Jókívánságok

Több
17 éve 4 hónapja #336625 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Acho írta: Rajtam nem fog múlni... ;-) De ezvvel át a beszélgetősbe! ;-) :)

Minek? Most nincsenek moderátorok! :mrgreen:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #336622 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Rajtam nem fog múlni... ;-) De evvel át a beszélgetősbe! ;-) :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hónapja #336614 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ha rendeszeresen följárunk, nem hal ki ;)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #336607 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon jó tábort mindenkinek! Az otthon maradóknak pedig kívánom, hogy ne haljon ki a fórum!;-) Remélem, jövőre én is csatlakozhatok majd...

Több
17 éve 4 hónapja #336603 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jó táborozást :closed: :crying:
/me szomi, mert nem lehet ott

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 4 hónapja #336602 Írta: Gelmir
Gelmir válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jó táborozást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több
17 éve 4 hónapja #336601 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenki érezze jól magát! Üdvözlet :) a messzi távolból! :P

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #336584 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kellemes táborozást mindenkinek, élvezzétek ki a közösen eltöltött időt! A szervezőknek pedig csak annyit, hogy a sok fáradtságot némi egészséges elégedettség váltsa fel! :wink: :cheers:

Több
17 éve 4 hónapja #336582 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenkinek aki megy nagyon jó táborozást kívánok!
Érezzétek jól magatokat! Megérdemlitek!
Akik itt maradnak (köztük én is) nekik is kellemes időtöltést!

Pussz!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 4 hónapja #336551 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon jó táborozást azoknak, akik mennek! :)

Több
17 éve 4 hónapja #336379 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Liliom írta: Holnap lehet hogy nem lesz időm, ezért kicsit korán, de szeretnék mindenkinek kellemes táborozást kívánni. Csodálatos személyiségekkel ismerkedtem meg ezen a fórumon, remélem gondtalan lesz a nyaralás, mert ti mind megérdemlitek a vidámságot, örömöt.
Minden jót, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Köszönjük! :) És Te is ott kint magadra.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 4 hónapja #336368 Írta: Encsi
csak csatlakozni tudok :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 4 hónapja #336324 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Holnap lehet hogy nem lesz időm, ezért kicsit korán, de szeretnék mindenkinek kellemes táborozást kívánni. Csodálatos személyiségekkel ismerkedtem meg ezen a fórumon, remélem gondtalan lesz a nyaralás, mert ti mind megérdemlitek a vidámságot, örömöt.
Minden jót, vigyázzatok magatokra és egymásra!

...

Több
17 éve 4 hónapja #336315 Írta: Encsi
Jó táborozást mindenkinek, és jó mozizást annak, aki megy! :D sajnos én egyikre se :'(

Több
17 éve 4 hónapja #336272 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenkinek nagyon jó táborozást! Kellemes időtöltést! És ne táncoljatok cucujét! :D Idén sajna nem megyek :bawling: de jövőre igen!!! :D :D :D SZIASZTOK!!!!!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 4 hónapja #336213 Írta: Encsi
Én majd megpróbálok jövőre menni ;) Sajna idén nem :crying: :bawling:

Több
17 éve 4 hónapja #336196 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Jókívánságok
:dance: Mindenkinek Jó táborozást Kívánok! Vigyázzatok egymásra! :bounce:

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
17 éve 4 hónapja #335956 Írta: Encsi
Átadom, úgy hívják a bátyámat :D Én totál elfelejtettem, h névnapja lenne, az ilyen ünnepekből síkhülye vok... tudom, h mikor van karácsony, meg a szülinapom, aztán megáll a tudomány :D

Több
17 éve 4 hónapja #335894 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Soká éljenek a Csabák! :wink:

Köszi!

"A mosoly a leger

Több
17 éve 4 hónapja #335870 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jaj de jó! :)
A szóbeli után esetleg még a pezsgős dugóval is szemen lőhetnéd, csak úgy a biztonság kedvéért. 8)

Esgal írta: Szeretném megköszönni mindenkinek a szurkokat, mostmár csak a csúcsbizottság kezében vagyok. Elvileg rálőttem a medvére, és eldőlt, nem mozdul, de lehet, hogy csak ravasz. Szóval, még nem bontok pezsgőt, de a szóbelim azért jól néz ki, úgyhogy van miért hálásnak lennem ;)

És persze bn minden Csabának!

Több
17 éve 4 hónapja #335655 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Jókívánságok

gilloth írta: BN, Pók (ex-csapvez ;) , Szürke, Efkú, Feanor és minden Csaba! :cheers:

Én is sok boldogat kívánok a Csabáknak!!! :hello:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
17 éve 4 hónapja #335629 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Gandalf írta: Boldog névnapot Csabák!

Csatlakozom! :cheers:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 4 hónapja #335482 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot mindenkinek!!!!! (akinek mostanában van persze.. :P )

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 4 hónapja #335476 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

gilloth írta: BN, Pók (ex-csapvez ;) , Szürke, Efkú, Feanor és minden Csaba! :cheers:

Csatlakozom!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 4 hónapja #335472 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szeretném megköszönni mindenkinek a szurkokat, mostmár csak a csúcsbizottság kezében vagyok. Elvileg rálőttem a medvére, és eldőlt, nem mozdul, de lehet, hogy csak ravasz. Szóval, még nem bontok pezsgőt, de a szóbelim azért jól néz ki, úgyhogy van miért hálásnak lennem ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
17 éve 4 hónapja #335448 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN Minden Csabának! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 4 hónapja #335429 Írta: Gandalf

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 4 hónapja #335417 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BN, Pók (ex-csapvez ;) , Szürke, Efkú, Feanor és minden Csaba! :cheers:

Több
17 éve 4 hónapja #335414 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot, efkú és Szürke :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 4 hónapja #335405 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hűha, megkésve, de törve nem, boldog születésnapot Maglor!
no meg boldog névnapot minden Csabának!! :cheers: :-) (nem írom ki, mer' sokan vagytok :D )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.346 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére