Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 3 hete #149433 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ez így van! Még nem döntöttem véglegesen, hogy hány tonna pzs-re lesz szükségem, de ha Aragorn halála, vagy Pippin majdnem halála benne lesz akkor én meghalok! Legalábbis lelkileg! :bawling:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #149431 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na igen..ez is egy megoldás.Az én lelkierőmnek elég megterhelő lesz ez a film...mindenki szenved,mindenki kétségbeesett és mindenki szomorú... :cry:
Hüpp...nagyon szomorú lesz ez...Szvsz
.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hete #149429 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Rabyn írta: Hát szegény trufának eléggé "haláli" feje van. mint aki már is kómába esett a nazgul csapásától... És pipp meg sír, mert látja mi történt a barátjával... :cry:

Valahogy így! Reméljük semmi komolyabb bajuk nem lesz ennél! Bár nem hiszem hogy ez elkerülhető!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
21 éve 3 hete #149417 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát szegény trufának eléggé "haláli" feje van. mint aki már is kómába esett a nazgul csapásától... És pipp meg sír, mert látja mi történt a barátjával... :cry:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 3 hete #149384 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta: A képpel kapcsolatban:
Nekem úgy tűnik ezen a képen Trufa segíti fel Pippint..de ennek fordítva kéne történnie nem?? 8O

Maradjunk annyiban, hogy segítenek egymásnak! :cooljump:
De tényleg olyan mintha Pippin sírna és Dom segítene neki! :hein: Ő olyan kis elszánt! :hello:

Több
21 éve 3 hete #149380 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
A képpel kapcsolatban:
Nekem úgy tűnik ezen a képen Trufa segíti fel Pippint..de ennek fordítva kéne történnie nem?? 8O

Több
21 éve 3 hete #149366 Írta: Prérifarkas
www.theonering.net/scrapbook/mov ... /view/8724 -Billy és Dom, nem pedig LEGOLAS!!!
GRRR :mrgreen:

egyébként tök cuki kép

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hete #149314 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát, nekem érdekesen volt ez.. mivel én elolvastam a könyvet, lassan 3 éve, és akkor már tudtam hogy jön a film. Rá is kerestem a neten, és így kerültem erre az oldalra is, ahol már voltak képek a FotR-ből. Így az arcok többnyire olyannak maradtak meg, mint a film szereplői, én ugyanis mikor olvasok, arcokat sosem látok, csak helyszíneket, meg ruhákat meg ilyesmiket. a helyszínek elképzelése is sokban átalakult bennem a filmek hatására, kivéve pl azokat a részeket amiket kihagytak. Néha ma is látom magam előtt a Sírbuckákat vagy az Öregerdőt...
Tinúviel: légyszi mellőzd a "Hali! Hogy s mint?" jellegű hozzászólásokat. valszeg amúgy se fognak rá válaszolni(mivel ez csetnek minősül) ha meg mégis, azt kénytelen leszek törölni.. tudom tudom, ronda gonosz néni vagyok, de ez van :twisted:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 3 hete #149246 Írta: Nilraen

Tinúviel!Tinúviel! írta: Én is a film után olvastam, de a második könyvet a második film előtt már befejeztem! Szerencsére! Ezért sajnos ( szerencsére) Nem volt saját elképzelésem Trufáról és Pippinről sem!

Róluk nekem sem...rájuk nem emlékeztem...

Több
21 éve 3 hete #149245 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Én is a film után olvastam, de a második könyvet a második film előtt már befejeztem! Szerencsére! Ezért sajnos ( szerencsére) Nem volt saját elképzelésem Trufáról és Pippinről sem!

Több
21 éve 3 hete #149236 Írta: Nilraen

Dementia írta:

Rabyn írta: Én már sok sok évvel hamarabb olavastam minthogy film lett volna belőle talán 4-5 éve..

Én meg direkt nem néztem meg addig, amíg nem olvastam ki mindhárom könyvet, mert lehet, hogy közhely, de szerintem igenis először a könyvet kell elolvasni (akármiből, nem csak LotR) és utána megnézni az adaptációját.
Így egyrészt nem áll fenn a veszélye annak, hogy nem értem meg a filmet, vagy nem tudom követni, másrészt nem másznak bele a fantáziámba. Pl. teljesen másképp képzeltem a legtöbb szereplőt, és néhány helyszínt, és így, hogy később néztem meg a filmet, az összes eredeti elképzelésem megmaradt. Nem hiszem, hogy ha a könyv lett volna a második, ugyanígy képzeltem volna el a szereplőket.
Csak ennyit akartam megosztani, kösz a türelmet, és minden jót!
dem
:)

Te okos voltál...én viszont megnéztem a filmet,de akkor még csak nem is hallottam a könyvről..csak utána.A könyvet egy évvel a FOTR után olvastam,de még így is voltak olyan részek amikre emlékeztem...(pl.Legolasra) :?

Több
21 éve 3 hete #149096 Írta: Sil Míriel
Sil Míriel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Köszi Sil!
Nagyon cuki képek vannak a mr-monaghan.eu.tc honlapon!!!!
Egy-két fotón egy kicsit slampos, de édes.

"Ha az összes szabályt betartod, minden jóból kimaradsz."

Több
21 éve 4 hete #148765 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 4 hete #148559 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Régi képek, de talán nem mindenki látta:
img.www.tolkienonline.com/galler ... e_boys.jpg
img.www.tolkienonline.com/galler ... ing_01.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 4 hete #148539 Írta: Dementia
Dementia válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta: Én már sok sok évvel hamarabb olavastam minthogy film lett volna belőle talán 4-5 éve..

Én meg direkt nem néztem meg addig, amíg nem olvastam ki mindhárom könyvet, mert lehet, hogy közhely, de szerintem igenis először a könyvet kell elolvasni (akármiből, nem csak LotR) és utána megnézni az adaptációját.
Így egyrészt nem áll fenn a veszélye annak, hogy nem értem meg a filmet, vagy nem tudom követni, másrészt nem másznak bele a fantáziámba. Pl. teljesen másképp képzeltem a legtöbb szereplőt, és néhány helyszínt, és így, hogy később néztem meg a filmet, az összes eredeti elképzelésem megmaradt. Nem hiszem, hogy ha a könyv lett volna a második, ugyanígy képzeltem volna el a szereplőket.
Csak ennyit akartam megosztani, kösz a türelmet, és minden jót!
dem
:)

"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."

Több
21 éve 4 hete #148528 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én már sok sok évvel hamarabb olavastam minthogy film lett volna belőle talán 4-5 éve..

Tinuviel: vigyázzz egy szövegbe ne rakj tul sok ÉN kezdetű mondatot, és ne küldj el kétszer hozzászolást!

Több
21 éve 4 hete #148523 Írta: Dementia
Dementia válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nagyon jó az összes kép, és köszi mindenkinek! Nagyon jókedvet csináltatok nekem! Köszönöm!
:crying: :arrow: :eek2: :arrow: :mrgreen:
:) Minden jót!
dem

"All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time
to die."

Több
21 éve 4 hete #148413 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Hali! Hogy s mint? Egyébként én most kezdtem el újra elolvasni a könyvet. Azért mert már annyiszor láttam a FOTR-ot és a TTT-t, hogy nem emlékszem, mi történik a könyvben és mi csak a filmben és, hogy miket változtattak meg! :D És nagyon jó újra olvasni, de sajna tegnap kezdtem el olvasni, szóval még messzebb van az a rész ahol pippinék ALTÍVAN részt vesznek a történetben! :cryin
By:TIL

Több
21 éve 4 hete #148314 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Prisca írta: Hol írja ezt? ... boci a kérdésért, de nem emlékszem rá... :roll:

Az 5. könyv utolsó mondata... :wink:

Én nem olvasom el még egyszer a könyvet, legalábbis a film kedvéért tuti nem (csak ha rámjön az elolvashatnék)... Olvastam már éppen elégszer ahhoz, hogy már szinte kívülről tudjam... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 4 hete #148309 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Hali! Én is nón szeretem őket! Pippinnek az eredeti angol hangja iszonyat ari! Én látta a TTT extrákban róluk kisfilmet, nagyon ari! Én amikor olvastam a könyvet teljesen meghökkentem amikor a szerző azt írja pippinnek: "Ezzel elszállt a gondolata, s a szeme nem látott többet."
Azt hittem elbőgöm magam! De szerencsére rádöbbentem, hogy igazából, nem is halt meg! Úgyhogy jó! :hello:

Hol írja ezt? ... boci a kérdésért, de nem emlékszem rá... :roll:

Amúgy, ti elolvassátok a film előtt még a könyvet? Amolyan aktualizálóként? Vagy van olyan, aki, mint én... nem teszi.
Én még tartom a fogadalmam és nem olvasom el, mielőtt megnézném a harmadik részt, mert anélkül akarom élvezni a filmet, hogy azt nézném, mit változtattak meg...és nem akarok csalódni... márpedig sokat változtattak, amint azt kedvenceink kalandjainak alakulásán is látjuk... de nagyon nehéz megállni! :bawling:

A képek szuperek! Nagyon tetszik, amikor Pip a kondérba kapaszkodik: img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9176.jpg és amikor Dom felajánja a kardját Theodennek: img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9218.JPG

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
21 éve 1 hónapja #148230 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Hali! Én is nón szeretem őket! Pippinnek az eredeti angol hangja iszonyat ari! Én látta a TTT extrákban róluk kisfilmet, nagyon ari! Én amikor olvastam a könyvet teljesen meghökkentem amikor a szerző azt írja pippinnek: "Ezzel elszállt a gondolata, s a szeme nem látott többet."
Azt hittem elbőgöm magam! De szerencsére rádöbbentem, hogy igazából, nem is halt meg! Úgyhogy jó! :hello:

Több
21 éve 1 hónapja #148171 Írta: Sil

Sil Míriel írta: Még egy kérdés: Hogy lehet vkinek válaszolni? Mármint, hogy az a vki tudja, hogy arra írok vmit, amit ő írt.

Vagy a nevével kezded a hozzászólást, vagy (az adott hozzászólás jobb felső sarkában található "Idézet" gomb segítségével) beidézed azt, amire válaszolni akarsz. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #148167 Írta: Sil Míriel
Sil Míriel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Köszi Sil!
Még egy kérdés: Hogy lehet vkinek válaszolni? Mármint, hogy az a vki tudja, hogy arra írok vmit, amit ő írt.
Bocs, ha untatlak titeket, de ezekben egy kicsit hülye vagyok.

"Ha az összes szabályt betartod, minden jóból kimaradsz."

Több
21 éve 1 hónapja #147919 Írta: Rabyn
az a hely Edoras.-)
Itt a magyarázat, hogy hogyan kerülnek mind a ketten Edorasba.
ISTENEM LEGYEEN MÁR A FILM!!!
Azt hiszem ma megnézem az első részt az megvan itthon-)

Több
21 éve 1 hónapja #147912 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Yaay emberek ez RULZ!!! :D Épp panaszkottam magamba, h bict nincs semmi újság meginn róla, erre itt egy halom kép! Köszöneeet! :D
Egyenruhás kíp: Kicsi bele a feje :twisted: Nem fog ártani, ah rajta lecc a sisak is :wink: De h milyen komolyan néz... :?
A palantíros képnél is van némi váltosztatás... :arrow: Az a hely elég messziről hasollít csak erdőre... :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 1 hónapja #147905 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Sil írta: Igazi Ernil i Pheriannath... :wink:

Nekem mindig az:D Ha a kis kabátkájában van, vagy csillivilli gondori ruciban, nekem az marad:D
Amúgy nagyon jók a képek, végre van valami újdonság(mind a London Expora, mind az új RotK képekre értve;) )

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 1 hónapja #147897 Írta: Sil
Meg még újabbak :wink: :
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9206.JPG
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9218.JPG
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9216.jpg - hmm, egész jól áll Pippinnek az egyenruha, nem? Igazi Ernil i Pheriannath... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #147829 Írta: Rabyn

Több
21 éve 1 hónapja #147820 Írta: Luine Baenre

Több
21 éve 1 hónapja #147706 Írta: Rabyn
Jaj ezek dejo képek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.881 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére