Találkozások

Több
17 éve 11 hónapja #307357 Írta: Minath_Ithil
Minath_Ithil válaszolt a következő témában: Találkozások
Tolkien szülinapján nem lesz vmi összejövete?
vkitpől hallottam h pár éve a corvinban volt és egy csomó gyu-s cuccost lehetett venni.....most januárban nem lesz?

where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #307282 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Találkozások
Figyelem!!! Gondori-Cardolani Karácsonyi Tali december 17-én vasárnap délután kettőtől a Siriusban!! Hagyományokhoz híven a 2 embercsapat tagjait gondoltuk összehívni egy kis ünnepi hangulatú teázásra, de természetesen más népeket is nagyon szívesen várunk!! ;) Hozhattok sütit-csokit vagy akármit, amitől ugy gondoljátok h jólérezzük majd magunkat:) Gyertek minél többen! :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #307038 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Találkozások
Eddig soha nem tudtam szólni, de most nem vétel el. Szóval oldalbordámnak, Viktornak (MTT-köznyelven "Mírrand Csodapasija) és a zenekarának most pénteken lesz koncertje a Téglagyári Megállóban, őket pedig az Uriel nevű banda követi a zajongásban. Aki nem hallott még a fiúkról - az Avatar-ról -; dallamos magyar rockot játszanak, pénteken (az énekes erdélyi "száműzetése" vagy hazazavarása és egyebek miatt) négyen tolják majd a muzsikát a fülpároknak. Kissé Eddás hangzásúak az első számaik, de egyre jobban magukra találnal. Akit érdekelne némi ízelítő, az töltse le a demójukat a www.avatarzenekar.hu/ oldalon. Tényleg gyertek el, mert (elfogultságom ellenére elfogulatlanul) valóban naggggyon jóóóóóó zenét csinálnak! Olvassátok, hallgassátok, GYERTEK EL!!!

Summa:
AVATAR, majd Uriel koncert a Téglagyári Megállóban
Cím: 1180 Bp. Üllői út 453.
2oo6.12.8.
Megközelíthető például a Határ úti metrómegállótól 50-es villamossal (a Városház utca megállónál kell leszállni). Éjszakai buszjárat is van, ha elhúzódna a buli :)

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
17 éve 11 hónapja #306785 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Találkozások
szerdai tali a jégpályán a mikulással?

www.mujegpalya.hu/cikkek.php?news_id=44

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 11 hónapja #306414 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha szervezel biztos lesz.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 11 hónapja #306389 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
Várható valamiféle MTT-szilveszter?

"Similis simili gaudet"

Több
17 éve 11 hónapja - 17 éve 11 hónapja #306239 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Találkozások
dec 17-én mi megint tartunk 1 nagyszabású csapattali a sziszegőkkel a mostani sikerére való tekintettel, 1 kicsit karácsonyi beütéssel.A két nép figyelgesse közben a topicokat.
Természetesen mindenkit szeretettel várunk!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 11 hónapja #306229 Írta: Rabyn
Utána?

Több
17 éve 11 hónapja #306228 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: dec 16? az szombat:)

HNE van és én tartok ismertetést az Elveszett Mesék II kötetéről

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #306211 Írta: Rabyn
dec 16? az szombat:)

Több
17 éve 11 hónapja #306195 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Kérdésem lenne az egybegyültekhez:

Mivel idén elmarad Kismaros, lenne-e kedv, hangulat, stb egy karácsonyi délutánhoz?

Igen, csak ne december 17-én délután, ha lehet.
És ha már itt tartunk: felhívom minden érdeklődő figyelmét, h. a Főnix Drámastúdió karácsonyi műsora december 17-én délután lesz, mindenkit szeretettel látunk (Ring, Gillz, Cue, Nim és én, [size=9:28tdtiuo]meg az összes többi fellépő, csak őket nem ismeritek :) [/size] ). :wink:
Pontosabb infók majd lesznek :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 11 hónapja #306185 Írta: Rabyn
Kérdésem lenne az egybegyültekhez:

Mivel idén elmarad Kismaros, lenne-e kedv, hangulat, stb egy karácsonyi délutánhoz?

Több
17 éve 11 hónapja #306143 Írta: Tünde
katt

Mindenki, aki szeret korcsolyázni és szeretne egy nagyon érdekes és szép estét eltölteni a Szépművészeti Múzeum ünnepségén az jöjjön el!

december 1.-én 20 órakor tali a Jégpálya főbejáratánál.

Több
18 éve 6 órája #305925 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Ankalimon írta írta: Figyelem!

A november 25-i MTT Közgyűlés helyszíne megváltozott. A Batthányi Alapítvány helyett az új helyszín:

Alternatív Közgazdasági Gimnázium,
1035 Raktár u. 1.

(az Árpád-híd budai hídfőjének közelében, a Szentendrei út elején)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 15 órája #305913 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok emberek! Nov 26-án vasárnap lesz 1 gondori-sziszegő csapattali, de minden más népből való egyént szívesen látunk. Több mint vszínű, h teázós valami lesz. További infó a GONDORI topicban!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
18 éve 20 órája #305881 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves népek!
december 9én lesz egy nagyon zsír Törp találkozó, ahová várjuk minden nép küldötteit. A találkozó Győrben leszen megejtve cukrászda teázó satöbbi helyszíneket érintve. Pontos időpont még nincsen egyeztetve, de akit érdekel a téma, dobjon meg egy privivel, hogy számítsak rá, és értesítsem ha megvan az indulás és egyéb :wink:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 2 napja #305764 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
Lesz közös szilveszter?

"Similis simili gaudet"

Több
18 éve 3 napja #305684 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Találkozások
FIGYELEM!!!

Szerveztési hiba folytán (nem baj, ebből is tanulunk) a Közgyűlés helyszíne nem a Batthyányi alapítvány termében lesz, hanem valahol máshol. Ez a valahol máshol még nem derült ki, hogy de amint kiderül, midnenki e-mailben kap értesítést, és a fórumon is kihirdetésre kerül, több helyen.

Továbbá keresek kettő az az kettő darab ökéntest (vagy többet, de legalább kettőt), akik vállalják, hogy 9 és 11 óra között ügyeletet vállalnának az alapítványnál, és az új helyszínre irányítják az embereket. LEhet váltásban, is, ami a fontos, hogy 9-11ig valakik mindenképp legyenek ott.

Ezen felül jelentkezőket keresek a kgy-re regisztrációhoz (ez azzal jár, h 9-ra mindenképp oda kellene érni), illetve a lebonyolításhoz, úgymint szavazatszámlálás és egyéb ad hoc segítenivalók. Jelentkezni nálam e-mailben ( mogyorocska@yahoo.com ), vagy telefonon (06 70 317 71 26)
Előre is köszönöm a segítséget, és köszönöm a figyelmet:D
mogy

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
18 éve 1 hete #305101 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások

icke írta: Üdvözletem!

Kismaros idén már biztos, hogy nem lesz? Még csak hasonló sem?

icke

Icke sztem Kismaros nem, de másról keringenek szagok.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 1 hete #304954 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
A Középfölde Kuatók Rendje (HNE) második találkozóját november 18-án, szombaton tartja 14-től a budapesti Sirius teaházban, találkozó fél kettőkor a Kálvin-téren!

Téma: Az elveszett mesék könyve első kötetének második fele
Előadó és vitavezető: icke

Több
18 éve 1 hete #304865 Írta: Gandalf

Több
18 éve 1 hete #304724 Írta: Rabyn
Icke: csinálj! A vezetőség megpályáztatta állítólag. De szerintem ha elkezdi valaki MOST szervezni akkor lennének rá jelentkezők.

Nekem sajnos ebben a percben nincsen rá energiám, de szervezőtársnak beszállok.

Több
18 éve 1 hete #304702 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdvözletem!

Kismaros idén már biztos, hogy nem lesz? Még csak hasonló sem?

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 1 hete #304678 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Remélem, elnézitek nekem, hogy nem írok 56 ímélt, itt iszonyú lassú a net.

FELHÍVÁS FELHÍVÁS FELHÍVÁS

Kedves barátunk!

Szeretettel várunk téged, a táborszervezői csapat oszlopos tagját november 14-én, kedden 18:00-kor a Stex Házban (Baross utca-Nagykörút sarka). Rendi vezetőt, csapatvezetőt, táborvezetőt egyaránt szívesen látunk, de olyan lelkes jelentkezőket is, akik használható (!) ötlettel vagy felajánlással érkeznek (az ő esetükben kérnék egy e-mailt a rayanzbox@yahoo.com -ra, hogy jönnek, különben értetlenül nézek majd). Egy előzetes beszélgetést terveztünk mérsékelt örüléssel, a következők fognak elhangozni:

-a pályázattal és pályáztatással kapcsolatos előzetes információk, az indíttatás és alapkoncepció, amiért a tábort szervezzük
-ki mit vállal a táborszervezésben
-ki milyen ötletekkel érkezett
-ki mit vár el a tábortól

Az itt szereplő érintetteknek recommended:
Ery, Tünde, Alyr, Rayan, Angwen, Leguanember, Esgal, gillz, Dreamer, Rabyn, Szofi, Ladis, Gandalf, Kincső, Felagund, Inczy, Ringbearer, Dodie, Ryana, Melian, Aeglos, Ankalimon, Gumipók

Gyertek kocsmázni magyarul, most még eshetünk szét.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 2 hete #304383 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
Új alapszabály és manifesztum megbeszélése:

November 12. vasárnap, reggel 9., helyszín: "Gandalf-rezidencia" (cím nem publikus, csak priviben, mailben, telefonon adom ki, aki jönni akar, jelezzen!)

Programterv: amatőr jogászkodás, okoskodás, viták, egymásnakesés.

Várjuk a legelszántabbakat.

Több
18 éve 2 hete #304173 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Köszi :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 2 hete #304147 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások

Minerva írta: Ha fél nyolctól lesz, miért fél hatkor van a tali? Én szívesen mennék, de fél hatig órán ülök. :)

Azért, mert 6-tól egyéb tárlatvezetések is vannak (most például az Antik Gyűjteményben, de máshol is) + jazzt lehet hallgatni.
De szerintem elég, ha 6-ra jössz, megvárunk (sőt, ha később érsz oda, akkor is.

Itt a részletes program:
www.szepmuveszeti.hu/web/guest/articlevi...31&mi_article_id=172

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 2 hete #304129 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha fél nyolctól lesz, miért fél hatkor van a tali? Én szívesen mennék, de fél hatig órán ülök. :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 2 hete #304101 Írta: Tünde
November 9.-én csütörtökön a Szépművészeti Múzeumban a múzeum+ keretében tárlatvezetéssel 19.30tól megnézzük Caravaggio Dávidját.

Várunk Meliánnal mindenkit szeretettel.

Találkozó a múzeum előtt este fél 6kor.

Belépődíjak:
Múzeum+ alapjegy: 2 000 Ft (érvényes: összes tárlat, Jazz Szalon, tárlatvezetések)
Múzeum+ alapjegy kedvezményes: 1 500 Ft (érvényes: összes tárlat, Jazz Szalon, tárlatvezetések) A kedvezményt igénybe vehetik: érvényes nappali diákigazolvánnyal rendelkező diákok

Több
18 éve 3 hete #303486 Írta: Rabyn
Helowín nem lesz, legalábbis nem lesz szervezve.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.226 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére