Gandalf (Sir Ian McKellen)

Több
22 éve 3 hónapja #71891 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
találtam egy képet: 209.240.152.182/mckellen/images/0786.jpg
Ezen olyan igazi Sir amerikai :lol:
meg még egyet: 209.240.152.182/mckellen/images/0416.jpg
Ezen meg nagyon néz :)
ezt meg a humorba kellene tenni, nemde? 209.240.152.182/mckellen/images/0417.jpg
meg itt van még egy jóóóóóóóóóó kép :) 209.240.152.182/mckellen/images/0424.jpg
itt meg nagyon beáll :)
209.240.152.182/mckellen/images/0430.jpg
áááááááááá....és a kép, amitől már abszolút szerelmes az ember...
209.240.152.182/mckellen/images/0431.jpg -> hát nem cukiii??
ehhem...egy fiatalos képecske :o ) 209.240.152.182/mckellen/images/0441.jpg
jól látok?? Ez tényleg egy bélyeg? 209.240.152.182/mckellen/images/0446.jpg
itt is éééééédesek mind2en... 209.240.152.182/mckellen/images/0445.jpg

Na, asszem mára ennyi elég is :) SZiasztok, szeretlek titeket - de főleg Gandit....

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #71820 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Ajaj... reszkessetek huszonéves fiúk, McKellen közeleg! :evil: :evil: :evil: :evil: (ajjj, de gonoc... de oan jól esik... ;) )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #71742 Írta: Gollam
KösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziKösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Hmmm...ezeket a képeket látva az is lehet, hogy Lij volt az a huszonéves srác a díjkiosztón :twisted: jajj, de gonosz vagyok :)
Na mindegy...szóval nagyon köszi drágám...eskü szerelmes vagyok :wink: na puszi mindenkinek, várom a további képeket!!!!

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
22 éve 3 hónapja #71627 Írta: Minerva

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #71320 Írta: Gollam
Gandalf az én szerelmem!!! Írjatok be minél több linket, hogy legeltethessem a szemeimet!!! Nagyon lécciii!!!! AAAAAAAnnnyira szeretem... :oops: :) :) Na szeva, és várom a linkeket!!!!!!

Több
22 éve 3 hónapja #70565 Írta: Minerva
Gandiról fanart...
www.rx.sakura.ne.jp/~pyonn/9/e/top-gan.jpg
:)
Megint csak...
members.tripod.co.jp/zonik/asylu ... 07_gan.htm

Több
22 éve 3 hónapja #70392 Írta: Esgalfanawen
Esgalfanawen válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

"Minden megérint.
-Úgy látszik, sose nő be
a szívem lágya."

Több
22 éve 3 hónapja #70250 Írta: Simbelmyne_nrogara
Simbelmyne_nrogara válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
nagyon sok hála.... :D

- Simbelmyne -

" A hajnal mégis az emberek örök reménye " (Aragorn)

Több
22 éve 3 hónapja #70249 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Tudom, nem vagyok Leana, de valami olyasmi, hogy:
Mi döntjük el, hogy mihez kezdünk az idővel, ami adatott.

Több
22 éve 3 hónapja #70218 Írta: Simbelmyne_nrogara
Leana!

fordítsd le nekem Gandalfnak ezt a mondatát, plíííz....

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us."

Takk

- Simbelmyne -

Több
22 éve 3 hónapja #70216 Írta: Simbelmyne_nrogara
üzenem Legolas te quiero -nak, hogy ne sírjon.... :wink: :wink: :wink:

NO :bawling:

- Simbelmyne -

Több
22 éve 4 hónapja #68687 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #68550 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Kettőt:
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... andalf.JPG
Hármat:
www.glassgriffin.com/fanart/images/GANDALF3.JPG

Több
22 éve 4 hónapja #68544 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Találtam Gandalf rajzot is:
www.glassgriffin.com/fanart/imag ... alfFAN.jpg

Több
22 éve 4 hónapja #68410 Írta: Lara

Több
22 éve 4 hónapja #67791 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Találtam egy jó kis interjút, gondoltam berakom ide Nektek!!! :cool2:
www.mckellen.com/epost/lotr/l020710.htm

Több
22 éve 4 hónapja #67769 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Húha!
Köszi!
Csak ezt kicsit nehéz megjegyezni, nem?
Most akko bemásolom:

És kirakom vágólapra.
Orli
Na, kíváncsi vagyok!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #67477 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Legolas te quiero! írta: (nincs szerelmes emotikon. :cry: )

Dehogynincs: Csak Svindler még nem rakta be a többi közé. :(
Úgy kell csinálni, hogy beírod, hogy (img)216.40.201.38/otn/love/biggrinlove.gif(/img), csak szögletes zárójelekkel. :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #67379 Írta: Undómiel
Hm, biza, Hugo és a szemöldöke sem rossz! De én úgy alapból teljesen odáig vagyok a Sir Ian korosztájabeli színészekért. Tradícionális színjátszás meg a minden! Jajj nekem! És annyira szépen beszélnek angolul, hogy az hihetetlen... :D
Jó tengerezést! :wink: És a cápákkal azért vigyázz!!! :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #67204 Írta: Ryana
Pedig akkor Te még közelebb is vagy hozzá!
Barátnőm 15. :oops:
Van egy-két olyan kép róla, ami télleg elgondolkoztató... :twisted:
De azért én maradok inkább az Orlinál. (nincs szerelmes emotikon. :cry: )
Az Elrond jön még be, az se egy mai gyerek... De a szemöldökét olyan édesen húzogatja. :wink:

Na, én meg nemtom mikor leszek legközelebb, megyek tengert nézni :biggrin2: , sajnos nem lesz tökéletes, mert egy sziget lesz a közelben, de legalább átúszhatok oda. Ha lesz energiám.
Különben is, tesómék megígérték, hogy fognak cápát, úgyhogy majd még meglátom. :confused2: :crap: (nemtom, melyik illik ide)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 4 hónapja #66786 Írta: Undómiel
Szerintem is jól tartja magát az öreg! :wink: Még úgy női szemmel is! A nagyi tuti, hogy odáig lenne tőle! Majd egyszer megnézetem vele a filmet!
De hogy nekem a magam 17 évével bejönne... 8O

Több
22 éve 4 hónapja #66731 Írta: Ryana
Ide is írok egy kicsit.
Van egy barátnőm, akinek nagyon bejön a "McKellen bácsi", és egész nap képeket tölt le róla.
Ez jutott eszembe. :)

Több
22 éve 4 hónapja #66504 Írta: Undómiel
Nem vagy semmi, Sil! Nekem eszembe nem jutott volna! Pedig nekünk is van német az iskolábban. Most asszem szégyellem magam! :( Na annyira nem! Szóval a kép sem rossz!
Van egy kérdésem! Gandalf alakját erről a hegyi szellemről vagy mi a fenéről mintázta Tolkien???!!! Ez nekem kicsit zavaros! :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #66499 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Gratula Sil!!! :D :wink:
(Ennyit az én némettudásomról :roll: :oops: )
Ez a kép.... 8O :D

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 4 hónapja #66495 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)

Leana írta: Gandalf: Ezt hol olvastad? Azért kérdem, mert rákerestem a Yahoo-n és rengeteg oldalt kiadott. Persze mind németül (néhány számra korlátozódik némettudásom), de annyit kisütöttem, hogy ez a Berggeist egy település. A berg szó várat jelent, nem? Szóval egy kicsit nehéz lesz megtalálni AZT a képeslapot. :? Kár érte. Én is szivesen megnéztem volna.. :(

Nem, a Berggeist valami helyi legenda, egy "hegyi szellemről" (Berg = hegy, "Geist = szellem). Én is kerestem már a képeslapot, de amit találtam (egy olyan angol topicban, ahol szintén ezt keresik), az szerintem nem az, mert nem illik rá a leírás.

Nahát, most rákerestem megint, és most egyből behozta azt a bizonyos képeslapot J. Madlenertől:
www.jrrtolkien.org.uk/Images%202 ... ggeist.jpg :)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #66244 Írta: Leana
Leana válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Gandalf: Ezt hol olvastad? Azért kérdem, mert rákerestem a Yahoo-n és rengeteg oldalt kiadott. Persze mind németül (néhány számra korlátozódik némettudásom), de annyit kisütöttem, hogy ez a Berggeist egy település. A berg szó várat jelent, nem? Szóval egy kicsit nehéz lesz megtalálni AZT a képeslapot. :? Kár érte. Én is szivesen megnéztem volna.. :(

"All we have to decide is what to do with the time that's given to us." (Gandalf)

Több
22 éve 4 hónapja #66233 Írta: Undómiel
Hát, Gandalf, ez engem is érdekelne, de momentán azt sem tudom, mit keressek! Bocsi! Ha valaki megtalálná...

Több
22 éve 4 hónapja #65610 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Nincs valakinek meg véletlenül a "Berggeist" nevű kép? Á
llítólag Tolkien egy svájci képeslapon láta meg anak idején, s az ihlette meg Gandalf alakját.... Kíváncsi lennék rá!

Több
22 éve 4 hónapja #65603 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Én még nem láttam. De vétek lett volna kihagyni! :lol: :lol:
Nagyon jó a másik Gandalfos kép is.
Fíriel :)

Több
22 éve 4 hónapja #65560 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Gandalf (Sir Ian McKellen)
Hát nem tudom, hogy láttátok-e már ezt a képet, de én akkor is beillesztem ide, akármilyen régi:

www.mckellen.com/images/0439.jpg 8) :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.568 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére