KÉPEK

Több
17 éve 1 hónapja #345275 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: KÉPEK
Szerintem a 2. Legolas szépen kidolgozott kép, jó színekkel, de ahogy így ránézek, egyáltalán nem tündés. A "nézése" alapján csak valami buta szöszi srácnak gondolnám.

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #345269 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: KÉPEK
A két Legolasos kép érdekes. az első tetszik, a második meg.. igen is, meg nem is... ;) de jók, ez tény :)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #345254 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: KÉPEK

Phaedra/Namarie írta: Legolas

Őszintén szólva, nekem első benyomásra nőnek tűnt... :oops: :P

Több
17 éve 1 hónapja #345249 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÉPEK

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 1 hónapja #345234 Írta: Nesi

dorwinion írta:

Nesi írta:

dorwinion írta: Amras és Amrod

Van egy nyúl meg egy bagoly a háttérben :P (igen, inkább a hátteret néztem, az jobban megfogott :) )

Igen, azokon én is vigyorogtam egy sort. Két testvérmészárlás között ment ám a haverkodás a faunával! :twisted:

Csak azt sajnálom, hogy a Helcaraxét senki nem rajzolja le, így nem tudom megnézni, milyen pingvint rajzolnának... :twisted: :P

Több
17 éve 1 hónapja #345228 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ardenis írta:

Khm...Nekik nem ugyanúgy kéne kinézniük? :roll: ( ha Szilmarilos emlékezetem nem csal...)
:) Egyébként a háttér meg a színvilág tényleg jó.(igen, negem is inkább az fogott meg, mint az arcok, vagy alakok)

Ikrek voltak, és mindketten vörös(esbarna) hajúak (innen az Ambarussa név), de ahogy nőttek, az idősebbik haja sötétebb lett (mellesleg őt jobban kedvelte az apja), és így már meg lehetett őket különböztetni. (Ő elvileg Amrod, és Amras halt meg a hajóégetésnél az egyik verzió szerint, de Tolkien annyit cserélgette a neveket és a sorrendjüket, hogy ez a rész elég zavaros...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 1 hónapja #345224 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: KÉPEK

Khm...Nekik nem ugyanúgy kéne kinézniük? :roll: ( ha Szilmarilos emlékezetem nem csal...)
:) Egyébként a háttér meg a színvilág tényleg jó.(igen, negem is inkább az fogott meg, mint az arcok, vagy alakok)

Több
17 éve 1 hónapja #345211 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÉPEK

Nesi írta:

Van egy nyúl meg egy bagoly a háttérben :P (igen, inkább a hátteret néztem, az jobban megfogott :) )

Igen, azokon én is vigyorogtam egy sort. Két testvérmészárlás között ment ám a haverkodás a faunával! :twisted:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 1 hónapja #345184 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÉPEK
Megint a lényeget sikerült... :twisted:

Több
17 éve 1 hónapja #345180 Írta: Nesi

Több
17 éve 1 hónapja #345177 Írta: Namarie

Több
17 éve 1 hónapja #345158 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK
Az az erdőtündés nagyon penge! Szívrohamot kapnék ha lenézne rám így a fáról. :oops:

Merielle i evellon

Több
17 éve 1 hónapja #345149 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: KÉPEK
Manwénak egy kicsit.. hogyismondjam...tényleg ilyen a feje, vagy csak a kép torz mert nem nagyítottam ki?

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 1 hónapja #345145 Írta: dorwinion

Több
17 éve 1 hónapja #344884 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: KÉPEK
Ha nem mondják, hogy az Finarfin, nem jövök rá soha.. :D
Ugyanígy volt egy ilyen manga kép, Galadrielről, aminek barna haja volt, és valami teniszruhaszerűséget viselt... van egy olyan érzésem, hogy ez nem annyira Galadrielnek készült.. :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #344859 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: KÉPEK

Ery írta:
Határozottan. Mintha illusztráció lenne egy szerepjátékos könyvből.

Igen. én is erre gondoltam, ahogy megláttam. Nekem amúgy túl hidegnek tűnik. Talán a sok kék meg a fehér haj miatt... :roll:

Merielle i evellon

Több
17 éve 1 hónapja #344705 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: KÉPEK

Nesi írta:

Phaedra/Namarie írta: Finarfin

Az a bot a kezében kissé megtévesztő... Mágusos beütése van miatta :P

Határozottan. Mintha illusztráció lenne egy szerepjátékos könyvből.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 1 hónapja #344687 Írta: Nesi

Phaedra/Namarie írta: Finarfin

Az a bot a kezében kissé megtévesztő... Mágusos beütése van miatta :P

Több
17 éve 1 hónapja #344683 Írta: Namarie

Több
17 éve 1 hónapja #344608 Írta: Altaris
hm.. ez is szép, de az a térképes kép is nagyon tetszett! :P *csak nem értettem, hogy jön oda a többihez. így már értem :P

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 1 hónapja #344590 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÉPEK

dorwinion írta:

dorwinion írta: Szép

Egyszer lazítson az ember...
Nem ellenőriztem le hsz.-t és máris rossz ez a link. Illetve nem rossz, csak nem az, ami. :roll: Ha a képtár hajlandó megjavulni, akkor megmutatom, melyikre gondoltam.
Egyébként a kép neve: miglior_artista_2006_-_3_lilla.jpg

Bocs.

Ez az?
erevan.altervista.org/galleria/d ... p?pos=-597

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 1 hónapja #344583 Írta: dorwinion

dorwinion írta: Szép

Egyszer lazítson az ember...
Nem ellenőriztem le hsz.-t és máris rossz ez a link. Illetve nem rossz, csak nem az, ami. :roll: Ha a képtár hajlandó megjavulni, akkor megmutatom, melyikre gondoltam.
Egyébként a kép neve: miglior_artista_2006_-_3_lilla.jpg

Bocs.

Több
17 éve 1 hónapja #344559 Írta: Altaris
Galadriel, a "szép" kép, illetve a Túrinos ... ezektől szóhoz sem jutok!!! (jobb katt - mentés :P ) Köszi!!

Több
17 éve 1 hónapja #344507 Írta: Nesi

dorwinion írta: Ő sem éppen konzervatív, de Galadriel

De tetszik az ábrázolás, ahogy különbözik a tükörképe... No meg a háttér se rossz ;) :D

Több
17 éve 1 hónapja #344447 Írta: dorwinion

Több
17 éve 1 hónapja #344421 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK
:oops: :oops: :oops: Oppá... Bocsiiii...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 1 hónapja #344419 Írta: Nesi
ÉN bezzeg jóságosan szemet hunytam... :D

Több
17 éve 1 hónapja #344418 Írta: dorwinion

Nóli i linantea írta: Pontosan azért amit Fekagund írt,

[size=9:zunhc8d5]kiemelés by me[/size]

OFF

Erre mit lépsz Fela? :D

(Nóli, ne félj, megvédelek! :wink: )

Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #344415 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: KÉPEK
Köszi a linket Ery!
És valóban jó hogy nem volt. Pontosan azért amit Felagund írt,

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 1 hónapja #344379 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: KÉPEK
Véleményem szerint egy ilyen jelenet alapjaiban erőszakolt volna meg minden olyan elképzelést, amit a Professzor a Gyűrűk Urában leírt... Sauron _NEM_ tudott normális alakot ölteni a Harmadkorban, és csak azért, hogy a "végén a főhős lenyomja egy-egyben a csúnyagonosz főellenséget" séma itt is elsütésre kerüljön, nagyon nagy hiba lett volna behozni... Szerencsére (mint a videóból kiderül) PJ-nek végül leesett, hogy a történet inkább szól Frodóról, úgyhogy inkább kihagyta... Szerencsénkre...

Our knees do not bend easily

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.521 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére