Bemutatkozás

Több
11 éve 4 hónapja #410138 Írta: Banshee
Banshee válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
Hát mostanában kb. minden időmet velük töltöm. :D

Banshee

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #410072 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Bemutatkozás

Banshee írta: Abszolút könyvmoly vagyok

Áhá, szóval nem csak szereted a rovarokat, hanem szorosabb kapcsolatban állsz velük. :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #410012 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
Köszi

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
11 éve 4 hónapja #410010 Írta: Bari
Bari válaszolt a következő témában: Bemutatkozás

darthpit írta: Ha szabad megérdeklődnöm:
Az említett "sheet" mikorra várható?

Amint kevésbé fáj a kezem, szóval a napokban. :)

I've learnt to accept silence to enjoy music.

Több
11 éve 4 hónapja #409990 Írta: darthpit
Ha szabad megérdeklődnöm:
Az említett "sheet" mikorra várható?

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
11 éve 4 hónapja #409740 Írta: Bari
de jó! tök jó csapatunk van :-)

Nem sokára készül Nektek egy kisebb sheet arról, hogy milyen stílust képzeltünk el keretjátékilag meg egyéb hasznos infok. :D

Több
11 éve 4 hónapja #409701 Írta: Banshee
Banshee válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
Sziasztok!

Banshee vagyok, totálkáosz túlvilági boszorkányszellem :twisted: , a való életben pedig végzős biológushallgató a Szegedi Tudományegyetemen. Az idei lesz a harmadik MTT táborom, uh. lassan 3 éve boldogítom a társaságot. :P
Mindenem a természet, és főleg az állatok; hamarabb veszek észre egy kis rovart a fán, mint azt, hogy el fog ütni az autó az utcán való olvasás közben. Abszolút könyvmoly vagyok, megszállott kreatívkodó, ha a tanulás mellett futja rá az időmből és a napsütéstől töltődöm fel boldogsághormonokkal, szóval éljen a nyár! :D

Banshee

Több
11 éve 4 hónapja #409674 Írta: darthpit
Na becsatlakozok én is.
Darthpit vagyok, nekem is ez az ötödik táborom.
Civilben ötvösnek tanulok, errefele hírhedt vagyok a mindenféle drótalkotásaimról, a tündefültől a talpaspoháron át egészen a kalapig, és még ami eszembe mer jutni.
Igen, idén is folyamodhatnak hozzám fülhegyezésért a tisztelt elftársak.
Szeretem a szóvicceket, főleg használni, amiért a környezetem nem mindig lelkesedik.

Több
11 éve 4 hónapja #409671 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
Szerbusztok mind!
Tucsi vagyok, már öt éve szorosabb kapcsolatban is a társasággal. Ez lesz az ötödik táborom, ha jól számolom és most először leszek tünde csapatban, kíváncsian várom.
A való életben ősztől másodéves építészpalánta leszek a BME-n és sok ember csodálkozása ellenére nagyon szeretem. Szeretek mindent ami kreatív, zenét, színeket, régi épületeket, meg az újakat is, a tustollamat, a növényeket és a halakat főleg, nomeg a csokit és a kávét. :D

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Több
11 éve 4 hónapja #409609 Írta: Bari
Jaj, hát minden fórumban ez a kedvenc részem! :- )

Szia FQ! Szeretem a tumblid. :D

Ring <3<3

Barinak hívnak, illetve hívatom magam, huszonnagyonkevés éves. Képzőművészetet tanulok már 8 éve, és nagyon jó, mert ez lesz a második táborom!

Sajnos elveszett belőlem a kezdeti kamaszkori láz és alternatív ARTság, hogy hosszú és véget nem érő mondatokban mutatkozzak be, amiket senki sem ért, mert mind egy napfényes stégről szólnak, ahol a madarak repülnek a hideg csendben fölöttünk és karcolják szárnyaikkal a felhőket.

Na jó: enyhén félek a kutyáktól(gyógyul) meg a galamboktól(rosszabbodik). Szintén nem szeretem: tipográfiai elemek felfokozott használata nem-ironikusan hangvételben (!, ?, stb.), ha eltűnik a radírom. Amúgy toleráns vagyok és türelmes (megfelelő hangulatban). :mrgreen:

Több
11 éve 4 hónapja #409608 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
sziasztok! Ring vagyok és ELTE MA tanári szakján vagyok magyar-biológia végzős hallgató. 24 vagyok, lassan 11 éve szomorítom a társaságot. :D egyébként szeretem a macskakaja lezárós kis bizgerentyűjét visszapattintani; szeretek néha csak úgy tiarát felvenni, mert mért ne; szinte minden teámba tejet rakok; imádok tengerben fürödni; megszagolgatni az új könyveket; ülni a teraszon a reggeli kávémmal. :)

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
11 éve 4 hónapja #409591 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
Hat hello mindenkinek, fqqdk vagyok, ugy kb 9 eve logok ezzel a bandaval (MTT), amugy szoftverfejleszto vagyok (konkretan PHP programozo) a ustream.tv-nel. 31 eves vagyok, de szellemileg ugy 11 korul vagyok.
Egyelore ennyi, amikor taborban eloben bemutatkozunk egymasnak, az ugyis sokkal jobb :)

code a rat the monster on doom in it

Több
11 éve 4 hónapja #409588 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Bemutatkozás
Sándor Anna (Morgana)
Simon Csaba Péter (fqqdk)
Farkas Tünde (Grt)
Kovács Zsolt (darthpit)
Markovics Mátyás (Matyi)
Szilágyi Melinda (Banshee)
Várfalvi Tamás Milán (Félix)
Balázs László (BLac)
Ikhidéné Koza Anda
Papp Krisztián

csapatkapitány: Ankalimon (Füzessy Tamás)
csapatvezető-helyettes (egyben rendvezető): Bari (Zsidek Barbara)
csapathős: Ringbearer (Várszegi Éva)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
11 éve 4 hónapja #409586 Írta: Ankalimon
Bemutatkozás téma létrehozva Ankalimon által
Azt szeretnénk kérni minden csapattagtól, hogy röviden, pár mondatban mutatkozzon be.
Az alap dolgok (életkor, foglalkozás, hobbi, stb) mellett lehet írni a tolkieni világhoz fűződő kapcsolatról, az MTT-vel való megismerkedésről, speciális ismeretekről, amik a táborban jól jöhetnek (virtuóz ukulele játék, kötéltánc, stb.).

Vagy bármi másról.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.156 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére