Találkozások

Több
19 éve 7 hónapja #252985 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Találkozások

Estelio írta: De ugye lesz szünet a filmek között? A bővítetteket vetítik vagy a simákat, mert azt hiszem ez nem derült ki?

Természetesen lessz szünet. 10-15 perc
Csak a mozi változat vetítésére kaptunk engedélyt.
A tömeg és a zene valszeg csak az első résznél fog gondot okozni, mivel a második rész vetítése éjjel fél kettőkor kezdődik.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #252983 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Találkozások

olorin.papa írta:

Estelio írta: És a disco nagyon zajos lesz? Vagy el lesz szeparálva a GyU mániás társaság a zsibongó tömegtől?

Teljesen nem tudjuk kizárni a tömeget, kénytelenek leszünk elviselni őket,mivel a disco és a vetítés egy programon belűl kerűl megrendezésre. Remélem nem fog nagyon behallatszani a zene.

Értem. Ha sikerül anyámat megfűzni és elmehetek, majd csak el tudom viselni. Bár a GyU mindíg le tud kötni úgy, hogy ki tudom zárni a zajokat.
De ugye lesz szünet a filmek között? A bővítetteket vetítik vagy a simákat, mert azt hiszem ez nem derült ki?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #252980 Írta: Olorin.papa

Estelio írta: És a disco nagyon zajos lesz? Vagy el lesz szeparálva a GyU mániás társaság a zsibongó tömegtől?

Teljesen nem tudjuk kizárni a tömeget, kénytelenek leszünk elviselni őket,mivel a disco és a vetítés egy programon belűl kerűl megrendezésre. Remélem nem fog nagyon behallatszani a zene.

:bounce: ez a 700-dik beszólásom :hello: vagy hozzá? :roll:

Több
19 éve 7 hónapja #252978 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Találkozások

olorin.papa írta:

Gilgolwen Nimrandir írta:

olorin.papa írta: Na kérem!
Itt az új infók a pápai mozimaratonról:
egy plakátszerű:
kep.tar.hu/papaiolorin/50037589/11871081#2

remélem minél többen jöttök, és vesztek rész
:wink:

jelentkezés: máj 20-ig (lehetőleg) nálam privátban :wink:

Lehet hogy csak én értettem félre valamit (ez esetben elnézést). Csak rossz idő esetén lesz filmvetítés? :roll:

Nem.
A discó lessz rossz idő esetén az előtérben, a film vetítés mindehogyan meg lessz tartva.

És a disco nagyon zajos lesz? Vagy el lesz szeparálva a GyU mániás társaság a zsibongó tömegtől?

Több
19 éve 7 hónapja #252965 Írta: Olorin.papa

Gilgolwen Nimrandir írta:

egy plakátszerű:

Lehet hogy csak én értettem félre valamit (ez esetben elnézést). Csak rossz idő esetén lesz filmvetítés? :roll:

Nem.
A discó lessz rossz idő esetén az előtérben, a film vetítés mindehogyan meg lessz tartva.

Több
19 éve 7 hónapja #252962 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Találkozások

egy plakátszerű:

Több
19 éve 7 hónapja #252945 Írta: Olorin.papa
Na kérem!
egy plakátszerű:

Több
19 éve 7 hónapja #252919 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Találkozások

telcontar írta: Régi hagyományunkról nem megfeledkezendő, a 2005-ös évad szabadtéri nyitóbulija idén is Beltaine!

Mikor lesz? Tavaly április 30.-án volt, az mindjárt itt van.. mikor lehet tudni részleteket?

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
19 éve 7 hónapja #252287 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

Narbeleth írta:

Gandalf írta: Jövő hét pénteken (22-én) 19:00-tól SHANNON koncert lesz!!!
Helyszín: IBS International Buda Stage, Budapest, II. ker, Tárogató út 2-4.

Jelentkezzetek, nem hagyhatjuk ki!

Shannon koncert infok:

Lemezbemutató koncert
taiko-dobosokkal és meglepetésekkel az IBS-ben április 22-én
(pénteken). Sztárvendég: Karácsony János (LGT)

Jegyek elővételben: 391-2525, szinpad@ibs-b.hu
Internetes jegyrendelés: www.interticket.hu

Hja, és ha jól tudom 1700Ft a jegy.
Visítson, aki jönne!!!

TÉNYLEG nagyon jó, gyertek minél többen! 8) Én is ott leszek.

Több
19 éve 7 hónapja #252254 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
szerintem ezt még nemtudják az illetékesek

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 7 hónapja #252253 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások

Inczy írta: Szeretném kérdeztetni, h lesz-e idén Nagy Nyári Talákozó?

SZVSZ nem, mivel lesz helyette Relax Tábor.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
19 éve 7 hónapja #252250 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Találkozások
Én meg, hogy mikor lesz előreláthatóan legközelebb győri Tali? :oops:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 7 hónapja #252244 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Találkozások
Szeretném kérdeztetni, h lesz-e idén Nagy Nyári Talákozó?

Feel the sunshine 8)

Több
19 éve 7 hónapja #252210 Írta: Ankalimon
Később is bármikor lehet csatlakozni, illetve lehet e-mail-ben jelentkezni nálam.

Több
19 éve 7 hónapja #252208 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha valaki rész t szeretne venni a munkába, de adott időben nem tud elmenni hozzátok, az mit tehet?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #252205 Írta: Ankalimon
Ezúton szeretném kezdeményezni egy új MTT csoport, a "Heren Nolmion Endorëo (Középfölde Kutatók Rendje)" létrehozását.

A csoport terveim szerint a tolkieni mitologikus világ belső összefüggéseinek saját szabályai szerinti kutatását végzi. A mű belső nézőpontjából vizsgáljuk Középfölde, illetve egész Arda, történelmi, földrajzi, hadtudományi, kultúrtörténeti, filozófiai, vallási kérdéseit, nagyjából úgy, ahogy most a Középfölde topikokban zajlik.

Miért van erre szükség?

A HNE célja, hogy a fórumon zajló online diskurzust kiegészítse személyes találkozásokkal, ahol egy-egy téma intenzívebb, alaposabb megtárgyalására is lehetőség nyílik, illetve alkalom nyílik a szakirodalom feldolgozására, az általános középfölde kutatási módszertanok bemutatására és az érveléstechnika fejlesztésére.

A tervek szerint a csoport tevékenysége meg fog jelenni a Középfölde topikokban, a Tolkien.hu Középfölde rovataiban, a Lassi Laurië újság hasábjain, és az MTT ismeretterjesztő rendezvényein.

A csoport megalakulásához az MTT szabályai szerint 5 MTT tagra van szükség. A sorainkba várjuk mindazokat, akiket érdekel a tolkieni világ részleteinek elemzése, megvitatása, és kedvet éreznek ahhoz, hogy mindezt közösségi keretekben gyakorolják.

A Heren Nolmion Endorëo csoportalapító találkozójára a következő Tolkien Klub után, május 14-én 19 órakor az Eötvös Collegiumban (Bp. XI. Ménesi út 11-13.) kerül sor.

Szerettel várunk minden érdeklődőt.

Több
19 éve 7 hónapja #252143 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta: Jövő hét pénteken (22-én) 19:00-tól SHANNON koncert lesz!!!

Shannon koncert infok:

Lemezbemutató koncert
taiko-dobosokkal és meglepetésekkel az IBS-ben április 22-én
(pénteken). Sztárvendég: Karácsony János (LGT)

Jegyek elővételben: 391-2525, szinpad@ibs-b.hu
Internetes jegyrendelés: www.interticket.hu

Hja, és ha jól tudom 1700Ft a jegy.
Visítson, aki jönne!!!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
19 éve 7 hónapja #252135 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: Találkozások

Májusi Tolkien Klub

A sötét oldal erői
(a gonosz lényekről: fajtáikról, keletkezésükről, sorsukról, lehetőségeikről, szerepükről a megrontott világban)

Időpontja: 2005. május 14. szombat, délután 14-19 óra.

Helyszíne: Eötvös Collegium, Budapest, XI. Ménesi út 11-13. (a Móricztól 5 perc)

Belépődíj: 300 Ft MTT tagoknak: 150 Ft

Részletes program:
14.00-16.00
Morgoth és szövetségesei
előadó: Molnár Gyula (Ery)

16.00-16.30
A Fekete Beszéd
előadó: Füzessy Tamás (Ankalimon)

16.30-17.30
Játék

17.30-19.00
Vita: Van-e választása egy orknak, vagy más megrontott léleknek? Örök kárhozat vár rá, vagy kap másik lehetőséget?

A Tolkien Klubbal kapcsolatos kérdéseket, felvetéseket, felajánlásokat a tolkienklub@tolkien.hu címre várjuk.

A Tolkien Klub rendezvénysorozat általános programjáról itt olvashatsz: -->

Több
19 éve 7 hónapja #252051 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Találkozások

Andoron írta: Remek... és mikor lesz legközelebb konferencia? gondolom nem túl gyakori...

Ha jól tudom évente egyszer kerül megrendezésre. Az idei lesz a 3. Több topicban is olvasható a részletes program, de ha értdekel itt is megtalálod: www.tolkien.hu/view.php?&c=3&a=1618 :)

Több
19 éve 7 hónapja #252050 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: Találkozások
Remek... és mikor lesz legközelebb konferencia? gondolom nem túl gyakori...

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
19 éve 7 hónapja #252049 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások

Andoron írta: Oh... hát ide hamarabb is olvashattam volna, akkor most elmennék a közgyűlésre, mert szegedi vagyok. De éppen most Pestre utaztam fel, és ha jól sejtem a vonat éppen most robog vissza kis szülőföldemre...

Mikor és hol lesznek még közgyülések??

szegeden konferencia van ;)
közgyűlés máj 21 pesten

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 7 hónapja #252036 Írta: Andoron
Andoron válaszolt a következő témában: Találkozások
Oh... hát ide hamarabb is olvashattam volna, akkor most elmennék a közgyűlésre, mert szegedi vagyok. De éppen most Pestre utaztam fel, és ha jól sejtem a vonat éppen most robog vissza kis szülőföldemre...

Mikor és hol lesznek még közgyülések??

"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"

Andoron honlapja

Több
19 éve 7 hónapja #252022 Írta: Gandalf
Jövő hét pénteken (22-én) 19:00-tól SHANNON koncert lesz!!!

Több
19 éve 7 hónapja #252019 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Találkozások

Narbeleth írta: Akiknek még nincs tagsági kártyájuk, azok mit csináljanak h a közgyűlést követően legyen nekik? :oops:

Menjenek el közgyűlésre ;)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
19 éve 7 hónapja #252016 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Találkozások

Morgana írta: Kicsik és Nagyok,

nagy örömmel jelentem be, hogy a tavaszi, tisztújító közgyűlés időpontja

MÁJUS 21. !

Részletek később.

Addig pirossal karikázzátok be a kalendáriumotokban ezt a napot, mert a piros jó szín, a közgyűlés pedig fontos.

Minden jót!
M

[size=9:2o3ix9tb]
Akiknek még nincs tagsági kártyájuk, azok mit csináljanak h a közgyűlést követően legyen nekik? :oops: [/size]

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
19 éve 7 hónapja #251813 Írta: Gandalf

Aranill írta:

Gandalf írta:

Sirgon Esgalnor írta:

Gandalf írta: Ulmo: :cry:
Akkor ki jön még a fél 7-es IC-vel?

Én jövök a félhetessel. Elöször péntek este akartam menni, aztán rájöttem -a pénztárcámba tekintve- hogy jobban teszem, ha megspórolom a szállás pénzt. Ugyan utálok korán kelni, de ez van. A helyjegyet nem kéne egyszerre megvenni, hogy együtt ülhessen, aki jön? Vagy intézze mindenki maga?
Vissza akkor jönnék, mikor a társaság többi tagja. Szóval nekem mindegy.
Plusz info: Melyan is jön, de ö péntek este, és lent alszik Szegeden. Van már szálása.
Na emberek, hajrá! Ki jön még? Elvégre Tolkien társaság lennénk, vagy mi a szösz!

Én megveszem a jegyet, közel lakok a Nyugatihoz. De akkor fixáljuk le, hányan megyünk együtt! Aranill, Sirgon, még valaki?
Visszafele melyik vonattal menjük aznap?

A Szegedre szóló jegyem még nincs meg, holnapra tervezem a megvételt, ha tudsz ebben segíteni köszönöm. Szivesen csatlakoznék hozzátok. Melyik vonattal tervezitek a leutazást? Az idő rövid, nethez csak ma tudok hozzáférni. Ha ez ügyben keresel péntek 12 óra után a 06 20 9929 525 telefofonon elérhető leszek. A visszaútra már van jegyem, ha minden igaz a 18 45 kor induló vonatra szól. :wink:

Aranill, ha igényt tartasz rá, veszek helyjegyet, megkereslek ma telefonon!

Sirgon, kösz, hogy szóltál!

Több
19 éve 7 hónapja #251809 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Kicsik és Nagyok,

nagy örömmel jelentem be, hogy a tavaszi, tisztújító közgyűlés időpontja

MÁJUS 21. !

Részletek később.

Addig pirossal karikázzátok be a kalendáriumotokban ezt a napot, mert a piros jó szín, a közgyűlés pedig fontos.

Minden jót!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
19 éve 7 hónapja #251805 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások

Aranill írta: A Szegedre szóló jegyem még nincs meg, holnapra tervezem a megvételt, ha tudsz ebben segíteni köszönöm. Szivesen csatlakoznék hozzátok. Melyik vonattal tervezitek a leutazást?

A Nyugatiból induló 6h35p-ös Napfény-IC-vel tervezzük a leutazást, ami 8h49p-re van lent Szegeden. Gandalffal én csak a helyjegyet vetetem meg, hogy egy helyre szóljon. Hogy te mit szeretnél vetetni vele, azt legjobb ha közvetlenül tárgyaljátok meg. (Gandalf 20/3841-411)

Több
19 éve 7 hónapja #251791 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta:

Sirgon Esgalnor írta:

Gandalf írta: Ulmo: :cry:
Akkor ki jön még a fél 7-es IC-vel?

Én jövök a félhetessel. Elöször péntek este akartam menni, aztán rájöttem -a pénztárcámba tekintve- hogy jobban teszem, ha megspórolom a szállás pénzt. Ugyan utálok korán kelni, de ez van. A helyjegyet nem kéne egyszerre megvenni, hogy együtt ülhessen, aki jön? Vagy intézze mindenki maga?
Vissza akkor jönnék, mikor a társaság többi tagja. Szóval nekem mindegy.
Plusz info: Melyan is jön, de ö péntek este, és lent alszik Szegeden. Van már szálása.
Na emberek, hajrá! Ki jön még? Elvégre Tolkien társaság lennénk, vagy mi a szösz!

Én megveszem a jegyet, közel lakok a Nyugatihoz. De akkor fixáljuk le, hányan megyünk együtt! Aranill, Sirgon, még valaki?
Visszafele melyik vonattal menjük aznap?

A Szegedre szóló jegyem még nincs meg, holnapra tervezem a megvételt, ha tudsz ebben segíteni köszönöm. Szivesen csatlakoznék hozzátok. Melyik vonattal tervezitek a leutazást? Az idő rövid, nethez csak ma tudok hozzáférni. Ha ez ügyben keresel péntek 12 óra után a 06 20 9929 525 telefofonon elérhető leszek. A visszaútra már van jegyem, ha minden igaz a 18 45 kor induló vonatra szól. :wink:

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
19 éve 7 hónapja #251762 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Apróbetűvel, hogy mást ne zavarjon:

[size=9:5b6l2v2l]Szombaton, azaz 16-án ha van kedve valakinek Margit-szigethez, várom szeretettel ;) Meg még egy páran szivesen talnánk. Vauzzon priviben,akinek van kedve.. [/size]

Béfejeztem.. :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.206 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére