Draco, draconis

Több
11 éve 3 hónapja #410529 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Draco, draconis
Eposzi, epikus. Ha nagyon értelemszerűen akarom fordítani, akkor (hatásvadász módon) látványos, átütő, hogyhívjákosanizé. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 3 hónapja #410524 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Draco, draconis
Szerintem a végeredmény frenetikusan epic (mi ennek a szónak a magyarítása? Anyumnak mondtam, és nem tudtam megfelelő fordítást kitalálni) lett. Nagyon ügyesek voltunk! :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
11 éve 4 hónapja #410208 Írta: Sötét Úr
Akkor legyen Benőke :D ;)

Amúgy Gandalf még bőven a lecsóban figyel, szóval válasszon magának ő másik nevet :D :D :D
Túrinból hány van a lore-ban? És Egalmothból? Hát Boromirból? ;)

Több
11 éve 4 hónapja #410199 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Draco, draconis
Szerintem akkor adjunk neki nevet, ha elkészült. :)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
11 éve 4 hónapja #410193 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Draco, draconis
Tharkůn ellenben Gandalf törp neve :D

Our knees do not bend easily

Több
11 éve 4 hónapja #410192 Írta: Sötét Úr
Tarkhun tetszik! Csak ne legyen belőle Tarkan, vagy pláne Sikadam meg cupp-cupp... :) Nekem a Zhavorsa túlságosan szlávosnak hangzik. Bár akár az is lehet keleti, ha kellőképpen nyugatról nézzük...

Több
11 éve 4 hónapja #410175 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Draco, draconis
Ha már szóba került a dothraki, akkor lehetne a sárkányunk Zhavorsa. Vagy Tarkhun, ami elvileg arabul kicsi sárkány.

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
11 éve 4 hónapja #410165 Írta: Felagund
Beszereztem 7 nagyméretű hungarocell dobozt a környező laborok szíves felajánlásai nyomán, ma este felvágom és elviszem őket, emberi számítás szerint ez 35-36 db kb 30×30-as lapot jelent, némi apróbb forgáccsal...

Több
11 éve 4 hónapja #410149 Írta: Estelwen
Estelwen válaszolt a következő témában: Draco, draconis
Sáárkány! :lájk:
(Tudom, konstruktív hozzászólás részemről, de most látom csak, hogy ez lett a döntés :) )

Több
11 éve 4 hónapja #410143 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Draco, draconis
:D

Thereon, a vándorló varázsló

Több
11 éve 4 hónapja #410125 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Draco, draconis

Rabyn írta: Nem komplett sárkányt csinálunk ám, hanem csak a fejét neki!:))

Attól még azt is el lehet rontani. Többször is :D Meg annak is kell ám a tartás :)

Rabyn írta: A szalagoknál arra gondoltam, hogy pirosunk, többféle alapból lesz, sárgát, naracssárgát és egyéb tűz színeket pedig kérek majd a raktárból. :) Esetleg ti is hozhattok.

Oké, ha nem mindenszínű, nekem jók a tűzszínek is :) De akkor is lehetne egyéniséget belevinni, pl. mindenki ráír/rajzol/pacsmagol valamit a saját szalagjára?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
11 éve 4 hónapja #410123 Írta: Rabyn
Nem komplett sárkányt csinálunk ám, hanem csak a fejét neki!:))

A szalagoknál arra gondoltam, hogy pirosunk, többféle alapból lesz, sárgát, naracssárgát és egyéb tűz színeket pedig kérek majd a raktárból. :) Esetleg ti is hozhattok.

Több
11 éve 4 hónapja #410121 Írta: Léli
Apropo sárkány... szerintem, ha megoldható, akkro nem csak ragasztani kéne a sárkányt, hanem némi keresztrudakat beletömködni, hogy jobban egyben maradjon. Ez lehet fém vagy fa is (előbbi nagyobb tartást adhat), és oké, hogy elsődlegesen a ragasztás adja majd meg az összetartozását szegény párának, de egy tartalék dolog mindig jól jöhet a belsejében :) Tartósabb lehet a ragasztás is, ha meg van támogatva némi fémmel.

Több
11 éve 4 hónapja #410113 Írta: Sötét Úr
Thereon, csak Mr. Dibblert ne keverd bele, de Dunham az oké :D

Több
11 éve 4 hónapja #410112 Írta: Léli
Ha már ide költözött a sárkány, akkor itt ragadnám emg az alkalmat arra, hogy kérjem Felagundot, hogy ha már olyan sok hungarocell-t tud szerezni, akkor kb. a tervezett igény kétszeresét kéne levinni - arra az esetre, ha elrontanánk. Vagy ha jó tudósok akarunk lenni, akkor meg tudjuk ismételni a kísérletet :)

A szalagok ötlete tetszik. De ha már minden csapattag után egyet, akkor mindenkinek másmilyen színű kéne. Szvsz.

Sú: üdv köztünk ;)

Több
11 éve 4 hónapja #410084 Írta: Thereon

Sú (Heru Mornie) írta: Kotty: csak csendben mondom, hogy én is Sárkány vagyok. (Sárkány évében születtem.) :) De nem szeretnék totemállat lenni. :) Bár... a csapatért mindent! ;)

Autentikusan feltüzünk egy rúdra? (Jalapeno on a stick?
)

Több
11 éve 4 hónapja #410069 Írta: Sötét Úr
Kotty: csak csendben mondom, hogy én is Sárkány vagyok. (Sárkány évében születtem.) :) De nem szeretnék totemállat lenni. :) Bár... a csapatért mindent! ;)

Több
11 éve 4 hónapja #410067 Írta: Rabyn
Így van, itt csak ötletelünk, de mindent odalent fogunk elkészíteni. (időnk lesz rá).

Több
11 éve 4 hónapja #410065 Írta: Felagund
A csapatjelkép a táborban kell, hogy elkészüljön, vagyis olyan lesz, amilyen ügyesek mi leszünk ott :)

Én úgy képzeltem el, hogy egyrészt lenne maga a sárkányfej (koponya?) festve, alá pedig köthetünk vörös-narancs-sárga szalagokat, mondjuk minden csapattag után egyet :)

Több
11 éve 4 hónapja #410060 Írta: Thereon
Izé, kéne keresni egy szobrászt ehhez.

De javaslom, hogy a totem alatt azért legyen egy egyszerű hosszú piros zászló is rögzítve (lásd King Arthur), mert az növeli az egésznek a képét.

Több
11 éve 4 hónapja #410056 Írta: Felagund
Szerintem maga a totem legyen egy sárkányfej ("A" sárkány feje???), aztán magunkra annyi sárkánymotívumot rajzolunk, amennyit nem szégyellünk :D

Miheztartásként:

www.bjwinslow.com/albums/dragon_ ... kull_2.jpg

De ha valaki ezt kifaragja, azelőtt megemelem a kalapom :D

Több
11 éve 4 hónapja #410054 Írta: Rabyn
Draco, draconis téma létrehozva Rabyn által
Gondoltam nyitok egy külön témát Draconisnak. :) Itt aztán mindent meg tudunk beszélni vele kapcsolatban.

Moderátorok: GandalfPatiszonFelagundAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.178 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére