Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?

Szavazás: Szerintem olyan címer legyen, hogy... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Átlag-e
Nincs szavazat 0%
Csillag-e
Nincs szavazat 0%
Inda-e
Nincs szavazat 0%
Két fa-e
4 44.4%
Missy 1-e
Nincs szavazat 0%
Missy 2-e
3 33.3%
Missy 3-e
1 11.1%
Missy 4-e
Nincs szavazat 0%
Nam 1-e
1 11.1%
Nam 2-e
Nincs szavazat 0%
Whitemount Pictures-e
Nincs szavazat 0%
TünDemokratikus Köztársaság-e
Nincs szavazat 0%
Yin-e (1)
Nincs szavazat 0%
Yang-e (2)
Nincs szavazat 0%
Szavazók száma: 1 ( Lamy )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
17 éve 4 hónapja #333735 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
B legyen

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333620 Írta: dorwinion
B.
(Mondjatok valamit gyorsan, mert délután elkezdem a mintát készíteni! :twisted: )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333612 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
B legyen.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333604 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Ezt találtam.

Remélem, tetszik, és akkor mondom a lehetőségeket.

A: "Ez jó, ez kell, ez legyen, eddig szavazás félretéve."
B: "Ez is jó, de a másik is, szerintem használjuk mindkettőt, mert a változatosság gyönyörködtet!"
C: "Nem tetszik, legyen, amit eddig szavaztunk."

Bár, ma dorwwal azt beszéltük, h ő ezt csinálja, mert

1, megy a tünde heraldikához
2, egyszerű
3, mivel kész, ezért nem kell több időt tölteni a tervezéssel.

de FIGYELEM, a pajzsra attól még kerülhet más! Ez csak rajtatok múlik ;)

tehát én a B változatot támogatom ;)

Missy: bocsánat, nem asszociáltam rá, mert én régen láttam... :oops:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333276 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?

Esgal írta: Missy címerében a "tosz" szerintem a szirt akar lenni, sajátos formaértelmezésben... ezt még javíthatjuk.

Nem is sajátos!!! :evil: Oroszlánkirályos. :) Igen, a szirtnél kicsit meginogtam...

Én a két fára szavazok.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333255 Írta: dorwinion
Én már láttam, hogy Esgal miről beszél, szerintem az lesz a befutó! :D
(És olyan fonalakat vettem ma, hogy mééééééééééééééééég!!! :lol: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333201 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Hali!
Mivel amodemes netem nem tudja behozni a képeket, nem tudok szavazni, hacsak valaki nem lesz olyan kedves és átküldi nekem mail-ben.
kasuteh@gmail.com
Köszi!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333162 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Nu, már elvileg csak egy szavazat hiányzik a döntéshez... ;) holnapig..

Ellenben találtam tegnap a múzeumok éjszakáján jártamban egy bazárárusnál egy medált, amely ezüstszürke-fekete, csillagként fehér kövekkel, s teljesen tündecímer jellegű a kinézete. azonnal leakasztottam, és holnap be is scannelem, ha tetszik nektek is, még lehet az - vagy lehet egy jelvényünk, amit most kiválasztunk, és dorw felhímzi, illetve egy címer, amely a pajzsra kerül (meg aki ahová rajzolja). ahogy gondoljátok :) lényeg, hogy ha holnapig nem lesz új szavazat, akkor ez alapján járok majd el.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333155 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Én a Missy2-es keretbe szeretném a két fát a "két fa és egy kő"-ről. :D

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #333031 Írta: dorwinion
Kedves családom! Kérem, hogy nagyon gyorsan döntsük el, hogy mi lesz a címerünk, mert kegyetlenül szorít az idő :!:

azt szeretném kérni, hogy akármelyik is lesz a befutó, tökéletesen kidolgozott képet (színek, formák, kontúr színek...) készítsetek belőle, amiből a mintát meg tudom csinálni.

És még erre is kell idő...

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #332958 Írta: Esgal
Missy címerében a "tosz" szerintem a szirt akar lenni, sajátos formaértelmezésben... ezt még javíthatjuk.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #332906 Írta: Celebrom
Én a Missy 2-re szavaztam, de tom, h nem vok nagy művész, de micsoda az középen, m a keret meg a többi naon szép, de nem jöttem rá arra az izére, toszra, v mi?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #332817 Írta: dorwinion
A 2 fásra szavaztam, bár nálam holtversenyben van a cillagos-kövessel. Technikailag mindkettőben vannak trükkök.

Színek: az anyag, amivel rendelkezem vajszínű, tehát ha fekete-fehérben gondolkodunk, nagyon ki kell találni a hátteret, még akkor is, ha kontúrozok. Azt meg mindenképp kell. Tehát azt szeretném kérni, hogy akármelyik is lesz a befutó, tökéletesen kidolgozott képet (színek, formák, kontúr színek...) készítsetek belőle, amiből a mintát meg tudom csinálni.
A jövő héten szabin vagyok -mondtam már ? - úgy nézem, hogy egy nap egy címer lesz. Szóval gyorsan szavazzon mindenki!! :D

Ja, még annyit, hogy itten van némi középföldi-címertani-szabályzat-féleség, e szerint oldalára fektetett kockában kell gondolkodnunk. (Kincsőék ezt hsználják. :twisted: )
www.forodrim.org/gobennas/heraldry/heraldry.htm

Méret: 7*7-nél szerintem ne legyen kisebb, de 10*10 ne legyen nagyobb. Centiben. :lol: Vélemény?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #332765 Írta: Esgal
Átlag tünccímer - kiindulásnak jó.
Cillagos-köves tünccímer - nem a hagyományos heraldika szerint, de hátha ilyen kell.
Indás tünccímer - bújjunk már ki kicsit a konvenciókból.
Két fa és egy kő - itt már kezdtem a yinyangstylet...
Missy no. 1. - Missy első terve.
Missy no. 2. - Missy második terve.
Missy no. 3. - Missy harmadik terve.
Missy no. 4. - Missy negyedik terve.
Nam kezes ötlete 1. - Nam szerint a szirtet tarthatnák kezek.
Nam kezes ötlete 2 - lásd mint fent.
Nonfiguratív tosz - ez csak úgy jött. viszont mindenki könnyen föl tudja nyalni bárhová :mrgreen:
Para... akarom mondani Whitemount Pictures :) - Ezt nem komolyan gondoltam :D de ha lesz valami humoros előadásunk - erre az Előkészületek topikban rátérek - még jól jöhet. Mindenki látott már ettől a stúdiótól filmet, nem? :mrgreen:
Tünde Köztársaság :) - -lásd fentebb, és előre szólok, senki érzéseit nem akartam vele megsérteni. Csak jött :) (A címer tetején az ott egy tiara)
Yin-yang1 - Ez egy egyszerűbb verzió. Két hegy - vagy mi.
Yin-yang2 - Ez már konkrétabb, de ugyanaz - egy hegy, meg hold.

És, kedves hölgyeim és uraim, mostantól lehet szavazni! ;) Két emberről tudom (Kincses, Lamy) hogy nemigen vannak neten mopstanság, meg Melianról, hogy nagyon elfoglalt újabban, úgyhogy a maradéktól ( ;) ) szeretnék mindenképp szavazatot várni (meg ha a fentiek is ittlesznek, az jó). Dorw szava kettőt ér, mert ő hímzi ki, tehát ő tudja, mit jut energiája megcsinálni.

Nincs minden címerterv kidolgozva, azzal majd vesződünk akkor, ha eldől, melyik lesz - ezek alapötletek.

És szóban fel lehet vetni kombinációkat ("gipszjakab címerét szeretném, de ne az elefánt legyen a közepén, hanem a hóeke, amit a tódor rajzolt") is, ha valaki szeretne. A fentiek alapján 7 szavazat után eredmény fog születni.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.163 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére