Jókívánságok

Több
17 éve 6 hónapja #324639 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
(ugyan már egyszer írtam, de azért:...)... sok boldogságot! ;-)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #324622 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Silcucc írta: Brisa, Svin, én is gratulálok, bár kissé megkésve... Ne haragudjatok érte... :oops:

Csatlakozom! Sok boldogságot! :D

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #324607 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Brisa, Svin, én is gratulálok, bár kissé megkésve... Ne haragudjatok érte... :oops:

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
17 éve 6 hónapja #324554 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszi Gandalf! És köszi Sil! :D

Ja és azt nem is meséltem, h ma jöttünk meg a visegrádi Thermal Hotelből, ahol is láttunk egy lányt, aki MTT-s pólóban volt!!!

Nem is ismer rá magára valaki egészen véletlenül?

Brisa

Több
17 éve 6 hónapja #324533 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Brisa írta: Be kell valljam, egy pillanatra elszomorodtam, amikor Anán és Brandirékon meg Pókékon kívül nem láttam mást a bandából. Feltűnő volt számomra a hiányotok. :D De persze annál nagyobb volt a meglepetés, amikor hosszú sorban megjelentetek végül.

:lol: Nem MTT-sek lettünk volna, ha nem az utolsó (egyesek az utolsó utáni... :roll: ) pillanatban estünk volna be. :oops:

A berakott kép linkként is: img3.tar.hu/brisa/size2/29722905.jpg

Sil képei pedig belinkelve az Élménybeszámolók-topicban vannak! :wink:

Több
17 éve 6 hónapja #324532 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. A személyes részvételt pedig különösen. Be kell valljam, egy pillanatra elszomorodtam, amikor Anán és Brandirékon meg Pókékon kívül nem láttam mást a bandából. Feltűnő volt számomra a hiányotok. :D De persze annál nagyobb volt a meglepetés, amikor hosszú sorban megjelentetek végül. Köszönöm!

Az MTT-s kép. Igazából Anával, Pókkal, Finnel és Brandirral lenne teljes a kép.

A "hivatalos" képek még nincsenek meg, de Ana természetesen fotózott, úgyhogy a templomi szertatás előtti, alatti és utáni képket itt meg tudjátok nézni: kep.tar.hu/kriszana/50467898

[size=9:35w5wv1e]U.i.: Remélem a kép nem lassítja nagyon a fórumot...[/size]

Brisa

Több
17 éve 6 hónapja #324499 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Newra írta:

Snuffles írta: nagyon boldog születésnapot Artemisz :)

Csatlakozom!

Brisa és Svindler: sok boldogságot!

Nagyon sok boldogságot, reményt és örömöt!

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 6 hónapja #324489 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Snuffles írta: nagyon boldog születésnapot Artemisz :)

Csatlakozom!

Brisa és Svindler: sok boldogságot!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 6 hónapja #324371 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
ha van nekünk olyan Péterünk, aki ma ünnepel, annak

Nagyon boldog névnapot Péterek :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #324349 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Acho írta: Panni: max egy részt! ebben biztos vagyok! ;-)
grat mindkettőtöknek! az eredménytől függetlenül úgyis jól sikerült!)

:lol: akkora mázli nincs a világon :D legalábbis nekem nem... én a kettőben bízom...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 6 hónapja #324340 Írta: Acho
Panni: max egy részt! ebben biztos vagyok! ;-)
grat mindkettőtöknek! az eredménytől függetlenül úgyis jól sikerült!)

Több
17 éve 6 hónapja #324320 Írta: Panni

Nóli i linantea írta: Köszönöm szépen mindnekinek a sok szurkot :) 30 nap múlva tudom meg az eredményt, de úgy gondolom sikerült :)

Mindnekinek kívánok sok szépet és jót :)

én is köszönöm a szurkot, bár nekem júniusban tuti menni kell megint (kicsit megszivattak minket...), már csak az a kérdés, hogy az egészet újra ismétlem, vagy csak 1 vagy 2 részvizsgám lesz :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 6 hónapja #324304 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen mindnekinek a sok szurkot :) 30 nap múlva tudom meg az eredményt, de úgy gondolom sikerült :)

Mindnekinek kívánok sok szépet és jót :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 6 hónapja #324303 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Timona írta: Sok Boldogságot Brisa és Svindler!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott az esküvőn :'(

:hello: :hello: :hello: Én is csatlakozom!! Sok Boldogságot és Szerencsét !!!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 6 hónapja #324288 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok Boldogságot Brisa és Svindler!
Sajnálom, hogy nem lehettem ott az esküvőn :'(

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
17 éve 6 hónapja #324262 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Phaedra/Namarie írta: Kedves Brisa és Svin: Istentől áldott, nagyon hosszú, boldog, békés, szeretetben, örömökben teli házasságot kívánok Nektek!! Szívemből kívánom, hogy legytek nagyon boldogok!!!!

Gratulálok az MTT első házaspárjának, és köszönet a Professzornak érte!!!

Csatlakozom!!!!!!!!!! :hello:

És nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat élőben, telefonon és itt is. Szeretlek Titeket! *szipp*
:oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
17 éve 6 hónapja #324208 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Phaedra/Namarie írta: Kedves Brisa és Svin: Istentől áldott, nagyon hosszú, boldog, békés, szeretetben, örömökben teli házasságot kívánok Nektek!! Szívemből kívánom, hogy legytek nagyon boldogok!!!!

Morgana, Artemisz, Loth, Aranil, Rohin: nektek meg nagyon- nagyon sok boldog születésnapot, erőben, egészségben, boldogságban!!

énisénisénis csatlakozom

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 6 hónapja #324169 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kedves Brisa és Svin: Istentől áldott, nagyon hosszú, boldog, békés, szeretetben, örömökben teli házasságot kívánok Nektek!! Szívemből kívánom, hogy legytek nagyon boldogok!!!!

Morgana, Artemisz, Loth, Aranil, Rohin: nektek meg nagyon- nagyon sok boldog születésnapot, erőben, egészségben, boldogságban!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 6 hónapja #324165 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Brisa&Svin: sok-sok boldogságot!!!!!!

Artemisz: Boldog szülinapot! :D

akinek kell: szurk!! :D :wink: :roll:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 6 hónapja #324154 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon sok boldog születésnapot Artemisz!! Istenéltessen sokáig! ;) :bounce: :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 6 hónapja #324153 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Jókívánságok
nagyon boldog születésnapot Artemisz :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 6 hónapja #324148 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Nóli :bounce: :hello: x 1000

És még: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 6 hónapja #324147 Írta: Tünde
Artemisznek nagyon boldog születésnapot kívááááááááááááánok !!!!!

Brisa és Svin nagyon nagyon boldog házaséletet nektek!!!
:hello:

Több
17 éve 6 hónapja #324095 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Morgana, Aranil, Loth, Rohin!

Soksok boldogságot az ifjú párnak itt is!

És szurk-szurk!

Több
17 éve 6 hónapja #324094 Írta: Tünde
Nóli :bounce: :hello: x 1000

Több
17 éve 6 hónapja #324032 Írta: Acho
Brisának és Svinnek nagyon sok boldogságot, Nólinak, Panninak és Ranának meg rengeteg sok szurk, unga és bunga és mindenféle egyéb földi jó! szorítok Értetek! ;-) Eru legyen veletek!

Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #324016 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Márk!

Boldog Születésnapot Fio, Morgana, Rohin, Aranill!

Sok-sok szurk Nólinak, Panninak és Ranának holnapra! Mennek az ungák és bungák! :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 6 hónapja #324015 Írta: Panni

Nóli i linantea írta: Kaphatok kis (sok) szurkot holnapra? Esetleg némi ungát is meg bungát?
Múlt nyelvvizsggámkor nem kértem és 1,1%-kal lecsúsztam az írásbelinél a "sikerült" határról... Most nem akarok kockáztatni... :?

Akkor holnapra:

Hatalmas nagy ungabunga holnapra Nólinak, Ranának [size=9:3rob4wpw](meg magamnak)[/size] és minden szerencsétlen sorstársnak aki holnap nyelvvizsgázik!
Előre is nagyon sok boldogságot Brisának és Svinnek!
:hello:

Több
17 éve 6 hónapja #324011 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kaphatok kis (sok) szurkot holnapra? Esetleg némi ungát is meg bungát?
Múlt nyelvvizsggámkor nem kértem és 1,1%-kal lecsúsztam az írásbelinél a "sikerült" határról... Most nem akarok kockáztatni... :?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 6 hónapja #324002 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Boldog szülinapot Fijóóóó, Rohin, Aranill, Morgana és Loth!!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.516 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére