Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
22 éve 2 hete #80729 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sok kép:
www.foolofatook.net/pippin/photos.html
www.foolofatook.net/boys/index.html
A hobbitok civilben: www.great-scot.net/publicity_4nonhobbits.jpg
Ez meg egy nagyon csúnya baki: www.chud.com/tolkien/dominicmonaghan.htm
(mert az a képen spec BillyBoyd,ha jól tévedek...)

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hete #80719 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
gondolom joool fejbecsapta Ugluk :twisted: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hete #80704 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Baromi jó képeket raktok be!!! 8O :wink:
Itt mi történt szegény Dommal(?) ???
www.herr-der-ringe-film.de/v2/me ... /MTV13.jpg

Több
22 éve 2 hete #80555 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én took egyet...bár ez csak nyálatcsorgat ;)

Több
22 éve 2 hete #80551 Írta: Erda niire (Area)
De van, ne nézd meg a képet. :D

Mér nincs olyan emotikon, aminek ki van gúvadva a szeme ( 8O ) és szív van a pupillája hején, és a tátott szájából kilóg a ntlve?

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 2 hete #80543 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hóhóóódicaaaaaa....olvadásgátló nincs véletlenül???? :oops: 8O :wink:

Több
22 éve 2 hete #80496 Írta: Erda niire (Area)
az összes Billy Boydos képem:
kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27537237
Legjobb, ha úgy nézitek őket, ha az elsőt kinagyítjátok, és a többit szép sorban végignézitek.

jajanyám.....elolvadok
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... pippin.php

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... /merry.php

Több
22 éve 2 hete #80439 Írta: Telumehtar
Hát hazatértem ;)
Na szóval...mi van a képeimmel? Ja nem jöttek azok be...ezekhez jobb katt mentés másként ;) galad: a képeid RULZak ;)
Áfi: Nyam nyam... :P

Több
22 éve 2 hete #80381 Írta: Erda niire (Area)
Végignéztem az összes képet, és az összes hzzászólást. Az első képeknél egy nagy sikkantással eltűntem az asztal alatt. 1, Azért, mert Telu képei az utolsó 3 oldalon nem jönnek be, és örültem, hogy vannak képek, 2. mertolyan sokat, és olyan édeseket szedtetek össze!!!
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :bounce: :bounce: :bounce: :agree: :up:

Több
22 éve 2 hete #80372 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Esztmegmég a Telunakhálábólhoz: :wink:

www.bagendinn.com/images/domwithfish.jpg

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 3 hete #80367 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Áfi: ha megnézed a háttérben csücsülő embereket, akkor szetm nem nagyon lógank ki:) Kinek van olyankor ideje átöltözni:))amúgy a képek jók!!
Én edig csak egy Orlando Bloommal és az említett Gandalffal találkoztam, de mindekettő jópogfa volt:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 3 hete #80346 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát igen... :heu:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 3 hete #80339 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Na még egyet....
Kicsit kilógnak a menzáról ebben a cuccban, nem? :lol:

www.bagendinn.com/images/exdvd17.jpg

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hete #80323 Írta: Ithilgalad

Több
22 éve 3 hete #80320 Írta: Telumehtar

Több
22 éve 3 hete #80314 Írta: Telumehtar
Lij???? 8O Na velem meg 1 Samu...néztem is mint állat :oops: :D

Több
22 éve 3 hete #80312 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

*Dodie* írta: Emeberek, ne cseteljetek, mert jön a mumus, és megesz!!Egyébként ma reggel láttam Gandalfot(bocs az offért, de most jutott eszembe..) a villamoson.Halál úgy nézett ki a pali. nagy, fehér szakáll, meg minden..annyiban különbözött, hogy barna volt a köpenye(de teljesen Gandis, mivel szerzetes volt..),rövid volt a haja, és nem volt botja, csak egy kufferja. egy haverom megjegyezte, hogy biztos abban vannak a hobbitok :roll: :wink: Szóval azjlik az élet, vajon Billyt és Domot mért nem látom sohse?szöhnjű, szöhjnű, kéhem..
A képek nagyon tszukikák:))

OfF: én múltkor egy Lij-t láttam a HÉVen, bezzeg egy Mortensen nem jön velem szembe!!! :evil: :mad2: :rmad2:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #80311 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #80306 Írta: Ithilgalad

Áfonya írta:
Úgy tudom Billy valami űrhajós filmet forgat Mexikóban

Ezmostkomoly???? :eek4:

[size=9:1x7ij4ul](Én eccer mintha láttam volna Billyt... Elisolvattam... :roll: )[/size]

Több
22 éve 3 hete #80297 Írta: Telumehtar

Dodiee írta: Semmi gond a cseteléssel, én is bírom(néha), csak télleg nem jó, ha jöna "főnök", és kapjuk a dádát:))
Nem tudtok valamit az emberkéinkről? valami info, vagy végleg kihaltak??

Hát az télleg nem a legkellemesebb dolog ;)

És a kép amit Áfi is emlitett:

www.bagendinn.com/images/A-D/spacybill.jpg

Dom gfilmje meg állitólag olyasfajta lesz mint az Amerikai Pite 8O :x

Áfi:Nagon cukor az a kép... :D

Lerawen:Nekem küldhetsz képeket ;) [/url]

Több
22 éve 3 hete #80236 Írta: Lerawen
Lerawen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Salve!

Először itt.
Kedves áfonya, Ragoran és Telumehtar!Előszörör is szeretnék nektek egy óriási köszönetet mondani a képekért amiket beírtatok! Fantasztikusak! Ígérem én is fogok írni címeket, de én főleg Dominicost tudok. Imádom!
Ha kellenek képek(bármiről,bárkiről) írjátok meg itt vagy freemailban szívesen küldök. Hamarosan egy éve gyűjtöm őket és már nincs egy internetes oldal se amit ne ismernék így, vagy úgy.
Remélem egyszer sikerűl találkoznunk itt a fórumon!
Tetszenek a hozzászólásaitok. Már végig olvastam az elejéről.

Addigis Namarie! :hello: :look: :roll: :oops: :?:

"Közel a Föld, oly végtelen a nyugalom
Álomtalan a leghosszabb álom..."

Több
22 éve 3 hete #80211 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
mediaservice.photoisland.com/auction/Oct...7803713007609044.jpg

:lol: :lol: :lol: Ez valami haláli aranyos. :D

Úgy tudom Billy valami űrhajós filmet forgat Mexikóban - asszem volt is ilyesféle kép lejjebb. Domnak még anno láttam vmi új filmjéből képet, de elfelejtettem mi volt az... (régen volt.) :oops:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hete #80179 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Semmi gond a cseteléssel, én is bírom(néha), csak télleg nem jó, ha jöna "főnök", és kapjuk a dádát:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 3 hete #80041 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dodiee:Bocs!
Én azért azzal is megelégednék, ha Gandit látnám..

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 3 hete #80039 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Emeberek, ne cseteljetek, mert jön a mumus, és megesz!!Egyébként ma reggel láttam Gandalfot(bocs az offért, de most jutott eszembe..) a villamoson.Halál úgy nézett ki a pali. nagy, fehér szakáll, meg minden..annyiban különbözött, hogy barna volt a köpenye(de teljesen Gandis, mivel szerzetes volt..),rövid volt a haja, és nem volt botja, csak egy kufferja. egy haverom megjegyezte, hogy biztos abban vannak a hobbitok :roll: :wink: Szóval azjlik az élet, vajon Billyt és Domot mért nem látom sohse?szöhnjű, szöhjnű, kéhem..
A képek nagyon tszukikák:))

Több
22 éve 3 hete #80030 Írta: Ragoran
De nehogy abbahagyd!! Nem azért mondtam!! 8O Amúgy sincs mostanában sok időm, inkább hálás vagyok, hogy "képezel" helyettem!!!

Több
22 éve 3 hete #80003 Írta: Telumehtar
Én viszont ugy látom nem hagylak téged....

Több
22 éve 3 hete #79985 Írta: Ragoran
Csak hagylak "szóhoz jutni"!! :wink:

Több
22 éve 3 hete #79984 Írta: Telumehtar
Rago:Azért ne hagyj egyedül :(
Jönnek még képek ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.740 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére