MTT születésnap 2007 szervezése

Több
17 éve 5 hónapja #333600 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése

Cicaful írta: Jaj, megtaláltuk a HÉV állomáson elhagyott kendőt! Áfinál van, a jogos tulajdonosa nála jelentkezhet érte 8)

nimdorkot riasszátok, örülni fog:)

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333426 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Köszi mindenkinek a jelenlétet, ha jómagam csak pár órára csatlakozhattam is :)

Especially to:
:arrow: Meliannak a telefonos segítségekért
:arrow: Sirgonnak a végső szakaszon való oda- és visszakalauzolásért
:arrow: Majapóknak a krumplihámozókért :D
:arrow: Rohinnak az új nemzeti játékért :twisted: 8)
:arrow: Nimdorcinak h. elmesélte a szobája vizsgaidőszak utáni állapotait (majd továbbadom Anyunak, bizonyítandó, h. nálam rend van :D )
:arrow: a paprikáskrumpli-főzőknek, h. rábeszéltek h. egyek annak ellenére, h. nem fizettem...
:arrow: Ankalimonnak a beszéd rövidségéért :P

És éljen a Cicás... akarommondani... diós torta! :P :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333403 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Kifejezetten jó volt rólatok nézegetni a képeket, kivéve a tortaevést.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333352 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése

Ankalimon írta:

Peet írta: Nagyon jó volt, még ilyet sokat! Nem fogom kibírni a táborig:)

Legjobb talán az éjszakai erdőbenmászkálás meg Ankalimon csillagvizsgálásos élménybeszámolója volt:) Kár, hogy nem jegyeztem meg belőle szinte semmit:D

Pedig azóta megnéztem, hogy merre van a Scutum csillagkép (4 csoffadt csillag az egész). Ha legközelebb találkozunk, megmutatom...

...és ha lesz nálunk egy csillagászati távcső...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333339 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése

Peet írta: Nagyon jó volt, még ilyet sokat! Nem fogom kibírni a táborig:)

Legjobb talán az éjszakai erdőbenmászkálás meg Ankalimon csillagvizsgálásos élménybeszámolója volt:) Kár, hogy nem jegyeztem meg belőle szinte semmit:D

Pedig azóta megnéztem, hogy merre van a Scutum csillagkép (4 csoffadt csillag az egész). Ha legközelebb találkozunk, megmutatom...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333305 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése

Melyanna írta:
(Lefelé voltak némi tévelygős kalandjaink, úgy látszik, még mindig nem ismerem a környéket annyira, mint szeretném :biggrin2: )

Legközelebb fordulj hozzám bizalommal :) Párszor én is eltévedtem arrafelé korábban, de ma már nagyjából kiismerem magam :)
A szelet tényleg ki lehetett volna spórolni, de az esőt legalább megúsztuk.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333278 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Igen Sil, jó ötlet lett volna.Csak mindenki, így én is arra számítottunk, h lesz este tűz, akkor az első póker nem lett volna, hnem sütögetés, dalolászas , mint Várgesztesen, sajna a szél közbeszólt.Én az összes mágjára váró kajámat hazahoztam.....

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333275 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Nagyon jó volt, még ilyet sokat! Nem fogom kibírni a táborig:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333272 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Képek:
kep.tar.hu/silmarien/50494326#2
[size=9:40dq9zps](A reklámblokkolót nem használó fórumozóktól elnézést, múltkor egyszer véletlenül láttam, milyen szörnyű a tár.hu natúr állapotában.)[/size]

Én is jól éreztem magam, és jó volt nosztalgiázni. Sajnos sok mindenki hiányzott, akiket vártam, hogy ott legyenek, de így is jó volt. Majapók meglepően kedves volt, főleg miután hagytam, hogy kipanaszkodja magát nekem a felújítási munkákról meg a vandál vendégekről. Mogyorós palacsinta meg tényleg rúlz.

Köszönet az Egyes Számú Különítménynek a felfelé útért, és Ankalimonnak a lefelé fuvarért.

Celebrom: de volt punnyadás. Amikor kint hideg szél fújt, és a társaság egyik fele elvonult pókerezni, akkor a többiek (akiket hidegen hagy a póker) eléggé unatkoztak. Legalább egy Gy.U- (vagy egyéb) társasjáték nem ártott volna alternatív programnak.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333256 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Bár az estéről/éjszakáról és a vasárnapról lemaradtam, én is pompásan éreztem magam Veletek!

Jó volt a Kettes Számú Különítménnyel felizzadni magunkat a hegyre, örülök, hogy - ha csak kis időre is, de - Szofit is sikerült felrángatni magunkkal, meg hogy Kincső távnavigálással (és a végén Sirgonnal) feltalált, no és külön öröm volt számomra Cé, Zé és Mau jelenléte!

A szél nemrulz :down: Maja néni mogyorókrémes palacsintája viszont annál inkább :up:

(Lefelé voltak némi tévelygős kalandjaink, úgy látszik, még mindig nem ismerem a környéket annyira, mint szeretném :biggrin2: )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333250 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Én is köszönöm a széltetői kalandokat, legközelebb lepkefogóval szedjük össze az embereket!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333242 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Nagyon kellemes este volt. Bár mi előre nem tervezett módon túlélőtúrát csináltunk belőle. :lol: Először, amikor öt óra alatt értünk fel a hegyre, másodszor, amikor Ankalimonnal hajnalban jöttünk le kocsival a hegyről. Halálos volt! 8)
Egyébként hangulatról meg a lézengésről csak annyit, hogy megint nagyon-nagyon kevesen voltunk :? Szomorú ez a tendencia, pedig olyan jó lett volna, ha mindenki ott van, akiknek a régi fényképein röhögtünk :twisted: Nagyon élveztem a múltidézést! Köszönet Áfinak és Cicának, hogy bevállalták a szervezést. Kőhegy még mindig nagyon klassz kis hely :wink:

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333138 Írta: Laurelen

Ulmo írta: És volt víz :)

...és megszületett a Pilis Extra Sweet :D (ejtsd: pájlájsz eksztra szvít)

:szólószundi: :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333128 Írta: Ulmo

Celebrom írta: de ennyi all in-t még nem láttam 1 pókerezéskor sem, talán mert folyékony volt a tét :roll: .....

Hehe, érdekes formája a játéknak :) Ilyet majd jáccunk még!
Ami meglepő volt: Maja néni (néha kissé túlerőltetett) kedvessége. És volt víz :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333113 Írta: Celebrom
Valdd be csak bánt , h te egyedül voltál abban a nagy ágyban!!:D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333112 Írta: Laurelen
Muhahaha....Köszönönet az ötletért és a szervezésért!
Celebrom csak óvatosan azokkal a pletykákkal....soha nem tudhatod kinek lehetnek miről kompromitáló képei :mrgreen:
éljen a fordrally, az all-in, és a _hatalmas_ hely, ahol forgolódni lehet!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333110 Írta: Melian

Attila írta: Én több embertől azt hallottam (MTT tagoktól), hogy egy csomóan össze-vissza kóboroltak mire oda jutottak mivel nem találták meg normálisan a túristaútvonal jelzéseit. Illetve sok ember szerint kicsit zagyva volt a szervezés.

Attila,
e megnyilvánulásod meglehetősen tiszteletlen a szervezők felé.
Ezen kívül azt szeretnénk kérni, hogy az ilyen " több embertől azt hallottam" típusú félmondatokkal óvatosan bánj, illetve írd le, hogy kiktől hallottad, jó?
És elég furcsa olyan rendezvényről véleményt - még közvetettet is - mondani, amelyen nem vettél részt...

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333107 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Jaj, megtaláltuk a HÉV állomáson elhagyott kendőt! Áfinál van, a jogos tulajdonosa nála jelentkezhet érte 8)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333104 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Köszönet mindenkinek aki ott volt, és ezzel - ahogy mondani szokás - jelenlétével emelte a hétvége fényét :D :D Nagyon jó éreztük magunkat!

:twisted: :twisted: :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #333103 Írta: Celebrom
ŐŐŐŐŐ , ez marhaság.Mindenki viszonylag hamar odatalált, kivéve Fincék, de megérkeztek éppségben, és különben is lehet, h csak ürügy volt az eltévedés (erdő stb....), a szervezés szerintem naon jó volt.Amúgy téged nem láttunk , pedig vártunk a batyin. De szerintem maga társaság tehet arról , h fantasztikus hangulat volt és 1 évre eleget röhögtem. Azoknak is örültünk akik csak beugrottak.
Ja: 1 ágyban 3 ember soha nem elég.Élmény ahogy egy tünctáncos és egy alvajáró részegen táncol az asztal tetején:D. (ez csak poén), de ennyi all in-t még nem láttam 1 pókerezéskor sem, talán mert folyékony volt a tét :roll: .....

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333101 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Én több embertől azt hallottam (MTT tagoktól), hogy egy csomóan össze-vissza kóboroltak mire oda jutottak mivel nem találták meg normálisan a túristaútvonal jelzéseit. Illetve sok ember szerint kicsit zagyva volt a szervezés.

De azért örülök, hogy jól tellt a hétvége még ha én sajna nem is lehettem ott. :bawling:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333085 Írta: Ulmo
Na igen... ez a hétvége kicsit mozgalmas volt, erre rá kell pihenni. :sleepy: De mindenképpen megérte! :itscool:
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #333080 Írta: Celebrom
Ezt nem lehet elmesélni. Aki nem jött bánhatja. Volt ott minden...... :roll: .Képtelenség elmondani, annyi minden volt, csak punnyadás nem. Képeket linkeljétek majd! Főleg Gumipókot a bigyibogyós hajgumival Cica! Valaki kezdje el a sztorizgatást, m én nem tom így alvás előtt még. Pilis 2 még dolgozik... :) .

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332989 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Milyen volt az MTT szülinap? Valaki mesélje el mert nem tudtam elmenni. Ezer kössz előre is. PRIVIBE!!!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332867 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése

Aralataion írta: Ez azt is jelenti, hogy bögre is kell, és egy műanyag tálka plussz, kés villa kanál, amivel majd eszel....

Ööö... ezt mondhattátok volna előbb is, a tányért totál elfelejtettem... :oops: Na mindegy, max nem eszem, csak amit viszek.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332827 Írta: Aralataion
Aralataion válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
MINDENKI hozzon magával ásványvizet, vagy gyümölcslevet, bármi szomjoltót! Ugyanis nem mindig volt víz a hegytetőn.... :p

Ez azt is jelenti, hogy bögre is kell, és egy műanyag tálka plussz, kés villa kanál, amivel majd eszel....

Azonkívül nem árt mentőmellény, svájci 33 funkciós bicska, rambókés, McGyver-szigszalag, körömreszelő és csipesz, sebtapasz, 4 db váltás alsógatya az esti meséléshez, fogselyem, tüsszentőpor, háromkerekű gyermek-bicikli, és Te!

a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332820 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
Nem megyek szülinapozni most. Eru áldja meg az Emtétét!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332809 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
jah, bizonymegyek. maradok éjszaka, hálózsák, nem-tag.
:)

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332783 Írta: Melian
Kedves Szervezők,
most már biztos, hogy nem maradok vacsorára, kb. 6 körül kell elmennem.
De addig ott foglak Benneteket riogatni :twisted:

Ps.: lehet, hogy Szofi is felnéz napközben!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332782 Írta: Zarándok(Mist)
Zarándok(Mist) válaszolt a következő témában: MTT születésnap 2007 szervezése
én elvileg két személyt jelentek vagy mi :) (sztem írtam a priviben)
mau meg üzeni, hogy anno ő is jelentkezett...

a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére