Jókívánságok

Több
20 éve 1 hónapja #221758 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Alyr Arkhon írta: Hugomnak is kivették, túl lehet élni.
Műtét után pár órán át nem beszámítható az ember az altató maitt. ;)

Tudtommal, nem altatják, csak érzéstelenítik vagy mi a szösz.

Brisa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #221752 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Nyugi, Finc, nem lesz semmi baj!

És utána annyi fagyit ehetsz, amennyit akarsz!!! :lol:

Még többet is! :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #221750 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Nyugi, Finc, nem lesz semmi baj!

És utána annyi fagyit ehetsz, amennyit akarsz!!! :lol:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 1 hónapja #221749 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hugomnak is kivették, túl lehet élni.
Műtét után pár órán át nem beszámítható az ember az altató maitt. ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 1 hónapja #221748 Írta: GalenEszter
GalenEszter válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Sok-sok kitartó pozitív energiát, Finc! [size=9:7qu5ip3j](Nekem is kivették 6 éve, nem kellemes, de nem veszélyes.)[/size]

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

Több
20 éve 1 hónapja #221722 Írta: Kincső

Brisa írta: Fin, majd én is kérek a fagyiból, jó? :D Gyógyulj meg!

Nahát micsoda önzés :P
Szerencsére nekem csak az orrmandulámat vették ki még anno 7-8 éve, az is elég pocsék volt (főleg a legelső éjszaka) és a torokmandula durvább eset... :roll: Mindazonáltal abszolút túlélhető, és azóta alig voltam komolyabban megfázva [size=9:178v65p2](előtte pedig a 40°C-os láz középfülgyulladással volt jellemző...)[/size] tehát megéri! :wink:
:arrow: Pozitív energiák, Finc! :wink:

Több
20 éve 1 hónapja #221700 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Fin, majd én is kérek a fagyiból, jó? :D Gyógyulj meg!

Brisa

Több
20 éve 1 hónapja #221695 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Ulmo írta: Finc: szorítunk neked! :bounce:

Csatlakozom.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 1 hónapja #221687 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Rayan írta: :protonok:
:kézrátétel:

Protonok ? 8O Mármint valami sugárzás formájában ? :)
Kézrátétel...ööö az jó...is tud lenni ;)
Amúgy persze, hogy én is szurkolok Fincnek...tényleg marha sokfelé kell mostanában szurkolni...bár én csak a hazai meccsekre szoktam kimenni :) .
Nah de komolyan...legyen minden rendben és kész, hallod Finc ?

Több
20 éve 1 hónapja #221678 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Finc!!! A mandulának akkor van helye a torkodban (pontosabban a gyomrodban) ha azt a fáról szeded le... Nagy Nolda energiák úton vannak szerdára!!! Tessék hamar felépülni!!!

Több
20 éve 1 hónapja #221676 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Módosított nanoszondák úton! Hajrá Finc! Együtérzek veled!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 1 hónapja #221675 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Finc: szorítunk neked! :bounce:

Több
20 éve 1 hónapja #221655 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Jókívánságok
FINC tessék meggyógyulni :) minél hamarabb. szóval felépülni madj utána meg minden..
szóval ilyen elődféle összevissza reiki energiák mennek.. :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 1 hónapja #221651 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Az utóbbi időben annyi, műtéti beavatkozáson átesett ember felé közvetítettem együttérzést, hogy az valami döbbenet. Létezik, hogy az ember összes barátja, ismerőse egyszerre lesz ambulanciai eset :eek4: :o h: :eek2: ?

:együttérzés:
:protonok:
:kézrátétel:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 1 hónapja #221649 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Ha valakinek van felesleges gyógyító energiája, vagy hasonló okossága, az gondoljon Finduilasra azaz Finc-re azaz Gabira azaz nővéremre (rokoni szálak télleg! ez nem olyan apu-tesó-lányom marhahág) szerda délelőtt, mert bizony kikapják a torkából az orvosok a manduláit. Előreláthatólag...
Én egy cseppet féltem, ezért engem is megnyugtat, ha sok ember aggódik mellettem :D
Előre is köszi mindenkinek!
Peet

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.

Több
20 éve 1 hónapja #221537 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Jókívánságok

Felagund írta: Ti ott a közgázon ennyi matekot se tanulzok?
Az, hogy Angwen nem tudja, még elmegy, mert bölcsész szegény :twisted:
XX=egy 10 és 99 közötti ismeretlen (Én amúgy beírtam a pontos korodat, de az Erkölcsrendészet úgy döntött, hogy ez olyan sokkoló információ, ami nem hozható a védtelen emberek tudtára... Ez van... :twisted: :biggrin2:

Öhm... Én még a jó öreg gimnáziumi matekórán úgy tanultam a tanító nénitől, hogy amennyiben az ismeretlen (mondjuk x) számjegyet, és nem számot jelöl, azt illik jelezni valamiképp, mondjuk egy vonallal a számjegyek fölött. Másrészt mivel kétszer írtad ugyanazt a jelet, ugyanannak a számjegynek kéne lennie a kettőnek, nem?

Húha, kívánnom kéne valami jót, mert ez így már nagyon off. Legyen mondjuk: boldog matekozást, Felagund!!! :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 1 hónapja #221368 Írta: Felagund

(Estel Adániel) írta: [size=9:1w89ixko]Kösz. Nem tudom, ki hogy van vele, de én már kezdem elfelejteni, hogy mi lesz hétvégén (szombaton, október 9.-én).[/size]

Pedig Ankalimon annyi helyre beírta... ;) :P

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #221367 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Jókívánságok
[size=9:1fw7jqw8]Kösz. :P
Nem tudom, ki hogy van vele, de én már kezdem elfelejteni, hogy mi lesz hétvégén (szombaton, október 9.-én). :look:[/size]

Valin Estare Trythyn és KT-k! :cheers: :hello:
Eru éltessen titeket sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 1 hónapja #221345 Írta: Felagund

(Estel Adániel) írta:

Felagund írta: [size=9:2tpsi5yx]Ez tök gáz... Egyik OFF a másik után... :? [/size]

Ja... :P
Könyörgöm, valaki fogja már rám itt is, hogy én kezdtem! :rmad2:

[size=9:2tpsi5yx]Estel kezdte :P [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #221344 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Valin Estare, Curufinc-Koppány vezér!!!!! :hello: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 1 hónapja #221338 Írta: Estel Adániel

Felagund írta: [size=9:2svn97ux]Ez tök gáz... Egyik OFF a másik után... :? [/size]

Ja... :P
Könyörgöm, valaki fogja már rám itt is, hogy én kezdtem! :rmad2:

Több
20 éve 1 hónapja #221334 Írta: Felagund

(Estel Adániel) írta: Felagund, megjegyzem, te se vagy jobb... :twisted: XX egyrészt a 20-as szám római számokkal, másrészt ha 'X" ismeretlen decimális számjegyet akar jelenteni, akkor XX egy 11-gyel osztható kétjegyű számot jelöl tízes számrendszerben... ;)

Neeem...
Az XX így együtt ;)

[size=9:3l4vlt3w]Ez tök gáz... Egyik OFF a másik után... :? [/size]

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #221332 Írta: Estel Adániel
Felagund, megjegyzem, te se vagy jobb... :twisted: XX egyrészt a 20-as szám római számokkal, másrészt ha 'X" ismeretlen decimális számjegyet akar jelenteni, akkor XX egy 11-gyel osztható kétjegyű számot jelöl - legalábbis a tízes számrendszerben... ;)
[size=9:2kpci249](Na jó, nem biztos, hogy decimálisra gondoltál... akkor megoldandó egyenlet: (n+1)x=19 ha n-es számrendszer...) :roll: [/size]

Több
20 éve 1 hónapja #221322 Írta: Felagund

Nólindir írta: És most néhány kiegészítés következik: :mrgreen:

Felagund írta: VALIN NOSTARE NÓLINDIR!!! :cheers: :dance: :hello:

Nem gondoltuk volna, hogy ezt is megérjük, hogy már XX évet *cenzúrázva az Erkölcsrendészet által* lehúztál ebben a világban! :twisted:

Látod, ez csak is azért történhetett, mert valóban nem húztam még le ennyit... Öregítesz vazze! :lol:

:roll:

Ti ott a közgázon ennyi matekot se tanulzok?
Az, hogy Angwen nem tudja, még elmegy, mert bölcsész szegény :twisted:
XX=egy 10 és 99 közötti ismeretlen (Én amúgy beírtam a pontos korodat, de az Erkölcsrendészet úgy döntött, hogy ez olyan sokkoló információ, ami nem hozható a védtelen emberek tudtára... Ez van... :twisted: :biggrin2:

Több
20 éve 1 hónapja #221304 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Utólagosan is Eru éltessen sokáig Dr. TG! :hello: :mrgreen:

Több
20 éve 1 hónapja #221303 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BéEsz, Nólinc! :twisted: :mrgreen: :up:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 1 hónapja #221298 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BÉESZ JULCSI!!!!!!!!!!! :mrgreen: :cheers: :hello: :itscool: :smokin: :evil3: :pimp:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 1 hónapja #221292 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Jókívánságok
Hú, mindenkinek nagyon köszönöm a beírásokat, meg az egész napi sms-szőnyegbombázást, nagyon-nagyon jól estek. Azt hiszem, ebben az esetben talán indokolt (és nem tűnik elítélendően nyálasnak) a kijelentés: Szeretlek Benneteket, és igazán örülök, hogy Vagytok nekem...

És most néhány kiegészítés következik: :mrgreen:

Felagund írta: VALIN NOSTARE NÓLINDIR!!! :cheers: :dance: :hello:

Nem gondoltuk volna, hogy ezt is megérjük, hogy már XX évet *cenzúrázva az Erkölcsrendészet által* lehúztál ebben a világban! :twisted:

Látod, ez csak is azért történhetett, mert valóban nem húztam még le ennyit... Öregítesz vazze! :lol:

Angwen írta: Boldog születésnapot, Julcs! (De kár, hogy nincs neted, és ezeket mind nem fogod látni... :( :cry: )

Hm, találékony Tünc mi mindent megold, látod... :mrgreen:

argh

Több
20 éve 1 hónapja #221280 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Jókívánságok
BOLDOG SZÜLINAPOT JULCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és teljen boldogságban sok ilyen szép napod

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 1 hónapja #221279 Írta: Kincső
Boldog Szülinapot NólindirTünc! :wink: :cheers:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.608 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére