Jókívánságok

Több
18 éve 7 hónapja #288851 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ethuil írta: Sok sikert a nővéremnek a mai szlovák érettségihez! Meg mindenki másnak! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

szurkszurk :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #288850 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok sikert a nővéremnek a mai szlovák érettségihez! Meg mindenki másnak! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #288830 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Alyr Arkhon írta:

Artemisz (Erenya) írta: Ezt muszáj beírnom:

VAN ÁLLÁSOM!!! :bounce:

[size=9:2ntcfkjl]( McDonalds, tessék nem kiröhögni!!! Szeptember óta voltam állás nélkül :roll: )[/size]

Azt hiszem ezért tekinthetünk tiszteletbeli bölcsésznek ezentúl ;)

ÁÁÁÁ, szeretlek! :lol: :lol:
*ölel*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 7 hónapja #288802 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog születésnapot Celebrom!!!
(Boldog születés napot mindenkinek, akinek mostanság volt :oops: !!! )

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 7 hónapja #288795 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Jókívánságok

[size=9:10nnqnfm]( McDonalds, tessék nem kiröhögni!!! Szeptember óta voltam állás nélkül :roll: )[/size]

Azt hiszem ezért tekinthetünk tiszteletbeli bölcsésznek ezentúl ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 7 hónapja #288785 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

[size=9:2s69pe6e]( McDonalds, tessék nem kiröhögni!!! Szeptember óta voltam állás nélkül :roll: )[/size]

Semminemű munka nem szégyen. Hála Istennek, hogy van.

nagyon sok boldog szülinapot a születésnaposoknak!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 7 hónapja #288778 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Mindenkinek kellemes Április 1.-ét! Most már tuti tavasz van :lol:

és ez nem tréfa 8)

Több
18 éve 7 hónapja #288725 Írta: Artemisz
Valin Nostare Orsie és Patkány!!! Szeretünk benneteket!!! :hello: :hello:

[size=9:2vq4u4fx]Orsie, megvan még a mackó? ;) [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 7 hónapja #288714 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Alison West írta:

Minerva írta: OFF: Szerezz vmi szakképesítést.ON.

[size=9:ttp1kj98]Infó szakra jártam, ahol a 2. év elején kiderült, hogy elmarad a beígért OKJ-s képzést adó +1 év. Szerinted? Nyilván ha tudom, eleve nem is ode jelentkeztem volna. Egyébként meg baromira nem ilyen egyszerű, hogy "szerezz szakképesítést"... De amúgy ezt csak az tudja, aki benne van a helyzetben, szal ejtsük a témát ;)

OFF vége.[/size]

OFF: Nem mintha nekem nem lenne OKJ-s szakképesítésem, és nem mintha én nem futottam volna le pár kört, mire sikerült találnom. Úgyhogy én aztán nagyon jól tudom, hogy megy a dolog. Gondoltam segítek.

ON.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 7 hónapja #288710 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Minerva írta: OFF: Szerezz vmi szakképesítést.ON.

[size=9:317i2sfv]Infó szakra jártam, ahol a 2. év elején kiderült, hogy elmarad a beígért OKJ-s képzést adó +1 év. Szerinted? Nyilván ha tudom, eleve nem is ode jelentkeztem volna. Egyébként meg baromira nem ilyen egyszerű, hogy "szerezz szakképesítést"... De amúgy ezt csak az tudja, aki benne van a helyzetben, szal ejtsük a témát ;)

OFF vége.[/size]

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 7 hónapja #288704 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot Efkú, Finwe, Arden!
Hajrá Artemisz, jó lesz az én is csináltam (bár csak diálmunkaként)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 7 hónapja #288688 Írta: Minerva

Alison West írta: [size=9:2fhrtrfu]Banyeg, örülj neki.. Én augusztus óta vagyok munka nélkül. Akár padlót is súrolnék fogkefével, csak adjanak pénz, mert egyszerűen nem tudok megélni semmiből... És a rohadtak, sehova nem vesznek fel, mert pálykezdő is vagyok, meg gyakorlatom sincs. De ez másik téma. OFF vége..[/size]

OFF: Szerezz vmi szakképesítést.
ON.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 7 hónapja #288686 Írta: Alison West

Artemisz (Erenya) írta: (McDonalds, tessék nem kiröhögni!!! Szeptember óta voltam állás nélkül

[size=9:6q16sxgt]Banyeg, örülj neki.. Én augusztus óta vagyok munka nélkül. Akár padlót is súrolnék fogkefével, csak adjanak pénz, mert egyszerűen nem tudok megélni semmiből... És a rohadtak, sehova nem vesznek fel, mert pálykezdő is vagyok, meg gyakorlatom sincs. De ez másik téma. OFF vége..[/size]

Amúgy gratulálok :)

Több
18 éve 7 hónapja #288681 Írta: Minerva
Boldog szülinapot, Orsie! :D
Boldog szülinapot, Efkú! :mrgreen:
Boldog szülinapot, Áfi! :lol:
Boldog szülinapot, Finwe! :D

Több
18 éve 7 hónapja #288674 Írta: Artemisz
Ezt muszáj beírnom:

[size=9:tnxfifkc]( McDonalds, tessék nem kiröhögni!!! Szeptember óta voltam állás nélkül :roll: )[/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 7 hónapja #288669 Írta: Tünde
Boldog születésnapot Efkú, Arden, Finwe!!!! :cheers:

Csobánkára szép időt, jó mulatást mindenkinek :dance:

Több
18 éve 7 hónapja #288621 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot / névnapot kívánok mindenkinek, aki mostanában ünnepelte / ünnepli! :hello:

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
18 éve 7 hónapja #288572 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Szép időt kívánok a tavaszi talis csapatnak! Érezzétek magatokat jól! :dance:

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 7 hónapja #288532 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Megkésve ugyan, de Boldog Születésnapot Estel! :dance: :cheers: :bounce: :hello:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
18 éve 7 hónapja #288523 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Nostare KT!!!

Több
18 éve 7 hónapja #288519 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot Estel!!!!!!!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
18 éve 7 hónapja #288494 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSZ! Estel! :cheers: :cheers: :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 7 hónapja #288492 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :oops:
Valin Nostare minden kostársnak! :D
;)
[size=9:7atqlbqw](Megj.: az aláírásomba bekerült a frissen kapott telefonom száma; harmincasok előnyben... De azért továbbra is él a régi számom is! :) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
18 éve 7 hónapja #288483 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BSz apuci : )= !

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 7 hónapja #288482 Írta: Alison West

Artemisz (Erenya) írta: Valin Nostare, Ally!! :cheers:

Neked is nagyon köszönöm, meg mindenkinek, aranyosak vagytok :) :oops:

Több
18 éve 7 hónapja #288477 Írta: Gandalf

Több
18 éve 7 hónapja #288472 Írta: Tünde
Boldog szülinapot Estel :cheers: , meg Apukám [size=9:j85xtvf9](bár ő úgysem látja), [/size]meg mindenkinek, aki ma ünnepli valamiét :lol:

Több
18 éve 7 hónapja #288471 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot, Estel!!! :P (itt is :wink: )

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
18 éve 7 hónapja #288470 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Születésnapot Estel!
(összes)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 7 hónapja #288456 Írta: Minerva
Boldog szülinapot Estel!!! :) :) :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.431 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére