Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 7 hónapja #108489 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
De pangás van :( ,azért ezt berakom,nézzétek! :D hát nem édesek???
Nem tudjátok mi Lij kedvenc együttese?

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108328 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én sajna lemaradtam a filmről. :cry: :cry: :cry:

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #108226 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Dez írta: És még 1: egyszer egy interjún kérdezték tőle:
"- Harry Potter Zsákos Frodó ellen. Ki győzne?"
Lij:" - Természetesen Frodó. Ő hobbit, és a hobbitok mindig nyernek. De megkérném Harryt, vegye le a szemüvegét, mielőtt megütöm."
Ari, mi? :D :D

Dez: ez naon rúlz!!! :itscool:

miért kell mindig lemaradnom Lij összes filmjéről? brühühü :bawling: :bawling: :bawling:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
Több
21 éve 7 hónapja #108178 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Hoztam pár képet:
:arrow: always.ejwsites.net/images/celdir01.jpg
:arrow: always.ejwsites.net/images/celdir03.jpg - :lol:
:arrow: always.ejwsites.net/images/Lijndom.jpg -olyan édesek... :P
:arrow: always.ejwsites.net/images/newfrodo.jpg

Dez:ez nagyon aranyos volt. :wink:

Elanor:azért bánj kíméletesen velünk. :lol:

Több
21 éve 7 hónapja #108152 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lijnek teljesen igaza van!!!még szép hogy frodó nyerne!!!!megnézném ahogyan beveri az orrát!! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #108112 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egyetértek Lilivel! Ezentúl ne itt beszéljünk a taliról!
Lehetséges, hogy eddig túl elnéző voltam moderátor létemre, ezentúl jobban fogok figyleni, és szigorúbb leszek :twisted:

(Az a ciki, hogy pl. ez a hozzászólás is OFF :oops: :x )

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 7 hónapja #108032 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ez off lesz, de nem érdekel! :twisted:
www.bagendinn.com/images/lij/vit4.jpg - Majdnem pont ilyen a kutyusom, és olyan, mintha őt tartaná a kezében! :D 8) :D :twisted:

És még 1: egyszer egy interjún kérdezték tőle:
"- Harry Potter Zsákos Frodó ellen. Ki győzne?"
Lij:" - Természetesen Frodó. Ő hobbit, és a hobbitok mindig nyernek. De megkérném Harryt, vegye le a szemüvegét, mielőtt megütöm."
Ari, mi? :D :D

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 7 hónapja #107972 Írta: Lili

Telumehtar írta:

Elanor írta: Telu: sztem még nem mentünk át OFFba. De pl. a talit nem itt kéne megszervezni, mert az már tényleg az lenne. Bár félek, hogy a Találkozásokban meg elveszne a sok más program közt, és esetleg nem minden érintetthez jutna el. Szóval nemtom, mi a megoldás.

Igen...de például a "nekem is van Frodós kártyám" meg ilyesmik nem nagyon idevalók..dehát Te tudod ;) Lehet hogy csak én vook túl szigorú ;) Akkor a talival mi legyen?

Remélem nem baj,hogy beleszólok,de,hogy ne legyen OFF az egész topic sztem a talit beszéljük tovább a Találkozások topicba.Azért,ha vki télleg el akar jönni nem hiszem,hogy átsiklik felette,ha beleolvas a topicba. :roll:
De ez csak egy vélemény és ráadásul eléggé OFF is. :oops:

Több
21 éve 7 hónapja #107960 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Elanor írta: Telu: sztem még nem mentünk át OFFba. De pl. a talit nem itt kéne megszervezni, mert az már tényleg az lenne. Bár félek, hogy a Találkozásokban meg elveszne a sok más program közt, és esetleg nem minden érintetthez jutna el. Szóval nemtom, mi a megoldás.

Igen...de például a "nekem is van Frodós kártyám" meg ilyesmik nem nagyon idevalók..dehát Te tudod ;) Lehet hogy csak én vook túl szigorú ;) Akkor a talival mi legyen?

Több
21 éve 7 hónapja #107945 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 7 hónapja #107936 Írta: Elanor
Telu: sztem még nem mentünk át OFFba. De pl. a talit nem itt kéne megszervezni, mert az már tényleg az lenne. Bár félek, hogy a Találkozásokban meg elveszne a sok más program közt, és esetleg nem minden érintetthez jutna el. Szóval nemtom, mi a megoldás.

Több
21 éve 7 hónapja #107935 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én is megkérdezném: Mikor lesz a Halhatatlan Szerelem??? Légyszi, válaszoljatok!!! naon meg szeretném nézni!!!

Köszi

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 7 hónapja #107926 Írta: Lili
Sziasztok!

Úgy látom Lara megelőzőtt,én is azokat a képeket szerettem volna berakni.Na nem baj hoztam 3 másikat. :wink: :D

:arrow: always.ejwsites.net/images/jap_mag.jpg
:arrow: always.ejwsites.net/images/justine1.jpg -ez olyan édes!!! :P :D
:arrow: always.ejwsites.net/images/justine2.jpg

Telu:mivel én egyik helyet sem ismerem nem tudom megmondani,hogy szerintem hova menjünk.Az időpont is nagyjából mindegy nekem,mert asszem péntek délután megyünk föl Pestre... :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #107905 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Szó, nem csak punnyadunk még mindig hanem kezdünk nagyon átmenni OFFba..bár úgyláccik csak negem izgat.. a talival akkor mi legyen?mennyünk a Jetbe? :? Bár ott a múltkor is problémák voltak..vagy a Zwackba? CDfű? Kicsi@? Egyéb? Egyedül nem dönthetek ;) És hánykor? Kinek mikor jó? vidékiek? stb??

Több
21 éve 7 hónapja #107883 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én sem eszem sok chipset,de van egy Frodós kártyám már!Összesen van három kártyám :wink:
Nektek tettszett az a rész amikor Frodó,Samu (ez a Gyűrű Szövetsége elején volt) és a többiek elbújtak a Fekete lovasok elől?

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #107881 Írta: Dez
A Halhatatlan Szerelem németen lesz. Olyan aranyos volt, amikor a bemutatóban elmondták a szereplőket: Mel Gibson, stb, és "A Gyűrűk Ura sztárja, Elijah Wood". Olyan fura volt így hallani a nevét, és aztán meg ott volt az apró Lij! Egyébként a németek a nevét rosszul is ejtették.
Nem tudom, magyarul lesz-e.
Mostanában egyébként mintha leadnák a filmjeit, na az Avalont éppen nem sikerült.

Több
21 éve 7 hónapja #107880 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!Kezdjük is mindjárt egy interjúval!Itt még kopaszka :D !: klikk
Előkét,lavórt készítsétek elő,a billentyűzetet meg toljátok hátrébb :wink: !
kép 1 8)
kép 2 :P
kép 3 :)
kép 4 :roll:
kép 5 :D
kép 6 :P
kép 7 8O :oops: :P

Frodóként ilyet már láthattunk Legolasban
rózsával már nagyon rutinos
W Oo [size=9:32tehqs8]oo[/size][size=9:32tehqs8]w[/size]

I make my own luck.

Több
21 éve 7 hónapja #107868 Írta: Iowa
Én még egyiket sem láttam. :(

Lij, you are my life!

Több
21 éve 7 hónapja #107846 Írta: Elanor
A HSz tényleg jó film, nemrég meg is néztem. Én már csak az Avalont várom, bár kezdek kételkedni benne, hogy valaha is leadják :cry:

Több
21 éve 7 hónapja #107843 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Tényleg gáz, hogy Ricky Martin előtte van... meg hogy Bloom is... :x (és Eminemnek mért nincs szavazat-százaléka?! :evil: - najó, nem offolok :D )

Sztem a tv2-n lesz a HSz, mert a multkor is ott volt. Majd megnézem az újságban. Az oan aranyos film, kicsi Lij oan cukorfalat :D

Hmmm, azt észrevettétek, hogy a civil-képeken Lij-nak vékony a szája, míg a GyU-ban oan cép vasztag ajkackái voltak, mint egy finom kis cseresznye? Miért nem tartja mindig úgy a száját? :D

Holnap megnézem megint a 2 DVD-s FotR-t... az extrákat... ott annyira aranyos Lij drágám :wink:

(kicsit sokat fecsegek, de úgyis punnyadunk! eddig mindennap több oldalt kellett visszaolvasni :? :) )

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 7 hónapja #107772 Írta: Lili
Sziasztok!

A képek nagyon édesek... :D *Mindjárt lefolyok a székről. :lol: *

A Halhatatlan szerelem mikor és hol lesz?Igaz már föl van véve,de azért +nézném mégegyszer... :wink:

Ja és én is szavaztam Lij-re.De mi az,hogy Ricky Martin-nak több szavazata van? :evil: :D

A topic meg télleg punnyad kicsit... :? :(

Több
21 éve 7 hónapja #107767 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Dejó, lesz a Halhatatlan Szerelem! A multkor ugysem tudtam fölvenni :)

A képek teccenek :wink:

Olvastam ma a Story-s cikket... a kép aranyos Róla :)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 7 hónapja #107758 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem tudom, írtátok e már, de most lesz valamikor (vagy már volt??) a Halhatatlan Szerelem, amiben ugyebár Pöttöm Elijah is játszik:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 7 hónapja #107720 Írta: Iowa
:!: Arik :!:
Lijnak van egy új filmje, nem tudom írtam-e már.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 7 hónapja #107707 Írta: Dez
Megint hoztam pár képet, és ez még nem is az összes...

www.bagendinn.com/images/E/elijahgap2.jpg - ez a kép van a nagy plakáton 8)
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/11.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... hora/5.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... hora/4.jpg - lájtos innivalóval :)
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/37.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/41.jpg - na ige én is elmentem volna :wink:
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/44.jpg - cukiii!
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/64.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/65.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/71.jpg - már volt, tudom
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/73.jpg - mintha nem is ő lenne :)
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/75.jpg - hófehérben 8)
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/76.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/77.jpg
www.iespana.es/elwoodhobbit/imag ... ora/88.jpg

Több
21 éve 7 hónapja #107692 Írta: Dimdaliel
Dimdaliel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Bocsi :oops: , most láttam,hogy már írtátok.

A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!

Több
21 éve 7 hónapja #107691 Írta: Dimdaliel
Dimdaliel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ma lapozgattam a Story-t és találtam Lij-ről egy cikket, illetve róla is írtak egy nagyobb cikkben. A téma: melyik sztár milyen technikával győzi le a másnaposságot. :oops:
Lij "elvileg valami olyasmit "nyilatkozott", hogy ilyenkor azokkal a barátokkal kell lenni, akikkel előző nap leittad magad, hogy együtt szenvedjetek.
Azt "természetesen" oda kellett írni, hogy Lij még nem olyan régóta nagykorú a törvények szerint, de már ilyen tapasztalatai is vannak.

A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!

Több
21 éve 7 hónapja #107687 Írta: Dez
ucposters.com/sexyman.html

Itt kell szavazni. Huh, több mint 300.000 szavazat? Jól láttam? Nehezen érjük be Orlandot...

És mennék 22-én, ha nem bánjátok. :)

Több
21 éve 7 hónapja #107681 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Iszik biztosan sokat, hiszen ő hobbit! :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.267 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére