Új Tolkien.hu
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én arra gondoltam, és már sokan előttem is, hogy találkozós táblázat is köllenne.. Mert a találkozások topicban elég sokszor vita,hogy a talik egybecsúsznak...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Batti
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Kane o Keizai Suru"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
btw, szerintem eliras tortent, s hon szeretett vezerunk 05.02-t akart irni.
es meg en is elirtam.... 05.12 ß)
nah, igy mar tiszta a lelkiismeretem
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- _Neo
- Nem elérhető
Figyelem!
Az Új Tolkien.hu indulásának időpontja 2003.04.12, ha ez mégsem így történne akkor reklamáljatok Ancalimonnál és Svinnél.
megyek is reklamalni ß)
btw, szerintem eliras tortent, s hon szeretett vezerunk 05.02-t akart irni.
[size=9:1fqg41wn]Batti: egyre erosebb a gyanum, hogy a korlevelben is Te irtad el a datumot, es nem Jun [/size]
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Batti
- Nem elérhető
Az Új Tolkien.hu indulásának időpontja 2003.05.12, ha ez mégsem így történne akkor reklamáljatok Ancalimonnál és Svinnél.
"Kane o Keizai Suru"
- _Neo
- Nem elérhető
a kronologiaval kapocsban: a www.glyphweb.com/arda/ cimrol lehet puskazni ß)
Esetleg ha segitseg kelll, Dín, +talalsz
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Brisa
- Nem elérhető
Szóval továbbra is türelem...
Brisa
- Dace
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
De ha dolgotok van akkor megértem de egy időpontot tudtok mondani??
Namarie!
- Namarie
- Nem elérhető
"A chat eleg szabad dolog. Es ez igy van mindenhol. Nem epp a kulturalt kapcsolattartas mintapeldaja
Masnem felteszek egy botot, es csak par embernek lesz opja. De most nincs idom erre, sok a munka.."
Csak annyit tennék hozzá, hogy ez a chat kulturált, mert maguk a chatelők is azok. Leszámítva azt a pár embert, aki Isten tudja honnan szabadult
A segítségedet köszönjük!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Dínchamion
- Nem elérhető
Brisa írta: Jó ötlet, de ez még magát a problémát nem oldja meg. Viszont az újak így "fájadalommentesen" kaphatnának tájékoztatást az adott topikban zajló beszélgetések témájáról.
A cset- és az off-szövegeket pedig törölje az adott topik moderátora. Svin nem véletlenül rendelte és rendeli folyamatosan a szobák mellé az embereket...
Így van! Teljesen egyetértek! A tájékoztatás azért lenne jó, mert a FAQ-t ritkán olvasgatja a kezdő júzer, csak bele a közepébe... Így legalább lenne némi fogalma, hogy mit is kellene írnia...
A moderálásról pedig: ha esetleg az általam felvetett ötletet meg lehetne valósítani, a moderátoroknak nem kellene azzal szöszölniük, hogy folyamatosan figyelmeztessék az embereket az offra. Egyszerűen ki kell írni, hogy Az offtopicolókat lelövik, ugye?... izé. Szóval hogy minden figyelmeztetés nélkül törlődnek az ilyenek.
Kronológia: igen, én már mailben is felajánlottam Ancalimonnak, hogy a nálam lévő anyagokból megcsinálom, csak ezzel egyenlőre két bibi van:
1. egyenlőre nincs rá időm (eléggé elúsztam az egyetemi dolgaimmal, azt sem tudom, hol áll a fejem )
2. én nem tudom php-ben megcsinálni. Azért bízom benne, hogy ha egy Excel táblát küldök, azt a nálam tudorabbak át tudják konvertálni szerkeszthető, webkész dologgá...
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Másik ötlet. A fórumokon egyre inkább elharapózik a chat és az offtopic. Ennek egy kicsit elejét lehetne venni olyan formában, hogy a topic témáját/feladatát ki kellene írni az oldal tetejére (úgy, mint a Nyelvek és írások-ban a linkek), mert néha oldalakon keresztül másról folyik a téma, és nem mindnkinek van kedve/sávszélessége visszakeresni az érdemi hozzászóláskhoz... Hm?
Jó ötlet, de ez még magát a problémát nem oldja meg. Viszont az újak így "fájadalommentesen" kaphatnának tájékoztatást az adott topikban zajló beszélgetések témájáról.
A cset- és az off-szövegeket pedig törölje az adott topik moderátora. Svin nem véletlenül rendelte és rendeli folyamatosan a szobák mellé az embereket...
Ja, és tetszik a kronológia ötlete is. Szerintem, ha megcsinálod, fel is lesz téve az új webre.
Ami pedig a szülnapi és névnapi naptárt illeti: szerintem ez csak rontana a helyzeten. Ugyanis akkor egyre több emberről tudjuk meg, hogy mikor született és mikor névnapozik, így aztán a Beszélgetős topik még inkább ezzel lesz tele. Megsúgom: most is lehet priviben gratulálni az ünnepelt személyeknek, nem csak a topikban...
Brisa
- Dínchamion
- Nem elérhető
svindler írta: Az uj szerveren mar van uj chat szerver, es tegnap egy eggdrop-ot is feltettem, ami majd vigyaz a csatira. Felig meddig be is konfiguraltam, es mar nagyjabol mukodik.
Viszont mivel reggel 8-tol este 7-ig melozom, megpedig nagyon sok munkam van eppen, otthon meg nincs netem, birjatok ki par napig, amig tenyleg lesz idom ertelmesen bekonfiguralni a chat-et.
Az op-ot a bot fogja osztani par embernek, aztan ok majd adhatnak akinek akarnak. A bot nevet egyenlore nem arulom el, legyen meglepetes Amugy lehet tippelni (szigoruan priviben...)
Sot ha idom lesz nemi mesterseges intelligencia morzsakkal is felruhazom, es majd lehet vele csevereszni
Szoval kitartas, es turelem.
Ezt mindenki olvassa el, és a chat témát fejezze be!
[size=9:1p2jxds1](Lassan kezdek olyan lenni, mint egy moderátor... )[/size]
És akkor térjünk vissza a topic témájához:
Tudnék ajánlani egy bővíthető kronológiát az oldalra... Ezt mindenki (mármint a regisztrált userek) tudná bővíteni, és szépen lassan lenne egy teljesnek mondható Középfölde-időszalagunk.
Másik ötlet. A fórumokon egyre inkább elharapózik a chat és az offtopic. Ennek egy kicsit elejét lehetne venni olyan formában, hogy a topic témáját/feladatát ki kellene írni az oldal tetejére (úgy, mint a Nyelvek és írások-ban a linkek), mert néha oldalakon keresztül másról folyik a téma, és nem mindnkinek van kedve/sávszélessége visszakeresni az érdemi hozzászóláskhoz... Hm?
Üdv:
Dín
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Azért merült fel a regisztrációs dolog mert van aki abban leli örömét, hogy másokat terrorizál, és sokszor jön fel valaki más nevét fölvéve...
Akik szoktak chatelni, gondolom tudják, kirol beszélek.
Nem fórumos...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- svindler
- Nem elérhető
De az uj szerveren is irc server lesz, az is menni fog mirc-bol is.
Ingyenes normalis chat engine-t en meg nem talaltam. Az irc szerver viszont megengedi, hogy valaki nevet valtson. A webes kliensben ez ugyan letilthato, de ha valaki mas chat kliensseljon azt csinal amit akar.
Majd megnezem milyen lehetosegek vannak, de szerintem marad nagyjabol a jelenlegi felallas.
A chat eleg szabad dolog. Es ez igy van mindenhol. Nem epp a kulturalt kapcsolattartas mintapeldaja
Masnem felteszek egy botot, es csak par embernek lesz opja. De most nincs idom erre, sok a munka...
- Inczy
- Nem elérhető
Chat... Amellett, hogy profibb lenne, nem tudnátok egy olyat szervózni, amelyik a mIRCről és a java-ról is egyaránt elérhető? Mert most ketté van szakadva a banda...
Feel the sunshine
- Dínchamion
- Nem elérhető
Arra gondoltam, hogy az új tolkien.hu-ra nem lehetne egy valamivel másabb chat-enginet felrakni? Regisztrációval, ilyesmi.
:
Üdv:
Dín
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ragoran
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta: Üdv!
Nem tudom, volt-e már róla szó, de nem lehetne születésnap, névnaptárat csinálni az új honlapra? Önkéntes alapon aki hajlandó megadni (vagy mások helyette )?
Igen ez sztem is naon jó lenne,mert a BESZÉLGETŐS topik gyakran csak arról szól oldalakon keresztül,hogy boldog szülinapot/névnapot xy! Ami nem baj,csak ez nem beszélgetés Most ezzel senkit nem akartam +bántani!
- Léli
- Nem elérhető
Nem tudom, volt-e már róla szó, de nem lehetne születésnap, névnaptárat csinálni az új honlapra? Önkéntes alapon aki hajlandó megadni (vagy mások helyette )? Mertmár szerintem lassan elkellene Ja, és az eseménynaptárat én is támogatom.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Inczy
- Nem elérhető
Én afelől is egyetértek veletek abban, hogy maradjon ez a fórum, mert renegetget termeltek bele már az emebrek, igazi kincs ez a fórum, és most újat kezdeni... Szal jó, hogy marad ez! o:)
A honlaptérképet én is javaslom, mert ahogy elnézem igen nagy lesz, és könynne el eleht majd veszni az oldalon. o:)
Azt mondtátok március közepére lesz meg?
Feel the sunshine
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Ragoran
- Nem elérhető
Hantale len!
Kb mikortól lesz új Tolkien.hu? most nem percre pontosan,csak úgy kb.
- Brisa
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
svindler írta:
Elrond írta: A phpBB olyan amit most is van. De van asszem újabb verziója.
Ugyanez a forum lesz.
Hiaba van ujabb verzioja ezen en mar rengeteg mindent modositottam,es atirtam.
Az ujabb verzioba mind at kellene vezetni ezeket a modositasokat (amik mindegyikere mar en sem emlekszem, bar kb 90%-ukat megjeloltema kodban). Erre egyenlore nincs idom. Inkabb toldozom-foldozom en a hibakat...
Majd ha kijon egy olyan verzio ami sokkal jobb es tobbet tud, es enm csak hibajavitasokat tartamlaz, akkor arra valtunk. Amig nicns nagy kulonbseg addig szerintem extra munka lenne.
Kösz az infót.
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- svindler
- Nem elérhető
Elrond írta: A phpBB olyan amit most is van. De van asszem újabb verziója.
Ugyanez a forum lesz.
Hiaba van ujabb verzioja ezen en mar rengeteg mindent modositottam,es atirtam.
Az ujabb verzioba mind at kellene vezetni ezeket a modositasokat (amik mindegyikere mar en sem emlekszem, bar kb 90%-ukat megjeloltema kodban). Erre egyenlore nincs idom. Inkabb toldozom-foldozom en a hibakat...
Majd ha kijon egy olyan verzio ami sokkal jobb es tobbet tud, es enm csak hibajavitasokat tartamlaz, akkor arra valtunk. Amig nicns nagy kulonbseg addig szerintem extra munka lenne.
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi