-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4527
Írta: Anonymous
most épp sajnos egy képem sincs, mert ami volt, azt mind felragasztottam az ágyam felé
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4525
hehe:)))<br> meg a tanár, aki máskor az orráig se lát el, meglátja hogy nem a könyvet nézem. hajjaj, milyen problémák, az emnert már álmodozni se hagyják:)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4524
Akkor adj neki lélegeztető gépet, és nem fog fulladozni! Ez itt Nyulhopsz! segélyrovata! ^_^
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4523
amikor a tolltartómba volt a kép, akkor meg a padtársam fulladozott a röhögéstől, és akkor is engem szurt ki:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4522
Aludj nyitott szemmel! Könnyű, ha pölö fém tolltartód van, és annak a fedele belsejére ragasztasz Elijahos képeket! Ha nézheted, már nem akarod becsukni a szemed!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4521
engem mindig kiszur! talán tukságosan feltűnően alszom?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4520
Én is hátul ülök! Nálunk az irodalomtanár suttog, én meg kicsit süket is vagyok, pláne télen... de ő csak a Napcsikát meg az Orsikát kérdezi, mert csak ők vannak általában ébren...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4519
DD<br> azt szeretem nagyon, hogy én a hátsó sorokban álmodozom, a tanár meg halkan suttog elöl, aztán tőlem kérdez:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4518
A csoki az jóóó! A mi dagadt ofőnk egyből rávetné magát! A tavalyi osztálykirándulásról leírta a programokat a szülőkenek, és a legtöbb helyet a sütiről szóló írások foglalták...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4517
))<br> egy gyerek az ofőnek olyna ajándékot adott, hogy a csokiban hashajtó volt, a tusfürdőben meg viszketőpor...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4515
Mi ikozaédert csináltunk a matektanárnak karácsonyra....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4513
Még jobb: A matekot 2 csoportban tanuljuk, és a másik csoportot 70 év körüli tata tanítja, aki karácsonyi ajándék gyanánt furulyázott nekik meg énekelt. Az egyész csoport ott röhögött... ^_^
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4512
))<br> nálunk egy tanár mindig biciklivel jön, és a hátán mindig túratáska van:)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4511
A tanár mindig Mucsa Röcsögéről jön be, egy hatalmas túratáskával, és nemritkán paraszt ruhában...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4510
))<br> ismerős, nálunk is szokott ilyen lenni:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4509
Én meg II. triumvirátus helyett I. triumvirátusról... A tanárnak meg szent meggyőződése, hogy bele vagyok zúgva (gondolom azt hitte róla ábrándoztam). Mondjuk mostmár tud ő is az Elijah mániámról. Mert kérdezte az osztályt ki mit kér karácsonyra, én meg mondtam, hogy GyU erre meg mindenki elkezdett izélni, hogy bizti Elijah miatt. A tanár erre megkérdezte, hogy miért izélnek, én meg mondtam, hogy azért mert Elijah a kedvenc színészem, és ő játsza a Frodót.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4508
jééé, csak most vettem észre, hogy átlépte a topic a 2000-et!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4507
hja:)) egyszer töri órán, mikor kérdeztt valamit a tanár, egy olyan kérdésre válaszoltam, amit félórával előbb tett fel... kicsit aludtam:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4506
Nekünk az ofőnk tartja az angolt és a nyelvtant is... mondjuk ha angolon alszom és felszólít és nem tudom hol tartunk bevág egy kiskarót... Elijah ebből a szempontból igen káros a lányokra nézve...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4505
kémia: brrr, embertelen tanárral...<br> ofő:azon alszom, angolon is, éneken szintugy, nyelvtan az meg olyan közömbös:)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4504
Ja, elnéztem! Nem baj, az majdnem ugyanaz, csak ének van tesi helyett, latin helyett meg fizika. Az így mégjobb!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4503
10-e az csütörtök... elég húzós egy nap, de hát mindegy:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4502
Szerda. Hümm... föci, az alvós...; latin... nem tom, majd meglássuk mi lesz; angol, matek, azokon lehet aludni; irodalom - pláne; tesi-szabadtér... majd otthonhagyom a tesicuccot, és ábrándozhatok...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4501
azt hiszem 10-én annyira ideges leszek, hogy nem tudok majd délelőtt figyelni:))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4499
Ez aaaz! Megnézem Karival feliratosan, és a családdal szinkronizálva!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
23 éve 2 hete #4498
^.^<br> én megnézem mindenhogy! remélem azért nem fognak valami béna hangot beszurni a szinészeknek...<br> angolul viszont annyira jó hangja van minden szinésznek! Elijahnak főleg...
)
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.424 másodperc