Csavardi Samu

Több
21 éve 2 hónapja #138996 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Woow az egyész jo film, csak elég ramaty a szinkronja.. (Gyerekek nem tudja valaki a Terorr iskolája mikor lesz tvben? NEKEM AZ afilm kell))

Képeket hoztam:
www.bagendinn.com/Sean/images/posed/maroon.jpg
www.bagendinn.com/Sean/images/candids/7926.jpg
www.bagendinn.com/Sean/images/ca ... 24907b.jpg
www.bagendinn.com/Sean/images/ca ... 24665x.jpg
www.bagendinn.com/Sean/images/ca ... 24665z.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #138882 Írta: Dimdaliel
Dimdaliel válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
szeptember 10. (szerda) 21:00 RTL KLUB
Kőbunkó

fsz: Brendan Fraser, Pauly Shore,Sean Astin :D

A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #138574 Írta: Rabyn
ÁÁ ilyen itt nincsen.. De majd mindennap bemegyek és egyszer csak utolérem!!
hottam nektek a kedvec képeimet biztosan voltak már.

www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... tin243.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... tin245.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... stin96.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... stin92.jpg

Több
21 éve 2 hónapja #138569 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Rabyn írta: Diamond irigyellek.. Én már egy hete (mert a tékában már annyi ideje bent van aDVD) probálom levadászni de egyszerűen SOSSINCS BENT!

előrendelés? előre lefoglalod és mior visszaviszik akkor nem adják ki senkinek csak neked! vagy már megpróbáltad?

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #138567 Írta: Rabyn
Diamond irigyellek.. Én már egy hete (mert a tékában már annyi ideje bent van aDVD) probálom levadászni de egyszerűen SOSSINCS BENT!

Több
21 éve 2 hónapja #138560 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Tegnap láttam a 2 lemezes DVD-t és SOKK -ot kaptam!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
Annyira tetszett Sean rövidfilmje!!!!!!!! A végén, a stáblista után olyan kedveset üzent a feleségének :D :D !!!!
Egy csomó helyen Austint írtak Astin helyett :evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!!
Ez aztán tényleg dühítő!!!!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 2 hónapja #138496 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Sil írta: Vilya: Nem, az A5-ös feleakkora, mint az A4-es... :cry:

Ohh... bocsánat, akkor A/3-as!! Bocsi mégegyszer, csak ezekkel nem vagyok egy kicsit tisztában. :roll: :wink:
Akkorára gondoltam, mint egy újság függölegesen szétnyitva.

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #138492 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Vilya: Nem, az A5-ös feleakkora, mint az A4-es... :cry:
Középen pedig Kevin Smith, producer, rendező, színész... és Gy.U.-rajongó. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #138489 Írta: Vilya

Diamond írta: Nézzétek! Olyan aranyos Sean!!!!!!!

www.lordoftherings.net/film/excl ... image2.jpg

www.lordoftherings.net/film/excl ... image6.jpg

Tényleg!! És még a kalapja is jóó! :lol: :wink:
/Nem tartozik ide a kérdés, de ki az ott középen?/
Sil a poszterek királyak, nagyon szépek és a hátterek is! Nagyon jó lenne, ha lehetne ezeket kapni Mo.-on is, mert voltam egy poszter nyomtatónál és elég borsos árat mondot egy A/5-ös* poszeternek és nem is mindegy, hogy honnan töltöd le és milyen felbontású + szerencse kell hozzá, hogy szépen is sikerüljön. :roll:

[size=9:sp4e1kdo]*Kettő darab A/4-es azt hiszem az egy A/5-ös méretű lap, egyébként darabja egy ilyen poszternek 1600Ft lenne. :oops: :wink: [/size]

Több
21 éve 2 hónapja #138190 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Nézzétek! Olyan aranyos Sean!!!!!!!

www.lordoftherings.net/film/excl ... image2.jpg

www.lordoftherings.net/film/excl ... image6.jpg

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
21 éve 2 hónapja #137439 Írta: Sil
Samus RotK plakát, ill. háttérkép:
www.lordoftherings.net/index_rot ... r.html?sam

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #136501 Írta: Rabyn
Üdözletem-)
Arra szeretnék valaki kérni, hogy az angol híreket forditsa le mert én már kezdem magam hátrányban érezni mert nemtok angolul-(( (két három év és én is fogok tudni igérem!)
Egyébként a Tüzes Jég c filmet anya elkezdte nézni (én persze nem voltam otthon mert szigeten votam-)
Ki akartuk venni a videotékábol de nincsen meg nekik.. (valaki nem tudja Sean magyarul megjelent filmejinek a cimét? mert azokat megprobálom megszerezni)
A képek állati jók.

Ide is hoztam egy számmisztika jellemzést.

Biztos háttere van, tudja mit akar, és eléggé kiengyensúlyozott mind pénz, mind lelki téren.

Több
21 éve 3 hónapja #135174 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Ma az HBO-n Memphis Belle 23:05!!!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #135092 Írta: Augustíne

Sil írta: Meg hogy még PJ is bőgött a jeleneten... :wink:

BEHALOK!!! Mindenki szétbőgte a 3. részt????!!! (Jó, mondjuk én az új kistraileren 1/4 órát bőgtem... :oops: :roll: :wink: )

Több
21 éve 3 hónapja #135058 Írta: Sil
Új interjú Seannal:
katt ide
Nagyon ari, elmeséli, hogy amikor a Végzet Hegyén a karjaiban tartotta Frodót, akkor azt teljesen valóságként élte meg, nem mint színész. Meg hogy még PJ is bőgött a jeleneten... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134801 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Augustíne írta: Hát hogy egy terroristacsoport túszul ejti az egyik hegyen található étterem vendégeit, és köztük van Sean (síoktató mellesleg a drága!) bnője, és a leendő apósa. Aztán persze a végén megment mindenkit, meg jön az FBI, és a rendőrség, és a végén hepiend! :wink: Szal, kb. ez nagy vonalakban a történet.

Néhány dolog a filmről:
www.port.hu/pls/ci/cinema.index_ ... &i_title=T üzes+jég

Yah, szal egy ilyen túszdrámaszerűség... azokat birom:) bár mindegyik eléggé sablonos, de Sean kedvéért megnézném 8)

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #134796 Írta: Augustíne
Hát hogy egy terroristacsoport túszul ejti az egyik hegyen található étterem vendégeit, és köztük van Sean (síoktató mellesleg a drága!) bnője, és a leendő apósa. Aztán persze a végén megment mindenkit, meg jön az FBI, és a rendőrség, és a végén hepiend! :wink: Szal, kb. ez nagy vonalakban a történet.

Néhány dolog a filmről:
www.port.hu/pls/ci/cinema.index_ ... &i_title=T üzes+jég

Több
21 éve 3 hónapja #134778 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Sziasztok! Én se láttam azt a filmet. Valaki elmondaná nagyjából miről szól? Ha esetleg képeitek is vannak a filmből, azt nagon megköszönném:) Amúgy nagyon birom Seant :D

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #134777 Írta: Augustíne
Én megnéztem! Maga a film elég sz*r volt, de Sean nagyon édi volt benne!! :D Csak a szinkronhangja volt 1 kicsit fura...

Több
21 éve 3 hónapja #134776 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
én sajna nem láttam a Tüzes jég c. filmet.....elaludtam....

jó volt???

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 3 hónapja #134759 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Kezében a Fullánkkal,ami azért jó jel. :D

I make my own luck.

Több
21 éve 3 hónapja #134717 Írta: Sil
RotK Samu akciófigura, méghozzá ork páncélban (bár nem igazán hasonlít...):
www.theonering.net/scrapbook/group/896/view/7551

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #134589 Írta: Augustíne
Jajj, ezt a filmet már régebben 2x láttam az RTL-en, csak most esett le, h ő volt benne! Most lesz! Tuti megnézem. Amúgy haláli jól néz ki ebben a filmben, nem? :) (nincs rajta annyi felesleges kiló, mint a GyU-ban! ;) )

Több
21 éve 3 hónapja #134205 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Csavardi Samu

Lyana írta: Halihó, Sean Rajongók! :!:

Két hét múlva lesz egy film Seannal, Tűzes jég álnéven.
Julius 31-én (csütörtök) este 22.35 körül. Az adó most nem jut eszembe, de majd legközelebb beírom.

Az RTL klub adja le!! :!:

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 3 hónapja #134097 Írta: Vilya
Találtam egy Samu & Rosie háttérképet!
Olyan érdekesen van összevágva.

Több
21 éve 3 hónapja #134090 Írta: Vilya
Üdv! :hello:

Találtam egy nagyon aranyos háttérképet Samuról:
Katt!

Több
21 éve 3 hónapja #133709 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Hoztam egy hírt, számomra új, remélem még nem láttátok! :D
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 11cb7fca97

Több
21 éve 3 hónapja #133029 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Halihó, Sean Rajongók! :!:

Két hét múlva lesz egy film Seannal, Tűzes jég álnéven.
Julius 31-én (csütörtök) este 22.35 körül. Az adó most nem jut eszembe, de majd legközelebb beírom.

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 4 hónapja #132485 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Sziasztok!

El, nagyon, nagyon szépen köszönöm/jük a vers lefordítását. (Méghozzá, milyen jól. Verset fordítani nem könnyű, hogy a végén érthető is legyen. :? ) Nagyon szép és elgondolkodtató, bár, mint ahogy az amatőröknél lenni szokás, egy kicsit "barokkos". De nagyon tetszik. A cím is nagyon jó. :wink:
Már elmondtam párszor ebben a topicban és máshol, hogy én Frodót szeretem a legeslegeslegjobban, de Samu közelebb áll hozzám és én úgy vélem, aki őszintén szereti Frodót, az Samuval is szimpatizál, mert ők ketten szétválaszthatatlanok. És ez fordítva is igaz. Hogy miért? Ezen még gondolkozom. :roll:

A chat-elést mellőzzétek légyszi. Nem halad olyan gyorsan ez a topic, hogy ne várhatna holnapig a mondani valód, főleg, ha az egy tőmondat. (Aguora, El) :wink:

Több
21 éve 4 hónapja #132177 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Csavardi Samu
Hali!

Na őszintén szólva valahogy én is így vagyok a dolgokkal.
A könyvben Samu az abszolút kedvencem, ő a legnagyobb egyéniség.
A filmben viszont Legolas, mert hát ő az egyetlen tünde a csapatban, meg ilyesmik. És a filmben sokkal több szerepe van, mint a könyvben, így filmen őt jobban lehet szeretni, mint a könyvben. [size=9:2lvf92tf]((Tolkien őt nem nagyon foglalkoztatta.))[/size]

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.519 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére