Fingolfin - Tábori előkészületek
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sárga pólót lehet venni a Tescoban is, nagyon rondák!!! Nem tudom a címer hogy fest rajta, döntsétek el tényleg, hogy akarjátok-e.
Felirat sztem legyen rajta - Ulmo remek mondatait még az este lefordítom quenyára, ha gondoljátok, felőlem az is mehet tengwarral
Amúgy a táborban lesz hozzávaló, úgy értem filc, azzal megoldjuk.
Esgal: nagyon rendes tőled, hogy vállalod a zászlót!!! Köszönjük szépen!!!
A rendekről illetve az elvégzendő feladatokról is írok hamarost valamit. Addig is ha van kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel:)
Jah, és üdvözöljük Halottat is a csapatban:)
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Esgal
- Nem elérhető
-készítek zászlót, Fingolfin címerével, szóval az már LESZ
-"Nolda vagyok, nem turista"-póló rúlz, bár az az orkok meggebedéséről szóló is sirály...
-Rabyn, akkor ezúton is megkérhetnélek egy póló beszerzésére? Thx!
-bemutatkozásom felmásolva a beszédes című topikba fentebb
ennyi voltam.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- kriszana
- Témaindító
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A Rendek számát bővítettük, így az alábbi felosztás született:
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ulmo
- Nem elérhető
_Neo írta: Aiya!
Ha minimalis anyagi befektetest vallaltok, tudok olcson csinaltatni felvasalhato cimert. A gaz az, hogy a polonk sarga, nem tudom, hogy mutatna rajta a cimer... Bar ez a 3D-s eleg turheto.
Max 3-400Ft lenne/kopf... (a nyomtatopapir minosegetol fuggoen)
Ulmo: te tudsz olcson szerezni?
Cserebe a taborban kell felvasalni
Mitszoltok?
Utana az egyeni diszitest megoldja mindenki...
Sajnns nem tudok olcsón szerezni, nem használunk speciális nyomtatóanyagot
Szerintem a címer ne legyen a pólón, az csak a zászlóra kerüljön fel. A pólókra próbáljunk meg festeni valamit, pl egy feliratot.
- _Neo
- Nem elérhető
Toma gazda írta:
Ha minimalis anyagi befektetest vallaltok, tudok olcson csinaltatni felvasalhato cimert. A gaz az, hogy a polonk sarga, nem tudom, hogy mutatna rajta a cimer... Bar ez a 3D-s eleg turheto.
Mitszoltok?
a címert azt ugye mi adjuk meg.
nekem lenne egy ötletem ezzel kapcsoltaban. a csapveznek van ilyesmilye ha jól tudom azt fel lehetne használni e célból
a cimer az lenne, amit a topicban lattatok.
igyekezni kell a valaszadassal, mert csak annyi papirt veszek, amennyi kell
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Toma gazda
- Nem elérhető
Mitszoltok?
a címert azt ugye mi adjuk meg.
nekem lenne egy ötletem ezzel kapcsoltaban. a csapveznek van ilyesmilye ha jól tudom azt fel lehetne használni e célból
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Olosta
- Nem elérhető
Mitszoltok?
Szvsz ez egy jó ötlet.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- _Neo
- Nem elérhető
Mitszoltok?
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Rabyn
- Nem elérhető
A görög drámafélsegéet pont ezért játszottuk el tavaly, mert azt gyorsan meg lehetett csinálni.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nellas
- Nem elérhető
Persze ez csak egy ötlet, de mint Ulmo is mondta, Fingolfin életében nem sok humor volt... Persze tavaly a dúnadánok Númenor bukásából is tudtak valami fergetegeset csinálni!
Fio, Ulmo: az induló nagyon khirááály! Már meg is tanultam és egyfolytában azt énekelgetem...
- Rabyn
- Nem elérhető
Ulmo: halvány lila gőzőm sincsen, de nem hiszem hogy 400 pénznél többe kerülne.
- Toma gazda
- Nem elérhető
inkább nem bomlasztom a közösséget.
Alcar az akcióhoz a festékszórós megoldást javaslom.
van festékszóróm.
: :geek:
:geek: :
- Ulmo
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: - sárga pólónk lesz, én már meg is vewttem a TESCO-ban, nagyon ronda, annyira, hogy az már szép:)))
igen, lesz rajta valami, egyelőre arra gondoltunk, hogy Fingolfin címere, illetve egy quenya felirat tengwakkal (azt meg is csináljuk _Neoval mindenkinek - feltéve, ha beleegyeztek). Ez egyelőre csak ötlet szintjén merült fwel, úgyhogy várjuk a véleményeket, javaslatokat!!! (egybként nem kell 10 napig hupisárga színben pompáznotok... )
Tengwar felirat, IGEN! A következő szövegeket javasolnám (akár magyar, akár quenya változatban):
- Fingolfin népe
- Fingolfin a KHIRÁLY!
- Gebedjen meg minden ork!
- Nolda vagyok, nem turista
Rabyn: kb mennyiért vesztegetik az Auchanban a sárga pólót? Mert esetleg rendelnék egyet tőled. Alcarét láttam, "gyönyörű" kanárisárga :crap:
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nellas
- Nem elérhető
Ulmo írta: Nellas: te csináltad azt a rohír zászlót??? 8O /me leveszi a nemlétező kalapját :itscool: Azért csak gondolkozz ötleteken, biztos erre is kitalálsz valami jót
Kössz, Ulmo...
Már ki is találtam valamit és ígérem összekapom magam! Ha valakinek megvan a Fegyverek és hadviselés Középföldén, na abban keresse meg a Galadriel címerével ellátott tünczászlót, meg a könyv elején és a hátoldalon látható zászlókat! Valami ilyesmire gondoltam (persze nem lesz oan szép...) Ja és a címert nem rakom rá, ez csak fehér, kék, meg kicsit ezüst lesz, ok?
Alcar: mindenkinek vettél pólót?
- Fio
- Nem elérhető
www.tar.hu/fionareszlege/fingolfinindulo.mid jobb klikk, mentés
Nem árt mellette nézni a szöveget... és ne ijedjetek meg, ha az elején megreccsen
Meg lehet majd kicsit lassabb tempóban is énekelni, de sztem ez pont jó tempó. A kottát is majd fellinkelem, amennyiben van igény rá.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Olosta
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: igen, lesz rajta valami, egyelőre arra gondoltunk, hogy Fingolfin címere, illetve egy quenya felirat tengwakkal (azt meg is csináljuk _Neoval mindenkinek - feltéve, ha beleegyeztek). Ez egyelőre csak ötlet szintjén merült fwel, úgyhogy várjuk a véleményeket, javaslatokat!!!
Szvsz király ez az ötlet.
Mondjuk az nem teljesen világos számomra, hogy akkor most előre megveszitek és megcsináljátok, vagy majd ott a táborban ügyeskeditek/ügyeskedjük össze? Ha előre megcsináljátok, akkor ráér a táborban kifizetni a pólót, meg a stb-t?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- mogy
- Nem elérhető
Ulmo: az induló naggyon kééész-)) neklem nagyon tetszik-)))
Pólóm sárga kb egy darab van, az ios testhezálló, és nem vagyok biztos benne, hogy összeizélném, bár ki tudja-))
én azt hittem egyébként, hogy azért kell tiszta sárga, hogy majd mindeki a táborban rákreatívkodja magának amit rá kell...de én nem tudom-))) - viszont ha már tengwák kerülnek rá, akkor nem ellenkezem-))))
a zászlóban sajna nem tudok segíteni, maximum lelki támaszt tudk nyújtani a készítőknek, és mögöttük állni, hogy mikor lesz már kész??-)))
a nagy zászló mellett a kicsi sem rossz ötlet...színes nyomtató, tudomisén...(na nem mintha nekem lenne olyan, de sztem meg is lehet rajzolni, mert nem tűnik olyan hűdebonolult mintának...) és akkor a NAAAGY ha kész lesz, ha lesz-))) (remélem, és hajrá, és köszi azoknak, akik elvállalták-))) )
de milyen tökari lenne már, hogy megy a csapat sárgában, pici zászlókkal-)))
szal még újítanom kell egy echte sárga pólót, csak még addig futok pár kört...(ajvé felvételi...)
ja, magamról: 19 éves leszek novemberben (TEJÓÓÉÉÉÉG!!!), Rabyn rángatott fel ide, tavalyelőtt. Azóta itten vagyogatok...Akik ismernek, azoknak nem szeretnék bemutatkozni, akik meg nem, azok nyugodtan jöjjenek oda, mert ugye az emberevés nem tartozik a hobbijaim közé...szóval nem szeretek magamról írni, és remélem ennyivel beéritek-))
Netre ugye nem sűrűn járok, de azért eljutnak hozzám a dolgok...
most enniy, majd még benézek-)))
ja, és ami a legontosabb: legyetek szépek, okosak és szobatiszták (amelyik előbb jön), és jót ne halljak rólatok!!!-)))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
most csak nagyon röviden, mert nincs sok időm, vasárnap du. bővebb leszek:
- sárga pólónk lesz, én már meg is vewttem a TESCO-ban, nagyon ronda, annyira, hogy az már szép:)))
igen, lesz rajta valami, egyelőre arra gondoltunk, hogy Fingolfin címere, illetve egy quenya felirat tengwakkal (azt meg is csináljuk _Neoval mindenkinek - feltéve, ha beleegyeztek). Ez egyelőre csak ötlet szintjén merült fwel, úgyhogy várjuk a véleményeket, javaslatokat!!! (egybként nem kell 10 napig hupisárga színben pompáznotok... )
- Zászló: az egyik dolog, amit meg kell csinálnunk, az a csapatzászló... Fingolfin címere nagyon szép, _Neo be is tette ide. Mit szóltok hozzá? Esgal, ha a többiek elfogadják, tudsz ebben segíteni?
- TG drága: pihenj, regenerálódj!!! Várunk a táborban!!!
- Ulmo: az induló nagyon tetszik nekem is:) Nagy vagy!!! erre is visszatérünk még.
- Köszönöm a bemutatkozásokat, nyugodtan lehet ezt folytatni, hiszen nem ismerünk mindenkit. Holnap bemásolom ismét a csapattagok nevét és mailcímét (ha nem gond), így azt is el tudjuk érni, aki esetleg nem fórumozik olyan sokat (mint pl. én...)
- a rendekről, a feladatokról holnap tájékoztatlak benneteket:)))
Addig is namárie!!!
- Fio
- Nem elérhető
Jelentem, megírtam az indulót (zenét szerztem ) márcsak vhogy fel kell raknom.
Tényleg, és mit szólnátok ahhoz, ha mini zászlókat is csinálnánk?? (fél hurkapálcikára háromszög alakú zászló, amin Fingolfin címere található)
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Julcsi_
- Nem elérhető
Csodásss, hogy már ilyen vehemenciával szerveződünk, csak így tovább! Én viszont most Lmegyek egy időre (na jó, kb. táborig) mindenféle netmentes helyekre, szal búcsúzom, júl. 16-án találkozunk. Ja, bemutatkozó izét most nem írnék, see that in my profile!
Csók:
Tünc
argh
- Ulmo
- Nem elérhető
Rabyn írta: Jut eszembe, egy kérdés: Kik alusznak rajtam kívűl házban?
Ulmo az induló naggyon rullz!
Rabyn: én biztosan kőházban leszek, ha minden jól megy, a felső szinten.
Fio: csináld meg a dallamot a szöveghez, majd a főnök eldönti, mi legyen a sorsa
- Rabyn
- Nem elérhető
Ulmo az induló naggyon rullz!
- Fio
- Nem elérhető
- Nefrédiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Noss, polgári keresztnevem Virág, (de a Nefi-re is hallgatok tavaly ott voltam a táborban, bár akkor még nem ismertem senkit Mostmá azér ez máshogy van Szal nagyon várom h mehessünk mááár eggyütt :bounce: :sungl:
Jelen pillanatban Metallica és Hollandia mániás vagyok (EB idején nem lehet engem levakarni a képernyőről), bár ez nekem hetente változik, hogy mi az aktuális hóbortom. Szóval én is élek-halok a zenéért, a Metallica és a Red Hot Chili Peppers, ami nekem való (erre tavaly nyáron jöttem rá )
Jah meg úgy mellesleg imádok rajzolgatni, mindenféle témában (kedvenc gitárosom, animék, GyU szereplők, HP szereplők, absztrakt dolgok, stb.) Hmm mit mondjak még. Zenélni nem tudok (legalábbis nem tanítottak ), max autodidakta módon, de már szinte mindent kipróbáltam Énekelni is imádok, hmmm, talán még az is meglehet h szeretem a saját hangomat
Nah most ennyi, ami hirtelen eszembe jutott Pusz
"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"