Jókívánságok

Több
19 éve 4 hónapja #260946 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Jókívánságok

gilloth írta: NAGY-NAGY SZURKOLÁSOK és egyebek Adelard lányomnak az e heti vizsgáihoz!!!! :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

DRAKULA mkinek, akinek sikerült a felelete, vizsgája!! :itscool: :dance: :itscool: :dance:

Szerk.: Most (6kor) tudtam meg, h csütörtökön délelőtt megyek l fel Bp.-re állásinterjúra! :o 8O Örülök, h van egy lehetőség, de félek is...

Gilloth: minden jót, a Valák legyenek Veled!

Ha nem túl nagy kérés, gondoljatok rám egy kicsit, mert iszonyúan magam altt vagyok. Egész egyszerűen ki vagyok égve és nagyon kimerültem, pedig most nagyon- nagyon sokk erőre lenne szükségem, mert dolgom és helytállnivalóm volna bőven- már holnap, azza kedden is.

Ráadásuél az írás se megy most, ami pl. a Galadriel naplójának nagyon nem tesz jót.

tehát ha kérhetlek Benneteket, ki- ki a maga módján imádkozzon értem- én is ezt teszem Értetek.

Hálásan köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #260933 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Alyr!
Gratula, hogy neked van a legtöbb hozzászólásod! :cheers: :cheers: :cheers:
Talán mert beszélsz ha kell, ha nem... :heu: :up:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #260926 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Jókívánságok
NAGY-NAGY SZURKOLÁSOK és egyebek Adelard lányomnak az e heti vizsgáihoz!!!! :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello:

DRAKULA mkinek, akinek sikerült a felelete, vizsgája!! :itscool: :dance: :itscool: :dance:

Szerk.: Most (6kor) tudtam meg, h csütörtökön délelőtt megyek l fel Bp.-re állásinterjúra! :o 8O Örülök, h van egy lehetőség, de félek is...

Több
19 éve 4 hónapja #260910 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Én nem roszból írtam, csupán észrevétel :D :D :D

Több
19 éve 4 hónapja #260908 Írta: Olorin.papa
Elírtam... :oops:

Több
19 éve 4 hónapja #260902 Írta: Arzeen

olorin.papa írta: Eithuil! :cheers: :cheers: :cheers: :bounce: :bounce: :bounce:

Ki az az Eithuil??? :D :lol: 8)

Több
19 éve 4 hónapja #260896 Írta: Olorin.papa
Gratu Felagund! :hello: :hello: :hello: :cheers: :cheers: :cheers:

és neked is hasonlókat Eithuil! :cheers: :cheers: :cheers: :bounce: :bounce: :bounce:

Több
19 éve 4 hónapja #260894 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Köszike ;) Majd a moderátorok kitrölik a felesleget, hadd dolgozzanak ők is :P 8) Grat Felagund ;)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 4 hónapja #260888 Írta: Arzeen
GRATULA ECTHELION!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Több
19 éve 4 hónapja #260872 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratulálok Felagundnak! Sok sikert a többihez! :cheers: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Több
19 éve 4 hónapja #260867 Írta: Arzeen
Köszi szépen! Igen, az ötösötök nálunk szlovákiában egyes, csak a hármas egyezik. :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 4 hónapja #260849 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare, GitThaurci Mami : )= !!!! :P :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
19 éve 4 hónapja #260685 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare Thaur!!!

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
19 éve 4 hónapja #260680 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Thaur!!!!!!!!! :wink: :)

Több
19 éve 4 hónapja #260676 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot ThaurNővér :D :!:

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
19 éve 4 hónapja #260652 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Gratula Ethuil, és BSz Luine, BN Thaur!! :) :bounce: :hello: :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 4 hónapja #260639 Írta: Estelio

Ethuil írta: SIKERÜLT, MEGVAN AZ EGYESEM VAGYIS AZ ÖTÖSÖM(nálatok) :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
hétfőre is szorítás!!!

Gratulálok!!!!! Sok sikert a továbbiakban is! :bounce: :bounce: :bounce: :cheers:

Több
19 éve 4 hónapja #260619 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Thaur! Boldog Szülinapot Luine és Icke! :hello: :)

Több
19 éve 4 hónapja #260613 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG NÉVNAPOT THAUR!! :bounce: :hello: :dance: :cheers:

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
19 éve 4 hónapja #260574 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog szülinapot Luine

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 4 hónapja #260553 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ach so... :D

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 4 hónapja #260552 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Nálunk?

Gyanítom, hogy Szlovákiában az egyes megegyezik a magyarországi ötös értékével. :wink:

Több
19 éve 4 hónapja #260549 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nálunk?

Our knees do not bend easily

Több
19 éve 4 hónapja #260538 Írta: Arzeen
SIKERÜLT, MEGVAN AZ EGYESEM VAGYIS AZ ÖTÖSÖM(nálatok) :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
hétfőre is szorítás!!!

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #260535 Írta: gilloth
Boldog Szülinapot, Luine!! :dance: :up:

[size=9:2vvgj9te]az idézet akkor neked is szól, és még Nimrocconak is[/size]

Több
19 éve 4 hónapja #260525 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Estelio írta:

Ethuil írta: Szorítsatok mert megyek kémiából felelni!!! :? :? :?

Én szorítok. Sok sikert! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Én is, hajrá! És sok sok ungabunga minden felelőnek, vitsgázónak, tzírónak, és annak aki még suliba jár! :wink: Nekem már csak hétfőn kell bemennem, de jó nekem :twisted:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
19 éve 4 hónapja #260510 Írta: Estelio

Ethuil írta: Szorítsatok mert megyek kémiából felelni!!! :? :? :?

Én szorítok. Sok sikert! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Több
19 éve 4 hónapja #260503 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog névnapot Thaur tesókám!!!!!!! :D :hello: :bounce:
Boldog szülinapot Luin!!!! :D :hello:
Anyu: az idézet :itscool: pussz ;)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

• gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #260499 Írta: gilloth
Narmolányom: [size=9:30hbyiby]remélem, még nem késtem el[/size], SZURK-SZURK :bounce: :bounce: :itscool:

Thaurlányom: ERU éltessen még soká, tartson meg ilyennek, amilyen vagy!! :dance: :hello: :KLEM:
Mindkét lányomnak, sőt mind a háromnak:
"Migrating with the geese,
My soul has finally found peace
Doesn't matter that man has no wings
As long as I hear the nightingale sing"

icke: BSZ!! :cheers: :up: 8)

Több
19 éve 4 hónapja #260488 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Boldog Névnapot Thaurciiiiiiiiiiiii!!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.571 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére