Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 1 napja #153023 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
(Én meg azért sírtam, mert nem tudtam lejátszani a trailert...) :cry:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 napja #153003 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ringbearer írta: [size=9:q7cpuapm]Én már a trailertől bőgtem... [/size]:oops:

Szerintem ezt nem kell szégyellni... nekem is nagyon tetszett a trailer, és Én is könnyeztem rajta... nem csak a Frodos részeken... annál is, mikor Éomer szenved...az nagyon megfogott... azt hiszem Éowynt tartja a karjába, de nem biztos... Az viszont kétségtelen, hogy a Frodos részeket várom a legjobban, bár minden mást is... Faramír és Éowyn... Trufa és Pippin... fölösleges felsorolni... mindegyiket várom. :roll:

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 napja #153002 Írta: Iowa

Több
21 éve 1 napja #153000 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
[size=9:viaca6fz]Én már a trailertől bőgtem... [/size]:oops:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 1 napja #152996 Írta: Iowa

Orsi81 írta: Ezzel egyetértek...Itt most nem a meztelenségen van a hangsúly, ebben a helyzetben még azt a tényt is elfelejtem, hogy maga Lij meztelen/ :lol: /, mert csak annyit látok, hogy Frodó az, és szenved...És ennek így kell lennie...

Én is, de tényleg! Annyira megható már a könyvben is... majd látni is ezt, még több lesz annál... ráadásul Lij pont az az ember, aki vissza tudja adni Frodo szenvedését...élethűen... biztos, hogy könnyezni fogok... már a kép is nagy hatással volt rám...

Lij, you are my life!

Több
21 éve 1 napja #152921 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezzel egyetértek...Itt most nem a meztelenségen van a hangsúly, ebben a helyzetben még azt a tényt is elfelejtem, hogy maga Lij meztelen/ :lol: /, mert csak annyit látok, hogy Frodó az, és szenved...És ennek így kell lennie...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
21 éve 2 napja #152905 Írta: Iowa
Amúgy szerintem nem a meztelenségen van a hangsúly...nem az fogja megadni a szépségét...

Lij, you are my life!

Több
21 éve 2 napja #152903 Írta: Iowa

Fangi írta: eléggé csegül nézz ki a képen,ja és nagyon vékony!!!!!! :?
már igazán hizhatna egy kicsit,mert így már egy kisség beteges! :?
bár szomorú ls,ha beelgondolunk a filmre,és vissza emlékezünk a filmre.... :( :(
de attül függetlenűl én ajánlanám neki a hízókurát.... :lol: :o
ráférne!kövezzetek meg ha mnem igy van! :o

jó hír:december 13-án Elijah vendég lesz a Saturday Night Show-ban,,,,,
always.ejwsites.net/images/ElihNew.JPG
itt egész kisfiús,de nagyon helyes :lol:

Szerintem Lij így jó ahogy van... a történet szerint sem lehetne másmilyen, hiszen szinte soha nem esznek semmit, max isznak.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 2 napja #152900 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
eléggé csegül nézz ki a képen,ja és nagyon vékony!!!!!! :?
már igazán hizhatna egy kicsit,mert így már egy kisség beteges! :?
bár szomorú ls,ha beelgondolunk a filmre,és vissza emlékezünk a filmre.... :( :(
de attül függetlenűl én ajánlanám neki a hízókurát.... :lol: :o
ráférne!kövezzetek meg ha mnem igy van! :o

jó hír:december 13-án Elijah vendég lesz a Saturday Night Show-ban,,,,,
always.ejwsites.net/images/ElihNew.JPG
itt egész kisfiús,de nagyon helyes :lol:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
21 éve 2 napja #152804 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Aki ismeri a könyvet, biztos, hogy nem akadna ki ezen.
De akkor NAGYON kiakadnék, (és gondolom, ti is) ha a fél mozi ezen a jeleneten röhögne a film alatt. Úgyhogy remélem, PJ itt nem lesz könyvhű.

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
21 éve 2 napja #152801 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Galadh írta:

Nimrodel Melian írta: Én ezt valamennyire tudom is értékelni... És remélem, a Film készítői is úgy fogják találni, hogy nem ezen van a fő hangsúly. :roll: :wink:

Jóó, persze... meg aztán kissé furcsa lenne, amint Samu a meztelen Frodót ölelgeti, méghogyha a könyvben így is volt...

Igazad van, Nimrodel...

Galadh: Szvsz itt senki se akadna még azon se fönn.... Mi komolyabbak vagyunk annál... UGYE???!!! :twisted: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 napja #152799 Írta: Artemisz

Galadh írta:

Nimrodel Melian írta: Én ezt valamennyire tudom is értékelni... És remélem, a Film készítői is úgy fogják találni, hogy nem ezen van a fő hangsúly. :roll: :wink:

Jóó, persze... meg aztán kissé furcsa lenne, amint Samu a meztelen Frodót ölelgeti, méghogyha a könyvben így is volt...

Igazad van, Nimrodel...

Galadh: Szvsz itt senki se akadna még azon se fönn.... Mi komolyabbak vagyunk annál... UGYE???!!! :twisted: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 napja #152780 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel Melian írta:

Artemisz (Celebthil) írta:

Sil írta: [size=9:2y9cnuof]Bár a könyvben Frodó teljesen meztelen... [/size]:roll: :wink:

Lehet, hogy itt is az, csak nem mutatják!! :lol: :lol: :twisted: :roll:

Én ezt valamennyire tudom is értékelni... És remélem, a Film készítői is úgy fogják találni, hogy nem ezen van a fő hangsúly. :roll: :wink:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 2 napja #152766 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Artemisz (Celebthil) írta:

Sil írta: [size=9:hvgqo0fj]Bár a könyvben Frodó teljesen meztelen... [/size]:roll: :wink:

Én ezt valamennyire tudom is értékelni... És remélem, a Film készítői is úgy fogják találni, hogy nem ezen van a fő hangsúly. :roll: :wink:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 2 napja #152710 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Galadh írta: Huhh, hát elég szörnyű ahogy kinééz... orkrucis képeket nem tud valaki belinkelni?

Galadh: van a Galériában épp elég :P

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 2 napja #152708 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Huhh, hát elég szörnyű ahogy kinééz... orkrucis képeket nem tud valaki belinkelni?

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 2 napja #152703 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jajj, szegény, ezen a képen :!: :cry: :? Biztos az lesz, hogy teljesen meztelen, de max csak derékig mutatják... Nem tudom... de az orkruhájuk nagyon dögös, egy-két képen láttam, de nagyon jó!!! :itscool: :P

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 2 napja #152652 Írta: Iowa

Sil írta: Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :D :
www.theonering.net/scrapbook/view/9680

Szegény... :( :( :(

Lij, you are my life!

Több
21 éve 2 napja #152615 Írta: Artemisz

Sil írta: [size=9:2c2jocyz]Bár a könyvben Frodó teljesen meztelen... [/size]:roll: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 napja #152613 Írta: Ringbearer
Hát azért itt lehettek volna hűbbek a könyvhöz... :P :D :D

Több
21 éve 2 napja #152611 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Artemisz (Celebthil) írta: MI EZEN A RÖHEJES??!! 8O
Nekem inkább összeszorult a szívem, főleg a könyvbeli szövegre gondolva.... Szegény!!!

Nem nevetek, csak örvendezek, hogy legalább ez könyvhű... :wink: [size=9:2tny2g77]Bár a könyvben Frodó teljesen meztelen... [/size]:roll: :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 napja #152609 Írta: Ringbearer
senki nem mondta, h röhejes...
De én sem látom benne Elijaht, csak Frodót.. :(

Több
21 éve 2 napja #152608 Írta: Artemisz

Sil írta: Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :D :

MI EZEN A RÖHEJES??!! 8O
Nekem inkább összeszorult a szívem, főleg a könyvbeli szövegre gondolva.... Szegény!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 napja #152607 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hoppá, egy hiányos öltözékű Frodó a RotK-ból 8O :D :

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 napja #152603 Írta: Ringbearer
Én a GyUban Frodóként látom, a Tryban Jonesként, Kötöznivalóban meg Mikeynak...

nagyon jól áll a kezében a stukker.

Ja! :D

Több
21 éve 3 napja #152569 Írta: Iowa

Fangi írta: Mikor néztem a try seventeen-t nekem is eszembe jutott mint Frodo,de egy kis idő után már nem is Frodoként láttam,hanem mint Jones! :lol:
a kötöznivaló bolondokban,nagyon tetszett hogy kemény csávót alakított,a székes jelent szuper volt....imádtam ott...istenemcsak azt sajnáltam,hogy keveset játszott benne,szeretem mikor agrassziv és egyben laza! 8) :lol:

Fuh, Én annyira vártam, hogy végre láthassam...nekem akkor már rég csak Jones Dillon volt, nem Frodo... tul.képp.a TTT óta mindig csak Lij, nem Frodo... :roll:
A Kötöznivaló bolondokat imádom... és azt is, hogy fejvadászt alakít...nagyon jól áll a kezében a stukker. 8) :roll:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 3 napja #152549 Írta: Fangi
Mikor néztem a try seventeen-t nekem is eszembe jutott mint Frodo,de egy kis idő után már nem is Frodoként láttam,hanem mint Jones! :lol:
a kötöznivaló bolondokban,nagyon tetszett hogy kemény csávót alakított,a székes jelent szuper volt....imádtam ott...istenemcsak azt sajnáltam,hogy keveset játszott benne,szeretem mikor agrassziv és egyben laza! 8) :lol:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
21 éve 3 napja #152540 Írta: Fangi
www.bagendinn.com/group/images/a ... /prem4.jpg
nagyon kicsik a betűk e év mire lefordítja az em,ber,de lehet próbálkoznihttp://www.bagendinn.com/group/images/articles/prem7.jpg
elig tudom elolvasni :? 8O

Több
21 éve 3 napja #152524 Írta: Iowa

Nimrodel Melian írta:

Iowa írta: Amúgy szerintem azért Lij-t nem kéne összekeverni Frodoval... szóval nem szabad, hogy örökre hobbit maradjon... tovább kell lépni, persze Frodo alakítása mindig is csodálatos lesz, de Ő nem a valóság...

Igen, persze, ezt tudom. De soha sem fogom tudni elfelejteni, hogy ő volt Frodó, és nem is akarom. Ezt most csak úgy értettem, hogy ha bárki bármikor kiejti azt a nevet, hogy Elijah Wood, előbb fog eszembe jutni A Gyűrűk Ura beli szerepe, mint bármelyik más.

O.k. Én értem...
Mindenestre, nekem Elijah nevéről, Elijah jut eszembe... :roll: :D

Lij, you are my life!

Több
21 éve 3 napja #152513 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ringbearer írta: Gyönyörű a vers! :(
Tényleg szomorú, h vége lesz, de aztán pölö jön az Ancanar! :wink:

Cross Borns? Az jó :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.232 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére