Jókívánságok

Több
16 éve 8 hónapja #355613 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #355612 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Gilloth. BOldog névnapot az ofőmnek...

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 8 hónapja #355600 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot gilloth!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 8 hónapja #355593 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
gilloth és összes Edinák nagyon boldog névnapot nektek :dance:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 8 hónapja #355534 Írta: Attila

Encsi írta: Szombaton nekem is jól ment minden! :D nagyon köszönöm!
Holnap végre vége lesz ennek a felvételi-hacacárénak, és akkor jön a körömrágás, hogy hova vettek föl, vagy hova nem...

Hajrá Encsi, biztos felvesznek. :wink: :itscool:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 8 hónapja #355529 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szombaton nekem is jól ment minden! :D nagyon köszönöm!
Holnap végre vége lesz ennek a felvételi-hacacárénak, és akkor jön a körömrágás, hogy hova vettek föl, vagy hova nem...

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 8 hónapja #355426 Írta: Attila

Sötét Úr írta: Ugye, a közösség ereje? :D

(Ez egy boldog vigyor, nem egy gúnyolódó. A magam részéről nagyon hiszek abban, hogy ha sokan drukkolnak az embernek, könnyebben boldogul. Páran tudnának erről mesélni...)

Ez tényleg érdekes, pl. észrevettem, hogy ha valaki azt mondja nekem zongora szereplés előtt, hogy sok sikert akkor 100%, hogy elrontom. Viszont ha valami mást, pl. ügyes légy, vagy nem tom akkor meg nem. Ez tök fura. Na mindegy. :D :wink:

Több
16 éve 8 hónapja #355425 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ugye, a közösség ereje? :D

(Ez egy boldog vigyor, nem egy gúnyolódó. A magam részéről nagyon hiszek abban, hogy ha sokan drukkolnak az embernek, könnyebben boldogul. Páran tudnának erről mesélni...)

Több
16 éve 8 hónapja #355417 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jujj, nagyon szépen köszönöm! :oops: hatásos volt, azt hiszem életemben először mehetek országos zenekari versenyre :) (de nem akarom elkiabálni...)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 8 hónapja #355387 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hajrá, Nessa! ;-)
És köszönöm mindenkinek. Nem tudom, milyen lett. A vagy meglesz, vagy nem kategória. :?

Több
16 éve 8 hónapja #355383 Írta: Attila
Sok szurk, meg ungabunga meg satöbbi Achonak, Encsinek, Nessának!! :bounce: Boldog névnapot Gillz!!! :cheers::dance::bounce:

Több
16 éve 8 hónapja #355364 Írta: Tünde

Ulmo írta:

Remzymama/Tünde írta: Megkésve bár, de törve nem
nagyon boldog névnapot gillz :cheers:

Nem is tudtam, hogy gillz valódi neve Gerzson... ezesetben boldog névnapot neki :)

vagy vak vagyok, vagy sem, de a tegnapi nap van neki beírva az iwiwen névnapnak :)
.............. [gillz]

Névnap 02. 21.

Több
16 éve 8 hónapja #355358 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Megkésve bár, de törve nem

Nem is tudtam, hogy gillz valódi neve Gerzson... ezesetben boldog névnapot neki :)

Több
16 éve 8 hónapja #355351 Írta: Tünde
Megkésve bár, de törve nem

Több
16 éve 8 hónapja #355312 Írta: Encsi
Szurk szruk szurk, mindenkinek, akinek kell :D

és köszönöm :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 8 hónapja #355311 Írta: Sötét Úr
Encsi, Acho: SZUROK! Izé... Szurk, ungabunga, és Arda össztermése!

Több
16 éve 8 hónapja #355310 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szurk meg ungabunga mindenkinek!!! Esetleg kaphatnék én is holnapra? :oops: kezdek kicsit félni.... :oops:

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 8 hónapja #355308 Írta: Acho
Köszi, Kincső! :oops:
Encsi: megy a szurk. ;-)

Több
16 éve 8 hónapja #355305 Írta: Encsi
Én kaphatok, holnapra, szombatra, és hétfőre? :oops:

Több
16 éve 8 hónapja #355294 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Acho írta: Tudom, nagyon profátlan leszek, de: szurkot szeretnék holnap reggel kilenctől kérni, ugyanis ismét nekifutok a felsőfokos reading-nek... :? És a jó angolosok sugározhatnának felém néminemű tudást, hátha segít...

Ungabunga! :bounce: :bounce: :bounce:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 8 hónapja #355279 Írta: Acho
Tudom, nagyon profátlan leszek, de: szurkot szeretnék holnap reggel kilenctől kérni, ugyanis ismét nekifutok a felsőfokos reading-nek... :? És a jó angolosok sugározhatnának felém néminemű tudást, hátha segít...

Több
16 éve 8 hónapja #355230 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ha Zsuzsa nap is volt, nem csak Zsuzsanna, akkor Rohint is kéretik hozzátenni a sorhoz ;)
Boldogot mindőtöknek! :P :hello:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 8 hónapja #355179 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen, mindenkinek :) Jó tudni, h ilyen távolról is eszetekbe jutok :)

Esgal írta: Bocsánat, SÚ, de inkább Zsuzsanna, véletlenül tudom, hogy páran erre kényesek... de egyébként boldog névnapot nekik.

Egyetértek. Én is kényes vagyok rá, csak én éppenséggel Zsuzsa vagyok :D Amúgy idén mutatta anyu, h megváltozott a naptár, mert Febr. 19 már Zsuzsa nap is és nem csak Zsuzsanna. Mert sokáig csak az volt. Örülök, hogy megéltem, hogy nekem is van végre hivatalosan is saját névnapom :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
16 éve 8 hónapja #355159 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Sötét Úr írta: Ki az a Minden Zsuzsa? :)

Kedves Vénia, Melian, Angwen, Léli, Liliom, Elryn, és az összes, esetlegesen kifelejtett Zsuzsa: Eru tartson meg Benneteket jó erőben és egészségben - nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Szofi drága: neked meg nagyon sikeres és problémamentes költözést!

Bocsánat, SÚ, de inkább Zsuzsanna, véletlenül tudom, hogy páran erre kényesek... de egyébként boldog névnapot nekik.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 8 hónapja #355144 Írta: Sötét Úr
Ki az a Minden Zsuzsa? :)

Kedves Vénia, Melian, Angwen, Léli, Liliom, Elryn, és az összes, esetlegesen kifelejtett Zsuzsa: Eru tartson meg Benneteket jó erőben és egészségben - nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!

Szofi drága: neked meg nagyon sikeres és problémamentes költözést!

Több
16 éve 8 hónapja #355139 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Melian- és Angwen-napot! :hello:

Több
16 éve 8 hónapja #355133 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare Melian, Angwen!

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 8 hónapja #355122 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Csatlakozom! :) És akinek mostanában volt/lesz, annak szintén ;)

Több
16 éve 8 hónapja #355121 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Minden Zsuzsának és Zsuzsannának nagyon- nagyon sok boldog névnapot!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 8 hónapja #355118 Írta: Acho
Boldog névnapot Liliomnak, Angwennek, Meliánnak, Elrynnek, Lélinek, Eleirának és Eenának! ;-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.369 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére