Táncosok rendje - Rendezkedés

Több
17 éve 5 hónapja #332675 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
Jó, én meg nyolcévesen balettoztam fél évig... Az mekkora volt már.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332361 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

Ringbearer írta: áá oviban én is művésztornáztam... :D

amúgy ennek tiszta céhes beütése van.. először vagyunk inasok, aztán
legények, aztán a mesterdarab elkészítése után mesterek?...
és mi a helyzet a kontárokkal?? :twisted:

:) Én meg harmadik általánostól ötödikig bár harmadikban RSG névre hallgatott. :)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332309 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
Te Ring, szerintem megártott neked a sok töritanulás...
ha ezek után nem lesz 100%-os a szóbelid... :tongue: :twisted:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332306 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
áá oviban én is művésztornáztam... :D

amúgy ennek tiszta céhes beütése van.. először vagyunk inasok, aztán
legények, aztán a mesterdarab elkészítése után mesterek?...
és mi a helyzet a kontárokkal?? :twisted:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332136 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

Milendoria írta:
1. miért választottadezt a rendet?
2. ha esetleg van táncos tapasztalatod, kérlek osszd meg velünk ;)
3. mit vársz el ettől a rendtől, hová szeretnél esetleg eljutni? (csak kikapcsolódni/kicsit tanulgatni, fejlődgetni/komolyan érdekel, szeretnék sokat fejlődni (persze egyéni határokhoz képest))
4. ha lesz a közben/végén egy-egy performansz, előadás, "hajlandó" lennél-e szerepelni?
+1. mennyire lehetek szadista? :twisted:

Jááj, már megint baromira mindenről le vagyok itt maradva, mert szigorlatok meg ilyen hülyeségek elveszik az időmet :) Tehát:

1, Szerintem ez lesz a lérdekesebb és legmozgalmasabb rend, meg a harcolós, de ahhoz én nem vagyok elég férfias :)
2, oviban művészi torna, de utáltam, mert anyukám mindig otthagyott. USA: egy évig balett, jazzbalett, sztep, modern tánc (nem volt túúúl komoly), pár éve latintánc szintén hobbi szinten, aztán egy kis Ronan írtánc, meg persze újabban a híres Fülöp-féle kortárstánc kurzus :) Néha elmegyek egyéb kurzusokra. Ja, és FLAMENCO :)
3, Miltől hallottam, hogy olyan túl sok alkalom nem lesz a rendi tevékenységre :( meg 10 nap nem olyan sok, szóval nagy fejlődést nem várok magamtól :) Azért, ahogy lesz időnk, azért egy kicsit legalább minden nap táncolgathatnánk.. :oops:
4, Naná, minimum, hogy tábor végén fellépünk :)
5, Ha nem lennék mazochista, akkor valszeg nem ebbe a rendbe jövök :P
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332101 Írta: Milendoria
bocsi, te vagy a második akit elírtak... (nem az én listám, csak kimásoltam)

amúgy. szólnék nektek vala a mesterdarabokról.
lesz lehetőségetek mesterdarab elkészítésére:
előre elmondom, nem csinálhat ilyet mindenki, mert ez egy speciális dolog. azokra vonatkozik, akik hajlandóak lennének a szabadidejükből is többet feláldozni a cél érdekében. nálunk ez abból fog állni, hogy valószínűleg az illető előad egy szóló-jellegű performanszot, igényeset, olyat, ami megállná a helyét egy külsős rendezvényen is. fontos továbbá, hogy együtt kell működni egy másik rend mesterdarabjával, tehát például eltáncolod egy krónikás mesterdarabját, az általa írt történetet, ilyesmi. csak azért szólok, hogy kezdjetek el előre gondolkodni, és esetleg barátkozni a gondolattal, persze most még ne kezdjetek hozzá semmihez; az érdemi munka a táborban indul.
hogy miért jó ez nektek? a végén lesz ennek jelentősége, mondjuk úgy hogy előnyös lesz a mestervizsgázónak (azt még nem árulom el hogyan, majd megtudjátok. :mrgreen: )
viszont: meg lehet bukni a mestervizsgán, tehát tényleg igényes produkciónak kell lennie... aki ezek után még gondolkozik rajta, hát hajrá!!!
én mindenkinek tehetségem és lehetőségem szerint a legtöbb segítséget és támogatást fogom nyújtani benne, amennyiben igényli bárki.

csak gondoltam nem árt ha tudjátok. egyetlen készülődési tanács: hozzatok sok zenét ;)

ja, és kérdezzetek ha van ami nem világos. kérdezzetek sokat!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332053 Írta: Rhien
Rhien válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
jah, bocsi, kifelejtetttem... lehet hogy csak elírás, de legjobb tudásom szerint JÓZSA Sára vagyok.... :lol: :o :lol: :o :lol: :o
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #332050 Írta: Rhien
Rhien válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
sziasztok!!!

úgy látom a hírem megelőzött... veletek vagyok itt vagyok jövök, nem úsztok meg olyan könnyen! :lol: :lol: :lol: nem kell fenyegetésnek venni.
sorry hogy eddig nem jelentkeztem de érettségiztem javarészt meg volt egyéb igen szomorú elfoglaltságom egy ideig... :cry: :cry: :cry: csak az utolsó pillanatban tudtam beadni a jelentkezést, annyira elszaladt az idő.
hogy miért pont ide?
imádok táncolni, annak ellenére h minden évben volt vmi a térdemmel kivéve tavaly, de próbálok most nem hasraesni ígérem. meg a számháborút is kihagyom. ha el akarnék menni valaki üssön le, jó? :wink: 1ébként nagyjából előre sejtettem a csapatbeosztást, és szerencsére olyan emberek közé kerültem megint, akik vissza tudják hozni az önbizalmamat. meg a jókedvemet. meg ilyesmit.most aztán kéne...nem várok semmi különöset a rendtől, csak szeretem azt csinálni, amihez kedvem van( na ennek asszem nem volt sok értelme, lehet számítani még pár ilyen megjegyzésre tőlem...) régebben táncoltam, mittudoménmit, de nem balett az biztos. persze, hoyg jövök szerepelni, ki nem hagynám, imádom! ne legyél nagyon szadista, jó, csak amennyire muszáj.
namarie!!!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331998 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

Milendoria írta: 1. miért választottadezt a rendet?
3. mit vársz el ettől a rendtől, hová szeretnél esetleg eljutni? (csak kikapcsolódni/kicsit tanulgatni, fejlődgetni/komolyan érdekel, szeretnék sokat fejlődni (persze egyéni határokhoz képest))
4. ha lesz a közben/végén egy-egy performansz, előadás, "hajlandó" lennél-e szerepelni?
+1. mennyire lehetek szadista?

Na, csatlakozom.

1. Mert szeretek táncolni:)
2. öö.. sokféle táncot próbáltam már, salsa, flamenco, cha-cha-cha, de mindegyiknek csak az alapjait tanultam, [size=9:10gw2koo]ami a legjobban menne, az a jégtánc, dehát tudtommal jégpálya nem lesz [/size] :D
3. amennyit lehet, szeretnék fejlődni :)
4. ha közben, akkor mindenképp, utolsó 2 nap ugyanis már nem leszek
+1. tőlem... amennyire akarsz, max lázadunk
8) :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331939 Írta: Minerva

+1. mennyire lehetek szadista?

1. mert tavaly belekóstoltam, és tetszett :D
2. hm, tánctábor :mrgreen: és fél év flamenco. nem sok, leginkább kevés, de a lelkesedés megvan.
3. kipróbálni, mi az a tánc, ami igazán bejön, és azt elkezdeni normálisan tanulni valahol :)
4. jó hogy :)
+1. lehetsz, csak az ostort hagyd otthon. :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331920 Írta: Narbeleth
[size=9:3mw1se5y]:off: érdemes végignézni az oldalt :) majdnem az összes Szilmarilokban jelentős figurát megcsinálta a csaj, meg bútorokat is :D [/size]

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331853 Írta: Ringbearer
fúúú ő lenne Nessa?
Szerintem tök szép..
(és tényleg mulatságos :) )

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331738 Írta: Narbeleth
Nessa
Ez a link itt egy félig off dolog :)
Nessáról egy kis leírás. Azok számára, akik játszottak már Simset külön mulatságos. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331653 Írta: Milendoria
miért pont Nessa?
mert ő az egyetlen táncos vala.. mellesleg nem én választottam Őt, hanem Ő engem. :tongue:

azért én is megválaszolom a kérdéseimet, meg nem bánnám ha esetleg ilyen dolgokat, amiket nem árt ha tudunk rólatok leírnátok. (lehet hogy ezzel kellett volna kezdeni? :D )

szóval én Kiss Renáta vagyok, itt Milendoria, vagy Mil, Milc, stb. :D
táncolni nagyon szeretek, mondhatni néha ez tart életben... mazochista maximalista vagyok, akinek soha semmi nem elég, és legszívesebben napjában legalább 5-6 táncórán vennék részt. Elég hangulatember vagyok, de Veletek mindig segítőkész leszek és türelmes, ettől függetlenül bármi gond van, valamit nem értetek, nem tiszta, nem világos bármi, nyugodtan fordulhattok hozzám a nap 24 órájában... ;)

erica c.-nél kezdtem a táncot (show/hip-hop-szerű), oda kb 2 évig jártam, aztán térdem miatt egy év szünet, majd ilyen showtáncot tanultam egy évig. utána jött a 2004-es velemi tábor, akkor beleszerettem az írszteppbe, azóta is tanulom, illetve idén még elkezdtem jazz-balettozni a bakó-bácsinál :mrgreen:

a tánc-rend vezetésére megkértek, én nagy örömmel és lelkesedéssel vetettem bele magam, és meg kell mondjam, nemhgy csökken, de egyre nő a lelkesedésem :twisted: remélem ti is élvezni fogjátok, igyekezni fogok, hogy megismertesselek titeket azzal a világgal, aminek én a rabja vagyok már egy jópár éve... ;)

táncra fel!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331608 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

+1. mennyire lehetek szadista? :twisted: [/i][/color]

na hát akkor én is:

1. talán, mert szeretek táncolni? :roll: :D de amúgy tényleg azért választottam, mert akármilyen kedvm van( akár rossz, akár jó) táncolni mindig van kedvem :D
2. hát néptáncoltam jó sokáig, aztán volt két év társastánc a suliban, ami elég gagyi volt, de az alapokat azért megtanultam, aztán nagy kihagyás, és most modern táncocska
3. mindenképp fejlődést
4. háát..izé..végülis ha arra kerül a sor, akkor igen
+1. nagyon :D

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331601 Írta: Ringbearer
Jesszus, nem nézek be 2 napig...

1. Nekem is 2004-es táborhoz köthető, de minden, ami tánccal kapcsolatos.
2. Én is jártam akrobatikus rockyra, osztán ír-szteppre. Ami még nagyon sokat dobott a mozgáskoordinációmon az a tájcsí.
3. Látom mindenki nagyon elszánt fejlődés terén. Ez tök jó. :wink:
4. Háát nem lenne rossz.
+1 Itt tényleg mindenki ilyen mazohista?? Értem, szal akkor a mi dolgunk lesz Ryanával, hogy majd a halál fáradt táncosokat megvacsiztassuk :D

Várjuk még a többiektől is a válaszokat! :wink:

Ja, és kedves maiánktól is megkérdezném, hogy neki miért pont Nessához húzott a szíve?

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331573 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
1. mert már 2004-ben is bejött. :)
2. kb 2 évig akrobatikus rockyra jártam, abban ment tönkre a térdem :( - ezért nem tudok rendesen táncolni járni, csak így alkalmilag
3. tanulgatni ezt-azt, amit épp mutattok
4. persze
+1. nincs túl jó állóképességem, úgyhogy ahogy elnézem itt a többiek mazohizmusát, én fogok először kidőlni :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331527 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

Milendoria írta:

Na akkor most énis. 8)

1. Mert amióta az eszemet tudom, táncolni akartam, ez a lételemem.
2. Sajnos az előző válaszommal nem épp összhangban, kevesebb van, mint amit terveztem életem során... Volt kb félév afrojazz, fél év flamenco, meg alkalmi táncok (néhány társas és latintánc; koreográfiák stb); öö.. tánctábor :D
Az táncos tapasztalatnak számít, h minden hétvégén az estéimet vhol táncolva töltöm?! :D :D
3. Kikapcsolódni és fejlődni egyaránt. Ahol csak lehet, próbálok táncot tanulni, jövőre meg komolyabban szeretnék már vele foglalkozni.
4. Shimán 8)
+1. Ne kímélj. :D

A koncepciód meg abszolút tetszik, támogatom nagyon ezt a jazzbalett/kortárs mittomén milyen stílust. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331509 Írta: Narbeleth

Milendoria írta:

lenne hozzátok egy pár kérdésem, nem bánnám ha megválaszolnátok fakultatívan azokat, amikre akartok írni valamit. :D

1. Azért mert az utóbbi időszakban kicsit nagyobb hangsúlyt fektettem a táncra és ezt az ívet nem szeretném megtörni. :wink:
2. Három évig versenytáncoltam és nemrég kezdtem el art jazzt/modern/kortárs táncot táncolni, szeretnék kicsit intenzívebben foglalkozni a tánccal, balettra is járni stb.
3. Fejlődést (nyújtás, koordináció stb. terén)
4.Naná, ismersz, exhibicionista liba vagyok :)
+1: maximálisan

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331507 Írta: Narbeleth
:cyclops: :hello:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331439 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
szzzziiiiaaaassszzztokkkk
amit mondani szeretnék hogy én annnnyira nemtok táncolni de nagyon szeretnék tanulni egyetsmást

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331401 Írta: Milendoria
igen, így értettem hogy nem tudtad... :D
nem a te hibád, tényleg nem azért mondtam

(elvileg Rana levideóz minket ha szépen kérjük :mrgreen: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331345 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés
Apró műhelytitok: az egyik főszervező 10-én küldött nekem egy listát. A rendek felügyelője 14-én kitett egy másik, általa véglegesnek mondott listát a táborszervezői topicba (Milendoria, szvsz te még láthattad is azt). Kértem a szervezőket, hogy sürgősen döntsék el, mi a végelges állapot, mert döntés hiányában a 14-i lista marad érvényben. Az maradt.

Rhien/Sári a Kézművesek közé lett besorolva a 14-i lista alapján. Óhaj/panasz/hozzászólás a szervezőknek címezhető. :) Update: Aelgos kérésére Rhien bekerült hozzátok.

Privát kérés: ha lehet, készüljön videó a fellépésetekről. Nagyon szeretném megnézni. Plííííz :biggrin2:
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331339 Írta: Milendoria
sorry, egy másik listáról kopiztam ki, valsz azért nem vettelek észre h rosszul vagy írva....
Sári 99,9% h nálunk van, csak lehetséges hogy ezt Ulmo akkor még nem tudta, amikor a listát csinálta.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #331338 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

Milendoria írta:
berakom hogy összesen kik vagyunk itt:

vezető: Kiss Renáta/Milendoria
segéd: Várszegi Éva Alíz/Ring
Szerján Orsolya /Erna
Büki Gabriella /Vewy
Inczédy Anna /Inczy
Kopper Kaludia
Kopper Viktória
Molnár Mónika /Adelard
Schuster Viktória /Narbeleth
Böszöri Barbara /Éowyn/Keshu
Kutassy Viktória /Idhren
Fodor Viktória /Minerva
Sebestyén Ildikó /Ryana
Rózsa Sára/ Rhien

Először is: én Kutassy Zsófia vagyok :P
Már így is három (!) Viktória van, ne legyen még több :)

Másrészt: a csoporttagok között nincs ott Sári, nem lehet, hogy ő is átpártolt a csepürágókhoz? Mert a Kopper testvérek valsz nincsenek fórumon, azért nincsenek besorolva, de Sári fennvan...

Válaszok:
1. Azért választottam ezt a rendet, mert szeretek táncolni, amúgy tök amatőr vagyok, de lelkes!
2. Táncos tapasztalatom egy eléggé gagyi ámde élvezhető Show és Musicaltánc félév :D
3. Szeretnék jó sokat fejlődni, hogy majd táncoljak mindenkinek jól :twisted:
4. Naná, hogy akarok szerepelni /me rejtett exhibicionista...
+1. Legyél szadista, de szeress minket :D
Akkor mindent megcsinálunk neked! :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331313 Írta: Milendoria
na, tehát nem tudom mennyire vagytok tisztában a rendi programok működésével, de akkor most felvázolom nektek. :D

tehát, úgy fog működni, hogy ha minden igaz, lesz összesen 5 rendi alkalom, általában délutánonként, mihelyst az ebéd már megemésztődött a gyomrokban. Ekkor lesz együtt kb. 2 óránk (kicsit több), amikor bemelegítünk, nyújtunk, és koreográfiázunk. utána a kötött programnak vége, én érzékeny búcsút veszek tőletek, és a maradék kb hnegy órában ahhoz a rendhez mentek, ahová szívetek leginkább húz. természetesen nálam is maradhattok: akkor lesznek a táncházak, ahol minden nap más stílussal, más nép táncával ismerkedünk meg. ide már bárki jöhet, míg az első részt mindig együtt fogjuk tölteni.

ugye nagyjából érthető? :D

lenne hozzátok egy pár kérdésem, nem bánnám ha megválaszolnátok fakultatívan azokat, amikre akartok írni valamit. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331290 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Táncosok rendje - Rendezkedés

Minerva írta: mert annyira azért nem hajlik a derekam

arra vannak remek kis gyakorlatok :wink:

de amúgy tényleg lehetne kis technikázás, meg sok-sok nyújtás :twisted:
[size=9:2psuodie](kissé mazochista vagyok, és szeretem mikor épp szétszakadni készülnek az izmaim)[/size]

amúgy mennyi idő lesz a rendi foglalkozásokra? :roll:

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331283 Írta: Milendoria
[(ehhez hozzá kell tenni, hogy a tánctáboron kívül egyetlen darab kortárs-órán sem vettem részt :mrgreen: )

nem, csak lightos lesz, viszonylag egyszerű, de látványos...

de azért kíváncsi lennék arra, hogy kinek milyen ötlete lenne még, vagy egyetért-e ezzel a koncepciómmal

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #331282 Írta: Minerva
Kortárs tánc for prezident :D Csak ne legyen benne túl sok bukfenc vagy ilyesmi, mert annyira azért nem hajlik a derekam. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #331269 Írta: Milendoria
hááát... mit szeretnétek? :D
elvileg egy kicsit ilyen kortársos-jazzbalettes elvontabb szenvedős tüncösebb táncra gondoltam, de még ki tudja mi sül ki belőle. :twisted:
de ha valakinek van egyéni kedvence, minden alkalommal a rendi foglalkozás második felében táncház lesz, különböző népek táncaiból...

berakom hogy összesen kik vagyunk itt:

vezető: Kiss Renáta/Milendoria
segéd: Várszegi Éva Alíz/Ring
Szerján Orsolya /Erna
Büki Gabriella /Vewy
Inczédy Anna /Inczy
Kopper Kaludia
Kopper Viktória
Molnár Mónika /Adelard
Schuster Viktória /Narbeleth
Böszöri Barbara /Éowyn/Keshu
Kutassy Zsófia /Idhren
Fodor Viktória /Minerva
Sebestyén Ildikó /Ryana
Józsa Sára/ Rhien

:D nemsokára teszek fel nektek kérdéseket, mert kicsit ismerkedni szeretnék veletek :mrgreen:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére