- Köszönetek: 0
Orrostar - Előkészületek
- Malendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kevesebb
Több
19 éve 5 hónapja #263718
Írta: Malendil
Malendil válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
Nekem a setét árnyalatok szimpatikusabbak. A vagy B.
Hm. Jellemző, hogy a tengerészetből egyeseknek rögtön a kalózszerep jön be. :evil3: De szerintem a csapatunk neve nem Umbar lesz...
Hm. Jellemző, hogy a tengerészetből egyeseknek rögtön a kalózszerep jön be. :evil3: De szerintem a csapatunk neve nem Umbar lesz...
Téma zárolva.
- Rayan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
19 éve 5 hónapja #263702
Írta: Rayan
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Rayan válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
Legyen B, vagy világosabb.
És ugye mindenki látta a Karib-tenger kalózait?
Kalózsisakra, fej- és szemkötőtoszra, papagájra, falábakra és horgokra egész biztosan szükségünk lesz, ha máskor nem, a pohárnokság alatt. Úgyhogy akinek van ilyen cucca, tartogassa feltétlen, sőt, nem árt mindenkinek vmi jellegzetes kalózost beszerezni
És természetesen az itt megbeszélt dolgokat még spoilerként sem adjuk tovább más csapatok tagjainak.
pussz mindenkibe
Ja és fiúk, növesszetek szakállat
Ja és 2 zászló kell, egy címeres és egy halálfejes :cross: , így tudjuk váltogatni, hangulatnak megfelelően
És ugye mindenki látta a Karib-tenger kalózait?
Kalózsisakra, fej- és szemkötőtoszra, papagájra, falábakra és horgokra egész biztosan szükségünk lesz, ha máskor nem, a pohárnokság alatt. Úgyhogy akinek van ilyen cucca, tartogassa feltétlen, sőt, nem árt mindenkinek vmi jellegzetes kalózost beszerezni
És természetesen az itt megbeszélt dolgokat még spoilerként sem adjuk tovább más csapatok tagjainak.
pussz mindenkibe
Ja és fiúk, növesszetek szakállat
Ja és 2 zászló kell, egy címeres és egy halálfejes :cross: , így tudjuk váltogatni, hangulatnak megfelelően
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
Téma zárolva.
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
19 éve 5 hónapja #263692
Írta: sebcsaba
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
sebcsaba válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
B
[size=9:3v58lfi7]Bár ha szabad, akkor inkább (0,1,185) a (0,1,200) helyett.[/size]
[size=9:3v58lfi7]Bár ha szabad, akkor inkább (0,1,185) a (0,1,200) helyett.[/size]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
- Niph
- Nem elérhető
19 éve 5 hónapja #263687
Írta: Niph
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Niph válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
Én a C-re szavazok, de nekem aztán oly mindegy hogy milyen árnyalatú lesz, a lényeg végre kedvenc színnnnnnnnn...
Lakoma???? Idén is majd fülsüketitő lelkem mélyén tengerész vagyok??????????
Lakoma???? Idén is majd fülsüketitő lelkem mélyén tengerész vagyok??????????
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
19 éve 5 hónapja #263661
Írta: Nóli i linantea
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
Hah... Én nem jutok nethez, úgyh ez most eléggé meglepetésszerűen hatott.
Én EZUTÁN SEM jutok nethez, ha van valami fontos, akkor megtennétek, h értesítenétek? Lécci... (70/570-9637)
Amúgy színben én a "b"re szavaznék.
Én EZUTÁN SEM jutok nethez, ha van valami fontos, akkor megtennétek, h értesítenétek? Lécci... (70/570-9637)
Amúgy színben én a "b"re szavaznék.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
- Stara
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
19 éve 5 hónapja - 19 éve 5 hónapja #263625
Írta: Stara
Lehetne olyat,hogy miután megegyeztünk a színárnyalatban mindenkinek ugyanolyan felsője lenne,mármint,hogy nem valakinek pl.rövid póló,valakinek meg hosszú,meg ilyenek,hanem kicsit "egyen" szerű? :cool2: Ez most lehet,hogy kicsit kusza,de később kifejtem,ha kell.
Stara válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
Akkor,a vita megkezdéseként a sötétre szavaznék, én azt szeretem kékben. A vagy BBrandir írta: Csapatfölső: a Tenger népének stílszerűen kék lesz a színe. Hogy mink lesz kék az ránk van bízva, mert minden csapat kiválaszthatja milyen felsőruhát készít magának: póló, top, ing, mellény, csador, kimonó. A lényeg, hogy rá lehessen festeni a csapatcímert. A festés a táborban lesz, de a címeren már most lehet gondolkodni.
Vitára bocsátanám a kék színt! Sötét, világos, zöldes vagy sárgás legyen?
Lehetne olyat,hogy miután megegyeztünk a színárnyalatban mindenkinek ugyanolyan felsője lenne,mármint,hogy nem valakinek pl.rövid póló,valakinek meg hosszú,meg ilyenek,hanem kicsit "egyen" szerű? :cool2: Ez most lehet,hogy kicsit kusza,de később kifejtem,ha kell.
Téma zárolva.
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
19 éve 5 hónapja #263595
Írta: Brandir
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Brandir válaszolt a következő témában: Orrostar - Előkészületek
No hát akkor, hogy ebben a topicban is beinduljon egy kicsinykét az élet, beírom amit eddig tudni lehet.
A csapatról:
-Orrostar népe Númenor keleti partvidékén, főleg kikötővárosokban élt. Elsősorban hajózással, hajóépítéssel foglalkoztak, hiszen Aldarion király idején (ekkor játszódik a keretmese) kezdődtek a nagy felfedezések, éledt újjá a kapcsolat és indult be a kereskedelem Középföldével. Középfölde csekélyebb népei számára mi közvetítjük a Númenori kultúrát.
-Tehát Mi vagyunk a tábor legbölcsebb csapata! De ha az esetleg nem is, nálunk a legnagyobb az átlagéletkor: majdnem 20 év.
-A kérdőív adatai alapján a mi csapatunk tűnik a legegységesebbnek, vagyis a kiválasztott emberek többségével együtt leszünk, míg más csapatok tagjaihoz viszonylag kevés kapcsolat van. Röviden összefoglalva: Elitista banda vagyunk!
A programokról:
Lesz két csapatfeladat, egyenlőre ismeretlen időpontban
-Esti előadás: szándékosan visszatartott információk hiányában erre még nem tudunk készülni. Amit erről tudni érdemes: minden évben, minden csapatnak be kell mutatni egy rövid kis színpadi előadást. Idén újdonságként nem a csapat történetét kell eljátszani, hanem egy elsőkori hős életét.
-Lakoma: valamelyik étkezés alatt, szórakoztató műsort kell biztosítanunk. Erre már most lehet ötletelni.
Csapatfölső: a Tenger népének stílszerűen kék lesz a színe. Hogy mink lesz kék az ránk van bízva, mert minden csapat kiválaszthatja milyen felsőruhát készít magának: póló, top, ing, mellény, csador, kimonó. A lényeg, hogy rá lehessen festeni a csapatcímert. A festés a táborban lesz, de a címeren már most lehet gondolkodni.
A csapatról:
-Orrostar népe Númenor keleti partvidékén, főleg kikötővárosokban élt. Elsősorban hajózással, hajóépítéssel foglalkoztak, hiszen Aldarion király idején (ekkor játszódik a keretmese) kezdődtek a nagy felfedezések, éledt újjá a kapcsolat és indult be a kereskedelem Középföldével. Középfölde csekélyebb népei számára mi közvetítjük a Númenori kultúrát.
-Tehát Mi vagyunk a tábor legbölcsebb csapata! De ha az esetleg nem is, nálunk a legnagyobb az átlagéletkor: majdnem 20 év.
-A kérdőív adatai alapján a mi csapatunk tűnik a legegységesebbnek, vagyis a kiválasztott emberek többségével együtt leszünk, míg más csapatok tagjaihoz viszonylag kevés kapcsolat van. Röviden összefoglalva: Elitista banda vagyunk!
A programokról:
Lesz két csapatfeladat, egyenlőre ismeretlen időpontban
-Esti előadás: szándékosan visszatartott információk hiányában erre még nem tudunk készülni. Amit erről tudni érdemes: minden évben, minden csapatnak be kell mutatni egy rövid kis színpadi előadást. Idén újdonságként nem a csapat történetét kell eljátszani, hanem egy elsőkori hős életét.
-Lakoma: valamelyik étkezés alatt, szórakoztató műsort kell biztosítanunk. Erre már most lehet ötletelni.
Csapatfölső: a Tenger népének stílszerűen kék lesz a színe. Hogy mink lesz kék az ránk van bízva, mert minden csapat kiválaszthatja milyen felsőruhát készít magának: póló, top, ing, mellény, csador, kimonó. A lényeg, hogy rá lehessen festeni a csapatcímert. A festés a táborban lesz, de a címeren már most lehet gondolkodni.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 5 hónapja #263269
Írta: Ulmo
Orrostar - Előkészületek téma létrehozva Ulmo által
Itt lehet megbeszélni a tábori előkészületeket.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.143 másodperc