- Köszönetek: 0
Ismerkedés
- Lagassy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Patiszon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Ismerd meg magad!
Casspe írta: (Csatlakozom)
H'ZRAH!
Köszönet nektek Rabyn, Felagund, Patiszon !!!
Nagyon szívesen, remek élmény volt veletek együtt lenni
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Casspe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Patiszon írta: Jó lenne még köztetek lenni... Nia népe! DOVAGEIDYS!!! H'ZRAH!
(Csatlakozom)
H'ZRAH!
Köszönet nektek Rabyn, Felagund, Patiszon !!!
- Lagassy
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sú (Heru Mornie) írta: Jó utat, és térj vissza győztesen! (Azaz: sok szép élménnyel, barátságokkal, stb.)
Jelentem, sikerült, most már fejjel előre a holnapi nagytábor felé
Our knees do not bend easily
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Felagund
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Nem értek a lore-hoz, de bármikor megmagyarázom, és bármit bármikor tudok pontatlanul vagy hibásan idézni. Körülbelül öt TLV-n vettem részt, de csak szervezőként, kategóriavezetőként, az utóbbi két évadban Patiszonnal együttműködésben.
Ha jól számolom, Botival mindig egy csapatba kerültünk, kivéve tavaly. elég jól elvagyok angolul, autodidakta módon tanulgatok olaszul, íjászkodom (néha – az utóbbi bő egy évben nem jutott rá energiám) és hiperaktívan fotózom, szóval Léli nem lesz egyedül (Nota bene, Léli tőlem nyerte el, talán még a 2003-as Hungaroconon a "mamarazza" kitüntető címet.) 2011-ben fotós rendvezető voltam, 2012-ben a KÖMF-ön vezettem fényképész műhelyt. Kétszer is sikerült véglegesen leszoknom a dohányzásról, és ez igaz, még ha önellentmondásnak tűnhet is.
Június végén műtötték a bal szememet, ennek következtében vannak bizonyos dolgok, amiket nem csinálhatok, csak módjával.
Időnként túl sokat szövegelek, úgyhogy itt abba is hagyom. Ha kell, kérdezz!
- Thereon
- Nem elérhető
Foglalkozás: vándorló varázsló
LvL: 25
Megjegyzés: szóban szeretek ismerkedni, amikor látom az illető arcát
:lájk:
Thereon, a vándorló varázsló
- Lagassy
- Nem elérhető
A kedvenc színem a sárga szeretek honfoglalózni és gépezni :ugeek: de az MTT-t sokkal jobban szeretem
A kedvenc színem a sárga
Szeretek zenét hallgatni,társasozni,VEZEZNI :lájk:
- Estelwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tessék meglepődni, Estelwen vagyok. (Ami azt illeti, hallgatok még egy csomó más névre is. Ha valaki nagyon szeretne, éppenséggel szólíthat Sárának is.)
Az MTT-be két évvel ezelőtt kerültem (egy sokatok által ismert tag, Ring által ), azóta részt vettem egy TLV-n és sok más rendezvényen is, az idei a harmadik táborom. Tizenöt éves vagyok, egyelőre a váci piarista gimnázium tanárait kínzom. Kedvenc színem a fekete, a bordó és a sötétkék. Szeretek írni, olvasni, beszélgetni és hallgatni, rajzolni, zenét hallgatni és kreatívkodni.
(Habár a korábbi táboraimból igen sokaknak úgy maradtam meg, mint "a nagyon lelkes szőke leányzó", az idei táborban valószínűleg nem én leszek az, aki pörög - legalábbis az előkészületek során egészen biztosan nem. A jövő hét végén ugyanis külföldre utazom, és a csak tábor előtti napon jövök haza. Amennyiben lesz lehetőségem, tervezek felnézni ide, de ígérni nem merek semmit...)
- Grondir
- Nem elérhető
Ciao a tutti!
Nekem ez lesz a negyedik táborom, és valahogy a sors fintora, de amikor van olyan, akkor tuti, hogy a legkevésbé ismert néphez kerülök. Így voltam már nősziromföldi sztúr, haradi szakadár, most meg keletlakó. Kezdek beletörődni.
Az MTT-vel a 2009/2010-es TLV kapcsán találkoztam először, azóta minden évben versenyeztem is eddig, meg Táborba is akkor csábítottak el először. 19 múltam, és most érettségiztem. Hogy a jövőben mihez fogok kezdeni magammal, arról konkrétan jelen pillanatban fogalmam sincs.
A nicknevem helyett hívjatok inkább Botinak, erre jobban fogok hallgatni.
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Léli
- Nem elérhető
Nem, a Szilmarilokat valóban nem olvastam (meglep Felagund, hogy eddig nem tudtad rólam). Egyszer belekezdtem vagy 8 éve, de akkor még feladtam. Azóta több részét is olvastam (mivel írtam belőlük színdarabokat, általában a vonatkozó részeket olyankor elolvasom). Igen, az MTT Táborok egyik gyakorlott színdarab-írója és -rendezője vagyok. De tavaly megígértem, hogy idén hagyok mást érvényesülni e téren, ha lesz rá önkéntes
Végzettségem gazdaságinformatikus (igen, így egybe, nem egyszerű szó :geek: ), melyet BSc diplomaként a Szegedi Tudományegyetemen szereztem. A munkám... szóval... van... majd személyesen elmondom, aki még nem tudja Neeem szeretem, ha elektronikusan szerepel valahol (nem vagyok paranoiás... de amikor beléptem A Hivatalba, alá kellett írnom egy csomó papírt, hogy beleegyezek, hogy titkosszolgálati módszerekkel megfigyeljenek, ha akarnak).
Szeretek például olvasni (perpill épp a Kardok vihara van soron), írni (színdarabokat meg novellákat), rendezni (szintén színdarabokat), énekelni (kórusban), fényképezni (ezt sokan nem szeretik az MTT-ben ). Emellett aki szereti a Star Treket, hihetetlenül nagy előnnyel indul nálam barátság tekintetében az olyanokkal szemben, aki nem
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Felagund
- Nem elérhető
- KicsiMil
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Na, szóval egy szó mint száz, a Narya tökéletes
- KicsiMil
- Nem elérhető
A KicsiMil név fórumon csak szórakozásból lett a nevem, mivel néhányan csak úgy ismernek, mint Milendoria húga. Ha sikerül Narya lesz az MTT-s nevem.
13 éves vagyok és a testvéreim révén találkoztam az MTT-vel. Eddig még csak két napra látogattam a tavalyi táborba, úgyhogy ez még új lesz nekem. Részt vettem a tavalyi és a mostani TLV-n.
Kedvenc ételem a lasagna, kedvenc italom pedig a narancslé.
Szeretek táncolni, olvasni, lovagolni, társasozni, énekelni és zenét hallgatni.
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
27 éves vagyok, kb. 8 éve "MTT-zek", szeretek sokat mosolyogni, vegyészmérnökként végeztem, dolgozom.
Kedvenc színeim a kék és a fehér.
- Felagund
- Nem elérhető
"Civilben" 29 éves kutatóbiológus vagyok, már-már lassan veterán szerepjátékos, a tolkieni lore állítólagos jó ismerője, egykori sindarinász, és a Tolkien Társaság hivatalos szeparatistája és ellenzéke egyszemélyben.
Egyébként nagyon kedves, kezelhető, kajával majdnem bármikor lekenyerezhető vagyok
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Idén nyáron leszek 27 éves, tanítói diplomám van, csak nincsen még a kezemben. 2003-óta MTTzem, táborszervezésben 2007-óta veszek részt.
Van egy kutyám, Budapesten lakom. Lisztérzékeny vagyok, ami azt jelenti, hogy semmit se ehetek amiben, búza, árpa, rozs vagy zab van.
A kedvenc színem a bordó és a zöld.
A kedvenc fagyim a rizsfagyi meg a túrófagyi.
Szeretek sokat nevetni, alkotni, menni, beszélgetni, énekelni.
Rettentően örülök, hogy idén én leszek a csapatunk vezetője, kapitánya!
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető