Galadriel (Cate Blanchett)

Több
21 éve 8 hónapja #103640 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Antares írta: Üdv! Ti tudtátok, hogy Galadriel Elrond anyósa? Galadriel és Celeborn lányát, Celebríant vette feleségül Elrond.

Tudtuk. Benne van a könyvben. S az is, hogy Galadriel Arwen nagymamája. Tehát szükségképpen Elrond anyósa kell, hogy legyen. :wink: S innen már csak egy aprócska lépés kikövetkeztetni, hogy Celebríant volt Arwen anyja és az ikreké is.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #103629 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Üdv! Ti tudtátok, hogy Galadriel Elrond anyósa? Galadriel és Celeborn lányát, Celebríant vette feleségül Elrond.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #103448 Írta: kriszana
Sziasztok :wink:
Múlt héten megnéztem a Charlotte Grey c. filmet. Egy lassan folydogáló dráma, háttérben a második világháborúval. Nagyon is emberi történetekkel, szép képekkel. A II világháború Franciaországban és Angliában úgy, ahogy még filmen soha nem láttuk.
Van egy jellegzetes hangulata az egésznek. Minden apró emberi rezdülés benne van. Nagyon szép. Tetszett. Bár a januári vox kritikája becsmérlő, én mégsem értek egyet vele.
Nézzétek meg :!:

Több
21 éve 8 hónapja #102882 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
infók a Charlotte Gray-ről :arrow: www.budapestfilm.hu/standardhtml ... index.html

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 8 hónapja #101634 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Én megnéztem. Ugyan Cate nem sokat szerepelt benne, de szerintem aranyos volt. De milyen poén: Jude Law-t úgy hívták, hogy Greenleaf! :D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 8 hónapja #101454 Írta: hódica

Undómiel írta: És minkettő milyen jó lesz, és főszerepel és minden! Svin kérésére beleástam magam kicsit a Cate-témába, és ha a köv. filmjei csak feleannyira lesznek jók, mint ahogy beharangozták őket, akkor minden fan örülhet!

Hát nem is tudom... :? a Charlotte Grey kicsit olyan sablonfilm...a kritika se dícséri, de ellenben a másik az tényleg lehet, hogy nagy durranás lesz :wink:

Aki tud németül, annak figyelmébe ajánlom; azt hiszem szombaton(vagy vasárnap) lesz a Tehetséges Mr. Rilpley a pro7-en :wink: (igaz, most szombaton adták m1-en, de elfelejtettem :? :roll: :oops: )

Több
21 éve 8 hónapja #101311 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
És minkettő milyen jó lesz, és főszerepel és minden! Svin kérésére beleástam magam kicsit a Cate-témába, és ha a köv. filmjei csak feleannyira lesznek jók, mint ahogy beharangozták őket, akkor minden fan örülhet!

Több
21 éve 8 hónapja #100454 Írta: hódica
Lehet hogy már volt, de a januári VOX-van vannak cikkek Cate 2 új filmjéről :arrow: a Veronica Guerin-ről és a Charlotte Gray-ről :wink: :P

Több
21 éve 8 hónapja #100389 Írta: kriszana
www.theonering.net/
itt lehet szavazni a szereplőkre

Több
21 éve 8 hónapja #100382 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Hát igen talán épp ez az ok, amiért ez a Galadriel szép...

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 8 hónapja #100364 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Nem is Cate akar lenni hanem Galadriel :) Sztem :?

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #100360 Írta: kriszana

Nerwen! írta: Nekem ez nagyon teccik :)
www.barrowdowns.com/images/theme ... riel03.jpg

Már bocs, de kénytelen vagyok Teronnak igazat adni. A nyakamat rá,hogy ez nem Cate Blanchett. :nono:

Több
21 éve 8 hónapja #100339 Írta: Teron
Szerintem ez nem a Cate. biztos nem ő

Teron

Több
21 éve 8 hónapja #100292 Írta: Niphredil/Szméagol
Nerwen: tetszik maga a kép, de ez egy fénykép kicsit módosítva? Néhány ponton teljesen igazinak tünik (pl. a haja).

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 8 hónapja #100101 Írta: [Nerwen]
Niph:elvileg Galadriel akar lenni asszem :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #100082 Írta: Niphredil/Szméagol

Antares írta: Lehet, hogy új-zélandi magyar tündének érzi magát.

:) Elöfordulhat... Ha már itt tartunk, róla is vannak ám képek!
www.ninecompanions.net/galleries ... ry_p1.html
Csak szegény Celeborn papucsstátuszba lett helyezve, úgyhogy még topikja sincs... :?
Nerwen: elég érdekes az a kép... Ez most Cate vagy nagyon buta vagyok :?: A szája elég furcsa rajta. Viszont maga a kép valóban szép.

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 8 hónapja #100019 Írta: [Nerwen]
Nekem ez nagyon teccik :)
www.barrowdowns.com/images/theme ... riel03.jpg

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #99897 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Lehet, hogy új-zélandi magyar tündének érzi magát.

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 8 hónapja #99874 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Penngaladiel írta: Bizony, magyar származású, és "csókás"-nak, de legalábbis "csokas"-nak ejti :)

www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... born-1.php

és Új-Zélandon született
és az apja magyar (legalábbis a ragozásból Ungar (ffi) Ungarin (nő) ez derül ki)

Több
21 éve 8 hónapja #99872 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Bizony, magyar származású, és "csókás"-nak, de legalábbis "csokas"-nak ejti :)

Több
21 éve 8 hónapja #99869 Írta: sorriso
sorriso válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Bocsi, hogy ide írok, de neki nics topicja, és mégiscsak galadriel áll hozzá a legközelebb.
:celeborn1: Szóval, ha már az egyik topicban szóbajöttek a mindegy-mit-írunk-csak-adjuk-el magazinok, a bestben olvastam:
A Celebornt alakító Marton Csokas ereiben magyar vér is csörgedezik...
A Csokas erre utal?Csókás akar lenni? Kíváncsi vagyok, hogy ha nem magyarosan ejti ki, akkor hogy? És hogy vajon mennyire érzi magát magyarnak? Picit sem?Új-Zélandon született, úgy tudom, valószínűleg új-zélandinak is érzi magát, de mégis. valamelyik szülője volt magyar?
Nem tudja valaki? :confused2:

"Ne féljünk nagyot lépni.Ha ez tűnik szükségesnek, két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon"

Több
21 éve 9 hónapja #99480 Írta: Niphredil/Szméagol
Akiknek nincs HBO-juk, azoknak meg szintén feb. 8-án a magyar tv-n A tehetséges Mr. Ripley, ugyancsak Cate-tel. :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #99178 Írta: [Nerwen]
Galadriel fanoknak!Az édzsbíón lesz egy filmje Rossz álmok címmel, febr. 8.-án adják először 22:00-kor :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #98713 Írta: Niphredil/Szméagol
Bizony, nagyon hatásos volt! Én nem képzeltem ilyen félelmetesnek, de ez remekül szemléltette azt, hogy a Gyürü hatásától még a tündék sem mentesek, s hogy maga Galadriel is mennyire félt a hatalomtól, amely az ö kezében éppúgy szörnyüségessé válna, mint Szauronéban. Másrészt gyürühordozóként teljesen átérezte azt, amit Frodó érez.
Egyébként üdvözlünk, nephilim! Jó, hogy van még 1 egyén, aki a Galadriel-tábort erösíti! :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #98638 Írta: nephilim
nephilim válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)
Életem első hozzászólása, lehet, hogy gagyi, de próba. Ne haragudjatok :roll: . Szóval a színésznő nagyon szép (ebben a filmben) Személyes kedvencem. Az első részben elég hatásos, ahogy egyedül lépdel a fűben!

Több
21 éve 9 hónapja #98490 Írta: Niphredil/Szméagol
Teron: csak szépen, finoman utáld, ha lehet! :D
Válogatott Galadriel-képek:
www.ninecompanions.net/galleries ... ry_p1.html
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #97494 Írta: Teron
Tévedés ne essék, én Nerwen hozzászólásáre reagáltam, direkt odaírtam, hogy nem flame. Kicsit bántott a megjegyzése, hoyg "viszont szép az tény, bárki bármit mond"
Erre írtam, hogy ilyen örökéletű megjegyzéseket én is tudok gyártani, és annak se lesz több értelme. Nem is lett, ezen nem kell meglepődni :) , főleg ne akadjatok ki rajta. Az viszont még mindig áll, hoyg nem kedvelem a színésznőt :) .

Teron

Több
21 éve 9 hónapja #97358 Írta: kriszana

Teron írta: Nerwen: ez most nem flame, de ilyen alapon én emg azt mondom, hoyg ocsmány volt ez tény punktum kész akárki akármit mond.

Ugye nem mondjátok komolyan,hogy most ezen fogunk vitatkozni?
Igen, ez egy olyan fórum,ahol mindenki elmondhatja a véleményét.
De teljesen szubjektív,hogy ki mit tart szépnek.
Lehet szeretni és nem szeretni Cate-et.
De lehet,jobb lenne szólni Swinnek,hogy csináljon egy "Útálom Cate Blanchett-et/as Galadriel" topicot. Mit szóltok? Így hosszú ú-val...
s akkor mehettek oda mocskolódni...
ugyan emberek,ennek semmi értelme :!:
és nevetséges is :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #97205 Írta: Niphredil/Szméagol
Corwin: az bizony, Galadriel! Szernitem édes, mint az összes többi! Egyetértek veled, lehet nem szeretni, de azért ilyen szavakat én még olyasvalakire sem használnék, akit szívböl utálok.
www.nrc.nl/W2/Nieuws/1999/01/27/ ... nchett.jpg
www.eonline.com/Features/Awards/ ... nchett.jpg :arrow: ezt vajon épp miért kapta? :)
ausoaps.mybravenet.com/pjx/drawi ... nchett.jpg :arrow: ez érdekes... :? :D

I've seen the moon
And the first sunrise

Több
21 éve 9 hónapja #97092 Írta: Corwin
Corwin válaszolt a következő témában: Galadriel (Cate Blanchett)

Teron írta: Nerwen: ez most nem flame, de ilyen alapon én emg azt mondom, hoyg ocsmány volt ez tény punktum kész akárki akármit mond.

Nahát! Azt hittem hogy ezt már lezártuk... :nono:
Azzal semmi bajom nincs, hogy nem tetszik neked a Galadrielt játszó színésznö. Csak a szóhasználattal :x
Ocsmány! Hát azért... :evil: :evil: :mad2:
"Mondhatta volna szebben, kis lovag"

De ne értse félre senki: Teronnal semmi bajom, sem az érzéseivel. CSak hát ez egy RAJONGÓI topic, és olyat olvasni benne az általam kedvelt hölgyröl, hogy "ocsmány" 8O :evil: Már lassan másról sem szól az egész :( :(

Nagyon jók az emotikonok! :lol:
Ez itt Galadriel, ugye?
:celebrian1:

Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.804 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére