Jókívánságok

Több
16 éve 9 hónapja #352561 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Nostare, Narb! :hello:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #352555 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nem tudom, én még egyetlen fórumon sem dumáltam ennyit... :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #352553 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Sötét Úr írta: Nagyon sok boldog születésnapot kívánok, Narb!

Boldog névhónapot kívánok, január! ;)

Attila, a következő hozzászólásodhoz: boldog ezredik hozzászólást! :D

Köszönöm... :D Ez olyan megható pillanat nem???

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #352551 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok, Narb!

Boldog névhónapot kívánok, január! ;)

Attila, a következő hozzászólásodhoz: boldog ezredik hozzászólást! :D

Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #352550 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:mrgreen:

jaigen és boldog születésnapot Narb! :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 9 hónapja #352545 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Beware!

Were-Rabbits are here! Send for RÉPIT!!!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 9 hónapja #352544 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Isten éltessen Narb! És Attila remélem, hogy jól sikerült a vizsgád!

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 9 hónapja #352541 Írta: Attila

Missy írta:

Attila írta: Sziasztok! Köszi s szurkot! Hát még nem tudom, hogy milyen lett, mert 2 hét múlva lesz a féléviben. Rontani nem rontottam, szóval...majd kiderül. Köszi még egyszer :wink:

Hát..én ugyan most olvasom, de szurkolok, hogy 2 hét múlva meglegyen a féléviben. :lol:

Köszönöm... :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #352539 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Isten éltessen sokáig szeretetben, boldogságban, minden égi- földi jóban, Narb!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 9 hónapja #352534 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Attila írta: Sziasztok! Köszi s szurkot! Hát még nem tudom, hogy milyen lett, mert 2 hét múlva lesz a féléviben. Rontani nem rontottam, szóval...majd kiderül. Köszi még egyszer :wink:

Hát..én ugyan most olvasom, de szurkolok, hogy 2 hét múlva meglegyen a féléviben. :lol:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
16 éve 9 hónapja #352530 Írta: Attila
Sziasztok! Köszi s szurkot! Hát még nem tudom, hogy milyen lett, mert 2 hét múlva lesz a féléviben. Rontani nem rontottam, szóval...majd kiderül. Köszi még egyszer :wink:

Több
16 éve 9 hónapja #352526 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bsz ittis Narb :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
16 éve 9 hónapja #352523 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Attila, ha már nekem nem sikerült a fizikám, legalább neked sikerüljön a zongoravizsga :) habár nem hiszem, hogy ezt vizsga előtt 13 perccel olvasgatnád. :D

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352522 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot, Narb! Attila: csak ügyesen! ;-)

Több
16 éve 9 hónapja #352519 Írta: Attila
Boldog születésnapot Narb! :bounce:

Szeretnék kérni ma 16:30-ra egy kis szurkot, zongora vizsga miatt...

Köszönöm!!!

Több
16 éve 9 hónapja #352513 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jaj, igazad van. Eddig sose keveretem össze, de már tök rég használtam :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 9 hónapja #352512 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
boldog születésnapot, Narbeleth :)
(Minc, amire te gondolsz, az nostare szvsz :D )

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #352511 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot Narb!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #352509 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Nostare, Narb :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 9 hónapja #352502 Írta: Gandalf

Több
16 éve 9 hónapja #352497 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
boldog szülinapot Narb! :hello: :cheers: :dance:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 9 hónapja #352495 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot Narbaleth! :hello:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 9 hónapja #352493 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Narbnak, a "hófehérkének" nagyon boldog születésnapot kívánok :dance:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 10 hónapja #352355 Írta: Attila

Melyanna írta: Boldog névnapot az Attiláknak, boldog fórum-évfordulót azoknak, akiknek mostanában van - és boldog születésnapot, Wass Albert!!! (Ma lenne 100 éves...)

Boldog születésnapot a kedvenc magyar költőmnek :cheers::bounce::dance:

Melian: köszönöm:)

Több
16 éve 10 hónapja #352339 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot az Attiláknak, boldog fórum-évfordulót azoknak, akiknek mostanában van - és boldog születésnapot, Wass Albert!!! (Ma lenne 100 éves...)

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
16 éve 10 hónapja #352337 Írta: Attila
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a jókivánságokat. :D

Több
16 éve 10 hónapja #352276 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Attilák, szülinaposok: minden boldogot nektek erre az évre szívből, szerettel... :) :hello: :cheers:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
16 éve 10 hónapja #352262 Írta: Ivett
Ivett válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Attila! :D

/Olykor mindnyájunkat elfog a kétségbeesés, s ha legyőzzük, akkor jövünk rá, hogy milyen erősek is vagyunk valójában./

Több
16 éve 10 hónapja #352235 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jaj Attila! nagyon szívesen.

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.

Több
16 éve 10 hónapja #352231 Írta: Attila
Nem tudom, hogy még kik Attilák a fórumon :oops: de a magamnevében mindenkinek köszönöm a jókivánságokat. Ilyenkor mindig meghatódom, hogy akár én is eszetekbe jutottam. Köszönöm :könnycsepp:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.449 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére