MTT születésnap 2007 szervezése
- Mau Rauser
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Cicaful írta: Jaj, megtaláltuk a HÉV állomáson elhagyott kendőt! Áfinál van, a jogos tulajdonosa nála jelentkezhet érte
nimdorkot riasszátok, örülni fog:)
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Especially to:
Meliannak a telefonos segítségekért
Sirgonnak a végső szakaszon való oda- és visszakalauzolásért
Majapóknak a krumplihámozókért
Rohinnak az új nemzeti játékért
Nimdorcinak h. elmesélte a szobája vizsgaidőszak utáni állapotait (majd továbbadom Anyunak, bizonyítandó, h. nálam rend van )
a paprikáskrumpli-főzőknek, h. rábeszéltek h. egyek annak ellenére, h. nem fizettem...
Ankalimonnak a beszéd rövidségéért
És éljen a Cicás... akarommondani... diós torta!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Laurelen
- Nem elérhető
...és ha lesz nálunk egy csillagászati távcső...Ankalimon írta:
Peet írta: Nagyon jó volt, még ilyet sokat! Nem fogom kibírni a táborig:)
Legjobb talán az éjszakai erdőbenmászkálás meg Ankalimon csillagvizsgálásos élménybeszámolója volt:) Kár, hogy nem jegyeztem meg belőle szinte semmit:D
Pedig azóta megnéztem, hogy merre van a Scutum csillagkép (4 csoffadt csillag az egész). Ha legközelebb találkozunk, megmutatom...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Peet írta: Nagyon jó volt, még ilyet sokat! Nem fogom kibírni a táborig:)
Legjobb talán az éjszakai erdőbenmászkálás meg Ankalimon csillagvizsgálásos élménybeszámolója volt:) Kár, hogy nem jegyeztem meg belőle szinte semmit:D
Pedig azóta megnéztem, hogy merre van a Scutum csillagkép (4 csoffadt csillag az egész). Ha legközelebb találkozunk, megmutatom...
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Melyanna írta:
(Lefelé voltak némi tévelygős kalandjaink, úgy látszik, még mindig nem ismerem a környéket annyira, mint szeretném :biggrin2: )
Legközelebb fordulj hozzám bizalommal Párszor én is eltévedtem arrafelé korábban, de ma már nagyjából kiismerem magam
A szelet tényleg ki lehetett volna spórolni, de az esőt legalább megúsztuk.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
kep.tar.hu/silmarien/50494326#2
[size=9:40dq9zps](A reklámblokkolót nem használó fórumozóktól elnézést, múltkor egyszer véletlenül láttam, milyen szörnyű a tár.hu natúr állapotában.)[/size]
Én is jól éreztem magam, és jó volt nosztalgiázni. Sajnos sok mindenki hiányzott, akiket vártam, hogy ott legyenek, de így is jó volt. Majapók meglepően kedves volt, főleg miután hagytam, hogy kipanaszkodja magát nekem a felújítási munkákról meg a vandál vendégekről. Mogyorós palacsinta meg tényleg rúlz.
Köszönet az Egyes Számú Különítménynek a felfelé útért, és Ankalimonnak a lefelé fuvarért.
Celebrom: de volt punnyadás. Amikor kint hideg szél fújt, és a társaság egyik fele elvonult pókerezni, akkor a többiek (akiket hidegen hagy a póker) eléggé unatkoztak. Legalább egy Gy.U- (vagy egyéb) társasjáték nem ártott volna alternatív programnak.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Melian
- Nem elérhető
Jó volt a Kettes Számú Különítménnyel felizzadni magunkat a hegyre, örülök, hogy - ha csak kis időre is, de - Szofit is sikerült felrángatni magunkkal, meg hogy Kincső távnavigálással (és a végén Sirgonnal) feltalált, no és külön öröm volt számomra Cé, Zé és Mau jelenléte!
A szél nemrulz :down: Maja néni mogyorókrémes palacsintája viszont annál inkább :up:
(Lefelé voltak némi tévelygős kalandjaink, úgy látszik, még mindig nem ismerem a környéket annyira, mint szeretném :biggrin2: )
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Finduilas
- Nem elérhető
Egyébként hangulatról meg a lézengésről csak annyit, hogy megint nagyon-nagyon kevesen voltunk Szomorú ez a tendencia, pedig olyan jó lett volna, ha mindenki ott van, akiknek a régi fényképein röhögtünk Nagyon élveztem a múltidézést! Köszönet Áfinak és Cicának, hogy bevállalták a szervezést. Kőhegy még mindig nagyon klassz kis hely
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Laurelen
- Nem elérhető
...és megszületett a Pilis Extra Sweet (ejtsd: pájlájsz eksztra szvít)Ulmo írta: És volt víz
:szólószundi:
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Celebrom írta: de ennyi all in-t még nem láttam 1 pókerezéskor sem, talán mert folyékony volt a tét .....
Hehe, érdekes formája a játéknak Ilyet majd jáccunk még!
Ami meglepő volt: Maja néni (néha kissé túlerőltetett) kedvessége. És volt víz
- Celebrom
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Celebrom csak óvatosan azokkal a pletykákkal....soha nem tudhatod kinek lehetnek miről kompromitáló képei
éljen a fordrally, az all-in, és a _hatalmas_ hely, ahol forgolódni lehet!
- Melian
- Nem elérhető
Attila,Attila írta: Én több embertől azt hallottam (MTT tagoktól), hogy egy csomóan össze-vissza kóboroltak mire oda jutottak mivel nem találták meg normálisan a túristaútvonal jelzéseit. Illetve sok ember szerint kicsit zagyva volt a szervezés.
e megnyilvánulásod meglehetősen tiszteletlen a szervezők felé.
Ezen kívül azt szeretnénk kérni, hogy az ilyen " több embertől azt hallottam" típusú félmondatokkal óvatosan bánj, illetve írd le, hogy kiktől hallottad, jó?
És elég furcsa olyan rendezvényről véleményt - még közvetettet is - mondani, amelyen nem vettél részt...
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Celebrom
- Nem elérhető
Ja: 1 ágyban 3 ember soha nem elég.Élmény ahogy egy tünctáncos és egy alvajáró részegen táncol az asztal tetején:D. (ez csak poén), de ennyi all in-t még nem láttam 1 pókerezéskor sem, talán mert folyékony volt a tét .....
- Attila
- Nem elérhető
De azért örülök, hogy jól tellt a hétvége még ha én sajna nem is lehettem ott. :bawling:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sil
- Nem elérhető
Ööö... ezt mondhattátok volna előbb is, a tányért totál elfelejtettem... Na mindegy, max nem eszem, csak amit viszek.Aralataion írta: Ez azt is jelenti, hogy bögre is kell, és egy műanyag tálka plussz, kés villa kanál, amivel majd eszel....
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ez azt is jelenti, hogy bögre is kell, és egy műanyag tálka plussz, kés villa kanál, amivel majd eszel....
Azonkívül nem árt mentőmellény, svájci 33 funkciós bicska, rambókés, McGyver-szigszalag, körömreszelő és csipesz, sebtapasz, 4 db váltás alsógatya az esti meséléshez, fogselyem, tüsszentőpor, háromkerekű gyermek-bicikli, és Te!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Melian
- Nem elérhető
most már biztos, hogy nem maradok vacsorára, kb. 6 körül kell elmennem.
De addig ott foglak Benneteket riogatni
Ps.: lehet, hogy Szofi is felnéz napközben!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
mau meg üzeni, hogy anno ő is jelentkezett...
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try