Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 11 hónapja #81968 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
HELLLÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!

VAN FÓRUM!!! :D :D :D :D :P

Faculty képek :arrow: perso.club-internet.fr/mar_cha/p ... os/p/f.htm

ez egy nagyon édes kép :arrow: members.tripod.com/easterlily41482/

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 napja #81832 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Irunien írta: Nekem meg nem mondod?
Na, szépen vagyunk. :cry:
Ugye, kölcsönadod? :roll: :lol:

Na ne szírj, drágaszágom, hétfőre beviszem, legalább vmi jó dolog is lesz a franciadoga után... :x

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 napja #81749 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
cs ááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!

:hello: :hello: :hello: :hello:

hát igen, panngás van!!!!
de mindegy, gondolom már kibeszéltétek a Talit, de én azóta nem voltam itt..... :oops: :oops: :oops: :oops:
Hódicának köszönöm az e-mailt!!!

Tök jó volt végre találkoznom veletek!!!!! (persze hódot már ismertem, de a többiekkel először találkoztam) és megállapíthatom ,hogy tényleg mindenki hasonlít az avartjára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lili: téged full így képzeltelek el, csak azt hittem, hogy idősebb vagy!!!!

ja, és azért elmondom,hogy a nevemet NÓTI -nak ejtik!!!!!
(persze nem ilyen magyarosan, hanem egy kisssé affektálva, tudjátok olyan ..... brittis inglisesen!!!! :D )

nem érdekes...

most mennem kell, mert számtech órán vagyok és még semmit nem csináltam!!!! :sungl: :bandit: :sungl: :bandit:

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 2 napja #81723 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
pangpangpang....
mindjárt film, és akkor majd tuti beindul a filmes fórum! :wink:
szakítás: ha tényleg tuti ezer bizt, akkor sajnálom Lijt, nade egy [size=9:2eqc0xl4]picit [/size] persze örülök is, hátha talál vmi szimpebb lányt... :roll:

n8n returns

Több
22 éve 3 napja #81703 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Valaki adja kölcsön a Jófiút! :(

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 3 napja #81696 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hahoka ;)

Nos még nem néztem meg a jófiut de felvettem 8) most 16.-án vagy 23.-án lesz a tali? :o
Pangunk...

Több
22 éve 3 napja #81692 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Sesy Olórea írta: Lili: szoktam, akkor legközelebb elviszem, ok? Rajta van még a kazin egy GyU-s werkfilm meg ienek, meg a Háború

Ok,a következőn(nov-16.án)valószínűleg én is ott leszek. :D Mostmár nagyon kiváncsi vagyok a filmre... :roll: :)

1ébként mi ez a pangás?? :( :(

Több
22 éve 3 napja #81684 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lili: szoktam, akkor legközelebb elviszem, ok? Rajta van még a kazin egy GyU-s werkfilm meg ienek, meg a Háború :D

Tökjó, ma nem voltam suliban, és videózhattam :wink:

Biztos hogy szakítottak?
Azért sajnálom Lijt :?

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 3 napja #81676 Írta: hódica
helló!!!!!

Pangunk... :cry: :evil: :!: :?

Sesy Olórea írta: Néztétek tegnap a Jó fiút? Hüle rtl klub, mien dolog egy órával később leadni.

Egy órával később???!!! Akkor lehet, hogy lemaradt a vége... :cry: :? Mikor lett kb. vége?Még nem voplt időm megnézni :? :)

És Lij és Franka tényleg, bizti, tuti hogy szakítottak :!: :!: :wink: :roll:

Több
22 éve 4 napja - 22 éve 2 napja #81614 Írta: n8n
szakítottak? mifene... teljesen levoltam maradva :oops: úúpsz
én már láttam a Jófiút, szintén a RöTöLön, csak régebben ment, és akkor valamik normális időpontban... de ez még a LOTR előtt volt, mármint úgyértem a film előtt...
nagyon nagyon aranyos volt benne, és marha jól is játszott, :itscool: akárcsak M. Culkin! nagyon tetszett!!!
a lépcsős dologra nem emlékszem, már rég láttam... :oops:

n8n returns

Több
22 éve 4 napja #81577 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem meg nem mondod?
Na, szépen vagyunk. :cry:
Ugye, kölcsönadod? :roll: :lol:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
22 éve 4 napja #81572 Írta: Minerva
Felvettem a Jófiút! Lij tök édi volt! :itscool: És az a lépcsősz rést tényleg Lothlórienes volt! 8O

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 napja #81556 Írta: Lili

Sesy Olórea írta: Ha akarod, kölcsön adhatom. :!: :wink:

Jaj az nagyon jó lenne,már így is teljesen kiakadtam magamon,hogy hogyan tudtam elaludni mikor Lij ment a TV-ben... :lol: És 1ébként köszi!!! :wink: [size=9:2rqy4io0](szoktál kószás talira járni?)[/size]

Több
22 éve 4 napja #81554 Írta: Sesy
Ha akarod, kölcsön adhatom. :!: :wink:

Több
22 éve 4 napja #81553 Írta: Lili

Ring-bearer írta: Elfelejtettem felvenni a Jófiút!!!!
ÁÁÁÁ!!!! Megörülök!!!! :( :( :? :x :evil:

Ring:nem csak te jártál így.Mondjuk én elaludtam... :( :cry: Pedig úgy vártam rá,és Lij is bizti nagyon édi volt benne... :( :bawling: :crying:
Ugye fogják még adni?? :?: :(

Több
22 éve 4 napja #81550 Írta: Ringbearer
Elfelejtettem felvenni a Jófiút!!!!
ÁÁÁÁ!!!! Megörülök!!!! :( :( :? :x :evil:

Több
22 éve 4 napja #81540 Írta: Sesy
Na, megnéztem most a Jófiút! (szerencsére nem maradt le a vége:)
Nagyon édes benne a kis drága, és naoon-naon ügyes :wink:
Amikor fölébred, és meglátja Susan-t (így kell irni?) és követi a lépcsőn, az tök oan mint a GyU-ban, Lórienben 8O :D

Több
22 éve 4 napja #81531 Írta: Lili
Sziasztok!

Képzeljétek tegnap elaludtam mielőtt még beállítottam volna a videót,hogy fölvegye a Jófiút.Úgyhogy most se nem láttam se nem vettem föl. :cry: :cry: Tesómnak kellett előtte vmi filmet fölvenni... :evil: :?
Ha legközelebb lesz tali vki kölcsön tudná nekem adni? :?: :roll:

n8n:mi itt úgy hallottuk,hogy szakítottak Frankával...De végülis nem tudom... :roll: :?

Több
22 éve 4 napja #81522 Írta: Sesy
Néztétek tegnap a Jó fiút? Hüle rtl klub, mien dolog egy órával később leadni.
Frankával kapcsolatban... hát, már több helyről is hallottam, hogy bensőséges viszonyba került Matt Damonnal. :?

Több
22 éve 4 napja #81485 Írta: n8n
téma téma téma... khmm.. nézzük csak téma? téma! ehem.. höhöm... *nagyban gondolkodik* hmmm....
újra elkéne olvasnom a könyvet, akkkor tuti eszembe jutba vmi Frodóval kapcsban... de addig is...
jaj-jaj....
ehem.... tényleg, mi van Frankával?
(ne gyilkoljatok le, csak már nagyon rég hallottam Lijről... :oops: 8) )
najó, ez rossz téma...
most használhatatlan vagyok... :oops:

n8n returns

Több
22 éve 5 napja #81453 Írta: Telumehtar
Hát ez nem igaz...hogy lehet ennyire pangás itt? Ennél a topicnál pont???no de kikérem magamnak....hát...csalódtam bennetek...felkéne dobni valami Tmát...nem igaz hogy soha sincs Tmánk...megvaaaan...mégsem..öhöh...hát ilyen nincs :( Na jó... :( Télleg...nem tud valaki valamilyen német vagy angol cikket amit le tudnék forditani Neketek? (Természetesen Lijel vagy Frodóval kapcsolatban ;) ) Várom a válaszokat ;)

Több
22 éve 5 napja #81447 Írta: Lili
Sziasztok!

Mi ez a pangás? :( 1 hét alatt 1 oldalt írtunk csak... :(
De ma lesz Jófiú úgyhogy tök jó! :D Mondjuk holnap nem t'ok fölkelni,ha megnézem. :eek4:

n8n:üdv újra közöttünk. :wink:

Ez most OFF lesz,de képzeljétek pénteken volt nálunk a kopaszavató és természetesen megnyertük! 8) :hello:

Több
22 éve 5 napja #81443 Írta: hódica
Helló!!!!!!!

n8n: szia újra itt! :P

képek:
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4966 (hmmm... :wink: :P ) www.bagendinn.com/images/ttt_poster_frodo.jpg ( :cry: :? szegénykém milyen fejet vág...)

most nincsen semmi új, csak hogy MA ESTE RTL KLUB JÓFIÚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!:

Több
22 éve 5 napja #81426 Írta: n8n
nah hát akkor itt is elődom monológom egy részét, ameéy arra vonatkozik, hogy:
SZIA MINDENKI!!!!!!!!!
nagyon örülök, hogy újra itt vagyok, és nagyon sajnálom, hogy egyszerűen képtelen vagyok netezni!
az Aragornban elmondtam bánatomat, DE most itt vagyok!!!!!!!! :D :D :D :D
offnak vége, mi van Lijjel? semmut nem hallottam róla mostanság...

n8n returns

Több
22 éve 6 napja #81343 Írta: Telumehtar
Háj evribádi!!! :)
Most mit mondjak? Télleg pangunk...dehát ez van :(

Több
22 éve 6 napja #81329 Írta: hódica
Helló!

Nagyon pangunk gyerekek! :evil: :!: :P
Dec. 1-én lesz Jégvihar???Olyan későn?Miért nem hamarabb???? :cry: :? :x Hülye választások! :evil:

Na most nagyon nincs témám, szal. bocsesz. :?

Több
22 éve 1 hete #81274 Írta: Minerva

Áfonya írta: Kapcsolok RTL Klubra, kit látok kapásból? Viggót! Nem fair... :crazy:

Min most naon virul... :mrgreen: ;) 1ébként én is kívnácsi vok a Jégvihharra. Legutóbb a Fekete-fehéret láttam Lij-tól, de annyira nem tetszett. :(

Több
22 éve 1 hete #81263 Írta: Ringbearer
Én akartam beírni, hogy dec. 1-én lesz!
No, mindegy... :D

Több
22 éve 1 hete #80963 Írta: Lili
A Dunatv bizti tudta már vagy fél éve,de legalább örüljünk,hogy megírták mikor adják le.Remélem akkor nem jön közbe semmi... :roll:

Én is tökre várom már a Jófiút,de az előbb tökre kiakadtam,mert kiderült,hogy tesóm akkor már vmi mást akar fölvenni.Most mit csináljak? :( :bawling: :bawling: Még jó,hogy az Oscar Wilde-ot korábban fölvettem. :)

A képeken nem t'om melyik zenekar lehet... :( :?

Több
22 éve 1 hete #80962 Írta: hódica
Sziasztok!

De rég voltam... :roll: :P de jó sokat termeltetek :wink:

Jégvihar: :evil: :evil: :evil: :evil: csak kb. 6 hónapja tudják, hogy lesz választás :evil: :evil:

Jófiú: :D :D :D :D csak tényleg kicsit későn van, de majdcsak kibírom v.hogy. :wink: Ugye annyira azért nem rémisztő? :roll: :lol: :roll: (meg az a probláma, hogy Oscard Wilde-ra is kíváncsi lennék... :roll: :? :P )

Képek:
www.hellfireltd.com/fame/JRB&EW.JPG
www.hellfireltd.com/fame/MI&EW.JPG
www.hellfireltd.com/fame/SB&SD&EB.jpg
(ezek akkor készültek, mikor Lij a kedvenc zenekarával talizott...a nevét ne tudom, de ha v.ki a képek alapján kitalálja, az ossza meg velünk :wink: )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.240 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére