Haleth - Beszélgetések
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Lili
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ok,én benne vagyok. Legalább megismerem a többi Haleth-ost is,mert az az igazság,h nem sokat ismerek közületek...NIMROCCO írta: Én előreláthatólag fekete,lovas kendőben leszek.Meg Eleirával és Phelannal.Szal,HALETHosok hozzám!!!
De tényleg,gyülekezzünk már körülöttünk
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
De tényleg,gyülekezzünk már körülöttünk
- Niph
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Majd akkor én megkereslek téged,ugyanis fogalmam sincs rajtam mi lesz... 140 ember nem is olyan sok...Niph/Elentári írta: Valaimről amiről megismerem pénteken például Téged????
Én speciel fekete baseball sapiba leszek könnyen ki lehet szúrni!!!
- Niph
- Nem elérhető
Én speciel fekete baseball sapiba leszek könnyen ki lehet szúrni!!!
- Lili
- Nem elérhető
Persze,sztem megoldható,nyugi...Niph/Elentári írta: Nem akarnak a Halethosok egy helyen lenni páran??? Please!!!
Én nem ismerek senkit!!!
A Halethosok csak tartsanak össze!!!
- Niph
- Nem elérhető
Én nem ismerek senkit!!!
- Lili
- Nem elérhető
Adelard,Mira,Eleniel meg én biztos kőházban leszünk.A többieket nem tudom...Niph/Elentári írta: Na tessék már megint tali és én nem tudok róla soha és nem tudok soha elmenni!! Hüppp!!!
Kérdés: ki lesz kőházban lakó Halethos ????
- Niph
- Nem elérhető
Kérdés: ki lesz kőházban lakó Halethos ????
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
ÉLVEZTEM.
rúlz.
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Csók.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Galadh írta: timm. dadamm. tidadimdatuuu.
Nem mehetek el szó nélkül emellett a hozzászólás mellett. Mint Főpap, Poéta és Zongorista, műalkotásként kell tekintsék művésztársam ezen hozzászólására. Mint minden modern műalkotásban, ebben is erősen elkülönül az esztétikum és a funkció.
Az esztétikum individuális jellege miatt eléggé megfoghatatlan ebben a felsorolásban, de kétségkívül, a szöveg lírai dallama mindennél jobban felkavarja nyughatatlan érzékeinket.
Funkciója egyértelműen az, hogy növelje a szerző hozzászólásainak számát; bár beléláthatunk akár egy másodlagos figyelemfelkeltő funkciót is, amit a skizoid nyugalommal központozott hangutánzó szavak őrült ritmikája sugallhat. De vajon mire?! Mire akarja felhívni a figyelmünket az őrült Művész, a Zseni, a Tökély, az Abszolútum és az Abszurdum?
Látjátok feleim szümtükhel...
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Fools, run for your lives
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Niph
- Nem elérhető
Van néhány gondom!!!!!
-jelmezek terén nem mozgok így azt aligha fogok vinni!
Ellenben Lord dalszövegeket ezrével viszek!
Azátn ha szeretitek viszek Lord, Vangelis CD-t, igaz nem eredetit mert azt a bátyám nem hajlandó odaadni!!!!
- gillz
- Nem elérhető
Lamorak írta:
gillz írta: IdriL kommersz az, amit a trú embereken kívül más is ismer... trú az, aki nem szereti a kommerszet, és felsorol 10 olyan zenekart, aminek még csak a nevét se hallottad...
Tyűha, ezt látná az esélyegyenlőségi ombudsman... Ne is haragudjatok, szerintem ez hülyeség (de legalábbis körkörös).
Jahogy, te komoly meghatározást vártál volna? Sajnálom, olyat nemtok, csak azokat a dolgokat tudom egymás mellé rakni, amiket hallok pozőrként a sznoboktól
Nem haragszom, annak volt szánva
need more brainz. yourz. now.
- Lamorak
- Nem elérhető
gillz írta: IdriL kommersz az, amit a trú embereken kívül más is ismer... trú az, aki nem szereti a kommerszet, és felsorol 10 olyan zenekart, aminek még csak a nevét se hallottad...
Tyűha, ezt látná az esélyegyenlőségi ombudsman... Ne is haragudjatok, szerintem ez hülyeség (de legalábbis körkörös).
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
(Előd szerintem a külön topic elég elvadult ötlet tekintve a mai tinik fejlődési tempóját.. Nem hiszem h sokmindenki lenne itt akit megzakkantana egy közös fürdés vagy egy koleszos zuhany...)
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- elodyke
- Nem elérhető
nem is te lennél bárLamorak írta:
Jacopo Belbo írta: Nem értek egyet azzal, hogy a kommersz dolgok és a nemkommersz dolgok között értékkülönbségeket kellene keresni. A dolgoknak úgysem magukban van értékük, hanem pontosan annyival rendelkeznek, amennyit képesek vagyunk belelátni.
Mi az, h kommersz? én csak a kommersz cseresznyét ismerem, és az is jó.
mostanság.. én inkább a sörre mondom, hogy kommersz, hisz olyan általános ismertetőjelemmé vált mint másnak mondjuk a pozőrség
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Lamorak
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta: Nem értek egyet azzal, hogy a kommersz dolgok és a nemkommersz dolgok között értékkülönbségeket kellene keresni. A dolgoknak úgysem magukban van értékük, hanem pontosan annyival rendelkeznek, amennyit képesek vagyunk belelátni.
Mi az, h kommersz? én csak a kommersz cseresznyét ismerem, és az is jó.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- gillz
- Nem elérhető
:megölel: igenigenigenigen
Phelan: te meg nem fogod fel a poseurságség lényegét... az a külsőségekről szól. meg a kommerszről. az iggazzy gótok lehet, h olyanok, amilyennek leírod őket, de az nem érdekel, mert azon télleg jól lehet vitatkozni... (vagy épp azért érdekel?) ehh, mindegy.
"szatőrdééééjjjj...." nem lesek, fejből nyomom a kommerszet lassan. de csak lassan.
Anathema jóóó, bár.... hm, szval csak akkor, ha valaki elrakja az éles szerszámokat a közeléből. (véjstííd mooomentc )
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"In your mouth a loaded gun,
Pull the trigger have you won?
Let's see how you can do, it's the darker days you dread,
All the hurtful things I said, it seems I'm nothing,"
Nézz csak körül a darklyrics.com on... ha nagyon gondolod Nem ítélek egy szám alapján...
gót pozőr ... hmmm... nekem hangulatfüggő... van egy Eleirám... szal melette nehezen érem el ez ta szintet már... de... a Lake of Tears, Anathema, Paradise Lost trió megteszi ha nagyon beleélem magam... igazán úgylehet ebből versenyt csinálni ha hallgattatjuk a másikkal a számokat... szal..
Pszicehedelikus? Oks... csak vki hozzon Psychotic Waltzot mert rég hallottam..
én meg hozok Dead Soul Tribeot
/me is szereti a progot.... de a DT az kommersz.... és igazzy gothpozőt NEm hallgat kommerszet ugyebár... Opeth mennyire prog? :bociszemek:
Pá Előd...
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- gillz
- Nem elérhető