Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 9 hónapja #174264 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Lehet, bár a ROTK képei közt szerepel... persze tudom, hogy ezt nem kell készpénznek venni.... :?
Kár, én szerettem volna együtt látni a két tündéhölgyeményt!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #174262 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

kovacstimi írta: Tudja valaki, hogy ez a kép micsoda????? Egy éve arra várok, hogy láthassam és kimaradt a ROTK-ból!

Én úgy emléxem, ez a FotR-ból egy kimaradt kép!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #174261 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tudja valaki, hogy ez a kép micsoda????? Egy éve arra várok, hogy láthassam és kimaradt a ROTK-ból! Remélem a bővítettben benne lesz, csak nem tudom, hol? Arwen elmenne Lórienbe??? 8O 8O 8O

www.warofthering.net/photos/rotk ... ages/3.jpg

[size=9:1boo89tb]..hurrá-hurrá, megtanultam belinkelni cuccokat. [/size]:D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 9 hónapja #174238 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lilliana írta: Enna , nem vagy kicsit elfogult? Szerintem pont ez nem vad.... :roll:
Mellesleg az ilyen képek nem számitanak slash-nek?

De..... :roll: Azt hiszem, elfogult vagyok..... Mert Éowyn pártján állok. Igazad van! De nem tehtek róla.... az én szememben Arwen a sikeres szép okos tökéletes tündérke, Éowyn meg az, akit egy sikeres szép okos tökéletes tündérke miatt nem vesznek észre. És ebben magamra ismerek. Oké, beismerem, elfogult voltam! Megkövetlek titeket....... :oops:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 9 hónapja #174174 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lilliana írta: Mellesleg az ilyen képek nem számitanak slash-nek?

Nem, a slash mindig két azonos nemű szereplő... Ez max. het lenne, de végülis fel vannak öltözve, és még csak egy csók sincs, szóval... :roll: Csak egy egyszerű fotomanip, semmi más...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #174166 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát én sem hiszem hogy lenne megfelelö összhang a 2 közt.
Viszont a képen egész jól mutatnak szvsz...
Mindkettö olyan hidegen mered maga elé,mint valami ösi szobrok úgy ülnek....
Enna , nem vagy kicsit elfogult? Szerintem pont ez nem vad.... :roll:
Mellesleg az ilyen képek nem számitanak slash-nek?

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #174111 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem Aragorn és Arwen egy tökéletes párt alkotnak együtt! Boromir és Arwen között már nem ilyen nagy az összhang, szerintem

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #174049 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Elros írta:

Tinúviel!Tinúviel! írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... oromir.jpg Szép a ruhája, csak azt nem tudom, hogy Boromir mit keres ott??? :? 8O

Ez egy szépen összevágott kép... :?

Jó párja a szintén összevágott Aragorn+Éowyn képnek. :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #174040 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Tinúviel!Tinúviel! írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... oromir.jpg Szép a ruhája, csak azt nem tudom, hogy Boromir mit keres ott??? :? 8O

Hű, ez tényleg egy ütős kép!
De sztem nagyon szép!! :twisted: :P

Na, ha Arwennek lettem volna, bizti megfordul a fejemben kissé, vajon ez a szép szál, tagbaszakadt, jóképű, harcos gondori legény mit tud másképp, mint Aragorn... :oops: :oops:

Bár valszeg nagyot koppantam volna, hisz a Függelékből tudjuk, Boromirt sokkal jobban érdekelte a harc, mint a nők.. :roll: :biggrin2:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 8 hónapja #174035 Írta: Enna Silme

Júj.... Ez.... nagyon fura. Brrrrr...... valahogy nem tartom olyan jó viccnek, mint az Eowyn-Aragorn összevágást.... :? Nemtom mér..... kissé vad.

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 9 hónapja #173460 Írta: Lilliana

Elros írta:

Vagy egy szerényebb bosszú akció az a bizonyos Gorni& Éowyn a koronázáson kép után.
Bocsánat hogy megemlítettem az url-t nem tudtam hogy ilyen macerásan müxic,csak azt vettem észre hogy nem jött be az oldal.

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #173323 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 9 hónapja #173242 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #173235 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
www.warofthering.net/photoforum/ ... enstar.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... oromir.jpg Szép a ruhája, csak azt nem tudom, hogy Boromir mit keres ott??? :? 8O

Több
20 éve 9 hónapja #173232 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Egyébként nagyon szép ezekkel a loknikkal... :wink:

www.arwen-undomiel.com/fan/Liv_drawing.jpg Liv

Izé.
Szépek a fanartok!!! :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 9 hónapja #173071 Írta: Sil

Lilliana írta: Undomiel!A skynews-os cikkhez rossz helyre gépelhetted az url-t ...

Nem gépelte rosszul, csak mivel van vessző az url-jában, kell használni az url gombot, hogy működjön:
www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12987110,00.html

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #173063 Írta: Lilliana

Nimrodel Melian írta:

Undómiel írta: www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/0/1...0498524!opendocument - Ezzel tudnék vitatkozni...

...Nem tudok angolul... Miről szól?

Liv kicsit idétlenül néz ki a férjével. Mármint azért, mert magasabb. :look:

Szerintem aranyosak,mért szabály a férjnek magasabbnak lenni?
A cikk arról szól hogy a Britt Chapsticks Livet választotta a legcsokosabb szájú színésznönek... :? Ennyi az egész & szvsz elég gusztustalan...(már mint hogy ilyenekre szavazgatnak az emberek meg minden,de hát a hülyeségnek nincsenek határai...)

Undomiel!A skynews-os cikkhez rossz helyre gépelhetted az url-t ... Hát érdekes[size=9:rq6ymbom](Liv ezen a képen ugy néz ki hogy inkább nem írom le)[/size],de miért kell az embereknek fodrászhoz menni ha ki akarják engedni a hajúkat ?
Nimro,jók a képek. :D Bár az Iresistible reklám grafika kicsit rémisztö. 8O

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #173047 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Undómiel írta: www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/0/1...0498524!opendocument - Ezzel tudnék vitatkozni...

...Nem tudok angolul... Miről szól?

Liv kicsit idétlenül néz ki a férjével. Mármint azért, mert magasabb. :look:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 8 hónapja #173007 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
editorial.gettyimages.com/source ... +tyler&p=7 - Liv a The Dreamers című film premierjén.
www.theweeklynews.org/Archive_TW ... sci_fi.htm - Egy megkésett ROTK interjú (részlet).
www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12987110,00.html - Ez érdekes...
anthraxtheband.com/html/ANTHRAX_alphaMail.htm - Liv tseója, Mia hozzáment (másodszor) a Papa Roach dobosához.
www.contactmusic.com/new/xmlfeed ... endocument - Ezzel tudnék vitatkozni...

Több
20 éve 9 hónapja #172648 Írta: Enna Silme

Arwen in LOTR írta: Helo!
bocs, Manne Andunne!!!

:P

Hogy mennek itt a dolgok???
Jöttök holnap arra az összejövetelre???

Lehet, hogy ez már kissé idejétmúlt kérdés? :roll: :lol:
Van valakinek szép fanartja vagy valami?

Több
20 éve 9 hónapja #172078 Írta: Arwen in LOTR
Arwen in LOTR válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Helo!
bocs, Manne Andunne!!!

:P

Hogy mennek itt a dolgok???
Jöttök holnap arra az összejövetelre???

Több
20 éve 9 hónapja #170950 Írta: Lilliana

Enna írta: off: Hú.... köszike! És ezt hogy lehet használni?

[size=9:1ceu2ejr] Feltéve hogy ezt most nekem írtad:Olvass vissza a Tolkien.hu forum "Ohaj,sóhaj,kérdés,panasz"-asszem így híjják- topicban :twisted: Na jó :jobb klikk , tulajdonságok ,másold ki az url címet aztán itt az Img gomb segítségével illeszd be,úgy mint ha egy oldalt linkelnél be annélkül hogy új nevet adnál neki!-remélem érthetö,egyébként én is pár napja tanultam...[/size]

on: Lilliana: De igen, nagyon sajnálom!!!!! Annyi van csak, hogy a végén még Elrond benyög valamit a tengerrel kapcsolatban.......... Amikor indulnak, tudjátok.

Azt mondja hogy I Aer can ven na mar( A tenger haza hív minket),ö még Gilraen linnodjának az elsö felét is elmondja de nem többet.
Ha viszont benne lesz a bövítettben Arwen halála akkor van remény hogy legalább az a Conan O'Brian Showból ismert sor benne lesz. :roll:
Alagi!-na de most komolyan hogy nevezzelek ha minden nap nevet változtatsz ?- Szal Glorfindelt is sajnáljuk meg minden de az már régen volt amikor hiányzott.Annyi szereplö a könyvböl nem került bele a filmbe , nem állhatunk meg mindegyiknél sírni , egyszerüen nincs rá idö ! És hogy roszul lett megoldva? Hmmm vigyázz én PJ rajongó vagyok :twisted: , ezzel nem tok egyetérteni!
1.te tényleg Glorfindelt raktad volna be?,nincs semmi bajom vele,de neki késöbb nincs szerepe sem túl sok lehetösége szerepelni...
2.Nincs túl sok nöi szereplö s ezt valahogy egyensúlyozni kellett , ez van.
3.Nekem a menekülés a gázlóhoz mindig is kedvencem volt , nagyon szépen megcsinált jelenet,a zenéje a képek , a táj változása , a "Bruineni varázsige"-ahogy egyesek nevezik,s sorolhatnám.De ez már mind személyes ...
4. És Glorfindel nem menti meg csak lovat ad alá; az Frodó lélek jelenléte volt a könyvben ami megmentette...
S íme egy ujjab Decipher kártya "...full of ghosts." Klikk! Remények a bövítetthez ismét...

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #170793 Írta: Enna Silme

Lilliana írta: Sil gyüjteményéböl , remélem nem haragszik hogy berakom , innen .
S,hogy ne legyek totál off: Ti nem sajnáljátok hogy a 3. részben milyen kevés volt a tünde beszéd és hogy Arwennek sem jutott semmi sinda szöveg azt leszámitve hogy Elrondot Ada-nak hívja? :( Jó mondjuk a látomásban és a koronázáson nem volt nagyon mit beszélni,de kicsit akkor is hiányzott... :roll:

off: Hú.... köszike! És ezt hogy lehet használni?
on: Lilliana: De igen, nagyon sajnálom!!!!! Annyi van csak, hogy a végén még Elrond benyög valamit a tengerrel kapcsolatban.......... Amikor indulnak, tudjátok.
Vanilia: Igen, Glorfindelt én is hiányoltam, de Liv jól játszotta azt a jelenetet.

Több
20 éve 9 hónapja #170539 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én most olvasom az első könyvet, és megnéztem az első filmet->Nagyon rossz-ul oldották meg, hogy nem Glorfindel menti meg Frodot. :x

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #170537 Írta: Lilliana

Enna írta:

Lilliana írta:

Éowyn képe melyik jelenetböl van vagy ezt inkább az ö topicjában?

Víííííí! :D Ezt a hajmeresztgetős emotikont honnan szerváltad? :lol:

Sil gyüjteményéböl , [size=9:2n8tlpj0]remélem nem haragszik hogy berakom[/size], innen .
S,hogy ne legyek totál off: Ti nem sajnáljátok hogy a 3. részben milyen kevés volt a tünde beszéd és hogy Arwennek sem jutott semmi sinda szöveg azt leszámitve hogy Elrondot Ada-nak hívja? :( Jó mondjuk a látomásban és a koronázáson nem volt nagyon mit beszélni,de kicsit akkor is hiányzott... :roll:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #170502 Írta: Enna Silme

Lilliana írta:

Víííííí! :D Ezt a hajmeresztgetős emotikont honnan szerváltad? :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #170353 Írta: Sil

Lilliana írta:

Szvsz amikor énekel Théodred temetésén... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #170352 Írta: Lilliana

Enna írta: Klikk!!!! Ezt nézzétek meg! Nem igaz! Nagyon penge..... Valaki betette az Éowyn topicba és amikor megláttam.... hát! Nevezzük visításnak a reakcióm.... :roll: De szertintem ez nagyon buli! :up:

Milendoria, akkor félreértettem :oops: , egyébként nincs mit! :wink:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #170334 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta: Klikk!!!! Ezt nézzétek meg! Nem igaz! Nagyon penge..... Valaki betette az Éowyn topicba és amikor megláttam.... hát! Nevezzük visításnak a reakcióm.... :roll: De szertintem ez nagyon buli! :up:

Hát igen, nekem is ez volt az első reakcióm, mikor megláttam a képet, [size=9:20475ate]egyébként én tettem be, csak pont ide felejtettem el pont berakni.[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.706 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére