- Köszönetek: 0
Mindent bele
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja #410486
Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Mindent bele
Hát röviden! Idáig minden táborban voltam, igen régi Kósza vagyok. Most viszont komolyan aggódom az indulásom miatt. Itt dekkolok a munkahelyemen, ahol a főosztály szervere épp beadni készül a kulcsot, s én próbálom lebeszélni róla. Csak akkor tudok eljönni, ha életre kel. A táborból is valószínűleg vissza kell jönnöm egy vagy maximum két napra egy Bécsben tartandó halottbúcsúztatás miatt. Azért valószínűleg mert még minden szervezés alatt van. Soha nem indult még ilyen zavarosan táborom... Sőt, idáig szépen leutaztam veletek, majd a végén szépen hazajöttem könnyes közös búcsúval a pályaudvaron.Patiszon írta: Aztán kérek szépen mindenkitől egy rövid bemutatkozást
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Ismerd meg magad!
Kevesebb
Több
11 éve 3 hónapja #410477
Írta: Patiszon
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Patiszon válaszolt a következő témában: Mindent bele
Remélem, a mai napot mindenki az intenzív felkészüléssel és pakolással tölti.
Mi már ma elindulunk, hogy felkészítsük a terepet a holnapi érkezésetekre. Jó utat! Találkozunk holnap!
Mi már ma elindulunk, hogy felkészítsük a terepet a holnapi érkezésetekre. Jó utat! Találkozunk holnap!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Kevesebb
Több
11 éve 4 hónapja #409930
Nem értem a kérdést. Miért ne kapnánk vizet reggelente? Arra kell a palack/kulacs, hogy magaddal hozd az erdőbe a vizet
Áh, megvan. Tehát tavaly volt olyan, hogy kaptunk egy adag palackos vizet a tábor elején. Miután elfogyott, az üres palackokat megtöltöttük és napközben azt használtuk. Idén nem tudom, lesz-e ilyen, de megkérdezem.
Áh, megvan. Tehát tavaly volt olyan, hogy kaptunk egy adag palackos vizet a tábor elején. Miután elfogyott, az üres palackokat megtöltöttük és napközben azt használtuk. Idén nem tudom, lesz-e ilyen, de megkérdezem.
- Thereon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
11 éve 4 hónapja #409926
Írta: Thereon
Thereon, a vándorló varázsló
Thereon válaszolt a következő témában: Mindent bele
Iránytű van, esőkabát nincs.
Tehát ezek szerint nem kapunk vizet reggelente, hanem hozzunk magunkkal palackot?
Tehát ezek szerint nem kapunk vizet reggelente, hanem hozzunk magunkkal palackot?
Thereon, a vándorló varázsló
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Kevesebb
Több
11 éve 4 hónapja #409891
Most, hogy lassan kikristályosodik, hogy ki melyik rendbe kerül, megragadnám az alkalmat, hogy idejegyezzem a csapattagok neveit:
Bélteki Dorka
Bencsik Antal
Kiss Lili
Koren Péter
Markovics Mátyás
Pataky Péter
Sebestyén Csaba
Aztán kérek szépen mindenkitől egy rövid bemutatkozást
Bélteki Dorka
Bencsik Antal
Kiss Lili
Koren Péter
Markovics Mátyás
Pataky Péter
Sebestyén Csaba
Aztán kérek szépen mindenkitől egy rövid bemutatkozást
- Patiszon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Kevesebb
Több
11 éve 4 hónapja #409602
Mindent bele téma létrehozva Patiszon által
Sziasztok Kedveseim!
Többeteket ismerlek, akit meg még nem, azt meg a táborban megismerek. Itt lehet ismerkedni, ide írok fontos dolgokat.
Amit a levélben is leírtam, az fontos, tehát hozzatok magatokkal kényelmes, zárt cipőt, szúnyog és kullancsriasztót, esőkabátot, kulacsot/palackot víznek. Valamint ha van otthon elfekvőben, akkor tájolót/iránytűt és Bakony Dél turistatérképet (ha nincs, nem kell megvenni, nálam lesz, de izgibb két térkép alapján eltévedni )
No, tessék akkor bemutatkozni, kezdem én:
Patiszon vagyok, 27 éves, 8 éve MTT-zek, idén már harmadjára leszek a tábori kirándulós rend vezetője. Mosolygós vagyok, szeretem a természetet, vegyészmérnökként végeztem, dolgozom is.
Kérlek, írjátok le, hogy mit vártok ettől a csapattól. Pl. "én szeretném, ha sokat kirándulnánk, jó csapatot alkotnánk és közben megismernénk pár növényt és állatot is" vagy "én csak menni szeretek, nem érdekelnek a sallangok, erdő kell és kész"
Többeteket ismerlek, akit meg még nem, azt meg a táborban megismerek. Itt lehet ismerkedni, ide írok fontos dolgokat.
Amit a levélben is leírtam, az fontos, tehát hozzatok magatokkal kényelmes, zárt cipőt, szúnyog és kullancsriasztót, esőkabátot, kulacsot/palackot víznek. Valamint ha van otthon elfekvőben, akkor tájolót/iránytűt és Bakony Dél turistatérképet (ha nincs, nem kell megvenni, nálam lesz, de izgibb két térkép alapján eltévedni )
No, tessék akkor bemutatkozni, kezdem én:
Patiszon vagyok, 27 éves, 8 éve MTT-zek, idén már harmadjára leszek a tábori kirándulós rend vezetője. Mosolygós vagyok, szeretem a természetet, vegyészmérnökként végeztem, dolgozom is.
Kérlek, írjátok le, hogy mit vártok ettől a csapattól. Pl. "én szeretném, ha sokat kirándulnánk, jó csapatot alkotnánk és közben megismernénk pár növényt és állatot is" vagy "én csak menni szeretek, nem érdekelnek a sallangok, erdő kell és kész"
Oldalmegjelenítési idő: 0.240 másodperc