Haleth - Bemutatkozások

Több
19 éve 8 hónapja #204931 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Húha, hol is kezdjem...?
Mondjuk rögtön az elején... A nickem Eleira, mint látható balszélen ;) . Az avatárból meg asszem az derül ki egyértelműen, hogy nőnemű is vagyok méghozzá. Szóvall 17 éve láttam meg a napvilágot szeretett Debrecenemben, most jelenleg gimnáziumba járok (dehogyminek???), jövőre nézve terveim, az életbenmaradáson kívül persze, nem sok van.
A GyÚ-ról már a film előtt halottam, hála egy fantasy mániás drága barátomnak, aki szives volt a mesélői vágyát rajtam kitölteni és elregélte nekem vázlatosan a storyt. Tehát azóta szinte Középföldén "élek". Apámék szerint szörnyű betegség, de nekem az életem nagyon szerves része lett. Na de erről most ennyit.
Alapvetően sokat beszélek, de jellemző rám, hogy nagyon be tudok fordulni, ha éppen olyanom van. Ez az esetek 80%-ában minden ok nélkül fordul elő, szal ha lesz ilyen, nyugi, senkire nem rágtam be valszeg, csak megint hülye vagyok. ;) (Ez amúgy mégegy rámjellemző jellemző.) Én magamat szabad embernek vallom: Nem állom a kötöttségeket, de vannak elveim, amik korlátok közé szorítanak amúgy is. Mindig járom a saját utamat, amivel van, hogy a rövidebbet húzom, de makacsságom határai a magas egeket verdesik és mikor már a hülye is beismerné, hogy hallgatni kéne másra, akkor én még mindig igyekszek a saját hibámból tanulni. Ehhez így természetesen hozzátartozik, hogy büszkeségemet megsérteni nem lehet különben hajjajj annak, aki megteszi. Tudom, hogy mind a túlzott önállóságvágy és a büszkeség negatív tulajdonságok lehetnek, de a mértéket azér van, hogy megtalálom... Mindezek ellenére paradox személyemnek eleget téve én is önbizalomhiánnyal küzködöm, de csak mer van rá okom!
Mégegy fontos tudnivaló rólam, hogy mindig őszinte vagyok, néha fájdalmasan... De ugyanezt el is várom másoktól!
Hobbik: séta minden mennyiségben, zenehallgatás minden mennyiségben, énekelgetés, Tolkien, eljárogatás barátokkal. Próbálkoztam énekelgetéssel nagyközönség előtt is, na ott változó sikereimen felbuzdulva úgy döntöttem többet lehet nem állok színpadra (Phelan bármit is mondjon bárkinek, nagyon elba**tam!!!). De persze a kedvem nem ment el. Merhát hogy is mehetne el a kedvem egy olyan dologtól, ami az életem? Mert az! Akármilyen xar hangom is legyen, állandóan iszonyú kényszert érzek rá, hogy kinyissam a szám. De megígérem, hogy tábor allatt nem mászok senki idegeire. Zenéről annyit, hogy minden féle-fajta zenét meghallgatok, de a rádióféle divatmaszlag nemigazán hoz lázba.
Végére hagytam a legfontosabbat. Róla sokat tudnék mondani, de most inkább nem teszem, mert még friss a búcsú, nagyon fáj a hiánya, ugyanis tegnap váltunk el 2 hétre :( Ő Phelan...

Egyelőre nem jut több dolog eszembe. Dehát elég jól kibeszéltem magam, aki meg jobban meg akarna véletlen ismerni, annak ott vagyok táborban! ;)

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #204437 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Na én most csak ide másolom a bemutatkozásom+ még imádok sokat beszélni!!!!!
Juliús utolsó előtti napján 18 éve láttam meg a napvilágot s a csillagos eget. Nevem első tagja egy virág röviditése, a második tag pedig csillagkirálynőt jelent!( csak vicc magamra nézzve!!!)Egy kis faluban élek,Reziben nem messze Keszthelytől,van egy vár is ugy kb. 5 km-re onnétt. Jelenleg a PTE-EFK Szombathelyi fősulin tanulok,védőnő szakon.
A Gyűrűk Urát a bátyám nyomta még a kezembe,így szereztem tudomást e köny létezéséről.Csetelni vagy Fórumon lógni nem sokszor tudok mert koleszos révén állandóan utazok haza és koli között.Meg amúgy se tudok sűrűn net közelbe kerülni.
Nagyon szeretem az állatokat főleg a lovakat.

Hobbim zenehallgatás.olvasás,kerékpározás.
Imádom Stratovariust,Rebublicot hallgatni.De kijelentem nem vagyok rocker még csak nem is vagyok őrült!Vegyük úgy hogy mindent meghallgatok!mai zenéket is!Mozi mániás vagyok,mármint szeretek egy filmről mindent tudni,moziba nem sokszor járok.
Kedvenc íroim: Lőrinc L. László,Rejtő Jenő na és persze Tolkien.
Emellett nagyon szeretek sétálni főleg erdőben ahol minden olyan csendes.
Nagyon szeretek verseket írni.Legtöbbször szomorú a témájuk.Néhány ember eki elolvasta azt mondta hogy egy költő veszett el bennem.
Szerintem meg csak papírra vetett kusza gondolatok.
Régebben olvastam egy vámpíros könyvet!És magához szippantott a téma!Imádom a vámpíros filmeket!Persze könyv már kevesebb akad a kezembe!
Nagyon szeretem a Gyűrűk Urát és a hozzá kapcsolodó összes művet.
Legjobban eddig a Szilmaril a kedvencem.
Kedvenc szereplőim:Gandalf,Szilszakáll,
Galadriel,Bombadill Toma,Pippin és Trufa.
Egyébként Diának hívnak.

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #204211 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Sziasztok,akkor "rövid" bemutatkozás:nick nevem láthatóan Stara. Eredete: magyar logikával a star(csillag) szóból+a,mivel az eredeti nevem fordítva készült;csillag,csillog-a.(Csilla by Vörösmarty Mihály).Ebből is látható,hogy nem vagyok teljesen normális.Azóta kiderült,hogy(talán lengyelül) azt jelenti,hogy ó,öreg..22 év annak számít?
Nem nagyon várhatók tőlem önálló kreatív ötletek,de megvalósítani bármit szívesen segítek. Énekkarba jártam,meg furulyázni is tanultam,ennek ellenére kottát olvasni nem tudok,de lelkesen és kicsit hamisan énekelek,ha kell.
Nos,rólam sem tudott még senki értékelhető fényképet készíteni, magamnál antifotogénebb emberrel még nem találkoztam. Mikor épp nem lefárasztok valakit,akkor jogásznak készülök,de nem kell tőlem megijedni.A fórumot egy éve találtam meg,előfordult már,hogy hozzászóltam.
A KGRE-ÁJK,Budapest előtt kizárólag Székesfehérváron jártam iskolába,meg balettra,meg karatéra is egy ideig.
Hobbim az sok van. Kedvenceim kimondottan nincsenek,aki/ami épp megtetszik,azt olvasom,hallgatom. Meglehetősen sok filmet nézek és ha a pénztárcám engedi,megyek moziba,de azért akad olyan film is,amire nem tudna senki elrángatni. (Közös mozizáskor szólni ám nekem is!)
Ez alapján nem sok minden derül ki rólam,majd ha megismertek meglátjátok,hogy kicsit bonyolult lélek vagyok. Hmm,használati utasítás hozzám:
Az egyik legnagyobb hibám,momentán hogy nem ismerek senkit (vagy engem nem ismer senki,bár lehet,hogy ennek örülnötök kellene..) Elég türelmes ember vagyok,de ha valaki igazán felidegesít,ráborítom az asztalt (nem kipróbálni).Ettől eltekintve általában kicsit zárkózott vagyok,de ki lehet csalogatni a csigaházamból.
Ja,igen időnként meglehetősen feledékeny tudok lenni,rám kell szólni ilyenkor.
A profilom még tartogat néhány információt,meg kérdésre is szívesen válaszolok.És még egy életbevágóan fontos információ rólam;ez a kedvenc emotikonom: :bounce:
Most akkor megyek és felelevenítem népünk történetét,szokásait,csak a biztonság kedvéért. :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #204177 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Üdv mindenkinek, ismeretleneknek és ismerősöknek egyaránt! A nickem Idril Celebrindal, de a nevemmel ellentétben a lábam még csak nem is hasonlít az ezüstre :) mellesleg kettő van belőle mint mindenki másnak de nekem másokkal ellentétben mindkét lábam bal. Ugyanez igaz a kezeimre is szal képzelhetitek. Nem tudok énekelni táncolni meg ilyeneket de azért lelkesen próbálkozom. Ja meg írok verseket, amik szvsz nem túl jók de hát ez van. Túrázni nagyon szeretek meg mindent ami a természettel kapcsolatos. Ja majd elfelejtettem: 19 éves vaok, Miskolc környéki (Hejőbába), csóró rocker (de ezt nagyon élvezem:)), és éppen bőszen próbálok bekerülni valamelyik egyetemre magyar-töri szakra. Dióhéjban ennyit, aki meg akar ismerni annak Velemben úgyis sikerülni fog, rajtam nem múlik mert nagyon szeretek ismerkedni (bár néha elég félénk tudok lenni). Ja és a legfontosabb: adjatok egy fix sört és kifordítom sarkaiból a világot!

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #204102 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
A nickem Gumipók és a konyha ajtó felőli oldalának bal felső sarkába szőttem a hálómat. Néha láttlak is amikor kijössz a konyhába nasizni, de inkább nem szólok semmit, mert Garfield a kedvenc macskám is így szokta. Az MTT-ben álltalánosan elfogadott tény, hogy nem vagyok normális. Ezt misem bizonyítja jobban, minthogy a Magyar Tolkien Társaság Alakuló ülésén azzal szórakoztam, hogy papírrepülőket dobáltam a tisztelt ősalapítok feje fölött és vizipisztollyal spricceltem őket. Ennek ellenére érezhetően szeretnek, hiszen ugyanazon alkalommal be is választottak a vezetőségbe ::: Bocs vezetőség:::
A vízipisztoly egyébként kirándulások, talik alkalmával szerves tartozékom, sőt tavalyi táborozók még emlékezhetnek rá, hogy a két bőröndöm közül amivel érkeztem csak az egyikben volt ruha:::
Másik szerves tartozékom a gitár, ami az utóbbi időben erősen elősegítette húrfogó ujjaim idő elötti elkopását. Lamorak urat tudásban ugyan nem közelítem meg, de mivel repertoárunk alapvetően különböző számokból áll ezért nem jelentünk egymásra konkurenciát, és fellélegezhetnek csontig kopott ujjaim, amikor végre Galad-ék szemében Hyperkarma igényt látok csillanni:::
Különös ismertetőjelem, hogy háttérben szeretek maradni, mert a túl nagy nyilvánosságot piciny pókszerveim nem bírják túlzottan, de háttérmunkásként minden kreativitásomat szeretem felhasználni baráti társaságunk tevékenységeinek sokszinüsítésére.
Koromat ne kérdezd mert rettentőhűdesokéves vagyok ami pókévben a iszonyatosanhihetetlenülöregmintazországút határát súrolja.
A filmeket válogatás nélkül falom, de moziba ritkán jutok el. Viszont a hálóm csücskéből pont rálátok a nagyszobatévére ami esténként kellemes szórakozást nyújt. Hobbim nagyon sok van de civil tevékenységeim(légygyüjtés) az időm nagyrészét túlságosan lefoglalják sajnos.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #204044 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
ÜDV csapattársak!! :D

Nah, én is írok vmit... először is nagyon örülök h ebbe a csapatba kerültem, bár ennyi nem normális embert már régen láttam együtt :D :lol: ( öö.. mikor is? ma hajnalban ? :lol: :mrgreen: )

Na, rólam azt kell tudni, hogy nicknevem Adelard, (mint a mellékelt ábra mutatja ;) ) 18 éves vagyok, miskolci, és lány :D (ez a nicknevemből sokaknak nem derül ki, ugyhogy szeretném már itt tisztázni ;) ) 2 éve látogatom a fórumot,többé-kevésbé rendszeresen. hozzá is szólok néha...talikról már legtöbben ismerhettek. Kissé visszahúzódó vagyok, kevésbé kreatív, de annál lelkesebb, és veletek minden hüyleségben kész vagyok résztvenni! :D :lol: közös énekelgetés, zenélés rulzz. jómagam csak furulyán játszom, azt is elég rég gyakoroltam már de táborra felelevenítem tudásomat :D
Ismertetőjelem: Normális fénykép még nem készült rólam .. abszolút nem vagyok fotogén alkat. viszont jómagam szivesen fényképezek :D
(remélem ezúttal sikerül is előhivni a képeket nem úgy mint tavaly táborban :roll: :( ) továbbá imádok túrázni, meg egyébként is eléggé természetkedvelő egyén vagyok.nagyon szeretek azonkivül olvasni, sportolni, (tollas, íjászat, stb meg tulképp minden csak a focit nem szeretem) és mindenféle filmet nagyon szivesen megnézek!! :arrow: közös mozi felőlem is jöhet, nekem legjobb lenne szerdán :)
na, egyelőre ennyi :) kérdésekre, privikre szivesen válaszolok :)

puszi
Adelard

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #203929 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
sziasztok. gillz vaaagyoook, és... és... vmiféle segédcsoportvezetőhelyettesnek pakoltak be Brandír mellé, ami nemtom mit jelent, de. 21 vagyok, budai lakos. olyan 2 és fél éve fórumozom asszem, alapító tag az MTTben meg ilyenek. Termékes vagyok elodykevel együtt, én harmadéves, de azért vannak közös óráink
Gitárt szerintem most nem viszek, de lejjebb már láthatóak voltak a hangszerek, ezek közül a hegedűt 12 éve nyúzom. Van, amikor színésznek készülök, szerepjátszom, meg gótpozőrködöm. Tábori éneklésekben a szokásos magyar tábortűzi dalokat nem csípem, meg a fekete szeneket se, mást hajlandó vagyok résztvenni .
Általában nagyon kreatív bírok lenni, de a megvalósítás messzebb van tőlem, mint a diploma...
Voltam cserkész pár évig, mint veszélyes életforma
Irodalom: fantasy, scifi, drámák, megminden.
Általában toleráns vagyok, nem szeretem utálni az embereket, de néhány dolog fel tudja csavarni a feszültséget bennem, és olyankor nehéz kezelni. Hm, nem feltétlenül szerencsés lepozőrözni, amikor télleg. A depreszsió olllyan iggazzy trú dolog, olyankor érdemes belerúgni párat az emberbe, vagy lelőni, vagy belelökni a Dunába. :twisted:
aki többet akar, az megnézi a profilomat, meg ezt itt:
vampirefreaks.com/profile.php?user=gillz

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #203880 Írta: _Phelan_ (Caranthír)
_Phelan_ (Caranthír) válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Hátszóval...
Én nem ijedek meg Jaco filozófiai vitáitól lévén laikus filozófia szerető vagyok és IMÁDOK vitázni Soxor csakazértis hogy ellentmondjak mindenkinek ... nah ez nem erény ugye? ( dehogynem.. a Káosz újjít :Sátánikacaj: ) én átlagéletkor alatt vagyok 1 évvel szal a friss (??? ) új (...) erő (jó vicc) képviselője vagyok ( :D DD ). Ötletadás rulz, kivitelezés fertelmes. /me a Szellem embere ( ezzel magyarázom, hogy nem vagyok egy Adonisz...). Hja és igen mindenhez van hozzáfűznivlaóm. ( Látszik a is mert több a zárójeles megjegyzésem mitn a normális szöveg ). Fantasy mániás vagyok, nehezen szokom Tolkient de a Szilmarilok teljesen elbüvölt. ( Viszont bármikor szívesen vitázom fantasy kontra GYÚ dologról ). Mélydeperssziómtól tessék rettegni vérig tudok sérteni emebreket... főleg azokat akiket ismerek már vemennyire...
Zenemániás vagyok mint itt sokan... néha gótpozőr ( gillz ) néha Trúmetálwarrior de meghalgatok én mindent... végül de nem utolsósorban egy fontos kötelék.
Eleira, akit azért is kell megemlítenem mert A nép tagja ( lévén mi vagyun ka Kiválasztottak ugye?) és legnkább azért mert immáron a mai nappal 8 hónapja a társam... én pedig az ő kedves papucsa .
Ennyi.

Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #203864 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Nick nevem (mint ez látható) elodyke. A tábvezek engem, és Galadhot szemeltek ki a Kard rend élére höhö.Gyárilag, és mikor épp nem valamelyik minősítő jelzővel is fölérő álnevemen szólongatnak, Molnár Elődnek hívnak. 19 éves vagyok, Kabáró jöttem, elkísért a…
Főbb ismertetőjegyem, hogy készült már rólam normális fénykép. Mikor épp nem valakinek az idegeit igyekszem kikészíteni, vagy kritikáimmal végromlásba taszajtani, akkor nem foglakozom semmivel(BMEn tanulok es ez mindig megzavar.. mert sose tudom hogy hol fórumozzak). A fórumot 6 hónapja olvasom, ez alatt volt, hogy hozzászóltam.
Gimnáziumot végeztem, de előtte mindent csináltam . Sportoltam, táncoltam, ön- és közveszélyes dolgokat csináltam. Jól nem is lepődtek meg az ismerőseim, mikor megmondtam hol tanulok majd tovább. Előképzetlenségem miatt ki is lógtam a számítógép előtt felnőtt környezetből, ugyanis én hujább vagyok mint az átlag
de szerencsémre itt is hamar hasonszőrű emberekre leltem,
Hobbim mikor mi van. Nincs kedvenc íróm, bár kedvenc verseim/írásaim vannak (nemcsak magyarok között). Egyáltalán nem nézek filmet, keveset járok moziba, és elveim megtartása mellett szinte bármilyen filmet nem nézek meg. (Najó azért lehet szólni, ha közös mozizás készül).
Azt, hogy ki milyen ember, milyen személyiség csak akkor derül ki, ha megismerünk valakit. Ennek ellenére jöjjön egy kis használati útmutató: Az egyik legfeltűnőbb hibám, hogy élve születtem meg.
Tehát ha szóltok valamiért, és nem csinálom meg, az úgyis anyukámék miatt van. Figyelmeztessetek, hogy veszni hagyjatok valamit. Hirtelenjében ennyi, ha még valami érdekel, lehet kérdezni.

Kérem a következőt!

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #203862 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
Aiya!
Nickem Nimrocco,de csak azért caps lockos,mert mindig összetévesztenek Suhifarokkal Közel több,mint fél éve ülök mindennap gép elé miattatok Nya jó tanulás miatt talán nem mindennap Szeretek szavak nélkül kommunikálni(azaz furcsa hangokat hallatok) és sokszor hülyeségeket beszélek Majd megszokjátok,remélem 6 éve hegedülök,énekelni nem nagyon fogtok hallani ez biztos,de hozok furulyát amit 1 hónapja nyúzok Amúgy 15 éves vagyok és Karcagon lakozok.Nagyon szeretem a lovakat meg úgy az állatokat,ez megmutatkozik a nevemben is 'fehér ló'.Az Ékkövek és a Hárfa rendje áll hozzám közel és valószínűleg az Ékkövek rendjét választom,ha lesz külön zenei foglalkozás is ahol kiélhetem magam Pl. a vacsoránál.(Jaco,számítok rád!!!)
A tudásomra viszont ne alapozzatok,mert legrosszabb tulajdonságom,h mindent rövid időn belül elfelejtek Meg abszolút nincs önbizalmam
Legjobban a lelki sérelmek tudok depibe esni,szal ha vki leszid vagy kicsit ingerültebben szól hozzám az ne csodálkozzon,ha nem lát többé vidámnak.
Hobbijaim:lovaglás,kutyasétáltatás,hegedülés,furulyázás meg minden ami zene,tollasozás stb. stb.
Ja,és nem bírom az éjszakázást (bár hosszútávon már megy/ment)
Asszem ennyi,ha van még vmi vagy kihagytam vmit akkor kérdezzetek

Mearas forever!

"Similis simili gaudet"
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #203857 Írta: szörcsög
szörcsög válaszolt a következő témában: Haleth - Bemutatkozások
jah igen bemutatkozás:) :

Szörcsög vok mint azt mindenki látja egy debil lúzer vagyok de azt hiszem ezt is mindenki tudja:) Amugy általában nyugodt természetű vagyok és nem túl agresszív.Ha felidegesítenek az nem jo.Nem sztek veszekedni de azért tudok h nagyon kell. Alapvetően hülye vagyok.Én csak véletlenül szoktam közveszélyes lenni de azt elég gyakran... :) amugy 14 vok és lány.Én is szeretem a természetet meg a fákat ,de azokat a bogarakat amiknek szárnyuk van nagyon utálom főként a lepkéket.mondjuk az nem tudommi najo megyek is mielőtt mégtöbb ilyet mondok.....

pusz szörcs

ui:ja és süket,vak, nyomorék vok mozgáskoordinációs problémákkal küzdök és néha nem tudok beszélni....ezt galadhék tudják a legjobban:D

"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #203851 Írta: kriszana
Haleth - Bemutatkozások téma létrehozva kriszana által
Ezt a topikot azért hoztuk létre, hogy Haleth lelkes Népe bemutatkozhasson. Aki eddig már megtette, azt kérem, hogy itt tegye meg újra (másolja át ide a bemutatkozását, hogy a másikból törölhessük).

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.166 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére