Találkozások
- Evenstar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Thaur 15.00-ra érkezik az Árpád-hídhoz, én pedig kimegyek elé. Teluka, ha nagyon ráérsz, akkor jöhetsz te is, illetve mindenki más, aki nem tud mit kezdeni az üres perceivel aznap. Aztán, ha Thaurt felszedtük, elindulunk a teázó felé. Mivel nincs messze, szerintem már jó fél órával előbb ott leszünk. Ezért beülünk, majd ha a babzsákos rész felszabadul, akkor gyorsan bevágódunk oda.
- 16.00-kor van találkozó a Deák téren. Ezért én Thaurt és Telut, és mindazokat, akik esetlegesen elkísérnek, otthagyom babzsákot melegíteni, és kiballagok a többiekért a Deák térre. Maradjunk abban, hogy az aluljáróban fogok várni mindenkit, a metróhoz képest egy szinttel feljebb lévő Princess pékség előtt. Aki nem talál oda, hívjon fel: 30/224-6314.
- Miután mindenkit összegyűjtöttem, visszaslattyogunk a teázóba.
- Akik elvesztek a Deákon, vagy később jönnek, szintén hívjanak fel a Deák térről és kimegyek értük.
Minden világos mindenkinek?
Even
"The light of the Evenstar does not wax and wane."
giftoftheevenstar.gportal.hu
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fereste
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
másrészt én nem vaok kórista, de ha kötetlen dalolgatásról is lesz szó szívesen éneklek, mert azt szeretek, meg benne is vaok a sulikórusban (bár abban minden farshangú emberke is benne van... )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
Aha! ok, köszi!!Telumehtar írta: Aug: a Deákon 4kor találkozunk...tudod ott ahol a mutkor...3-ra csak néhányan mennek Thaur elé
ORLANDO 4ever!!!!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Alyr mester, úgy jutsz oda, hogy a Nyugatitól metróval eljössz a Deák térig, onnan följössz az aluljáróba (mindig a Kijárat felé mész-a Princess sütödénél balra kell fölmenni), onnan megint balra mész és a Károly körút felé jössz föl, ott mész egy darabig, majd a bazi nagy oszlopok után befordulsz balra egy bazi széles utcába, végigmész rajta (egy bazi nagy boltív alatt), oszt a végén, ahol már az egész összeszűkül, megtalálod a teaházat.
Várunk mindenkit szeretettel!!!
1 embernek -vagy inkább tündének- különösen örülnék, de mivel az ő ottléte csaknem lehetetlen, majd énekelünk neki távollétében
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Ja, Elasior: Tök jó ötlet, meg aranyos vagy, h meghívsz mindenkit, de ha jól értesültem, akkor már 2 talit szerveztünk csak szilveszterre... (egyet biztosan tudok -->Kriszanánál, a másikról nem tudok sokat!)
ORLANDO 4ever!!!!
- Telumehtar
- Nem elérhető
Elöször is: Nem lehetne hogy én is kimegyek Thaur elé vagy valami? mert én egész nap ráérek....szóval úgy jó hogy Even veled megyek azután hozzánkcsatolódik Thaur és elmennénk a Kics@Világba... ott ha a babzsákos rész üres akkor Thaurral lefoglaljuka helyeket és Even elmegy összeszedni a többieket..és akkor Jó lesz Evennek mert összeszedi a többieket jó lesz Thaurnak mert nem lesz egyedül és nekem mert addig nem unatkozom :) no jó igy???
Egyébként a klipes dolgot meg kell ott beszélni mert vannak új fejlemények... Na mentem.... péntek rulz lesz..ja és sokan leszünk...
Min, Irunien: Ne csináljátok mááár... naaa...tetessétek magatokat halottnak
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
akkor megyek.
Ja és, még egy kérés.
Ha véletlenül el tudok jutni a teázóba és belépek, lesztek szívesek letámadni, mert én általában senkit sem szoktam észrevenni...
(főleg párás szemüveggel)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Evenstar
- Nem elérhető
El?ször is itt is mondanám, hogy pénteken a kóristákat várom a Kicsi@világ teázóba, a tali színvonalának emelése érdekében itt fogunk dalolászni! :mrgreen: Dodiee: Oké, meghallgathattok minket, de utána tapsolnotok kell, még ha szörny?ek voltunk is!!!
Amúgy meg mindenkinek: ez a pénteki tali olyan "csakúgyjöjjünkösszemertmárrégtaliztunk" dolog, mindenkit szeretettel válunk, ha er?t érez magában a dalrafakadásunk elviseléséhez. Nagyjából 4-t?l 9-ig leszünk a már említett teázóban, el?tte a Deák Ferenc téren találkozunk, mondjuk 4-kor. (Oké, tudom, hogy az már a foglalás kezdete, de emiatt odamehetne valaki korábban (Rayan? Vagy valaki más?), és foglalhatná a helyet, én bevállalom, hogy a Deákon négykor összegy?jtöm az embereket. S?t, jobb ötletem van! Thaur, te ugye háromra jössz fel? Na, akkor a múltkorit pótlandó, kimegyek érted a buszpályaudvarra 3ra, odamegyünk a teázóba és bevesszük magunkat a babzsákos részbe, amint az felszabadul, téged otthagylak helyfoglalónak, én meg kimegyek a talizó népekért és imádott kóristáimért 4re a Deákra.
Emberek, jó lesz ez így?
Even
- Kincső
- Nem elérhető
Narie: január 9-e nem szombat, hanem csütörtök...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Elasior
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Olyan rég jártam a Fórumon, hogy már alig találtam ide. Elég szomorú, de felejtettelek el titeket.
Karácsony és újév között egy találkozóra hívlak titeket a Mátrába. Nem konkrétan GyU témájú, inkább természetvédelem, de hátha...
Téli Madarászat a Mátrában
Programokról:
Dec. 26-27-én gyülekező.
Dec. 27-én délután rövid túra a környéken.
Dec. 28-29-én erdei énekesmadarak gyűrűzése.
Dec. 30-án mátrai kirándulás Mátrafüreden át Sás-tóra.
Dec. 31-én kirándulás a Cserhátba a Kozári-patak völgyébe és a Hármas forráshoz. Esti óráktól szilveszter Csécsén.
Esténként divetítés, társasjáték, halászléfőzés.
A szállás Szurdokpüspökiben lesz a nagymamámnál, nem kerül semmibe, de hálózsákot hozni kell, esetleg polifoam is hasznos. A kaját mindenki magának szerzi be, a boltok nem messze vannak.
Megközelítésről az érdeklődőknek még holnapig tudok emailt küldeni, aztán már csak telefonon vagyok elérhető: 20/510-2834.
Szívesen látunk mindenkit, gyertek el!
Üdv:
Elasior az északi
Eremias fia Elasior
az északi kósza
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Kedves fonokom behozott ma egy dvd lejatszot meg az extended FOTR-et mondvan hogy akkor nezzuk meg a filmet
En kellett hogy lebeszeljem rola hogy munkaidoben eleg gazos megnezni egy 3 oras filmet, barmikor lebukhatunk
Azert rendes fonokom van, nem?
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Narië
- Nem elérhető
Idôpont:Január 9,szombat, 13 óra körül,hogy a vidékieknek is jó legyen.
Helyszín:valószínűleg Duna Plaza.
Lécci jelentkezzetek!!
- Minerva
- Nem elérhető
OFF: Irunien, nálunk is ez van... Hüjje Jász, meg hülye keringőtanárok... Főleg a nő. Rémálom. Bár lehet, hogy halottnak tettetem, magam, és inkább talira megyek.Irunien írta: Nyomorék Suli-karácsony!!! 5-tol ott kell dekkolnom a suliban, illetve még elobb is mert nyomorék keringo próba is van. :crying: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :shake: :closed:
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Lehet, hogy megyek
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rayan
- Nem elérhető
Utólagos Köszönetáradat Rózsának és Kincsőnek!
Estel, teccik a szakállad :up:
Even, szerintem nem lesz probléma. Adott esetben beszélgetni meg röhögni is hangosabban szoktunk, mint énekelni
Pusszantás
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Evenstar
- Nem elérhető
Evenstar írta: Sziasztok!
Mint ígértem, újra beteszem, az eddigiekben az alábbi próbaidőpontok voltak kijelölve a kórus számára:
dec. 17. kedd
dec. 19. csütörtök
dec. 20. péntek
dec. 22. vasárnap
Találkozó minden esetben 16.00 a Nyugatinál.
Viszont ez a mai, 17-ei tali szerintem megint nem fog összejönni. Vasárnap a nyolc emberből 3-4 jelezte, hogy ráér, ha jól emlékszem. És nem tűnik úgy, hogy ennél többen lennénk. Ráadásul nem csak Beleg, de én sem érnék rá egy félórácskánál, max. egy óránál tovább maradni. Szóval én ezt lefújnám, bocs, hogy csak most, de így jött ki a lépés. A csütörtöki talit ellenben mindenképp meg kellene tartani, kérném jelezni, hogy kik érnek rá!!!
Even
A pénteki köruspróbát pedig, ha leszünk elegen, valszeg a talin fogjuk megtartani, remélve, hogy nem dobnak ki minket. Nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet, de helyet nem tudok, ahova mehetnék próbálni. (Plusz a talira is nagyon szeretnék menni, de ez egy dolog.) Ha van valakinek helyszínjavaslata, akkor azt várom (és ez esetben a talizóknak fájó szívvel, de integetek: :closed: ). Mert a talin nem biztos, hogy meg tudjuk tartani a kellő komolyságot, bár ez még a könnyebben megoldható része a dolognak (majd bevetem a Batti-féle asztalcsapkodást, persze padlóra alkalmazva, mert a babzsákos részben asztal ugye nincs ). Az igazi baj talán az, hogy alapzaj lesz, zenei háttér viszont nem, vagy épp hogy valami más, amit épp ők beraknak háttérzenének (kérdés, hogy be lehet-e velük rakatni GyU-t, vagy legalább a más zenét lehet-e kikapcsoltatni - félek, hogy nem...). Plusz azért kérdés, hogy ők mit szólnak ehhez, hisz ha a többi vendég a felcsendülő filmzenére előadott nyávogásunkat tátott szájjal, áhítatos csendben hallgatja, és miattunk a teaház az átlagos forgalom háromszorosát bonyolítja le aznap este, az jó. De ha nem...
Mi legyen hát?
Even
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Helyesbítés: Szombaton, tehát a tali után!! :hello:Estel Adániel írta: Én sajnos hazamegyek pénteken, még a tali előtt... :closed:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Dodiee
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Irunien
- Nem elérhető
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telumehtar
- Nem elérhető
És akkor tisztázzuk hogy kik is jönnek? :confused2:
Fereste: Elöszőr is örülök hogy valszeg jösz...másodszor a Deák környékén van a Kicsi@Világ... öö... asszem a Madách Kamara van a közelében ;)