshee)
Várfalvi Tamás Milán (Félix)
Balázs László (BLac)
Ikhidéné Koza Anda
Papp Krisztián
csapatkapitány: Ankalimon (Füzessy Tamás)
csapatvezető-helyettes (egyben rendvezető): Bari (Zsidek Barbara)
csapathős: Ringbearer (Várszegi Éva)
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Az alap dolgok (életkor, foglalkozás, hobbi, stb) mellett lehet írni a tolkieni világhoz fűződő kapcsolatról, az MTT-vel való megismerkedésről, speciális ismeretekről, amik a táborban jól jöhetnek (virtuóz ukulele játék, kötéltánc, stb.).
Vagy bármi másról.