Jókívánságok

Több
16 éve 3 hónapja #368309 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Attila írta: [size=9:3vyioso6]A szemforgatás ugye ironikus?[/size] :oops:

/OFF Szerintem csak belement valami a szemébe. /ON

Boldog nagykorúságot Serrana!!!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hónapja #368205 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta:

Attila írta: El is felejtettem beírni, hogy július 29-én "jubileumi" 54 éves lett a Gyűrű Szövetsége.

Ilyet elfelejteni... nem szép dolog. :roll: Remélem, az újrakiadások évfordulóit időben be fogod írni ide. (Beleértve természetesen a másik két kötetet és a tolkieni életmű többi darabját is. Pl. HoME.)

:lol: Persze, még szép. :wink:

[size=9:z12gfo9p]A szemforgatás ugye ironikus?[/size] :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 3 hónapja #368197 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Attila írta: El is felejtettem beírni, hogy július 29-én "jubileumi" 54 éves lett a Gyűrű Szövetsége.

Ilyet elfelejteni... nem szép dolog. :roll: Remélem, az újrakiadások évfordulóit időben be fogod írni ide. (Beleértve természetesen a másik két kötetet és a tolkieni életmű többi darabját is. Pl. HoME.)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 3 hónapja #368194 Írta: Attila
El is felejtettem beírni, hogy július 29-én "jubileumi" 54 éves lett a Gyűrű Szövetsége.

:bounce::bounce::bounce:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 3 hónapja #368057 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
(off: Most fogtam föl Ecthelion aláírását :D :D)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 3 hónapja #368032 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Jókívánságok
ohh vazz, de figyelmetlen vagyok...

Szóval boldog születésnapot Niph! :)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
16 éve 3 hónapja #368006 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólag (balcsi miatt lemaradtam) mindeninek minden szépet!!!

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 3 hónapja #367926 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Jókívánságok
én is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket (meg a rózsaszínt:), és a többieknek is boldogot, így utólag. :)

Több
16 éve 3 hónapja #367873 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Nóli i linantea írta:

Artemisz (Erenya) írta: Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, Annis, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

Ez olyan szépen van megfogalmazva hogy csak csatlakozni tudok :)

Szépen írtátok, és ugy nézem, hogy legtöbbjét ismerem is, vagyis Boldogat Mindenkinek! :cheers: :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
16 éve 3 hónapja #367870 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Artemisz (Erenya) írta: Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, Annis, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

Ez olyan szépen van megfogalmazva hogy csak csatlakozni tudok :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 3 hónapja #367834 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Artemisz (Erenya) írta:
Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, Annis, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

csatlakozom! :dance: :cheers: :up: :hello: :bounce:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 3 hónapja #367832 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondolt rám, és utólag boldog névnapot a többi Annának!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
16 éve 3 hónapja #367831 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!

Utólag is Boldogot kívánok a többieknek!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
16 éve 3 hónapja #367773 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Jókívánságok
És Niobé. :) Meg minden Anna. Utólag is.

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 3 hónapja #367766 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mivel lusta vagyok újragépelgetni: :P

Artemisz (Erenya) írta:
Valin Estare Rabyn,snuffles, Morgana, Suhi, Panni, Panda, Inczy, KisLúthien, Annis, _Newra és minden Anna, Panni, Anikó!!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
16 éve 3 hónapja #367762 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Isten éltessen Newra, Annis, Rabyn, Snuff, Suhi, Inczy és Morgana! névnapotok alkalmából! :cheers:

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 3 hónapja #367756 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Minden Annának nagyon- nagyon sok boldog névnapot, erőben, egészségben, örömben, szeretetben!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 3 hónapja #367748 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm, meg vagyok hatva :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 3 hónapja #367747 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utálom a rózsaszínt, de gondoltam hamár egyszer "fenséges" színnek tituláltad, akkor az jár Neked (is) :D

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
16 éve 3 hónapja #367746 Írta: Snufi
(öö Panni, nem is tudtam, hogy neked is mániád-antimániád a rózsaszín... :D Suhinak ugyanis ezért járt a szín :) próbáltam mindenkinek hozzá illő színeket találni, elszórakoztam :P )

"Well, I'm back."

Több
16 éve 3 hónapja - 16 éve 3 hónapja #367743 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Newra,Snuff és mindenki másnak akinek ma van a névnapja!

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
16 éve 3 hónapja #367738 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm a jókívánságokat és egyben csatlakoznék a többiekhez:

Boldog névnapot Newra, Annis, Rabyn,
Snuff ( :P ), Suhi, Inczy és Morgana!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
16 éve 3 hónapja #367734 Írta: Attila
Hatalmas gratula azoknak akiket felvettek valamilyen egyetemre, vagy főiskolára!!!! :cheers::cheers::cheers::cheers:

Több
16 éve 3 hónapja #367729 Írta: Attila
Boldog névnapot Suhi, Newra, Panni, Rabyn, Inczy, Annyis, Snuffles!!! :cheers::bounce::dance:

Több
16 éve 3 hónapja #367702 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Panni, Snuff, Rabyn, Suhi, Annis, Newra, Inczy és minden Anna! ;-)

(Azt hittem én leszek az első, de látom,nem tudtok aludni... :P )

Több
16 éve 3 hónapja #367701 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot, Rabyn, és a további Annák! :P

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 3 hónapja #367699 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
ahh, és tényleg, már holnap van. no hát akkor sok boldog névnapot Annis, Panni, Snuffles, Rabyn, Newra, Suhi, Inczy, meg minden Anna! :) )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 3 hónapja #367698 Írta: Snufi
boldog névnapot Suhi*, Newra, Panni, Rabyn és Inczy! :)

*(ez a szín fenséges... :D )

"Well, I'm back."

Több
16 éve 3 hónapja #367562 Írta: Attila
Kicsit megkésve, de akkor bepótolom:

Boldog névnapot Estel, Alew, Ben, Kincső!
Boldog születésnapot Ádám, Encsi, Idrin!!!
:cheers::bounce::dance:

Több
16 éve 3 hónapja #367503 Írta: Snufi
Gratuláció a friss gólyáknak!

"Well, I'm back."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.323 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére