- Köszönetek: 0
Curufin - Beszélgetések
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Anglachel: szerintem zászlós felvonulásra ne nagyon számíts tavasz előtt na de majd akkor..
fogta és elindult megkeresni magát
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Anglachel Bauglir írta: Na, héj, izé! Mi ez a pangás itten????!!!
Emlékezzetek a jóslatomra(már akik voltak Curufinc talin) : egy idő után már senki sem fog beirni, én viszont következő táborig hü leszek Curufinhoz!
Na de tényleg! Laczyval mi van? Még mindig Angband picéiben sínylődik szegény? Mi ez az összetartás hogy még csak ki se szabadítjuk?!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Aeglos
- Nem elérhető
Anglachel Bauglir írta: Na de tényleg! Laczyval mi van? Még mindig Angband picéiben sínylődik szegény? Mi ez az összetartás hogy még csak ki se szabadítjuk?!
Batti költözik, a pincéjéből minden MTT-s cucc átkerül máshova, azt még keresik, hogy hová. Lehet neki segíteni!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Emlékezzetek a jóslatomra(már akik voltak Curufinc talin) : egy idő után már senki sem fog beirni, én viszont következő táborig hü leszek Curufinhoz!
Na de tényleg! Laczyval mi van? Még mindig Angband picéiben sínylődik szegény? Mi ez az összetartás hogy még csak ki se szabadítjuk?!
AURE ENZULUVA!
- Panni
- Nem elérhető
Ui.: Sünc nem tud belépni a fórumba, mert a gép nem fogadja el a jelszavát
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Inczy
- Nem elérhető
Felagund, hát persze, tudod, én és a hideg víz... Abszolut spanok vagyunk.. Amúgy tiszta jó érzés, miután leúszom azt a reggeli x hosszt, utána kijövök a medencéből, cidrizek egy kicsit, aztán beállok a jóómeleg zuhany alá... Tiszta jó, garantáltan felébreszt!
Jó volt tegnap látni titeket! Csak kár, h keveset dumáltunk, ne haragudjatok, h így elhúztam...
Feel the sunshine
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Inczy írta: "És most ősszel olyan gyönyörű, ahogy leszáll a köd a Dunára, a vizet nem is látni, a Naszályt is felhők ölelik körül, de a fáradt nap sugarai néhol áttörnek a tejfölön, s gyengéden simogatnak."
Olyan gyönyörü ez a pár sor hogy még a a billenytüzetem is elolvadt.... :bawling: :elolvadóemotikon:
Ezt akár a versekbe is beirhatnád...
Nah végre rászánom magam hogy beirjak!
Hát beirtam. Történt valami zászlós dolog avagy indulos azalatt a temérdek nap alatt míg nem irtam be?
Megegyeztetek hogy Bécsi munkásindulo lesz avagy nem akarunk proletárok lenni? (tudom hogy 100 évvel korábban készült)
AURE ENZULUVA!
- Panni
- Nem elérhető
Fertőzzétek csak meg Celebromot, hagy aktivizálódjon ős is
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
A fakír mindenedet...
:brrrrrr:
Our knees do not bend easily
- Inczy
- Nem elérhető
Tökjó, ti össze tudtok futni csak úgy... !! Najó, én meg Alyrt látom néha a városban császkálni...
Szoktam reggelente úszni járni... És most ősszel olyan gyönyörű, ahogy leszáll a köd a Dunára, a vizet nem is látni, a Naszályt is felhők ölelik körül, de a fáradt nap sugarai néhol áttörnek a tejfölön, s gyengéden simogatnak. Olyankor midnig olyan jókedvvel megyek suliba.
A suliból meg gyönyörű a kilátás a Dunára meg midnefelé... *sóóóóhaj*
Najó, csöngetnek ki az infóról, ciaooo!
Feel the sunshine
- Felagund
- Nem elérhető
De majd szépen fertőzzük
- Felagund
- Nem elérhető
Jah, el nem fogjátok képzelni kivel találkoztam csütörtökön hazafele menet...
Na???
Senki???
CELEBROMMAL!
Képzeljétek, ide jár a Műszakira gépészmérnöknek!
Mi következik ebből?
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Még mindig sokat gondolok a táborra és a nyárra. Ti nem?
Ez az ősz eléggé lehangoló. Egyik reggel olyan sötét is volt. De azért van, ami jó. Például, ha meglátom a hulló leveleket és a színes fákat, akkor mostanában valahogy mindig Lothlórien jut eszembe, és ettől azért jobb kedvem lesz.
Luthin: boldog névnapot kívánok én is!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Panni
- Nem elérhető
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Panni: majd mutasd meg a fényképeket, légyszi, ha csinálsz!!
"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
- Panni
- Nem elérhető
Képzeljétek!Kedden kirángattam Thaurt az osztályából matekházi másolás közben, egy kicsit dumcsiztunk, majd amikor elment mellettünk 3 piros pólós srác, azt mondta, hogy a tábor óta ha piros pólót lát, akkor mindig azt hiszi, hogy curufincek vannak ott
UI.: Ma este meglátogatom a mi szeretett Budapestünket, megyek osztállyal színházba művelődni És Csőre Gábor lecc az egyik főszereplő
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
Kár, hogy lekéstem!
- Felagund
- Nem elérhető
(épp lemaradtál arról a metróról, amivel mentem )
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Egyébként most már fent van az összes kép!!!
Sajnos van két olyan példány, amit drága apucikám elforgatott, mielött feltette volna CD-re.... gondolom ezt azért észre lehet venni....
[size=9:3x4zedcc]Még egyszer bocsánat a technikai analfabétizmusom miatt [/size]
- Maglor
- Nem elérhető
most sem tudok sokat írni, mert várnakitt mögöttem. annyi viszont iztos, hogy a tali csócs volt!!!!! Mééééééééééééééééééééééég ilyent!!!!44
Pláne, hogy a tücfonás benne maradt a hajamban egészen ideáig... Nem mondom, nagggyon nagy sikere volt!!!!!
Na legyetek jók!!!
- Panni
- Nem elérhető
Szal ahogy tudok netezni, úgy próbálom a képeket felvarázsolni
- Inczy
- Nem elérhető
Figy, van Commandered? Mert akkor FTP-vel sokkal gyorsabban meg könnyebben feltöltheted!
Amúgy mi van véletek? Mostmár igazi ősz van, és ma téli!kabátot vettem fel... De tökjó volt utána bejönni a jókis meleg szobába.
Feel the sunshine
- Panni
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Semmi baj, Firefox-szal [size=9:1s2f70aj](ami egy nagyon Curufinces program)[/size] tökéletesen meg lehet nyitni az ilyen linkeket is. És a képet is lehet nézhető méretűre zoom-olni. (2-2 klikk.)Panni írta: Ui.: perpillanat a linkeléshez is hülye vaok
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Panni
- Nem elérhető
Néhány dolog, amit lécci nézzétek el, mert analfabéta vaok:
nemtom, hogy az albumon belül hogyan lehet oldalakat csinálni...
ha bementek az albumba, akkor a képek helyén azt írja ki, hogy feldolgozás alatt, de ha kétszer rákattintotok, akkor egy baromi nagy méretben megnézhetitek a képeket
bocsánat, hogy nemtom lekicsinyíteni őket
egyéb formaságok...
a cím: kep.tar.hu/pancsmancs
Ui.: perpillanat a linkeléshez is hülye vaok
- Arden Borough
- Nem elérhető
remélem jól sikerül és várunk vissza!!!!!
Örökké nem eshet...
- Inczy
- Nem elérhető
A képekre iszonyat kíváncsi vagyok!!! Szal várom őket naon!
Ti ettetek már Tesco fánkot? ez TÉNYLEG finom...
Feel the sunshine
- Frodo Baggins
- Nem elérhető