Jókívánságok

Több
16 éve 6 hónapja #357935 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok sikert, Kincső! Gondolok Rád! De úgyis menni fog! ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #357933 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
jaj, Kincső.....szurkolok én is!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 6 hónapja #357932 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Tünde írta: Kincső
OFF
a híradó azt mondta hivatalosan munkaszünet vagy mi van, nincs suli és az éjszakások is dolgoznak délutánig, a váltásig, telefonálj, hogy mi a hivatalos vélemény, már reggel 8kor próbálkozz

ON

az om honlapon az van, hogy az iskolák hatásköre h. van-e tanítás...
a magyartanárom meg szerencsére felhívott az előbb, h. ő beszélt az okév-vel péntek délután és akkor még nem fújták le, tehát muszáj megpróbálni eljutni, mert hétvégén ők nincsenek bent, reggel nyolckor meg késő lefújni, ha vidékről is jönnek és 9-től van regisztráció :P
ja és hn8kor indulunk itthonról, h. biztosan beérjünk 9-10 között, tehát 8kor már biztos nem telefonálok :D

na sebaj, csak összejön, szurkoljatok pls! :)
(már előtört a kalandvágyó surranóénem szal már viccesnek tartom :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 6 hónapja #357927 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kincső
OFF
a híradó azt mondta hivatalosan munkaszünet vagy mi van, nincs suli és az éjszakások is dolgoznak délutánig, a váltásig, telefonálj, hogy mi a hivatalos vélemény, már reggel 8kor próbálkozz

ON

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 6 hónapja #357926 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
OFF akkor nem szóltam :D ON

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 6 hónapja #357923 Írta: Kincső

Encsi írta:

Kincső (Thilanna) írta: Ritkán szoktam, de most fontos: kérek szépen pozitív energiákat holnapra irodalom, ill. holnaputánra nyelvtan OKTV döntőre! Főleg hogy holnap még vsz bkv-sztrájk is lesz! :roll:

szerk. és tényleg lesz... hogy jutok én el a Kálvin térre?! 8O sőt, hogy jut el a zsűri, meg a többi versenyző?! 8O

Sok sikert, Kincső!
[size=9:3qo5xcww]bickli?[/size]

Pesterzsébetről?... Egyébként sincs, meg ezer éve nem ültem rajta, ekkora tömegben meg pláne... :roll: mondjuk ha úgy a Boráros tér magasságáig bejutok kocsival, úgy már simán begyaloglok, sétálni szeretek (mondjuk nem kosztümben, de annyi baj legyen :P )
de ez már itt OFF, sorry

Több
16 éve 6 hónapja #357921 Írta: Encsi

Kincső (Thilanna) írta: Ritkán szoktam, de most fontos: kérek szépen pozitív energiákat holnapra irodalom, ill. holnaputánra nyelvtan OKTV döntőre! Főleg hogy holnap még vsz bkv-sztrájk is lesz! :roll:

szerk. és tényleg lesz... hogy jutok én el a Kálvin térre?! 8O sőt, hogy jut el a zsűri, meg a többi versenyző?! 8O

Sok sikert, Kincső!
[size=9:kqw852y0]bickli?[/size]

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 6 hónapja #357919 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hajrá Kincső!! köszi Attila :)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 6 hónapja #357918 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Hajrá Kincső!!! :cheers::bounce::dance:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 6 hónapja - 16 éve 6 hónapja #357917 Írta: Kincső
Ritkán szoktam, de most fontos: kérek szépen pozitív energiákat holnapra irodalom, ill. holnaputánra nyelvtan OKTV döntőre! Főleg hogy holnap még vsz bkv-sztrájk is lesz! :roll:

Több
16 éve 6 hónapja #357913 Írta: Attila
Küldtem szurkot Nessa!!!!
[size=9:2dfkvfg2]Még ha megkésve is :oops: [/size]

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 6 hónapja #357890 Írta: Tünde

Orsie / Fraktál írta: boldog szülinapot, _Neo! :dance: :cheers: :hello:

csatlakozik :P
(még vadászok ám a minihordódra :wink: )

Több
16 éve 6 hónapja #357873 Írta: Acho
Valin Nostare, _Neo! ;-)
És holnapra szurk Nessának!

Több
16 éve 6 hónapja #357871 Írta: Attila
Boldog születésnapot Neo!!!

Több
16 éve 6 hónapja #357862 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Nem az a lényeg, hogy olvassa-e, hanem az, hogy a kívánságoknak ereje van. A közösség összehangolt kívánságának még nagyobb ereje van. Ha elég sokan és őszintén kívánunk neki boldog névnapot, akkor az is lesz! Vagy volt... Esetleg régebben. A lényeg, hogy részesei voltunk. Vagy vagyunk. Esetleg leszünk. A legfontosabb lényeg pedig az, hogy ne feledkezzünk meg róla. Igazán megérdemli!

Celebrom: Fogalmam sincs, mikor tartod, de Attilához csatlakozva én is boldog névnapot kívánok! Mindenki másnak kellemes karácsonyt!

Ehhez csatlakoznék... nem az a lényeg, hogy van e, hanem hogy a kívánságokn ak ereje van... Ha akarjuk VAN!
Vagy VOLT!
Vagy LESZ!

BOLDOG KARÁCSONYT!

Több
16 éve 6 hónapja #357860 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
boldog szülinapot, _Neo! :dance: :cheers: :hello:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 6 hónapja #357846 Írta: Encsi
BSZ _Neo! :D

Több
16 éve 6 hónapja #357845 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Eru éltessen sokéig Neo! :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
16 éve 6 hónapja #357843 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Isten éltesse _Neo barátomat, öcsémet, Zalán fiam keresztapját abból az alkalomból, hogy immár negyedszázada létezik! :) ))

Nai Eru antuva len alta alasse! Valin nostare len, _Neo Torninya!

Több
16 éve 6 hónapja #357828 Írta: Acho
Jó utat, Idhren! Tiro i Melain i vâd lín!

Több
16 éve 6 hónapja #357812 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jó Utat Idhren És Nagyon Vigyázz Magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry:

Több
16 éve 6 hónapja #357811 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok
köszi Narb :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 6 hónapja #357809 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:bounce: :bounce: :bounce: Idhren! Jó utat és remek mindenfélét!!! Mindenki szurkoljon Idhrennek háromnegyed 5kor, akkor száll fel a gép :bounce: :bounce: :bounce:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
16 éve 6 hónapja #357776 Írta: Attila

Annis írta: Off, de:
Könyörgöm Attila olvasd el az előző 3 hozzászólást...

Köszönöm,javítottam :oops: :roll:

SÚ írta: (Bocs, Attila, nem bántásiból, de ezt nem tudtam kihagyni. Remélem, elnézed nekem, és csak derülsz rajta!)

Jaj úgyanmár dehogyis...mostanában kezdek nagyon szétszórt lenni...bocsika, de az ilyeneket, annak tessék betudni :D

Több
16 éve 7 hónapja #357731 Írta: Tünde

Sötét Úr írta: Celebrom: Fogalmam sincs, mikor tartod, de Attilához csatlakozva én is boldog névnapot kívánok! ;) Mindenki másnak kellemes karácsonyt! ;) :)

mivel Zoltán, nemrég volt neki :lol:

Több
16 éve 7 hónapja #357729 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Aeglos írta:

Attila írta: Boldog Névnapot Árpi bácsi!!!! :cheers::dance::bounce:

Biztos olvassa ám a topikot... :P :D

Nem az a lényeg, hogy olvassa-e, hanem az, hogy a kívánságoknak ereje van. A közösség összehangolt kívánságának még nagyobb ereje van. Ha elég sokan és őszintén kívánunk neki boldog névnapot, akkor az is lesz! Vagy volt... Esetleg régebben. A lényeg, hogy részesei voltunk. Vagy vagyunk. Esetleg leszünk. A legfontosabb lényeg pedig az, hogy ne feledkezzünk meg róla. Igazán megérdemli!

Celebrom: Fogalmam sincs, mikor tartod, de Attilához csatlakozva én is boldog névnapot kívánok! ;) Mindenki másnak kellemes karácsonyt! ;) :)

(Bocs, Attila, nem bántásiból, de ezt nem tudtam kihagyni. Remélem, elnézed nekem, és csak derülsz rajta!)

Több
16 éve 7 hónapja #357726 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Off, de:
Könyörgöm Attila olvasd el az előző 3 hozzászólást...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
16 éve 7 hónapja - 16 éve 6 hónapja #357724 Írta: Attila
Boldog születésnapot Celebrom!!! :cheers::bounce::dance:

Több
16 éve 7 hónapja #357720 Írta: Acho
Celebrom: BSZ! ;-)
Árpi bácsinak meg boldogságos nevenapját...

Több
16 éve 7 hónapja #357716 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon- nagyon sok boldog névnapot, Tiszteletbeli Elnökünk!!

Orsie, Estel, FQ, Finwe, Arden, Celebrom! Utólag is nagyon- nagyon sok boldog születésnapot kívánok Nektek erőben, egészségben, minden égi- földi jóban!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.376 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére