Jókívánságok

Több
17 éve 5 hónapja #329278 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Newra írta: Megy a sok-sok unga és bunga Ben és Snuffles!
:hello: :bounce: :hello: :bounce: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Ja, ja, ja!!!

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #329270 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Megy a sok-sok unga és bunga Ben és Snuffles!
:hello: :bounce: :hello: :bounce: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #329267 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hajrá Ben. Szurk, szurk.

...

Több
17 éve 5 hónapja #329262 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta: A szurkokat köszönöm szépen, már tiszta fekete lettem tőlük. :D Remélem hatni fognak. :oops:

Nyugi, menni fog. Igazából irigyellek, mert te túl leszel rajta néhány órával hamarabb... És a biosz még csak hétfőn lesz... :sóhaj:

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #329261 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta:

Snuffles írta: Bioszból is fellebbezek, de csak egy pontért. Tényleg, akár össze is futhattunk volna... Bár összesen nem voltam többet bent, mint másfél órát. :/

Egy pontéret érdemes fellebbezni? Aztán levonnak még vagy 6-ot... :roll:

De én egyetlen konkrét feladatra kértem az újraértékelést, nem az egészre... Nálunk ezt így szokás.
Töritanárnőnk mesélte, hogy volt olyan diák, aki nem írta le, hogy melyik feladat melyik részével volt gondja és csak annyit kért, hoyg az egészet nézzék át újra. Nos hát neki levontak vagy tízet, rosszabb jegyet kapott...
Magyarból vagy tízet fellebbezek... Elég durva dolgokért bírtak levonni pontot... Volt egy hárompontos, kielégítő választ adtam a javkulcs szerint is, erre egyet kaptam rá. Értem én, hogy csökkenteni akarják a kommunikáció szakosokat, meg a leendő pszichológusokat, de én speciel nem ilyen szakokra jelentkeztem és örülnék, ha legalább lenne lehetőségem bekerülni... :P Szóval ne velem szúrjanak már ki :) )

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #329250 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Pontoknál érdemes minél többre fellebezni, hátha összejön, ártani meg úgyse árt. De tény, hogy már egynek is nagggyon kell örülni...
nem igen szeretik beismerni, ha tévedtek...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
17 éve 5 hónapja #329235 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Nóli i linantea írta: Egy pontéret érdemes fellebbezni? Aztán levonnak még vagy 6-ot... :roll:

Elvileg nem vonhatnak le. Csak akkor, hogyha találnak olyan hibát a feladatban, amit nem vettek észre (pl. súlyos helyesírási hiba), de amúgy nem szabad levonniuk... :roll:

Annis: Jaja, töritanár is ezt mondta, h hiába kért vki 8-at 10-et, megkapott belőle kettőt. Nem tudom, a néggyel én majd h járok, kettőnek is örülnék.

A szurkokat köszönöm szépen, már tiszta fekete lettem tőlük. :D Remélem hatni fognak. :oops:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 5 hónapja #329228 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta: Bioszból is fellebbezek, de csak egy pontért. Tényleg, akár össze is futhattunk volna... Bár összesen nem voltam többet bent, mint másfél órát. :/

Egy pontéret érdemes fellebbezni? Aztán levonnak még vagy 6-ot... :roll:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 5 hónapja #329218 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Soksok unga meg bunga Ben :bounce: :wink:

Akik meg felebbeznek azoknak sok sikert hozzá! Én tavaly magyaron 10 pontért fellebbeztem és kettőt meg is kaptam belőle :P

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
17 éve 5 hónapja #329195 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Beeeen! :bounce: :bounce: :bounce: mindent bele ;) menni fog!

Több
17 éve 5 hónapja #329185 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hajrá BEN!!!!!! szurkolok neked!! :D :bounce: Snuff, Nóli: Remélem megkapjátok a pontokat!!

[size=9:2m50klot]én meg köszönöm h gondoltok rám.. hittan tz-m ötös lett! sőt! életemben először lezártak bioszból ötösre!! :D [/size]

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 5 hónapja #329180 Írta: Snufi

Nóli i linantea írta: Snuff: nekem a kémiám nem lett vészesen javítva, és a Móriczban még rendesek is voltak... A Táncsicsban pölö nem engedték meg lefénymásolni sem... :roll: Én asszem bioszból fogok fellebbezni.

Bioszból is fellebbezek, de csak egy pontért. Tényleg, akár össze is futhattunk volna... Bár összesen nem voltam többet bent, mint másfél órát. :/

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #329179 Írta: Nóli i linantea
Hjra hajrá hajrá Ben! :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce:

Snuff: nekem a kémiám nem lett vészesen javítva, és a Móriczban még rendesek is voltak... A Táncsicsban pölö nem engedték meg lefénymásolni sem... :roll: Én asszem bioszból fogok fellebbezni.

Több
17 éve 5 hónapja #329176 Írta: Snufi
Ben, rám számíthatsz, utánad én következem :D De csak délután háromkor. Ellenben én nem bírtam egy óránál tovább böngészni az emelt szintű írásbelijeimet, mert olyan mértékben felháborított néhány pontozás, hogy lefénymásoltam és visszaadtam... Reggel fellebbezek összesen legalább 10 pontért... :evil:

"Well, I'm back."

Több
17 éve 5 hónapja #329169 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta: Nagy-nagy gratula Newra!! ;-) :-) :bounce:

[size=9:2vykshdu]B.nkó pofátlan módon kérhetnék vmi minimális ungabungát holnapra, úgy fél 9 körülre időzítve? :? :oops: Töri szóbeli, jó lenne, ha jó lenne, pláne, h az írásbelit sikerült mérsékelten, de elszúrnom, igaz, ma cirka 6 órás adminisztráció, átnézés stb. után végül fellebbeztem 4 pontért, hátha... :roll: [/size]

Megy minden mennyiségben..... sok sok unga bunga :bounce: :hello: :bounce:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
17 éve 5 hónapja #329160 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta: Nagy-nagy gratula Newra!! ;-) :-) :bounce:

[size=9:3p3xkjnu]B.nkó pofátlan módon kérhetnék vmi minimális ungabungát holnapra, úgy fél 9 körülre időzítve? :? :oops: Töri szóbeli, jó lenne, ha jó lenne, pláne, h az írásbelit sikerült mérsékelten, de elszúrnom, igaz, ma cirka 6 órás adminisztráció, átnézés stb. után végül fellebbeztem 4 pontért, hátha... :roll: [/size]

a világ legnagyobb ungája :bounce: és bungája :hello: neked

tudod....

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 5 hónapja #329154 Írta: Ben
Nagy-nagy gratula Newra!! ;-) :-) :bounce:

[size=9:2m0lv3tq]B.nkó pofátlan módon kérhetnék vmi minimális ungabungát holnapra, úgy fél 9 körülre időzítve? :? :oops: Töri szóbeli, jó lenne, ha jó lenne, pláne, h az írásbelit sikerült mérsékelten, de elszúrnom, igaz, ma cirka 6 órás adminisztráció, átnézés stb. után végül fellebbeztem 4 pontért, hátha... :roll: [/size]

Több
17 éve 5 hónapja #329145 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Newra írta: Köszönöm szépen, hogy ilyen sokan gondoltatok rám! :oops:
Nagyon jót tett ugyanis mind a szakdolgozat védésre, mind a tételre 5-öst kaptam! A diplomámba pedig 4-es kerül.
(Amúgy nem kellett uff-nom :lol: :mrgreen: )

Ezen felül késedelmeimet bepótolva:

Boldog Névnapot Tünde!

Boldog Születésnapot Lamy és Hanna!

Gratulálok!!!!!!!!!

Születésnaposoknak sok-sok boldog születésnapot!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 5 hónapja #329124 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jaja!

Itt is Nagy - nagy Gratuláció Newra, kedves sorstárs! Ügyi vagy! :P :bounce: :hello: :cheers:

És kissé megkésve, de Boldog Szülinapot Hanna! :wink:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
17 éve 5 hónapja #329115 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Newra: nagy nagy gratulációóóóóóóóóóóóóóóóóó :P :bounce:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 5 hónapja #329109 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen, hogy ilyen sokan gondoltatok rám! :oops:
Nagyon jót tett ugyanis mind a szakdolgozat védésre, mind a tételre 5-öst kaptam! A diplomámba pedig 4-es kerül.
(Amúgy nem kellett uff-nom :lol: :mrgreen: )

Ezen felül késedelmeimet bepótolva:

Boldog Névnapot Tünde!

Boldog Születésnapot Lamy és Hanna!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 5 hónapja #329054 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ HANNA!

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
17 éve 5 hónapja #329045 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot Hanna!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 5 hónapja #329040 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot, Hanna! :-)

Több
17 éve 5 hónapja #329033 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bizony, nagy-nagy BSz, Hanna! ;) :hello:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 5 hónapja #329030 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Hanna nagyon boldog születésnapot kívánok :hello: :bounce:

Csatlakozom! Boldog születésnapot Hanna! :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 5 hónapja #329020 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon-nagyon sok, Istentől áldott, boldog születésnapot, Hanna!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 5 hónapja #328999 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot Hanna!! :)
Hajrá Olosta!!! :lol: 8)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 5 hónapja #328966 Írta: Nóli i linantea
Boldog szülinapot Hanna!
Olosta itt is szurkolok neked!
:bounce:

Több
17 éve 5 hónapja #328949 Írta: Ben

Remzymama/Tünde írta: Hanna nagyon boldog születésnapot kívánok :hello: :bounce:

Csatlakozoom. :-) Nagyon sok boldog születésnapot Hanna!! :bounce: :D

Olostának meg soksikert a vizsgákhoz!! :-)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.912 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére