Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Több
18 éve 3 hónapja #299602 Írta: Tirion Equniel
Tirion Equniel válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
persze, fogsz egy bábut szalmakalapba, puskával, alatta egy szigettel, rajta egy robison felirattal mellette egy fekete bőrű babát, és bőszen mutogatsz rá...
jobbat nem tok sry

"Rendre csak a kis szellemnek van szüksége, a zseni a káoszt is át tudja"
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 3 hónapja #299601 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
El lehet azt bábozni, h "péntek"? :D [size=9:sxg76ix4]Bocsi, de sok van most a nyakamon, azé' vagyok ilyen fárasztó...[/size] :oops: 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299600 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
őőőőőőőőőőőőőőőő

Nem értem!!
(már péntek van)

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299487 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
hová mész megint Lamy? nem bírsz magaddal én látom.. akkor tábori talira se jössz? nemáár

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299486 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Sziasztok!

Csapattali legyen szept 2 után mert én csak akoor leszem széphazánkban.
A táborról meg csak jót tok mondani, de már sokan elmondtátok. :)
Nagyon örültem, hogy megismerhettelek titeket!!!!
Nagy pussz és Élet-Üdv-Egészség nektek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299485 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Nem, mert szerda.
:P :mrgreen:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299441 Írta: Tirion Equniel
Tirion Equniel válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Kedd van.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299431 Írta: Erna
MI VAN???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

VALAKI MAGYARÁZZA EL EGYSZERÜBBEN!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299380 Írta: mioni
mioni válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Phaedra/Namarie írta:

Gumipók írta: Ernácska TE ezt NEM ÉRTHETED!!!!!! ::::D

Majd Te megmagyarázod neki.... :P :P :P :P :P

Na mi az, Ernát felvilágosítják? 8)

"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299346 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Gumipók írta: Ernácska TE ezt NEM ÉRTHETED!!!!!! ::::D

Majd Te megmagyarázod neki.... :P :P :P :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299243 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Ernácska TE ezt NEM ÉRTHETED!!!!!! ::::D
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299240 Írta: Erna
NEM ÉRTEEEEM!!
Újból meg jöttem a balcsiról!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299084 Írta: Namarie
Inczy: szerintem a mi csapatunknál alapvetően ez nem is volt gond, és ahogy arra lett helyezve a hangsúly, hogy MINDENKI megszólalajon, és mindenkivel volt személyesen is törődve (hú d megszontam) az csodálatos volt.

Amit kb. hatodjára mondok el: biztos, hogy a jószándék vezérelt minden szevezőt/cspvezet/helyettest.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299059 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Örülök a kritikáknak. 8) Még várok, hátha írna még vki, aztán összesítem.

Érdekes, hogy utólag visszagondolva tényleg sok volt a csapatprogram, de... ilyen sok ember mozgatását tényleg csak így lehetett megoldani. Meg ott nem éreztem ezt annyira. Mondjuk éppen a fennálló kérdés miatt találtuk ki, h a pohárnokságot mindig két csapat együtt csinálja. Ez, ahogy elnézem működött is, és sikeres volt. 8)

Ez a mikor kelünk/fekszünk dolog mindig vitás kérdés volt. Alapvetően sztem soha nem lesz mindenkinek jó, mivel más az emberek bioritmusa. 8) Én spec éjjeli bagoly vagyok. Ha akarok, se tudok hamar elaludni. Ebből következett, h 5-6 nap napi 4 órás alvás után ügyesen kidőltem a sorból. :D De nembaj, erről szól egy tábor... :wink: Majd jövőre okosabb leszek, egész délután futkosok, és este mint a tuskó, bedőlök időben az ágyba. :D

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298983 Írta: Namarie
ha jövőre meg lehetne oldani, hogy ez utolsó estéhez hasonlóan legyenek esti bulik (kb. 3) szerintem nagyon jó lenne. A nagyközösséget is jobban összehozná, felszabadítólag hatna.

Jó lenne továbbá, ha reggel kicsit később lehetne az ébresztő, így este később mehetnénk aludni. Ez azért volna üdvös, mert így akik beszélgetni, játszani szeretnének, jobban tudnának.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298938 Írta: mioni
mioni válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Erna: ne legyél már ilyen kis burzsuj :D

Nos az véleményem a táborról:
Csapatbeosztás igazából nekem, mint újnak teljesen mindegy volt, új emberek így is úgy is. Az mondjuk már nem mindegy, hogy ezek az új emberek mennyire befogadóak, szóval mint elsőtáborozó, lehet hogy ez a szedjük-szét-az-embereket koncepció előnyösebb volt a számomra. Viszont tényleg sok volt a csapatprogram, ezt ott a végén mondtam is azt hiszem. Egészen a nagy kirándulásig - kis túlzással - az időm nagy részét a csapattal töltöttem. Ami nem volt rossz, és ha nem 24 órából áll egy nap, és marad idő másokra is akkor tök ok lett volna :)
Azt különösen sajnáltam, hogy lemaradtam/tunk a balett óráról, képekról visszanézve nagyon jó lehetett :)
Röpipályát én is imádtam - kivágni :D
A helyszín tényleg nagyon szép volt, a faházak egy icipicit lehettek volna tágasabbak, de azért így is ok volt. :) Főleg a miénk hehehe :D
A keretjátékról - tekintve, hogy nincs összehasonlítási alapom - így első ránézésre annyit tudnék mondani, hogy kicsit döcögős volt.
A csopvezünk és a helyettese természetesen borzasztóak voltak - ahogy vártam-, remélem egyikük sem jön jövőre :D
Az előadásra lehetett volna szerintem is több időt szánni, ahogy azt már néhányan megjegyezték. Mondjuk az meg megint csak növelte volna a csapatprogramok számát, szóval lehet hogy mégis így volt jó, nem tudom :)
Ami esetleg hiányzott, az a tünde nyelv és írás tanulás, bár nem tudom mennyire lett volna rá igény, meg hát így is elég fáradt voltam a 4-5. nap után, szóval lehet hogy jobb is, hogy kimaradt.
A kaja nagyon jóó volt, mondjuk személy szerint nem vagyok nagyon kibékülve a mézes meg lekváros kenyerekkel reggelire, dehát ahogy azt az ex-énektanárom szokta volt mondani: egyéni nyomor :D
Személy szerint nagyon nagyon tetszettek a folklór műsorok.
Ami hiányzott az a ping-pong, annak ellenére, hogy milyen jó kis főhadiszállást sikerült ott kialakítanunk :D
Visszatérve a helyszínhez, összeségében jó volt, hogy amolyan "burokban" voltunk, de azért belefért volna egy kis közért ebbe még. A Tesco túrák úgy érzem, csak "felesleges" súrlódási pontok voltak. (Bár le a kalappal Szofi előtt még egyszer... :) Nyilvánvaló, hogy nem létfontosságú egy zacskó chips, de ha megkívánja valaki hát istenem had ehessen.
Hm, más most nem jut eszembe :)
pussz mindenkinek.

"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298925 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
hmmm...
én is írok egy kis kritikát a táborról, bár a nagytopikban is van egy, de nem baj.
szóval.
Alapvetően a koncepció nagyon tetszett, azáltal hogy így lett megoldva a csapatbeosztást, nagyon sok embert ismerhettem meg jobban, ami nagyon pozitív. csak sajnos ennek hátránya, hogy volt olyan ember, akivel nem tudtam szinte semmit beszélgetni mert más csapat volt és sátorozott és ez viszont azért rendesen kihatott a hangulatomra.
Kicsit azzal is bajom volt, hogy így egybe voltak sűrítve három napra a lényeges részek (előadás, pohárnokság, ébresztés/torna), ugyanakkor azt kicsit sajnálom (tudom, részrehajló vagyok :twisted: ), hogy a táncra nem volt keret úgy "hivatalosabban" a tábor idejéből. Szeretném ha jövőre több csapaton kívüli program lenne, kézműveskedés mint üvegfestés/gyöngyözés/szalvétatechnika/csomózás/batikolás stb., táncok, mert ezek ugyan idén is voltak, de sohasem mint "hivatalos program". a röpipályát imádtam, legközelebb is ilyen kéne mert az jóóó. :D
összességében jól éreztem magam, csak nem volt olyan varázslatos mint szerettem volna.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298896 Írta: Erna
Nekem van hozzá szólásom:
-MELEG VÍZ KELL!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298864 Írta: Inczy
Köszönöm Brisa. 8) Várom a további hozzászólásokat a témával kapcs!

Meg lehet ám gondolkodni csapattalin is... Tábori tali előtt/után, ki hogyan szeretné? És hol? 8)

Mindenkinek további kellemes nyarat/nyaralást ebben a fantasztikus időben! :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298857 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Inczy, az én meglátásaim a táborról (csakhogy valaki elkezdje :D ):

- a helyszín gyönyörű és szuper volt!
- a koncepció és a levezénylés profi
- ami nekem hiányzott: a csoportokon kívüli programok
- egy picit sok volt a csoport-program (tehát meg kell találni a csoporton kívüli és belüli programok egyensúlyát)
-egyetértek, h idén most kevéssé valósult meg a Középföld-fíling, de nekem speciel így sem volt rossz
- a csoportvezetők és helyetteseik nagyon jók voltak (nemcsak a mieink :D ), a kezdeményezéseik sokat tettek hozzá a tábori élményekhez
- a kaja nagyon jó volt (a rendszeres gyümölcsosztogatás hiányzott nekem)
- én a magam részéről jobb szeretek széken ülve, asztalnál enni (tény, h elkényeztetett "pösti" lány vagyok :D ), ezért jobban örültem volna, ha minden nap van pohárnokság
- a népgyűlések nagyon jók voltak, és a össztábori játékok is remekül sikerültek

Hát köbö ennyi.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298852 Írta: Tirion Equniel
Na visszajöttem görögböl:) hiányoztatok ám tisztesül:)
Valaki mostanában mondott cucujét? me naon szar idő van:)

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298842 Írta: Lamy
Sirgon: nem hiszem :) ~

Mostan itten kell hagyjalak titeket egy röpke hónapra, mer' nem lészem itthon. Naggggyon fogtok hiányozni. Remélem csapattalira vagy táboros talira már itthon leszem: nem szeretnék ezekből is kimaradni!!!!!
Sok pusssz Mindenkinek!!!
Meg egy adag egyiptomi mágiát a rászorulóknak!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298785 Írta: Inczy
Egy kéréssel fordulok hozzátok. Gondolom többen láttátok, h felpezsdült a fórum. Hogyan tovább, MTT? c. topic nyílt. Tartalmas viták folynak.
Sokat segítene a tábvezeknek, a vezetőségnek, ha leírnátok a véleményeteket. Arra gondoltam, h itt összegyűjthetnénk, h mi tetszett/nem tetszett az idei táborral kapcs nektek, milyen változtatásokat javasolnátok, majd rendezett formában beírnánk a nagy tábori topicba.
Az ötletet a hobbitoktól csentem, de azt hiszem megbocsájtják nekem. Sztem minden csapatnak követnie kellene ezt a kezdeményezést. 8)

Hajrá, ötleteljetek, véleményezzetek!! 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298659 Írta: Inczy
Itt sokunk hisz a mágiában. Csak hinni kell, és úgy is lesz... 8)
A szeretet is az. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298651 Írta: Erna
Kicsitkésve de....
Szerintem van mágia a földön és én hiszek benne meg a szellemekben
a tündérekben meg minden

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298631 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)

Lamy írta: Mert a fáraóknak nem is volt átka, de ha lett volna, akkor az garantáltan hatna!!!!
Ugyanis van mágia világban kedves Sirgon, még ha nem is hiszed.
:) ~

Most voltunk a Szépmüvészetiben és többek között megnéztük az egyiptomi tárlatot is. Nos ott is láttuk ennek nyomát, mert az egyik mumia át volt kötve két szallaggal, aminek végeit a szarkofág széléhez szegezték. Ha a lehetséges racionális és tudományos magyarázatokat kihagyjuk, akkor nyilván azért, mert túl sokat ijesztgette a turistákat, és így akarják elérni, hogy a helyén maradjon, nem mozogjon! :P
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298573 Írta: Namarie
köpeny. ma kb. hatvanadjára áldottam anank az eszét és kezét, kai ezeket vett. Könnyen vasalható, kis helyen elfér. És még a törpenyuszimnak is tetszik!!!!

Brisa: nincs mit, sajnálom, hogy ennél többet nem tehettem a csapatért. és őszintén örülök, hogy segítségedre lehettem, és minden tiszteletem Tied és Kincsesért. Csodáltalak Titeket.

Kincses: köszönöm a szalagot.

Pók és az egész csapat: köszönöm a megértéseteket.

Igaz, hogy zsizsikes voltam, de közben figyeltem ám alaposan!!

nekem az tetszett a legjobban, hogy Pók igyekezett mindenkit bevonni, megszólalatani, és ezt nagyon szépen el is érte!

csodamód meg tudod nyitni az embereket!

Tetszett az is, hogy nem volt széthúzás a csapatban, hogy AKARTUNk, annak ellenére, hogy a legtöbbőnk inkább a visszahúzódóbb típusból került ki, ami nem baj.

Jó volt, hogy amikor dolgozni kellett, mindenki akart dolgozni.

sajnálom, hogy egy nyomorult karperecet sem tudtam megfesteni, tényleg határtalanul fájt, de csak az anyagot pazaroltam volna.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298525 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Sziasztok!

Én is szeretném elmondani, hogy nagyon jól éreztem magam a táborban és közöttetek.

Külön élmény volt Pók "fennhatósága" alá tartozni. :D Na meg Kincsessel és Namarie-val köpönyegeket varrni. :D És persze a jelenetes-játékok ferghetegesek voltak veletek. (Megjegyzem, hogy ezt a játékot drámaórán szokták alkalmazni a színészpalánták képzése során.) A színdarabunkat és a pohárnokságot nagyon tudtam élvezni, a Sziratónkat azóta is énekelgetem magamban. :D

Egyszerűen jó volt, na.

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298436 Írta: Lamy
Mert a fáraóknak nem is volt átka, de ha lett volna, akkor az garantáltan hatna!!!!
Ugyanis van mágia világban kedves Sirgon, még ha nem is hiszed.
:) ~
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298385 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Cardolan követei - Szétcsetel!!! :)
Természetesen nem vagyok babonás, és sajnos mágia sincs a valóságban. Játszani viszont nagyon szeretek, és úgy tenni mintha lenne! :P
És persze a fáráók átkában sem hiszek. Filmet nézni róla és borzongani viszont RULZ! :twisted:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.211 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére