Találkozások

Több
20 éve 6 hónapja #195327 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Figyelem!!!

Szóval jövőhét kedden (május 25.) 15:00-tól (tehát délután 3 órától) szereplőválogatás a KHE-re (Kis Humoros Előadás). Tali: a Margitszigeten, mondjuk a bejárónál a szokott megállóban (nem a 4-6 villamoséban, hanem a buszéban). Mindenkit szeretettel (és gonosz tekintetű bírákkal :twisted: ) várunk :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #194889 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

no, 5-én TK is lesz, a világért sem szeretnék keresztbeszervezni :) ha 19-e sem jó,
akkor:

Turandot
jún13-vasárnap, délelőtt 11.00
, aki szeretne jönni, az írjon nekem emilt a cueddo@yahoo.co.uk címre, sebesen. aztán sztem gyorsan gyűjtsük egybe a pénzt, és vegyük meg a jegyeket.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #194456 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

Kaposi Angéla, Varda, betegsége miatt sajnos nem tudja megtartani ma az utolsó Quenya előadását, ezért ma

Baksai Károly, _Neo, fog beszélni nekünk a quenya nyelvhez tartozó írásmódról!!!

Megértéseteket köszönjük!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 6 hónapja #194228 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor marad 13 az operára...végülis, tán nem gáz az a 11 óra...vagy igen?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja #194217 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Találkozások

Ringbearer írta: Tényleg Sting koncertre ki akar jönni? asszem megint az az ingyenes kapcsolat-koncert.

Igen, ingyenes, és a Hősök terén lesz a T-mobile nap alkalmából.
Bővebb infók itt:

www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000089054

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #194211 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások

Esgal írta: Érdekel engem is, de 5-én tényleg Sting koncert, és nem kizárt, h oda is mennék. Mit szóltok a 19-hez?

Tényleg Sting koncertre ki akar jönni? asszem megint az az ingyenes kapcsolat-koncert.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #193979 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha már opera akkor egy kis Teaser: úgy tudom, július közepetáján (még a tábor előtt) megint lesz Koltai-féle Bakáts téri, ezúttal az Álarcosbál, Verditől. 8)[size=9:30syodeb]Majd nézzetek meg benne! ;) [/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 6 hónapja #193952 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha minden igaz, a tizenkilencedikei hétvégén mennénk Sirályrétre. Úgyhogy elvben az sztornó.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 6 hónapja #193930 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Érdekel engem is, de 5-én tényleg Sting koncert, és nem kizárt, h oda is mennék. Mit szóltok a 19-hez? Vagy lesz akkor is valami?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja #193851 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

JAVASLATOM EGY KÖVETKEZŐ OPERALÁTOGATÁSRA: (Operaházban lesz)

TURANDOT

jún5-szombat (19.00)
jún13-vasárnap (11.00)
jún19-szombat (17.00)

gyorsan mondjátok, hogy van-e kedvetek + mikor.
én nagyon örülök, nekem ez az abszolút kedvencem az operák között, és 2-3 év után végre újra előadják.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 6 hónapja #193766 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedvesek!

Ugye nem felejtettétek el, hogy május 15-én, most szombaton Tolkien Klub lesz a Zöld Macskában?!

A program:

Május 15 . (szombat) 14:30

14:30 - 16:00: Beszélgető-sarok: Középfölde népeiről
16:00 - 17:00: Quenya nyelvlecke - Kaposi Angéla
17:00 - 18:30: Két világ határán - A féltündék - Füzessy Tamás

A Beszélgető-sarok ban ezúttal az eddigiektől eltérő vitára hívjuk az érdeklődőket. A kérdések, amelyeket feszegetni fogunk, a fajok közötti kapcsolatokra vonatkoznak majd egy kissé sajátos szemszögből.

Ők azok, akik két világ határán állnak, s sorsukat a legszebben talán éppen Elrond és Arwen élete példázza. Választásuk, kétségeik, Középföldén elfoglalt státusuk mindig foglalkoztatta az olvasókat.
Az előadás során Füzessy Tamás rávilágít a féltündék történetére a Tolkien-i mitológián belül.

A helyszínre vonatkozó további részleteket a főoldal Tolkien Klub címe alatt találjátok.

Mindenkit szeretettel várunk!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 6 hónapja #193658 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
hát én szívesen résztvennék egy pub-ozós buliban, mint múltkor:)
sztem megyünk.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #193646 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Lesz valami közös együttlevés a TK után szombaton?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #193399 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsi Nagy Nyári Találkozóra
pénzbefizetési lehetőség
[size=9:23qpg0ws](most a héten ezek, de lesz majd később is alkalom...)[/size]

május 11, kedd, délután 2-től a Dodie-által meghirdetett Margitszigeti találkozón. Én csak délután csatlakozom a társasághoz, aki fizetni akar addig maradjon.

május 12, szerda, 12-13 között, az ELTE-TTK lágymányosi "Északi" tömbjénél (Kint előtte egy padon, vagy ha esik akkor bent a portánál.)
(Térkép itt.)

Ha nem találnátok meg (06-30) 437-28-57.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja #193220 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta: Kicsit OFF: csak én vagyok rohadt béna, vagy tényleg nem lehet új eseményt feltölteni a Kalendáriumba? :oops: :roll: Nem találtam ilyen gombot... :? (/me gondolta hogy feltölti a keddi talit, de nem sikerült... :roll: )

Be kell menned valamelyik főkategóriába (pl. MTT), ott rákattintani a kívánt dátumra és ott már meg fog jelenni az "Új esemény" (vagy valami ilyesmi) gomb. Ha kitöltötted a dolgokat, akkor még várnod kell az engedélyezésre.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #193217 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Találkozások
NPB avagy a Nagy Pápai Buláj

Terveim között szerepelt már régen, hogy másokat meghívjak, és megmutassam nekik a ezt a szép várost. Ennek most konkrét ideje is van: július 2-4 ig. Péntektől vasárnapig.
Ebben kérem a ti segítségeteket is. Ez egy program tervezet, és minden remek ötletet szívesen várok.

Péntek:
Érkezés: Kb.: 10.55 re a vasút állomásra, onnét busszal megyünk ki a mező kollégiumába (még szervezés alatt)
Elhelyezkedés, lerakodás, ebéd…

Kb.: 14 órától 17 óráig idegenvezetővel Pápa bemutatása (templom, kékfestő, stb…) szervezés alatt

17 től szabadprogram. (beszélgetés, várkert, Hársfavirág)

Szombat:
Kirándulás a Magányos Hegy-re. (Somlóra)
Indulás Kb.: 9-órakor, bérelt busszal.
Séta fel a várhoz, (ősi törp erőd) meg a kilátóhoz
Kb. 14-órakor ebéd egy pincében, törköly meg pöri meg bor (18 éven felülieknek)
Kb. 17-órakor visszaindulás pápára.
Szabadprogram, esetlegesen bogrács paprikás krumplival.

Vasárnap:
Szabadprogram egész nap meg készülődés haza.

Kb. 20-órakor megtörlöm a homlokom: Na ezzel is megvagyunk!

Nagy vonalakban ennyi. Kb. 18-23 főre számítok, a pontos pénzügyi kalkuláció majd később, a dolgok előre haladtával.

(ez egy felugró ablak, amely néha megjelenik itt :roll: )

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
20 éve 6 hónapja #193183 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Nahát úgy néz ki h ebbQl Margitsziget lesz:) Tehát a találkozó kedden lesz, 10:00kor a Nyugati Pályaudvar fQbejárata elött a lépcsQkön valahun. gyertek gyertek sokan, aki késQbb jönne, az hívjon fel(06203953098) és megmondom hol vagyunk.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #193143 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Emberek!

Május 22.-én (két hét múlva szombaton) este kilenc órakor a pannonhalmi piactéren Varga Mikós főszereplésével István, a király (a rockopera) lesz! :D
Ha érdekel titeket, és szeretnétek jönni, jelezzétek!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #193079 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodie sok jó ember kishelyen is:)))

A mostani állás szerint jóidő lesz. De ha mégse akkor jühetünk még mindig ide.)
Amugy ha rend van a nagyszobában (és most rend van) akkor olyan 20 ember befér:) Igaz, hogy egymás ölében de befér:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #193070 Írta: Dodiee

Rabyn írta: UGYE SENKI SE FELEJETTE EL EZT:

Dodie írta:

Na, Palimadár, akit minden hülyeségre rá lehet venni jelentkezik...
Tehát, mint Toma írta, május 11.-ére, vagyis jövőhét keddre szerveznénk egy talit akárhová, eddig felmerült ötletek:
Városliget : összenépi danaj, éneklés, hippimód ugrálás a fűben, esetleg bringóhintóbérlés, valamint láblógatás, fagyi- és vattacukorzabálás)
Margit-sziget: kb ugyanazok mint a Liget esetében
Csúszdázás a Gellérthegyen : csúszdázás a Gellérthegyen egyéb programokat ott nem tudok, bár biztos van még ott vm ami vicces.
A tali 10kor lenne a Nyugati főbejáratánál,(nem később nem korábban, Tomát ekkor rúgják ki otthonról éljen a család) max(!!) fé11ig várunk, de ez még változhat. Gyertek minél többen!!! Igen, később is lehet csatlakozni, persze addig jó lenne ha kiderülne h hova megyünk.. szal ki jönne, és hova menne szívesen??

és ezt: HA NEM LESZ MELEG IDŐ AKKOR FELJÖHETÜNK HOZZÁNK DVDZNI VIDEOZNI STB MERT ITT MINDEN VAN ANYA DOGOZIK A TESOIM SULIBA SZAL JÖHETÜNK HOZZÁNK MÁR ELKÉRTEM A LAKÁST!

Rabyn, nálatok nem fogunk elférni. legalábbis remélem hogy jönnek még emberek:PP azért mindenki imádkozzon Eruhoz a jó idQért!!

Több
20 éve 6 hónapja #193034 Írta: Rabyn
UGYE SENKI SE FELEJETTE EL EZT:

Dodie írta:

Tehát, mint Toma írta, május 11.-ére, vagyis jövőhét keddre szerveznénk egy talit akárhová, eddig felmerült ötletek:
Városliget : összenépi danaj, éneklés, hippimód ugrálás a fűben, esetleg bringóhintóbérlés, valamint láblógatás, fagyi- és vattacukorzabálás)
Csúszdázás a Gellérthegyen : csúszdázás a Gellérthegyen egyéb programokat ott nem tudok, bár biztos van még ott vm ami vicces.
A tali 10kor lenne a Nyugati főbejáratánál,(nem később nem korábban, Tomát ekkor rúgják ki otthonról éljen a család) max(!!) fé11ig várunk, de ez még változhat. Gyertek minél többen!!! Igen, később is lehet csatlakozni, persze addig jó lenne ha kiderülne h hova megyünk.. szal ki jönne, és hova menne szívesen??

és ezt: HA NEM LESZ MELEG IDŐ AKKOR FELJÖHETÜNK HOZZÁNK DVDZNI VIDEOZNI STB MERT ITT MINDEN VAN ANYA DOGOZIK A TESOIM SULIBA SZAL JÖHETÜNK HOZZÁNK MÁR ELKÉRTEM A LAKÁST!

Több
20 éve 6 hónapja #193013 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves TVnéző Gyerekek, Vállalkozó szelleműek és kevésbé!

2004. Június 11-13án ismét megrendezésre kerül a Sport Sziget fesztivál.
Tudomásomra jutott, hogy megintcsak lesz bungee jumping...azt sajnos még nem tudom, hogy ingyért lesz-é. De, ha netalántán, esetleg, mégiscsak lehet 0 pénzért halált ugrani, lenne-e olyan bátor egyén, aki hajlandó velem sorbanállni eme felemelő élmény kedvéért??
Ha igen, az ajánlatokat kérem priviben, smsben, személyesen megtenni! :wink:

Csak azért szóltam most, hogy senki ne szervezzen akkorra semmit! És a vizsgázóknak - mint én is - egy fél nap azért belefér...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #192997 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee írta: Patiszon: web.tvnetwork.hu/vidaa/wic/beltane/index.html

[size=9:20ie1vp5]u.i.: nem emlékszem rád... neked volt szöke hajad? :? [/size]

Köszönöm szépen, megnéztem az oldalt, és megtudtam, hogy miért is voltunk ottan :) )
Nem, nem szőke a hajam, kb. úgy nézek ki, mint az avatárom, csak szemüveges vagyok és nem szoktam kibontva hordani a hajam (jókor mondom, mert most pont úgy van... :) ))
Semmi baj, hogy nem emlékszel rám, én sem emlékszem Rád, szóval egálban vagyunk, de ha lesz még találkozó, jövök, és megkereslek, és megismerjük egymást :) )

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
20 éve 6 hónapja #192677 Írta: Görénycucc
Görénycucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Brühühühü.... Mivel nem sokakat mozgatott meg a ballagásom, azért még eccer beírom a dolgot... Szóval holnap, 8-án, 10órakor ballagás, Budaörsön az Illyés Gyula Gimnáziumban... Remélem azért valaki idenyomja a pofikáját... :oops: :(
/megközelítés: piros 40-essel a móriczról, gimnázium megálló/ Puszika!

Az úúúúúútragonoszGörénycucc :)

Több
20 éve 6 hónapja #192642 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Padlásra jelentkezni még kedd (május 12.) estig lehet! Holnap megmondom hány jegy van! Jó lenne fizetni is addig! :!: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192405 Írta: Dodiee
OK, mivel úgy látom Cica törli az "én is jönnék" hozzászólásokat(ami persze teljesen normális, az én ibám h nem írtam h priviben írjon aki jön), így kérném azokat, akik jönnének, hogy priviben szóljanak. azok is, akik már írták ide h jönnének!!!!! oks?

Több
20 éve 6 hónapja #192375 Írta: Rabyn
HOLNAP AKI JÖN MOGY BALLAGÁSÁRA NÉGY FÉL ÖT KÖZÖTT LEGYEN ÚJPEST KÖZPONTBA

Több
20 éve 6 hónapja #192233 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső tegnapelőtt írta: Na ide is beírom. :wink:

Kincső a Zene topicban április 28-án írta: Padlás? Mi az osztállyal megyünk a május 15-eire, le van foglalva 31 jegy, de szvsz jópáran nem fognak jönni. Megpróbálom megszerezni a felszabaduló jegyeket, ha nem kapnátok amúgy, jó? (Aztán osszátok el magatok közt valahogy... )

Kincső a Zene topicban ma írta: Figyelem Padlásosok! :wink:
Most már biztos, hogy néhány jegyet tudok szerezni amájus 15-i 19 órás előadásra!
Szóval akit érdekelne, az sürgősen írjon privit vagy e-mailt telefonszámmal! Szerdán tudom meg, hogy pontosan hány jegy eladó (1500 HUF), de ezen a héten el kéne dönteni (azaz pénteken meg kell mondanom, tehát csütörtök estig lehet jelentkezni), hogy hány kell nekünk, mert ami nem kel el, azt visszamondják! :!:
A jegyeket túljelentkezés esetén értelemszerűen jelentkezési sorrendben fogom odaadni.
Az 1500 HUF befizetését jó lenne, ha csütörtökön el tudnánk intézni, mert nem biztos hogy meg tudom előlegezni! :roll: :!: Gondolom lesz csütörtökön Szkíták próba a Margitszigeten, ott megtalálható leszek. :idea:
Kincső

Na ebből csak az a változás, hogy mégsem tudom még, hány jegy lesz pontosan, de JELENTKEZZETEK!!!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #191933 Írta: Dodiee
Városliget: összenépi danaj, éneklés, hippimód ugrálás a fűben, esetleg bringóhintóbérlés, valamint láblógatás, fagyi- és vattacukorzabálás)
Csúszdázás a Gellérthegyen: csúszdázás a Gellérthegyen ;) egyéb programokat ott nem tudok, bár biztos van még ott vm ami vicces.

Több
20 éve 6 hónapja #191903 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedden jóltudom érettségi szünet van.

és én spec Bp-n leszek aki mondjuk kíváncsi rám vagy van valami elvámolni valója vagy csak összeröffenést szeretne az jelezzen nekem

köszi:Toma

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.180 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére