Jókívánságok

Több
17 éve 7 hónapja #321563 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszi az ungákat és bungákat, meglett az eredménye :) a szekciómban elvittem a különdíjat :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #321562 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Jah, majd jövőre. 11.ben ez is szép, és a töri az egyik legnehezebb oktv-tárgy... a nyelvtanon sokkal kevesebb induló van... és gratula, a 42 jó szám! ;) :D (és sokkal bosszúsabb lennél, ha 32.-ként nem jutnál be :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #321561 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Kincső (Thilanna) írta: Köszönöm :)

Első három hely biztos nem lesz, mert a 2. forduló után álltam 12-13. hely körül :P de ha 15ben vagyok, az már szuper, de én a 20szal is elégedett lennék... az alapján az állítólag 6-7 perc alapján amit bent voltam 4,5 óra várakozás után, fogalmam sincs :P (t.i. kihúztam a 21. sorszámot :roll: :) ) és leghamarabb pénteken lesz eredmény...

Cortez, írd be, ha van eredmény! És Hanna, Te is!!! ;)

Nem jutottam be, nagyon lehúzták a pályamunkámat (92,5 pontot kaptam a 120-ból... értékelést csak májusban kapunk, kíváncsi vagyok rá, hogy mit róttak fel hibámnak. Ja, gondolom azt, hogy az egyik szegedi sráccal ellentétben nekem nem egyetemi tanár az édesapám, hogy helyettem megírja :D ). Szal így nem jutottam tovább, a 42. helyen végeztem. Majd jövőre, ha lesz rá időm meg kedvem :) Ezután én azt mondom, hogy az érettségi gyerekjáték.

Több
17 éve 7 hónapja #321555 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm :)

Első három hely biztos nem lesz, mert a 2. forduló után álltam 12-13. hely körül :P de ha 15ben vagyok, az már szuper, de én a 20szal is elégedett lennék... az alapján az állítólag 6-7 perc alapján amit bent voltam 4,5 óra várakozás után, fogalmam sincs :P (t.i. kihúztam a 21. sorszámot :roll: :) ) és leghamarabb pénteken lesz eredmény...

Cortez, írd be, ha van eredmény! És Hanna, Te is!!! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 7 hónapja #321532 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kincső, Ethuil ungák :hello: és bungák :bounce:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 7 hónapja #321527 Írta: Gandalf

Több
17 éve 7 hónapja #321525 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben írta: Egy nagyon-nagy kalappal meg sok UNGABUNGÁT holnapra Kincsőnek az OKTV-hez!! : )= :bounce: :bounce:

Csatlakozom! Elhozni az első három hely valamelyikét :)
Eh, úgy néz ki, én is csak holnap kapok hírt a töri oktv-ről :(

Több
17 éve 7 hónapja #321523 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Egy nagyon-nagy kalappal meg sok UNGABUNGÁT holnapra Kincsőnek az OKTV-hez!! : )= :bounce: :bounce:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 7 hónapja #321511 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Kincső, Cortez71:
Tengersokmilliónyi Unga und Bunga holnapra!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 7 hónapja #321464 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratulálok!!!! ügyesek vagytok!!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 7 hónapja #321436 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenkinek sok-sok szurk!!!! +pussszancs

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 7 hónapja #321370 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Akinek kell annak szurk-szurk, szülinaposnak nagyon boldogat!!

énmeg köszönöm a tegnapi szurkot, életünkben először kijutottunk az országos bajnokságra!

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 7 hónapja #321363 Írta: Tünde
Hanna :szukrésnagyondrukkol: :bounce: :hello:

Több
17 éve 7 hónapja #321362 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog születésnapot Celebrom!! :cheers:

Hannának pedig nagyon-nagyon sok sikert!!! ;) :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 7 hónapja #321345 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Gandalf írta: BSZ Celebrom, Arden, Finwe!

Kérnék szépen holnapra Eruntale/Hanna részére hatalmas nagy drukkokat a székesfehérvári OTDK-döntőhöz! 15:00 és 15:30 között kerül sorra az előzetes program szerint.

És ma pedig: hajrá Rabyn, menni fog!

Szurk-szurk, hajrá! :D

Több
17 éve 7 hónapja #321342 Írta: Altaris

Kérnék szépen holnapra Eruntale/Hanna részére hatalmas nagy drukkokat a székesfehérvári OTDK-döntőhöz! 15:00 és 15:30 között kerül sorra az előzetes program szerint.

Hajrá mindenkinek!!!!!! Menni fog!!!

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 7 hónapja #321336 Írta: Kisvakond
Kisvakond válaszolt a következő témában: Jókívánságok

:hello: Hajrá, mindent bele!!! :bounce: :bounce:

Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve

Több
17 éve 7 hónapja #321333 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Celebrom, Arden, Finwe!

Több
17 éve 7 hónapja #321320 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ Celebrom! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 7 hónapja #321309 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Boldog születésnapot Celebrom :P :cheers:

:csatlakozik: Boldog születésnapot Celebrom!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 7 hónapja #321307 Írta: Tünde
Boldog születésnapot Celebrom :P :cheers:

Több
17 éve 7 hónapja #321259 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Tukstare és Happy Teli Ithil-t mindenkinek!

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 7 hónapja #321231 Írta: Altaris

Ulmo írta: Boldog névnapot a Gyűrűk Ura (egyik) fordítójának, az bkv tiszteletbeli elnökének, Göncz Árpádnak!

Sötét Úr írta: Eru éltessen minden kedves BKV-tagot!

Úgy la! ;)

Több
17 éve 7 hónapja #321154 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Eru éltessen minden kedves BKV-tagot!

Több
17 éve 7 hónapja #321151 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
én is!
Boldog Névnapot!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 7 hónapja #321120 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Jókívánságok
csatlakoznék! :-)

Több
17 éve 7 hónapja #321112 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nem tudom, eszébe jutott-e már valakinek...

Boldog névnapot a Gyűrűk Ura (egyik) fordítójának, az MTT tiszteletbeli elnökének, Göncz Árpádnak!

Több
17 éve 7 hónapja #321106 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Galadriel14 írta: [size=9:20q0d0ip]képzeljétek! legjobb barátnőm hugának csapata a pest megyei dákolimpián aranyérmes lett!! (a röpi csapattal)[/size]

grat nekik! és köszönöm mindenkinek :)

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
17 éve 7 hónapja #321102 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Remzymama/Tünde írta: Boldog szülinapot :cheers: fqqdk :cheers: , Arden, Finwe :hello: :bounce:

Csatlakozom!

Szurk Nessáéknak!

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
17 éve 7 hónapja #321098 Írta: Altaris
hajrá!!!!

[size=9:2c2teonx]képzeljétek! legjobb barátnőm hugának csapata a pest megyei dákolimpián aranyérmes lett!! (a röpi csapattal) hasonló sikereket Nessáéknek!!![/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.430 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére