Jókívánságok

Több
19 éve 2 hónapja #270386 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Tudtam, hogy el fogom felejteni. :oops:
Így nagyon utólag is Boldog Születésnapot kívánok Pici Hobbitnak! :dance: :cheers: :bounce: :hello:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #270214 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ben Kenobi írta:

Ecthelion írta: Ezennel szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag, és főleg bukásmentes tanévet kívánni! Továbbá sok sikert az érettségikhez, kisérettségikhez, szigorlatokhoz, témazárókhoz, röpdolikhoz, felelésekhez, stb-hez. ;) És a tanároknak pedig türelmet a sok diák elviseléséhez :)

Én is csatlakoznék. :) Már "csak" 8 és fél hónap! :mrgreen: (me pesszimista, majdhogynem rendíthetetlenül :P )

Hmm, érdekes, bár azt hiszem nem meglepő, h. én csütörtökön a tanév rendje leírása közben, miután valaki fölsóhajtott, h. milyen messze van még a március az 5napos márc.15-i hétvégével, rávágtam h. "de az őszi szünet mindjárt itt van" :D (ofőm szerint érdekes megjegyzés szept.1-én :P )
:o ptimista: :P :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 2 hónapja #270173 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Bár egy nappal késve, de Boldog születésnapot fogadott lányomnak, Hobbitnak!!! :cheers: :dance: :frodo1: :aragorn1:
[size=9:3stpbnxy] T-s álmokat[/size] ;)

Több
19 éve 2 hónapja #270060 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ecthelion írta: Ezennel szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag, és főleg bukásmentes tanévet kívánni! Továbbá sok sikert az érettségikhez, kisérettségikhez, szigorlatokhoz, témazárókhoz, röpdolikhoz, felelésekhez, stb-hez. ;) És a tanároknak pedig türelmet a sok diák elviseléséhez :)

Én is csatlakoznék. :) Már "csak" 8 és fél hónap! :mrgreen: (me pesszimista, majdhogynem rendíthetetlenül :P )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 2 hónapja #269930 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Hát úgylátszik megelőztek :? nem baj! én is kívánok hasonlókat :D nekem még hétfőig nyugi van :D ja és cinikus vagyok :D és tényleg mindig humoromnál vagyok :lol:

Több
19 éve 2 hónapja #269904 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Az optimisták vidámak, a pesszimisták nem csalódnak, a cinikusok mindig humoruknál vannak...a paranoiások sokáig élnek ^_^

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 2 hónapja #269897 Írta: Cirmos
Cirmos válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Csatlakozom én is. Nézzétek a pozitív oldalát a dolognak: MÁR eltelt 1 nap a tanévből. :D

Mindenkinek:
Egy pesszimista és egy optimista üldögél a kocsmában, előttük egy-egy korsó sör. Megisszák a felét.
Mit mond a pesszimista? - Sajnos már csak fél korsó söröm maradt.
És az optimista: - De jó, még félig van a korsó!

Mindenkinek sok optimizmust a jövőre!

adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/

Több
19 éve 2 hónapja #269869 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Csatlakozom. Kitartás srácok! Menni fog!! :bounce: :bounce:

Több
19 éve 2 hónapja #269820 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ezennel szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag, és főleg bukásmentes tanévet kívánni! Továbbá sok sikert az érettségikhez, kisérettségikhez, szigorlatokhoz, témazárókhoz, röpdolikhoz, felelésekhez, stb-hez. ;) És a tanároknak pedig türelmet a sok diák elviseléséhez :)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 2 hónapja #269715 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
OFF

Rabyn írta: Gillz: hova menjünk?:)) bár előbb pénzt kell szereznem:)))

Rabyn, ha sikerül a vizsgád, meghívlak bármire, ami árt :) szóval tervezgess nyugodtan :)

ON

Több
19 éve 2 hónapja #269711 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok
uristen de offok vagyunk.)))
Oké:)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 2 hónapja #269703 Írta: szörcsög
szörcsög válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Grat Rabyn!!!:))))
Nagyon örülök neked meg örültem is amikor odajöttél:):)
csakígy tovább;)
Ha nem lesz sok pénzünk max elmegyünk a tescoba és kiülünk vhova.
na?

"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."

Több
19 éve 2 hónapja #269656 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Rabyn írta: Gillz: hova menjünk?:)) bár előbb pénzt kell szereznem:)))

:D javaslom a sok embert, egy helyen metódust, mert akkor könnyebb összeszedni a betevő italt. népmozgósítást, ilyesmi :D mert kell a tömeg. :lol:

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 2 hónapja #269655 Írta: Rabyn
Gillz: hova menjünk?:)) bár előbb pénzt kell szereznem:)))

Több
19 éve 2 hónapja #269653 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Rabyn írta: Köszönöm a segítséget!!!: ))))

Az van, hogy ebben az évben a szüleim a gatyájukat is rám fogják költeni... szalagavtóóó érettsééégiiii, ballagááás:)))
várom már:))

hol is fogsz berúgni? :D DD

need more brainz. yourz. now.

Több
19 éve 2 hónapja #269645 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Rabyn,

sose bánd :wink:

És gratulálok, örülök, hogy sikerült!!! :dance:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
19 éve 2 hónapja #269643 Írta: Rabyn
Köszönöm a segítséget!!!: ))))

Az van, hogy ebben az évben a szüleim a gatyájukat is rám fogják költeni... szalagavtóóó érettsééégiiii, ballagááás:)))
várom már:))

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 2 hónapja #269637 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot, Rózsa!! :dance: :hello:

SZURKSZURK Rabyn!! :bounce: :bounce:

Több
19 éve 2 hónapja #269636 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Én szurkoltam és úgylátszik bejött! ;) Hmmm...
Remélem azért valamicskét közrejáccot amit Szörcsivel segítettünk!

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 2 hónapja #269607 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Vir drukken zó laut, Rabyn!!!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 2 hónapja #269603 Írta: Ben
Boldog Másodiknévnapot Kincső! Meg Rózsának is! :D :bounce: :) )

Több
19 éve 2 hónapja #269496 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drukk Rabyn!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
19 éve 2 hónapja #269488 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Drukkdrukk Rabyn!!!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 2 hónapja #269487 Írta: Ben

Toma gazda írta: Rabyn a szóbeli is menni fog!!!!
:wink:

Egyetértek. :) Hajrá! ;) :)

Több
19 éve 2 hónapja #269486 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Rabyn a szóbeli is menni fog!!!!
:wink:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 2 hónapja #269468 Írta: Rabyn
: )

A main túl vagyok... Vicces mert megálomdtam melyik teremben leszek. Asszem nem szúrtam el nagyon, a párbeszédek azé mentek (hpstilusban de mentek!) a többi mondattal se volt nagy gond, bááár a feltételes mód meg a hülye igék ragozásával voltak gondjaim de azé' remélem legalább kettes lett. holnap 8tól szóbelizek. Ha átmegyek elmegyünk berugni:)) Ha nem akkoris... De akkor szeretnék odaköltözni valakihez mig apám lehiggad.

Több
19 éve 2 hónapja #269419 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszönöm szépen, szerintem jól sikerült. [size=9:94vr1pp3]A vizsga után megbeszélt 3 db 10-10 pontos feladatból elvileg 6+10+7=23 pontot szereztem; a szövegértés elég nehéz volt, de talán ott is lesz 1-2 pont a tízből, a fogalmazás pedig "milyen a jó tanár" c. volt, 20 pontot lehet rá kapni. Összesen min. 39 pont kell a sikeres vizsgához, ezalapján sztem meglesz. :) (Eredmény 3-4 hét múlva.)[/size]
[size=9:94vr1pp3]És akkor itt megragadnám az alkalmat (h. ne kelljen majd mégegy hsz-t írni), hogy szept. 1-én 15:45-16:00 közöttre hasonló ungabungákat kérjek szépen (akkor szóbelizem). :o [/size]

Hajrá Rabyn! :wink: :bounce:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
19 éve 2 hónapja #269406 Írta: szörcsög
szörcsög válaszolt a következő témában: Jókívánságok
hajrá Rabyn!!!:) remélem segítettünk vmit.Hétfőn meg kedden is szorítunk mint állat;)

"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."

Több
19 éve 2 hónapja #269378 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Rabyn írta: Köszönöm:)
Hétfőre és keddre iszonyú nagy ungabungára lesz szükségem mert vizsgáznom kell :(
Köszönöm a segítséget előre is Zizzonak és Szörcsinek:)

Sok és nagy ungabunga... :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja #269332 Írta: Ben

Rabyn írta: Köszönöm:)
Hétfőre és keddre iszonyú nagy ungabungára lesz szükségem mert vizsgáznom kell :(
Köszönöm a segítséget előre is Zizzonak és Szörcsinek:)

Soksikert, Rabyn! UNGABUNGA!! :D ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.412 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére