-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Frodó (Elijah Wood)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13317
Írta: Anonymous
Miket hallok itt? Maya találkozik Vele?
) Azért, ha ez összejön rólam se feledkezz meg!
)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13314
Maya,<br> van <a href=http://gallery.ejwsites.net/> ez az oldal itt oldal vannak linkek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13313
Hát nem hisz olyan aranyos!!!<br> Tényleg Nyulhoppsz nem tudsz valami jó helyet ahonnan lehetne letölteni egy csomó képet Elijah-ról (amin jó helyes)???
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13312
Maya, ebbe a Ricci témába ne bonyolódjunk bele, csak azt mondom, hogy én se örülnék, ha az 'uram' nyakában egy másik csaj képe lenne. De azé Neked van igazad! A woodizmust nem lehet csak úgy félredobni!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13309
Gondolj bele ha Lij Ricci lenne akkor miről beszélnénk???<br> Meg ha Lij nem lenne akkor nem lenne kit imádni!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13310
Ez jó ötlet! Nem is rajzolok akkor ajtót! =
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13308
Nyulhopsz, ha mástnem majd Gandalf átvarázsol titeket a másik szobába
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13306
Az is! Meg mondjuk elég érdekes, hogy van egy bazinagy medence, mellette egy romantikus patak, mellette meg a tenger... érdekes... a ház teteje meg leszállópálya a helikopternek! Elég őrült dolgok... meg van egy naaagy szivecske alakú kád. Ajtók viszont nincsenek nagyon (elfelejtettem berajzolni...)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13307
Hát ez igaz, hogy nem Ricci, Riccit csak azé írtam, mert ez jutott az eszembe...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13304
Nyulhopsz!<br> Na jó de Elijah nem Christina Ricci!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13303
Esőerdő? A házban? Az 5. szinten? Erdekes lehet!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13302
Képzeljétek, Frouge-zsal megtervetük a közös házunkat Elijah-val! Van benne bálterem, meg mozi is... meg még egy csomó fölösleges dolog (pl. esőerdő az 5. szinten)...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13301
Jaj, Maya... hát newm tom, én se örülnék neki, ha az 'uram' pölö... hmm... Christina Ricci-t hordaná a nyakában...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13299
Hát ez nem igaz! Képzeljétek összevesztem a barátommal Elijah miatt!!! Tudjátok kaptam a barátomtól egy olyan kinyitható szivecskés medált és az egyik felébe a barátomét a másikba pedig Lij képét tettem erre meg felháborodott!!! Pedig nem értem miért, nem értem miért nem tudja felfogni hogy imádom Lij-t!!!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13298
Ha valaki még nem vette bolna meg a Popcort, az vegye! Baromi édes azon a poszteren Elijah!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13297
Svindler megkérte, hogy ne rakjunk be képeket.(Pont én mondom...) Egyébként:<br> <*IMG *SCR=a kép címe> És mindez csillagok nélkül.(Ha jól emléxem.)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13296
Emberek!<br> Hogyan kell képet berakni ide?Magyarázza el valaki értelmesen!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13295
köszike,és ti is többiek,küldjetek sokat az én drágaszágomról!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13294
Tar-Ancalime: küldöm, de sajna csak este tudom, mert most csak beugrottam körülnézni, suliba kell mennem.<br> (ha beírod a mail címedet is - oda föl - akkor kapsz egy szép kis aláhúzást és ha rákattintanak a nevedre azonnal lehet neked levélkét küldeni
))<br> Különben ez a címed (gondolom csak a @ helyett V lett - de bizti ami bizti)<br>
iq2000@freemail.hu
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13293
Csá,cicafül!<br> A címem:iq2000Vfreemail.hu<br> küldj képeket,léci!kösz
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13292
Nem hinném, hogy Lij örülne neki, ha beköltöznénk hozzá! Bár, ki tudja... =
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13291
Nah, lassan lépek én is a netről!!! Ígérem a poszterekről, fényképekről és az autogrammokról még megegyezünk!!!Na megyek gyönörködni a Lij-s posztereimben!!! Mindenkinek jó éjszakát és Lij-s álmokat kívánok!!!<br> <br> <br> U.I. Aki elküldte a címét annak postáztam egy bombát, azért óvatosan nyissátok ki!!! (na jó ez csak vicc volt!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13290
Engem nem érdekel mit szólnak a milliók!!! Engem csak az érdekel hogy ő mit szólna az ötlethez!!! (na meg persze ő is érdekel!!!)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 8 hónapja #13288
Ugyanazt, amit mi szoltunk, mikor irták az ujságban, hogy az amerikai csajok meg rámásztak az utcán!<br>
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Filmek, karakterek
-
Frodó (Elijah Wood)
Oldalmegjelenítési idő: 2.305 másodperc