Emlékezetes alakítások
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kevesebb
Több
15 éve 4 hónapja #379501
Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Itt az idő.
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
Téma zárolva.
- Lyona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
16 éve 3 hónapja #366679
Írta: Lyona
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
Lyona válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Lamy: ebben egászen biztos lehetsz
Amit Cueddoval kiagyaltunk, hát, nem lesz sok idő punnyadni, mwhahahaa.
Holnap találkozunk!
Amit Cueddoval kiagyaltunk, hát, nem lesz sok idő punnyadni, mwhahahaa.
Holnap találkozunk!
Téma zárolva.
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kevesebb
Több
16 éve 3 hónapja - 16 éve 3 hónapja #366439
Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Remélem azért táborban ennél nagyobb lesz az aktivitás. =
Téma zárolva.
- Cueddo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #364675
Írta: Cueddo
Igen, én is a maszkra gondoltam, mint rendi egyencuccra, amit ki-ki magának kidíszíthet egyéni ízlése szerint Illetve ha az a melegtől már ráköt az arcunkra, akkor jöhetnek a színes szalagok.
Meglátjuk első nap, hogy ki mire emlékszik, aztán egy csöppet felfrissítjük a memóriánkat.
Lesznek egész-rendi szereplések (ha lesz ihletünk, akár kötelezőkön kívülieket is tökjó lenne csinálni), és nagyon támogatom a mestervizsgákat is.
FONTOS!!!
Hozzatok minél több kedvenc verset, prózarészletet, drámarészletet, dalt! NEM kell tolkieninek lennie - majd a bemutatandó cuccokat tolkienizáljuk úgyis.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
Cueddo válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Igen, én is a maszkra gondoltam, mint rendi egyencuccra, amit ki-ki magának kidíszíthet egyéni ízlése szerint Illetve ha az a melegtől már ráköt az arcunkra, akkor jöhetnek a színes szalagok.
Meglátjuk első nap, hogy ki mire emlékszik, aztán egy csöppet felfrissítjük a memóriánkat.
Lesznek egész-rendi szereplések (ha lesz ihletünk, akár kötelezőkön kívülieket is tökjó lenne csinálni), és nagyon támogatom a mestervizsgákat is.
FONTOS!!!
Hozzatok minél több kedvenc verset, prózarészletet, drámarészletet, dalt! NEM kell tolkieninek lennie - majd a bemutatandó cuccokat tolkienizáljuk úgyis.
(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
- Lamy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #364634
A maszk jól hangzik. Kérdés: lehet megint mestervizsgát csinálni, mert ha igen, én tervezek ilyesmit.
Téma zárolva.
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
16 éve 4 hónapja #364235
Írta: Momo/Fanni
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Momo/Fanni válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Nagyszerűen hangzik!
Alig várom!
Alig várom!
"Ha egy varázsló belefáradt abba, hogy üvegcserepek után kotorásszon a vacsorájában, az életét unta meg."
Téma zárolva.
- Lyona
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #364192
Momo, a maszk felmerült, nem tudom, mikor, de rémlik, hogy Cue emlegette. (emelgette? )
Lesz játék, tánc, zene, vattacukor, de ha nem, hát soksok jó móka akkor is. Esténként pedig jól megmutatjuk mindneki másnak, hogy miféléket csináltunk, aztán zöldülhetnek, hogy nem jöttek színjátszani!
Lesz játék, tánc, zene, vattacukor, de ha nem, hát soksok jó móka akkor is. Esténként pedig jól megmutatjuk mindneki másnak, hogy miféléket csináltunk, aztán zöldülhetnek, hogy nem jöttek színjátszani!
Téma zárolva.
- Momo/Fanni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
16 éve 4 hónapja #364164
Írta: Momo/Fanni
Momo/Fanni válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Hahó!
Na, mi újság? Pang az üzlet?
Momo vagyok, és már nagyon szeretnék játszani! Az utolsó Gondolin-próba óta nem játszottam, amit ugyan jó ideig kompenzált a szerepjáték, de a vizsgaidőszak miatt az is leült egy ideje, úgyhogy lassan elvonási tüneteim lesznek!
Idén kell valamiféle egyen-rendi dolgot csinálni? Úgy értem, mint pl. tavaly a krónikásoknak a koszorú, vagy a bölcseknek a Harmadik Szem. Ha nem kell, az se baj, mert azért lehetne. Csak eszembe jutott, hogy lehetne valami kezdetleges maszk, mármint abban az értelemben kezdetleges, hogy a magamfajta kézügyességgel-meg-nem-vert lény is meg tudja csinálni. Vagy valami. Csak felmerült, mint ötlet. És bocsánat, Cue, ha már beszéltél erről, mindig elfelejtem megnézni a korábbi bejegyzéseket, ha hirtelen eszembe jut valami. Hebrencs alkat vagyok.
Na, mi újság? Pang az üzlet?
Momo vagyok, és már nagyon szeretnék játszani! Az utolsó Gondolin-próba óta nem játszottam, amit ugyan jó ideig kompenzált a szerepjáték, de a vizsgaidőszak miatt az is leült egy ideje, úgyhogy lassan elvonási tüneteim lesznek!
Idén kell valamiféle egyen-rendi dolgot csinálni? Úgy értem, mint pl. tavaly a krónikásoknak a koszorú, vagy a bölcseknek a Harmadik Szem. Ha nem kell, az se baj, mert azért lehetne. Csak eszembe jutott, hogy lehetne valami kezdetleges maszk, mármint abban az értelemben kezdetleges, hogy a magamfajta kézügyességgel-meg-nem-vert lény is meg tudja csinálni. Vagy valami. Csak felmerült, mint ötlet. És bocsánat, Cue, ha már beszéltél erről, mindig elfelejtem megnézni a korábbi bejegyzéseket, ha hirtelen eszembe jut valami. Hebrencs alkat vagyok.
Téma zárolva.
- Lyona
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #363293
Megkésve bár, de törve nem... Köszöntök mindenkit!
'Na de ki az a Lyona?'
Hát, amolyan rendvezsegéd...
'Na de ki az a Lyona?'
Hát, amolyan rendvezsegéd...
Téma zárolva.
- Lamy
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #363238
Hát ha tényleg elvitte a vihar a fákat, akkor nem lesz könnyű az a zugépítés, de az ötlet jó.
Amúgy nehéz lesz hozni valamit, ha épp el vannak veszve az emlékeink. =
Amúgy nehéz lesz hozni valamit, ha épp el vannak veszve az emlékeink. =
Téma zárolva.
- Cueddo
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #363209
Írta: Cueddo
Nos,
először is szeretettel köszöntök mindenkit!
Amit a Rendről elmondhatok így elöljáróban: három napunk lesz, és ennek megfelelően három emlékkel fogunk megismerkedni,
a Hangok,
a Mozdulatok
és a Játék emlékével.
Felfedezzük újra, amit szerintem mindannyian tudunk. Rengeteg mindent tervezek elővezetni, kipróbálni - de ami még ennél is fontosabb, hogy én csak azt szeretném játékba-előadásba önteni, amit Ti hoztok.
Az az ötletem támadt, hogy a Rend építhetne magának egy zugot a tábor közepén, mégpedig úgy, hogy négy-öt fa közé kifeszítünk köteleket, és ráerősítünk színes anyagokat. Aztán, amikor előadás van, az egyik falat kinyitjuk, és máris készen áll a színház. Illetve az összes kelléket egy helyen tudhatjuk végig a rendi foglalkozások alatt, nem kell a raktárba meg házakba szaladgálni értük, max lefedjük éjszakára, ha esik az eső.
Addig is mindenki kiöntheti szívét-lelkét, hogy hogy is képzeli el a színjátszórendi foglalkozásokat, milyen emlékeket hoz, mit szeretne felfrissíteni, mivel szeretne többet foglalkozni.
Még 14 nap!
(Dylan Thomas)
Cueddo válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Nos,
először is szeretettel köszöntök mindenkit!
Amit a Rendről elmondhatok így elöljáróban: három napunk lesz, és ennek megfelelően három emlékkel fogunk megismerkedni,
a Hangok,
a Mozdulatok
és a Játék emlékével.
Felfedezzük újra, amit szerintem mindannyian tudunk. Rengeteg mindent tervezek elővezetni, kipróbálni - de ami még ennél is fontosabb, hogy én csak azt szeretném játékba-előadásba önteni, amit Ti hoztok.
Az az ötletem támadt, hogy a Rend építhetne magának egy zugot a tábor közepén, mégpedig úgy, hogy négy-öt fa közé kifeszítünk köteleket, és ráerősítünk színes anyagokat. Aztán, amikor előadás van, az egyik falat kinyitjuk, és máris készen áll a színház. Illetve az összes kelléket egy helyen tudhatjuk végig a rendi foglalkozások alatt, nem kell a raktárba meg házakba szaladgálni értük, max lefedjük éjszakára, ha esik az eső.
Addig is mindenki kiöntheti szívét-lelkét, hogy hogy is képzeli el a színjátszórendi foglalkozásokat, milyen emlékeket hoz, mit szeretne felfrissíteni, mivel szeretne többet foglalkozni.
Még 14 nap!
(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
- Ery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #362927
Írta: Ery
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Ery válaszolt a következő témában: Emlékezetes alakítások
Nos Il faut en finir!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Téma zárolva.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
16 éve 4 hónapja #362793
Írta: Ulmo
Emlékezetes alakítások téma létrehozva Ulmo által
Ebben a topicban lehet készülni az emlékek színpadi megörökítésére. Bővebbet majd a rendveztől.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc